Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
Jucer, ali nikakvih vijesti ni dan kasnije nema.vest je napisao/la:Kad zadjedaju oni vandali iz uefe u vezi kazne za mireta?
Nevjerovatno.
Ako uzmemo u obzir intenzitet prekrsaja i cinjenicu da je rijec o kvalifikacijama a ne o ligi koja ima 38 utakmica onda su 2 utakmice suspenzije van svake pameti...ali odluke sudija su zasticene kao i uvijek.
Mada se ne bih iznenadio da ovi s duplog sporta samo nagadjuju, pa imaju 50% sansi da pogode, a bajg ekskluzivno...dokazani manipulatori. Treba im trofej dati
- Goalgetter
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mislim da nije.DrFilgud je napisao/la:Direktni crveni je automatski dvije tekme, ili nije?
Zadnja klupa
A druga tekma je nebitna, pusimo od Italije i sa mnogo vecim igracima od njega. Ali je usro i grcku i finsku i vjerovatno ce nas svojim idiotlukom kostat 4 ili 5 bodova i uz to EP.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U CL je cini mi se tri tekme. Mislim da je vec sada, u svim takmicenjima, direktini crverni dvije i vise tekmi.Bazinga12345 je napisao/la:Mislim da nije.DrFilgud je napisao/la:Direktni crveni je automatski dvije tekme, ili nije?
Tako da je mozemo biti sretni sto nije tri ili vise, druga opcija je bila da ga skroz oslobode suspenzije.
- IlCapitano
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sjećam se da je Sunjic zbog crvenog u Izraelu propustio samo jednu utakmicu, doduse to je vec bilo prije par godina..DrFilgud je napisao/la: U CL je cini mi se tri tekme. Mislim da je vec sada, u svim takmicenjima, direktini crverni dvije i vise tekmi.
Tako da je mozemo biti sretni sto nije tri ili vise, druga opcija je bila da ga skroz oslobode suspenzije.
Zadnja klupa
Znači dobiće i 3 utakmice kazne.
Nista ne dirajte, sve je u redu.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 1921zeljeznicar1921, addebisi, adrenaline323, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, ArtemisFowl, AshburtonG, atomac123, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Brokula, Buducnost, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, Daduli, daka1010, dariolovrinovic00, debug, dena24, DjaniTarik, Doktorinho, donniedarko, drakemayelover, DzaniMehmet, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, EdinjoBos, Elddar, eleGancy, emir79, enobarca, exampLe., FerdinandF, Frankie, Fudo, gazijabih, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, Halix131, HariTz, Helemnejse, hrustoni, hurem, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, insimadop, invincible1921, inzomni, itatabisine, J1897, jasmin10, JoeBleck, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovac, krkacina, LaMeloBall, Lavcina, legendarnadruga, LjutaPaprika, lol89, LoveFootball1987, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, mirsonetz, MokraKifla, muhamedhulk, Muumii, myself, NebeskaSila96, odsoli075, Pensioner26, PeppermintSA, Pushko92, Rauber33, RaZuti, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, Rodman, sagitarius, SamLake, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, Soba, soccerfan, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Uknaac, unavita, Wilshere10, Wisey, Wolffire, Zeka, Zeko87, zeljovolimte, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 665 gostiju.