Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
i vi igrate ligasku utakmicu na koju je postavljen najveci stake.... cccc
- legenda reala
- Kontakt:
ma nikad ne igram ove Francuze (to su lopovi ,neviđeni),a od danas ni ovaj Hofenhaim(i većinu njemaca ) koja su to ghovna ,kad ih igram više na golove oni po običaju dođu manje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
evo ga kao i ocekivano 1:1 , 15ti remi.. fuj majku vam.. 
- Just do it
- Kontakt:
mrtvi axuerre J*** im majku milu
E na jednom za 70 maraka cekam pobjedu Auxerra , a na drugom za 40 da oba nece dati gol i vidi molim te ovo 1-1
Pa dokle viseee
Pa dokle viseee
- legenda reala
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:E na jednom za 70 maraka cekam pobjedu Auxerra , a na drugom za 40 da oba nece dati gol i vidi molim te ovo 1-1
Pa dokle viseee
ma dok god se budemo kladili ,svaki dan kažem neću više ,a evo ponovo gledam šta ima za sutra i za Ligu Prvaka bil se šta moglo iskombinovati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Sve proso...I Inter vodi ... Idemo !!tm-ovac iz mase je napisao/la:Evo mog danasnjeg...Neke su vec pocele...![]()
Dortmund 1
Stoke 1
Swensea 1
Freiburg 1X
Bosna (rukomet) 1
Bayern 2
Inter 1
Zurcih 1
KVOTA 20 KM
TM87
- legenda reala
- Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Sve proso...I Inter vodi ... Idemo !!tm-ovac iz mase je napisao/la:Evo mog danasnjeg...Neke su vec pocele...![]()
Dortmund 1
Stoke 1
Swensea 1
Freiburg 1X
Bosna (rukomet) 1
Bayern 2
Inter 1
Zurcih 1
KVOTA 20 KM
primjetio sam ovaj tvoj tiket ,danas i odma se na prvu vidi da je to dobro i da prolazi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem da je Auxerre igrao LP,a ne može da dobije Arles.
Sutra ima dobrih parova,moglo bi se nešto uzeti...
You'll never walk alone.
Brate znaci ovo sto i nesto maraka mi ne znaci nista hvala Bogu ne ovisim o koci , ali bacim svaki dan 2-3 marke da ubijem vece i imam sta pratiti , ali kako ja padam to me toliko iznervira bih ubio nekog u tom momentu za ruznu rijec .legenda reala je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:E na jednom za 70 maraka cekam pobjedu Auxerra , a na drugom za 40 da oba nece dati gol i vidi molim te ovo 1-1
Pa dokle viseee
ma dok god se budemo kladili ,svaki dan kažem neću više ,a evo ponovo gledam šta ima za sutra i za Ligu Prvaka bil se šta moglo iskombinovati
Hajde da ja igram na Unis , a Ozren ih ubije 0-3 nego padam sto je to prosto nemoguce .
Sad vidis kako me ovo hebalo , neko vece imam Howarda preko 22 lik zabije granicu i izadje iz igre 6 minuta prije kraja , imam Barsu preko 3 gola zabiju u 50-toj 3 i do kraja rinaka imam Nene preko 15 lik za poluvrijeme da 15 do kraja nista i sve tog tipa
I sta da ti pricam vise
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 19 feb 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ceko sa drugom Bosnu 1 za 120 maraka, kada nisam dobio infarkt...
Treba mi Davos -Fribourg na jednom, dajte mi neki link da gledam da jos izgubim zivaca... 
- legenda reala
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Brate znaci ovo sto i nesto maraka mi ne znaci nista hvala Bogu ne ovisim o koci , ali bacim svaki dan 2-3 marke da ubijem vece i imam sta pratiti , ali kako ja padam to me toliko iznervira bih ubio nekog u tom momentu za ruznu rijec .legenda reala je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:E na jednom za 70 maraka cekam pobjedu Auxerra , a na drugom za 40 da oba nece dati gol i vidi molim te ovo 1-1
Pa dokle viseee
Hajde da ja igram na Unis , a Ozren ih ubije 0-3 nego sto je to prosto nemoguce .
Sad vidis kako me ovo hebalo , neko vece imam Howarda preko 22 lik zabije granicu i izadje iz igre 6 minuta prije kraja , imam Barsu preko 3 gola zabiju u 50-toj 3 i do kraja rinaka imam Nene preko 15 lik za poluvrijeme da 15 do kraja nista i sve tog tipa![]()
I sta da ti pricam vise![]()
ma sličan sam ti ,
-
haris1812hz
- Kontakt:
Inter vodi a Gronningen gubi 1-0...haris1812hz je napisao/la:Time of bet: 19/02/2011 13:32:32
Real Madrid v Levante 1 1.14
Inter Milan v Cagliari 1 1.40
Hamburg v Werder Bremen 1X 1.25
SC Freiburg v Wolfsburg 1X 1.36
SV Ried v LASK Linz 1 1.40
FC Groningen v Roda JC 1X 1.16
FC Zurich v St Gallen 1 1.40
Excelsior v Willem II 1X 1.16
Union Olimpija vs Cedevita 1 1.25
Zagreb vs Siroki 1 1.11
Stake 2.00
To Win 18.19
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da je Auxerre igrao LP,a ne može da dobije Arles.![]()
![]()
E nema boljih parova nego danas sigurno , a sta sam uzeo ?!
Uzeo sam KU*AC
ever je napisao/la:ever je napisao/la:Bayern po meni zicer dana,uz Stoke ...
Stvarno pokloni dana,po ovakvim kvotama.Samo da Bayern ostane i onda Real 3+ i Velez veceras ..
Super,jos ga daju u 92' i ponisten gol...
e raja mislim da je vrijeme da nesto dobijem. molim vas da kazete sta mislite o ovom listicu i da li vrijedi sutra ga uplatiti. pare mi trebaju 
Leverkusen: Stuttgart 1x
M'gladbach: Schalke x2
Erz.Aue: Bilefeld 1
Lecce: Juventus x2
Napoli: Catania 1
Lazio: Bari 1
Villarreal: Malaga 1
Basel: Sion 1
Ajaxx: VVV Venlo 1
Twente: NEC Nijmegen 1
PSV: NAC Breda 1
Westerlo: Anderlecht 2
Alki Larnaka: APOEL 2
Uplata 10 KM
Moguca isplata 252,40
Imate li vi jos nesto za ubaciti ili za preporuciti da izbacim....Molim sto vise preporuka
Leverkusen: Stuttgart 1x
M'gladbach: Schalke x2
Erz.Aue: Bilefeld 1
Lecce: Juventus x2
Napoli: Catania 1
Lazio: Bari 1
Villarreal: Malaga 1
Basel: Sion 1
Ajaxx: VVV Venlo 1
Twente: NEC Nijmegen 1
PSV: NAC Breda 1
Westerlo: Anderlecht 2
Alki Larnaka: APOEL 2
Uplata 10 KM
Moguca isplata 252,40
Imate li vi jos nesto za ubaciti ili za preporuciti da izbacim....Molim sto vise preporuka
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo vam ****,necete me oboriti treci put...Mame vam se najebem u supak da Bog da ispali iz lige...
Svako kolo cu igrati protiv vas ! ! !
Svako kolo cu igrati protiv vas ! ! !
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 19 feb 2011, 21:57, ukupno mijenjano 3 puta.
A C A B !
Sanchez_8 je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da je Auxerre igrao LP,a ne može da dobije Arles.![]()
![]()
E nema boljih parova nego danas sigurno , a sta sam uzeo ?!
Uzeo sam KU*AC
ima i sutra...
partizan, šalke, napoli, udinese, genoa, pa bit će tu još hokeja( mandraX
moći će se nešto naći
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.