FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad zasad dva mlada igrača sa BH pasošem, U21 reprezentativci.
Znači stranci su nam još uvijek samo Pavlović i Novaković (+ Livak rezerva), imamo prostora za dovođenje.(Petrak, Stojčev ...)
Znači stranci su nam još uvijek samo Pavlović i Novaković (+ Livak rezerva), imamo prostora za dovođenje.(Petrak, Stojčev ...)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Kakav crni Said?? Miloš je jača desetka i od Dulje, a ovo o tjeranju možete mačku o rep.muhamedhulk je napisao/la:Imas vec Saida na toj 'poziciji'. Kakav Milos kakvi bakraci. Opet navijaci prizivaju bivse igrace. Nadam se da nece doci. Ja mu nisam zaboravio igranje preko neke stvari!joker90 je napisao/la:Dajte Miloša, Rahman nek ga mijenja kad mu se ne bude igralo!!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo, glavni cilj je bio stabilan klub, da se vrate dugovi, napravi akademija, i da se naprave solidni uslovi za tu djecu, i da se trosi sta se zaradi.ThrillerHz je napisao/la:Ne mozes rec da prosla uprava nije potrosila sva moguca sredstva na Kramare, Cezare, Stepanove i jos 100 drugih i Bog zna sta se tu jos desavalo. Jesi siguran da nam je i TA i dalje sponzor? Gdje su nestali svi ostali silni sponzori od prije par godina?zagorski je napisao/la: Ma kakve rupe prijasnje uprave,kakvi presuseni izvori prihoda???
Ima TA kao gl sponzora imamo ga i sada,svi ostali sponzori su jos uvijek tu.
Ofirno je Valentina i ostale amnestirati pricom kako je prethodna uprava sve pokrala,zaduzila,upropastila itd.
Imamo vlasnika kluba jednog hohstaplera kojeg nimalo ne interesujemo,a u rukovodstvu imamo ljude kojima je cilj samo da prave ustede.
Valentin je tu tek par mjeseci i nista lose nije uradio sad za sad, niko ga ne amnestira, cinjenica je da su se ljudi prije njeg zaduzivali, krali, upropastili itd.
Vlasnik nije hohstapler uopste, dosao je s jednim ciljem da nas izvadi iz dugova, dao novac za pravljenje ekipe i za izgradnju akademije, to sta su tadasnji ljudi uradili od tog novca, znaju oni, a i svako ko je imalo pametan moze zakljuciti da su sav taj novac potrosili i da Tan ne namjerava davati nove novce da se sve ispocetka opet radi, vec je doveden Valentin da od 1 marke pravi 5-10 maraka. Jos jednom da ponovim, Tan ovde nije da svake godine daje milione, a da se Bosnjo bogati praveci ga budalom. On je dao jednom jer je dosao pomoci, i nasi su od tih para trebali stati na noge i nadogradjivat se, to sto oni nisu uradili, ne mozes krivit ni Tana nit sadasnju upravu.
A ovdje sad kojekakvi forumasi pljuju Tana jer ne salje vise milione da se kojekakvi bogalji zaposleni u FKS, igraju menadjera.
Pa da svaki prelazni rok mijenjaju po 10 igraca i uzimaju talove i provizije.
Cuj Tan hostapler...a Ibrakovic, Kantardzic i kompanija su kraljevi, ugledni sportski radnici.
Ibrakovic kazu dovodio prave igrace, a to sto je pokrao milione nema veze.
I ono najvažnije, Sloboda Tz.benko21 je napisao/la:olimpik,istra,koper, novi pazar, maribor i celjeBenjolos je napisao/la:A u kojim klubovima je sve igrao ovaj Rahman?
Sjećam ga se još iz juniora, igrao u jednoj veoma jakoj generaciji sa Pirićem, Gojkovićem, Ribićem, kapiten bio i ponajbolji igrač.
Ovo u karijeri sto je napravio govori nam da nije kapitalac, sa druge strane u vezi nam je prijeko potreban igrač tako da mu želim dobrodošlicu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Stojceva ne bi ni na tribinama volio viditi, a kamol na terenu. Uopste ne vidim cime je zasluzio toliko prizivanje i svrsavanje na njeg!
Amar ce na AMC, a Petrak aBd na centralnog veznog i tjt sto se veznih tice. Nadam se da ce doci jedan rasan napadac i back up stoper.
S tih jos par igraca bi mi bili glavni favoriti za duplu krunu. Uprava opet pokazala da ciljano dovodi pojacanja i da nigdje ne zure nit srljaju, svaka cast
+ mladi igraci se dovode, a ne istrosene samoprozvane zvijezde!
Amar ce na AMC, a Petrak aBd na centralnog veznog i tjt sto se veznih tice. Nadam se da ce doci jedan rasan napadac i back up stoper.
S tih jos par igraca bi mi bili glavni favoriti za duplu krunu. Uprava opet pokazala da ciljano dovodi pojacanja i da nigdje ne zure nit srljaju, svaka cast

+ mladi igraci se dovode, a ne istrosene samoprozvane zvijezde!
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ne nadje nista vani Petrak je nas, ima i rok da se izjasni. Po meni bi onda imali odlican vezni red.
Vala ni ja mu nisam zaboravio golove Širokom i Hagesundumuhamedhulk je napisao/la:Imas vec Saida na toj 'poziciji'. Kakav Milos kakvi bakraci. Opet navijaci prizivaju bivse igrace. Nadam se da nece doci. Ja mu nisam zaboravio igranje preko neke stvari!joker90 je napisao/la:Dajte Miloša, Rahman nek ga mijenja kad mu se ne bude igralo!!

Ako imaju u planu boljeg od Miloša, svaka cast, nek' ga ne dovode.. Nek ide u Zrinjski ili jod kona..
IDEMO PONOVO!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa Said je taj tip igraca, doveden za desetke. Prizivan od navijaca. I onda ga nije bilo briga kad je potpisao..zbog koljena se i zapustio fizicki itd.joker90 je napisao/la:Kakav crni Said?? Miloš je jača desetka i od Dulje, a ovo o tjeranju možete mačku o rep.muhamedhulk je napisao/la:Imas vec Saida na toj 'poziciji'. Kakav Milos kakvi bakraci. Opet navijaci prizivaju bivse igrace. Nadam se da nece doci. Ja mu nisam zaboravio igranje preko neke stvari!joker90 je napisao/la:Dajte Miloša, Rahman nek ga mijenja kad mu se ne bude igralo!!
Milos ima jaku platu, i dio bi Klub placao. A vec imas Saida na platnom spisku. Nece Klub obojicu placati sigurno.
Znam ja da bi Milos volio u Sa, dobra plata, igras kad hoces, ali ima mahanje sad

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prijatelju, Said se kupa na Panonskom.muhamedhulk je napisao/la:Imas vec Saida na toj 'poziciji'. Kakav Milos kakvi bakraci. Opet navijaci prizivaju bivse igrace. Nadam se da nece doci. Ja mu nisam zaboravio igranje preko neke stvari!joker90 je napisao/la:Dajte Miloša, Rahman nek ga mijenja kad mu se ne bude igralo!!
Po svemu sudeci on nece pristati na smanjenje uslova jer je svjestan da mu je ovo posljednji ugovor u karijeri.
On ce se ovu godinu sprdati i uzimati pare.
Drago mi je zbog Rahmanovica, nadam se jos Stojcevu, Petraku i Mehmedagicu i mislim da bi to bila fantasticna ekipa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi valjalo da nam Ahmetović bude prvi napadac u slijedecoj sezoni.
- f0rest1946
- Kontakt:
Milos ima jaku platu, i dio bi Klub placao. A vec imas Saida na platnom spisku. Nece Klub obojicu placati sigurno.
Znam ja da bi Milos volio u Sa, dobra plata, igras kad hoces, ali ima mahanje sad
[/quote]
Ma kakav said zaboravi za njeg..
Milos bi nam bio strasno pojacanje, a kakva plata dosao bi na posudbu 6 mjeseci, Atromitos ga placa..
Dobrodosao Amare napokov veznjak vise

Ma kakav said zaboravi za njeg..
Milos bi nam bio strasno pojacanje, a kakva plata dosao bi na posudbu 6 mjeseci, Atromitos ga placa..
Dobrodosao Amare napokov veznjak vise

E ako ostanemo na Ahmetovicu kao prvom napadacu,tesko nam se...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne mozes ti to pojedincima objasnit, il su fakat slijepi, ili se namjerno prave, al postaju smijesni...kinosvra je napisao/la:
Bravo, glavni cilj je bio stabilan klub, da se vrate dugovi, napravi akademija, i da se naprave solidni uslovi za tu djecu, i da se trosi sta se zaradi.
A ovdje sad kojekakvi forumasi pljuju Tana jer ne salje vise milione da se kojekakvi bogalji zaposleni u FKS, igraju menadjera.
Pa da svaki prelazni rok mijenjaju po 10 igraca i uzimaju talove i provizije.
Cuj Tan hostapler...a Ibrakovic, Kantardzic i kompanija su kraljevi, ugledni sportski radnici.
Ibrakovic kazu dovodio prave igrace, a to sto je pokrao milione nema veze.
1946~
-
- Kontakt:
Ma smiješni smo mi sa rokovima i sa platama, ako dobije bilo kakvu drugu ponudu ne računajući ponude od klubova naše lige, on neće kod nas. Lupam, ako dobije ponudu iz druge lige Luksemburga, mi otpadamo jer ni sa tim amaterskim klubovima ne možemo se nositi što se tiče finansija, pogotovo sada u trenutku "rezova" i "skraćivanja" plata.MortemHz je napisao/la:Ako ne nadje nista vani Petrak je nas, ima i rok da se izjasni. Po meni bi onda imali odlican vezni red.
Ali realno ti igrači ne zaslužuju velike pare ali problem je u tome što su igrači precjenjeni i kod svih su sve plaćeniji samo kod nas se režu i režu... i onda dođu stručnjaci i kažu, ma nije to do nas, neće niko u ovu krš ligu, a da smo imali para samo za jednog igrača koji realno i vrijedi te pare, još uvijek bi Leon Benko igrao napad ko nas.
Mi otjerali Melunovića jer je kloc, deb.il, amater, bandera.. on našao angažman u nekoj nižoj ligi poljske ili slovačke sa većim primanjima

meni je najinteresantnije od svega da je BA1997 evandera oslovio "brate" i pričaju istim rječnikom, protiv istih.....sad kad je prestalo oko nedima sad po upravi...udri...pa kad zatreba nedima gurat u prvih 11 , ne sumnjam da će se organizovat opet.....kengur je napisao/la:Interesantno je da :
volitepropalit
Zevs
imalmenetu
imaju svaki po 5 postova i sinhronizovano napadaju Evandera. Providno do bola. Ima li dnevnica ?
Denci odgovori covjeku na pitanje o kampu ?
Evander ima dosta crnjaka ali nije on kriv sto sitacija upravo i jeste takva.
Najbolje 2 stvari u zadnje 2 godine su Cala i Valentin.
Tim puno gori nego prije, liga slabija nego prije a mi ne mozemo do trofeja.
Kamp ne napreduje.
Kantardzic, Ihtijarevic, video skaut ........... = katastrofa kluba
Sta je sa Slavisom ?
Skauting sluzba Zrinjskog zasluzna za bar 2 titule u zadnje 4 godine (od 3 osvojene)
Da ponovim kao i prije 18 mjeseci : Ako ne dodju pravo dobra desetka i destruktivac nek nam je Bog na pomoci - patnja se nastavlja.
Hebala nas vise krila i gluposti. Revolveras mozda moze biti za klupe. Ali mozda.
nemam ja šta odgovarat na pitanja o kampu, jer izuzev da se radi na istom, da je izmijenjen prvobitni plan...nemam informacija drugih...možete se obratiti klubu na mail...
opet i u tvom postu i ti iznosiš svoje mišljenje kao fakt, ne možeš napraviti poređenje ekipa kad trenutna ekipa nije završena/potpuna....logično...glupa vam priča svih vas 4-5 koji to non-stop trubite....
skauting služba Zrinjskog ne postoji, da budemo tačni....šta skautovali oni Muminovića, Todorovića,Barića,Tomića, Bilbiju, Jamaka, Kobiljara, Kajkuta, Kukoča, Čolića, Šćepanovića, Zakarića, Nikolića.....ili su to igrači bez ugovora bili????

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Na kraju će Sake naplatiti i ono što smo dobili za njegov odlazak, i sve one repa od Evrope što smo dobili dok je igrao. 
Al' čuj napraviti najveći ugovor u klubu s likom kojije povrijeđen tri godine i zagarantovati mu platu bez obzira na sve, još platit obeštećenje za njega. O čemu mi pričamo ovdje?

Al' čuj napraviti najveći ugovor u klubu s likom kojije povrijeđen tri godine i zagarantovati mu platu bez obzira na sve, još platit obeštećenje za njega. O čemu mi pričamo ovdje?

Samo Saraj'vo.
Crnkića će probat na tom mjestu ako ne dođe napadač, a tu je i Nedim...MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da nam Ahmetović bude prvi napadac u slijedecoj sezoni.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sportski direktor Maribora za SportSport.ba
Zahovič: Rahmanović? Morali smo reagovati, odličan je!
Aktuelni slovenački šampion Maribor danas je putem svoje zvanične klupske stranice potvrdio da su pregovori sa Amarom Rahmanovićem uspješno okončani.
Naime, mladi bh. reprezentativac je nakon godinu dana odlučio napustiti svoj Koper i prihvatiti ponudu Maribora, a završenim poslom ponajviše je zadovoljan sportski direktor kluba Zlatko Zahovič koji je u razgovoru za SportSport.ba otkrio kako je došao na ideju da angažuje Rahmanovića.
"Mi smo igrali nekoliko puta protiv Kopra i vidjeli smo da taj 'mali' Rahmanović posjeduje ogroman talenat i normalno da smo odmah reagovali i iskoristili situaciju. On je bio ostao bez kluba i u njemu smo vidjeli igrača koji uz pravilan rad može mnogo napredovati", kazao nam je Zahovič.
Zahovič: Rahmanović? Morali smo reagovati, odličan je!
Aktuelni slovenački šampion Maribor danas je putem svoje zvanične klupske stranice potvrdio da su pregovori sa Amarom Rahmanovićem uspješno okončani.
Naime, mladi bh. reprezentativac je nakon godinu dana odlučio napustiti svoj Koper i prihvatiti ponudu Maribora, a završenim poslom ponajviše je zadovoljan sportski direktor kluba Zlatko Zahovič koji je u razgovoru za SportSport.ba otkrio kako je došao na ideju da angažuje Rahmanovića.
"Mi smo igrali nekoliko puta protiv Kopra i vidjeli smo da taj 'mali' Rahmanović posjeduje ogroman talenat i normalno da smo odmah reagovali i iskoristili situaciju. On je bio ostao bez kluba i u njemu smo vidjeli igrača koji uz pravilan rad može mnogo napredovati", kazao nam je Zahovič.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pricamo o debilnoj upravi koja je bila prije ove i koja je i prije Saida radila takve stvari i nanijela ogromne stete nasem klubu, zbog kojih ce nam trebati vremena i vremena da se oporavimo.PitarBordo je napisao/la:Na kraju će Sake naplatiti i ono što smo dobili za njegov odlazak, i sve one repa od Evrope što smo dobili dok je igrao.
1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne racunam na Saida igracki (napomenuo sam post ranije da ga nema na pripremama, i da je 'bivsi'), nego na platu njegovu
Zato mi nerealno da se dovede jos neko na desetku. Prije da ce igrati neki omladinac tu, uz Rahmana. Ali ovo je samo moje misljenje.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, KarloIvandic i 32 gosta.