Ti 186 postova, od toga 170 o TikTaku, ohladi jadan ne bioz1921 je napisao/la:1096 postova jedno 80% je o upravi Zeljeznicara. I ti navijac Zelje?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti 186 postova, od toga 170 o TikTaku, ohladi jadan ne bioz1921 je napisao/la:1096 postova jedno 80% je o upravi Zeljeznicara. I ti navijac Zelje?
Možda su pretjerali sa tom transparentnošću i to im se obija o glavu. Jer da nisu, ne bismo mi navijači možda ni očekivali te informacije vezano za te stvari. Kažem, možda. Divnih stvari su uradili, ali izostao je autoritet. Angažovanjem Slavka i prepuštanjem sportskog dijela njemu, ogradili su se od tog dijela, na taj način priznavši greške, a bilo ih je. Osjećamo posljedice, pobrali su minuse, ali korigovalo se. Nadam se da će Slavko biti kadar da sve posloži na svoje mjesto, a iako evo zijanismo na Lištici (gdje redovno trpamo po 3 komada), i prosusmo 2 boda protiv "propale" Slobode (protiv koje u zadnjih 5 utakmica uvezasmo isto toliko pobjeda), mislim da neke stvari dolaze na svoje, te da se trenutno malo i sreća poigrava sa nama, i kažnjava nas za "pogrešne korake" u prošlosti. A neće to dovjeka, neće siguran sam.Monci je napisao/la:Slažem se sve druže, posebno ovo oko zakonskog poslovanja. Ma oni su jednu slabost pokazali, nisu išli do kraja...dakle nisu dali info gdje je tih 600 milja iz blagajne,nisu dali info o mnogim nestalim fakturama, nisu dali ko je pravio dugove, pa neka svako odgovara, i zakonski ako treba. Ovako su stali negdje na pola puta, i to im se o glavu obija. I da i ja se slažem da ćemo igrati Europu na Grbavici, ali onda će ova opasna tročlana opozicija rušiti upravu zbog boje dresova i štucni....zeljoooooooooo je napisao/la:@Monci, to naravno, bez daljnjeg, i siguran sam da će sami u tom slučaju svi ponuditi ostavke.
Druga stvar je ovo što piše kolega @Quinlan, a to je ko bi došao na njihovo mjesto, šta bi uradio, kakav plan iznio, a siguran sam da će se vrlo teško naći neko ko bi mogao "zakonski" rad ove uprave nadmašiti, a istovremeno osigurati duplu titulu, tako da nije ni tu sve crno-bijelo. Zbog toga ne priželjkujem da ovi trenutni odstupe, a siguran sam prije svega da neće ni biti potrebe, jer će Evropa na našoj Grbavici da se igra uskoro.
TikTak objasnio.TikTak je napisao/la:Dobijamo nadu da ce biti bolje. Mozemo se nadati boljem. Ovi rukovodioci nam vise ni nadu ne nude. Razlog zbog kojeg trebaju otici su blamiranja na nogometnom terenu. Poboljsanja na nogometnom terenu ne moze biti. Dokazano.Quinlan je napisao/la:pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?
ili cete i ovo prekociti i nastaviti drugi neki spin, kao danas oko interesa njihovih nekakvih za koje ne dobismo odgovor i sl.
znaci idemo spin? pa ti tjeras upravu sta je reci ne znas ni sto je tjeras?amazon je napisao/la:A sta dobijemo konkretan odgovor s ovom upravom?Quinlan je napisao/la:pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?
ili cete i ovo prekociti i nastaviti drugi neki spin, kao danas oko interesa njihovih nekakvih za koje ne dobismo odgovor i sl.
cekaj kakvu bi ti nadu donijeli ti drugi? ne kontam nisu igraci pa ono dosla nova pojacanja pa se nadas najboljem, ne igra uprava?TikTak je napisao/la:Dobijamo nadu da ce biti bolje. Mozemo se nadati boljem. Ovi rukovodioci nam vise ni nadu ne nude. Razlog zbog kojeg trebaju otici su blamiranja na nogometnom terenu. Poboljsanja na nogometnom terenu ne moze biti. Dokazano.Quinlan je napisao/la:pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?
Bravo majstore!!! Baš sam vidio juče Vas dvojica izgubila nadu, a danas Vam se i treći priključio. Gotovi smo beznađe je totalno!!! Jer kad VAs trojica izgubite nadu Željo propada definitivno!!!TikTak je napisao/la:Kad raja nadu izgubi onda smo dotakli dno. Sve vise raje nadu gubi, ali nisi ti dovoljno pametan da to ukapiras.Virtu4l je napisao/la:Vidite da čovjek ima rješenje, otjerati ove da bi dobili nadu
1. kakvog blamiranja? neodlazak u europu? i najboljima se desi losa godina, zato u svim drugim segmentima je primjetan napredakTikTak je napisao/la:1. Nakon blamiranja u proslosti nadas li se boljem dok su ovi rukovodioci na celu kluba? Ako se nadas reci na osnovu cega?
2. Smatras li da se blamiramo na nogometnom terenu ili se po tebi ne blamiramo i ovakvi trebamo biti?
3. Mozes li vjerovati u poboljsanje kada imas cinjenicu da smo u godinu i po promijenili pet trenera i desetine igraca? Ako vjerujes obrazlozi na osnovu cega. Pusti se Crnogorca i njegovg spinovanja. Sinoc ga je najveci pitar isprskao po stomaku jos sebi nije dosao.
Ne igraju istu poziciju. Tesko da ce ga zvati, a valjalo bi nam.Virtu4l je napisao/la:Hajde Meša zovi Stevanovića umjesto Medunjanina
Od te price nema nista. Amar vrlo dobro zna koliko se.ru po njemu, nije Amar papak. Medjutim nije Amar tema. Mi smo protiv Slobode odigrali borbeno, svaki igrac je trcao ko navijan dok su imali snage, nijednom se igracu ne moze nista prigovoriti.ZeljeznicarFan je napisao/la:Sto je najcudnije od nas generalno jeste da se situacija odigrala tako da su usle ove sanse iz Listice i od neku noc sa Grbavice , prica bi isla u drugom smjeru.Smatram da nije bajno,znam da Klub mora bolje, ali isto itekako znam da u ovom trenutku nema boljih od ovih aktuelnih .Molim Boga da Brko dobije funkciju u Sportskom segmentu i da se ovi klone tog dijela , da se drze ovoga sto ekstra dobro rade, i da se Petrovic odluci koga ostaviti i koga dovesti u saradnji sa Brkom,ali tu ne zaboraviti Seferovica koji ima itekako puno znanja i extra dobro moze saradjivati sa Brkom.
Evo kolega Amazon, napokon jedan kvalitetan i primjeran post sa čijom većinom se slažem. Hajmo ovako pisati,konkretno i činjenice brate. rezoni, pa nisu stvari crno bijele samo...fakat dobar post...amazon je napisao/la:Od te price nema nista. Amar vrlo dobro zna koliko se.ru po njemu, nije Amar papak. Medjutim nije Amar tema. Mi smo protiv Slobode odigrali borbeno, svaki igrac je trcao ko navijan dok su imali snage, nijednom se igracu ne moze nista prigovoriti.ZeljeznicarFan je napisao/la:Sto je najcudnije od nas generalno jeste da se situacija odigrala tako da su usle ove sanse iz Listice i od neku noc sa Grbavice , prica bi isla u drugom smjeru.Smatram da nije bajno,znam da Klub mora bolje, ali isto itekako znam da u ovom trenutku nema boljih od ovih aktuelnih .Molim Boga da Brko dobije funkciju u Sportskom segmentu i da se ovi klone tog dijela , da se drze ovoga sto ekstra dobro rade, i da se Petrovic odluci koga ostaviti i koga dovesti u saradnji sa Brkom,ali tu ne zaboraviti Seferovica koji ima itekako puno znanja i extra dobro moze saradjivati sa Brkom.
Greske?Greske su normalne u svijetu fudbala, kao i porazi, ali nas problem sto svaku utakmicu moramo pobjediti i kad to ne uradimo naravno da je raja razocarana. Jer razocaranje ide skoro svake druge sedmice. Isto tako se desi da kao Krizman pogodi od toliko gola, igraca. Sta sad treba da ga razapnemo? Nikad. Iako mislim da Krizman nije za ozbiljnog fudbala, nema kuveta, cim nema kuveta nema ni koncentracije itd. Al mu ne mogu zamjeriti jer je trcao koliko je mogao. Isto to vazi za Ugljesu, iako je smetlje od igraca za ozbiljne fudbalske ekipe.
Mozemo mi ovdje truniti do sutra, praviti teorije zavjere, srati jedni na druge al ako ne bude rezultata lete oni ko fisek. Ni s njima nista nismo uradili, idemo dalje pa sta Bog da. A meni vise smeta sto seru po svemu od prije, poturaju price da se raja kolju a oni glade mu.da nasim parima i smiju se. Nabudjeni ublehasi, eh tu je problem.
1. 3 boda, halo 3 boda od drugog mjesta, pa ko da nam bjeze 15, a imas jos 17 kola do kraja, ako na kraju ne izboris europu jesi se izblamiro, ali ne mozes sad najednom davat sud, sta uzmes viteza skocis npr. na 3 mjesto i najednom se radi toga vise ne blamiras?TikTak je napisao/la:1. Blamiranje je u ovom cemeru ne izboriti Evropu i na pola prvenstva biti na mjestu koje ne vodi u Evropu. To ce ti svaki Zeljovac reci koji nije interesom povezan sa trenutnim rukovodecim kadrom.Quinlan je napisao/la:1. kakvog blamiranja? neodlazak u europu? i najboljima se desi losa godina, zato u svim drugim segmentima je primjetan napredakTikTak je napisao/la:1. Nakon blamiranja u proslosti nadas li se boljem dok su ovi rukovodioci na celu kluba? Ako se nadas reci na osnovu cega?
2. Smatras li da se blamiramo na nogometnom terenu ili se po tebi ne blamiramo i ovakvi trebamo biti?
3. Mozes li vjerovati u poboljsanje kada imas cinjenicu da smo u godinu i po promijenili pet trenera i desetine igraca? Ako vjerujes obrazlozi na osnovu cega. Pusti se Crnogorca i njegovg spinovanja. Sinoc ga je najveci pitar isprskao po stomaku jos sebi nije dosao.
2. trenutno se ne blamiramo, cak na trenutke izgledamo sjajno, to sto u zadnje dvije utakmice smo uzeli samo bod nije odraz igre i to ce reci 99 od 100 ljudi koji su gledali tekme (ovaj jedan je onaj sto kontrira redovno pa mora obrnuto) i trebali smo uzeti recimo realno 4 boda, ali to je fudbal jbg
3. pa postavljen je slavko, njegov pravi rad tek krece od pauze, svi smo vjerovali u njega kada je tek postavljen to sada ne valja?
haj sad ti odgovori na tri pitanja
1. kako odlazak uprave ce uticati, evo da sutra daju ostavke na igre igraca iducu utakmicu?
2. da li je sasvim normalno pustiti slavka da odradi prelazni rok i pripreme pa vidjeti na proljece kakav ce zeljo biti?
3. kada stavimo na stranu sportski dio koji su zasrali, ali onda se ispravili imenovanjem slavka, sta to trenutno ne valja kod uprave?
2. Izgleda ti sjajno a mi bod osvojili u mecevima sa nikad gorim Sirokim i uzasnom Slobodom, klubovima koji prolaze kroz krizu u svim segmentima.
3. Mnogo vise sam ocekivao od Petrovica, napredak ne vidim. Kostic protiv Sarajeva, Olimpica, Sirokog i Slobode osvojio sedam bodova, Petrovic pet, olaksavajuca okolnost mu je raspored. Ocekivali smo svi mnogo vise.
1. Nisam baba Vanga. Nova uprava nece navijace gurati na igrace, nece izmisljati bojkote kako bi sa sebe skinula odgovornost. Nadam se da to nece raditi, iako se nikad ne zna.
2. Slavko sa ovim rukovodecim kadrom nece odraditi prelazni rok. Dokazano, nijedan trener sa ovim rukovodecim kadrom to nije uradio. Tu su Misimovic i Nikolic.
3. Sportski dio je najvazniji, ostalo je samo spinovanje a s losim sportskim dijelom automatski su lose odradili i finansijski dio. Sracunaj koliko smo izgubili zbog neizlaska u Evropu, zbog dovodjenja skupih igraca koji nisu izborili izlazak u Evropu i zbog raskida ugovora kao i zbog slabih igara i sve manje posjete.
E nezayebaji sada. Križmana je doveo Mario Stanić, za koga smo svi ovdje jednoglasno govorili da bi bio sjajan sportski direktor...momak je u prve dvije tekme i bez pluća dao dva gola. Ukupno 4 od možda 10-ak koje smo dali od kada je on tu. Ne možeš pljuvati po njemu, i nije sve tako crno i negativno....i ne znaš kao niti ja koliko smo na šta potrošili, koliko smo zaradili, koliko su sponzori dali...samo lupamo i nagađamo, i super je što je tako što neznamo...amazon je napisao/la:Nikad niko ovdje nije napisao da oni imaju lose namjere. Kao sto kazes oni nemaju pojma a prave se pametni i u tome je najveci problem. Uz to su potrosili ogromne pare na raskide a nismo nista uradili na sportskom terenu. Otjeraju, vrate igrace. Dodje odradi pripreme i ode. Dovedu povrijedjenog igraca. Dovedu igraca koji ne moze da trci 20 minuta i tome slicno.
Postoji li mogućnost da Mario u zimskom prijelaznom roku dovede još nekog svog igrača? Negdje pročitah da bi i u zimskom prijelaznom roku mogao sredit neko pojačanje pa me samo zanima ima li istine u tome, naravno ako si upućen.Monci je napisao/la:E nezayebaji sada. Križmana je doveo Mario Stanić, za koga smo svi ovdje jednoglasno govorili da bi bio sjajan sportski direktor...momak je u prve dvije tekme i bez pluća dao dva gola. Ukupno 4 od možda 10-ak koje smo dali od kada je on tu. Ne možeš pljuvati po njemu, i nije sve tako crno i negativno....i ne znaš kao niti ja koliko smo na šta potrošili, koliko smo zaradili, koliko su sponzori dali...samo lupamo i nagađamo, i super je što je tako što neznamo...amazon je napisao/la:Nikad niko ovdje nije napisao da oni imaju lose namjere. Kao sto kazes oni nemaju pojma a prave se pametni i u tome je najveci problem. Uz to su potrosili ogromne pare na raskide a nismo nista uradili na sportskom terenu. Otjeraju, vrate igrace. Dodje odradi pripreme i ode. Dovedu povrijedjenog igraca. Dovedu igraca koji ne moze da trci 20 minuta i tome slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.