RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Da je neki igrač pa i nije ali je sasvim ok kao osoba, dečko na mjestu, i nije zaslužio pljuvanje ma kakav god bio na terenu. Upravu je Deniro.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Daj bola sad ne smije niko napisat da je momak šlapa i da nema pojma s loptom. Ja mu u oči kažem i šta sada ne smijem na forumu, To nije pljuvanje nego zajebancija i ja momku želim svu sreću ovog svijeta i da na kraju završi u PSV-u. Pljuvao sam i po Tuci i po Kajtazu i po Baki ali znali su me demantovat i začepit,dok ovog još čekamDeniro je napisao/la:Sami sebi najveci dusmaniMirza kakav god da je , prosle sezone nas je izvukao sa nekoliko vrlo vaznih golova. Tatin sin? Pa evo ne igra vise od prve minute, ekipa ne trpi nikakve posljedice zbog njega kao sto se desavalo u ne tako dalekoj proslosti kada su pojedini MORALI IGRATI. Opet tu ne mislim na Mirzu vec na Hasanovice, Handzice i ostale p.icke materine koje su se godinama vucarali, al' eto 'mogli su se trpit'
Njegove igre prosle polusezone, i pocetak ove i nisu bas ohrabrujuce, ali zar ga mora par klipana koji se dice nekim mostarlukom i ljubavi prema klubu po forumu, tek tako lagano popljuvat?
Ne opravdavam uopste njegove lose igre, niti njega samog, a nit' ga gotivim, ali **** mater popljuvali ste dijete veleza. Boli me k.urac bio on cemalovic ili bilo ko drugi, nije uredu.
Lijep pozdrav, mostarčine
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA VELEŽA
U povodu medijskih špekulacija u vezi transfera našeg igrača Mirze Ćemalovića u Hajduk, kao i navođenja odštetne cifre koja se, prema medijskim izvorima, ispriječila u realizaciji transfera, Upravni odbor FK Velež oglasio se saopštenjem:
Želimo da naglasimo da nikakav kontakt nije uspostavljen između Hajduka i Veleža, a shodno tome Velež nije imao ni potrebu isticanja odštetnog zahtjeva. Medijske špekulacije štete Veležu i samom igraču, posebno u trenucima kada se pripremamo za predstojeću prvenstvenu utakmicu. Fudbalski klub Velež uvijek je spreman i otvoren za razgovor sa bilo kojim klubom po pitanju realizacije transfera ili promovisanja svojih igrača.
izvor: oficijelna
eto da zavrsimo i te spekulacije...drago mi je da je uprava kluba izdala na vrijeme ovo saopstenje kako bi se eventualno, ili bar malo, suzio prostor za nagadjanja oko toga sta se sve desavalo vezano za dolazak Anadresson-a u Mostar na utakmicu...
FORZA VELEZ
U povodu medijskih špekulacija u vezi transfera našeg igrača Mirze Ćemalovića u Hajduk, kao i navođenja odštetne cifre koja se, prema medijskim izvorima, ispriječila u realizaciji transfera, Upravni odbor FK Velež oglasio se saopštenjem:
Želimo da naglasimo da nikakav kontakt nije uspostavljen između Hajduka i Veleža, a shodno tome Velež nije imao ni potrebu isticanja odštetnog zahtjeva. Medijske špekulacije štete Veležu i samom igraču, posebno u trenucima kada se pripremamo za predstojeću prvenstvenu utakmicu. Fudbalski klub Velež uvijek je spreman i otvoren za razgovor sa bilo kojim klubom po pitanju realizacije transfera ili promovisanja svojih igrača.
eto da zavrsimo i te spekulacije...drago mi je da je uprava kluba izdala na vrijeme ovo saopstenje kako bi se eventualno, ili bar malo, suzio prostor za nagadjanja oko toga sta se sve desavalo vezano za dolazak Anadresson-a u Mostar na utakmicu...
FORZA VELEZ
nonda_83 je napisao/la:SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA VELEŽA
FORZA VELEZ
Eto toliko o vijestima koje izbacuju pojedini mediji u BiH a koje vode mala djeca (mada su svi naši portali većinom rinaka malo veća).Mislim da iz Veleža nebi pravili probleme da je bilo kontakta i da bi se lako dogovorili.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Bola sto se lozite toliko?
Svaka budala moze napisat pricu - pogotovo danas u doba interneta. Svaka prica se treba provjerit 20 puta pa reagovat - ne kontam uopste kako mozete vjerovat prici da je Velez trazio 400,000 Eura za igraca od 20 godina - bola nismo Barca.
Svaka budala moze napisat pricu - pogotovo danas u doba interneta. Svaka prica se treba provjerit 20 puta pa reagovat - ne kontam uopste kako mozete vjerovat prici da je Velez trazio 400,000 Eura za igraca od 20 godina - bola nismo Barca.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
I ko ovdje jos jednom postavi pricu ciji je izvor JAVNO . BA - treba mu dat bananu.
Bolan ne bio, Javno . ba je obicni websajt sto pisu 2-3 covjeka negdje iz podruma u pihzdichima ono kad im bude dosadno. Dje ces pricu sa javno . ba postavit - cuj 400,000 Eura.
Sto me zorom nasmija.
Bolan ne bio, Javno . ba je obicni websajt sto pisu 2-3 covjeka negdje iz podruma u pihzdichima ono kad im bude dosadno. Dje ces pricu sa javno . ba postavit - cuj 400,000 Eura.
Sto me zorom nasmija.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Javni-wc.ba
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Treba zabraniti prodaju petardi i pirotehnike .. .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
radi li se šta na stadionu? dokle se došlo s novinarskom tribinom?
-
Chupacabra
- Kontakt:
Sumnjam,a za tu novinarsku mislim da se nema šta radit,to je završeno u kratkom roku.AlemC85 je napisao/la:radi li se šta na stadionu? dokle se došlo s novinarskom tribinom?
-
Red or Dead
- Kontakt:
a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god. 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i SarajevoRed or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Chupacabra
- Kontakt:
Ma ima da uzmemo sav plijen bez pardona, i da nadoknadimo ono što smo ispustili u prošlom kolu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i Sarajevo
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za sad u dvije tekme nismo još ni gola vani zabili tako da očekujem barem 1 ovaj put makar i neriješeno završilo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kako sta cete! Ima da popijete 2 komada i gotovoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i SarajevoRed or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god.
Znači 2-3Obarska je napisao/la:Kako sta cete! Ima da popijete 2 komada i gotovoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i SarajevoRed or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god.![]()
![]()
Red or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god.
Dobra dobar... mali je zasluzio svojim igrama. Bit ce to dobar zmaj. Opet kapa dole onome ko ga je izskautirao pa doveo u Velez. Nije uradjeno previse pozitvnih stvari zadnjih godina al ima par dobrih transfera Letic je jedan od najboljih.
Generalno ne mogu da vjerujem da uprava radi ovako dobar posao !!!!!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Siguran sam da ne gubimo sljedeću tekmu ali volio bih da igramo otvorenije nego inače na strani pa da im pokupimo sve bodove jer solidnu ekipu imamo koja može dobiti i iznenaditi svakoga.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
bola ako nismo u stanju dobiti to neko selo kod Bijeljine (ipak respekt za njih jer su dosli do PL)sta dalje da pricamo.Mislim moze se desiti nekako da ne napravimo dobar rezultat protiv ove ekipe(ta i prije rata smo recimo u kupu ispadali od nizerazrednih ekipa)ali da sada kalkulisemo hocemo li protiv ovog malog kluba igrati na nerijeseno ili na pobjedu to ne mogu shvatiti.Od prvog zvizduka jurnuti svim silama prema golu domacina(pa nek se oni misle kako se odbraniti)i zabiti im odmah u pocetku gol-dva i onda polako privesti utakmicu kraju.Ovdje ne smije biti nikakvih kalkulacija,odmah treba nagrnuti naprijed i rijesiti utakmicu,sta koji qrac
P.S.Nikad cuo za to mjesto nisam prije(Obarska,ja sve konto Omarska,kad nije
),malo sam se raspitivo od raje iz Brckog,ma i oni kazu da je to selo u blizini njih,gdje se igrala prije rata "zonska" liga ,i Brcaci ne mogu se nacuditi nikako da su se oni uspjeli plasirati u PL
IDEMOO RODJENIIIIIIII
P.S.Nikad cuo za to mjesto nisam prije(Obarska,ja sve konto Omarska,kad nije
IDEMOO RODJENIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Problem je što naši igrači kad zabiju gol prepuste protivniku sredinu terena, tako je bilo protiv Olimpica, a i protiv Čelika samo da su bili malo hrabriji da su ih malo više napali uzeli bi sva 3 boda. Protiv Olimpica su trebali nakon vodećeg gola još više napast, zabit im još jedan gol i privest utakmicu kraju. Ne znam kakvu ekipu ima Mladost, ali treba ih napast od prve minute, pa šta bude. Ako budu čuvali nulu nema od toga ništa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.