FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 00:30

Stanic ima menadzersku agenciju?

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 07 nov 2016, 00:30

plavousrcu je napisao/la:Stanic ima menadzersku agenciju?
radi ko skaut za briž
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 00:37

Citao sam da njega fudbal ne zanima previse. Bio je i neki clanak da je negdje u Hercegovini kucu napravio kao iz raja i da tu provodi najvise vremena.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 nov 2016, 02:25

zeljoooooooooo je napisao/la:Ni riječi o igri, taktici, borbi, naivnosti, samo Uprava.

Upravo (koga god možemo staviti iza te riječi) - svaka čast, jer nije mala stvar učiniti da se sve vrti oko vas. Bravo.

Ono što nije bravo je da smo postali bezmuda ekipa, koja nema "mišiće", koje se više niko ne pribojava, ekipa kojoj je sreća okrenula leđa, i što je najbolnije, postali smo ekipa koja nema autoritet.

Mnoge stvari su mi jasne, ali mi ne ide u glavu otkud ovdje toliko ljudi koji "navijaju za Želju" a raduje ih poraz, raduje loša igra, a dobre stvari nipodaštavaju i guraju pod tepih.

Glavu gore, ne znam šta trenutno reći osim toga.
:clap:
Bravo za post
Kako smiješno izgledaju pojedini kojima je 90% postova uprava ovo, uprava ono
Malo nas izgleda za Želju navijamo...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 nov 2016, 08:59

Nas Zeljo blize u borbi za opastanak, nego u borbi za neki pehar i on dodje napise kako je on navijac a drugi nisu. To sto je tebi dobra uprava i mjesto na tabeli nama nije. Cemu problem?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 09:29

salle86 je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Ni riječi o igri, taktici, borbi, naivnosti, samo Uprava.

Upravo (koga god možemo staviti iza te riječi) - svaka čast, jer nije mala stvar učiniti da se sve vrti oko vas. Bravo.

Ono što nije bravo je da smo postali bezmuda ekipa, koja nema "mišiće", koje se više niko ne pribojava, ekipa kojoj je sreća okrenula leđa, i što je najbolnije, postali smo ekipa koja nema autoritet.

Mnoge stvari su mi jasne, ali mi ne ide u glavu otkud ovdje toliko ljudi koji "navijaju za Želju" a raduje ih poraz, raduje loša igra, a dobre stvari nipodaštavaju i guraju pod tepih.

Glavu gore, ne znam šta trenutno reći osim toga.
:clap:
Bravo za post
Kako smiješno izgledaju pojedini kojima je 90% postova uprava ovo, uprava ono
Malo nas izgleda za Želju navijamo...
Nemoj oba ti oka glumiti sveticu. Izbrisi avatar i potpis, a onda podijeli savjet. Uprava ovo, Uprava ono, malo nas za Zelju navija, a avatar i potpis govore vise od hiljadu rijeci.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 07 nov 2016, 10:05

amazon je napisao/la:
ZeljeznicarFan je napisao/la:Sto je najcudnije od nas generalno jeste da se situacija odigrala tako da su usle ove sanse iz Listice i od neku noc sa Grbavice , prica bi isla u drugom smjeru.Smatram da nije bajno,znam da Klub mora bolje, ali isto itekako znam da u ovom trenutku nema boljih od ovih aktuelnih .Molim Boga da Brko dobije funkciju u Sportskom segmentu i da se ovi klone tog dijela , da se drze ovoga sto ekstra dobro rade, i da se Petrovic odluci koga ostaviti i koga dovesti u saradnji sa Brkom,ali tu ne zaboraviti Seferovica koji ima itekako puno znanja i extra dobro moze saradjivati sa Brkom.
Od te price nema nista. Amar vrlo dobro zna koliko se.ru po njemu, nije Amar papak. Medjutim nije Amar tema. Mi smo protiv Slobode odigrali borbeno, svaki igrac je trcao ko navijan dok su imali snage, nijednom se igracu ne moze nista prigovoriti.
Greske?Greske su normalne u svijetu fudbala, kao i porazi, ali nas problem sto svaku utakmicu moramo pobjediti i kad to ne uradimo naravno da je raja razocarana. Jer razocaranje ide skoro svake druge sedmice. Isto tako se desi da kao Krizman pogodi od toliko gola, igraca. Sta sad treba da ga razapnemo? Nikad. Iako mislim da Krizman nije za ozbiljnog fudbala, nema kuveta, cim nema kuveta nema ni koncentracije itd. Al mu ne mogu zamjeriti jer je trcao koliko je mogao. Isto to vazi za Ugljesu, iako je smetlje od igraca za ozbiljne fudbalske ekipe.

Mozemo mi ovdje truniti do sutra, praviti teorije zavjere, srati jedni na druge al ako ne bude rezultata lete oni ko fisek. Ni s njima nista nismo uradili, idemo dalje pa sta Bog da. A meni vise smeta sto seru po svemu od prije, poturaju price da se raja kolju a oni glade mu.da nasim parima i smiju se. Nabudjeni ublehasi, eh tu je problem.
"Klub je također izložen potencijalnom dugu od 2,8 miliona maraka od čega se 2,2 miliona odnosi na dodatne obaveze prema Poreskoj upravi u periodu od 2009. do 2014. godine te 600 hiljada maraka neevidentiranih pozajmica iz tog perioda. Zbog ovog nalaza, Upravni odbor kluba je donio jednoglasnu odluku da se provede potpuno istraživanje poslovanja Kluba u navedenom periodu kako bi se došlo do odgovora ko je i na koji način odgovoran za navedeno,"

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2016, 11:28

"I naprijed plavi,
Pjesma se ori,
Poziva cijeli stadion,
Hiljade srca,
Sad za Vas kuca,
Jer ti si Željo šampion,
Ale,ale,ale,ale.....
Yebo li Vas Miske, Amar, Žujo, Greda, Slavko, Ćuk i svi ostali...HAJMO ŽELJOOOOOOOO!!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 11:59

Monci je napisao/la:"I naprijed plavi,
Pjesma se ori,
Poziva cijeli stadion,
Hiljade srca,
Sad za Vas kuca,
Jer ti si Željo šampion,
Ale,ale,ale,ale.....
Yebo li Vas Miske, Amar, Žujo, Greda, Slavko, Ćuk i svi ostali...HAJMO ŽELJOOOOOOOO!!!!
Kad ovako budemo razmisljali bice nam bolje. Mi forumasi, bivsi i sadasnji clanovi Uprave. Pretjeramo svi, u posljednje vrijeme cesce nego prije. Treba gledati kako se izvuci iz krize u kojoj evidentno jesmo. Prozivajuci se necemo na zelenu granu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 nov 2016, 12:07

plavousrcu je napisao/la:
Pjesma se ori,
Poziva cijeli stadion,
Hiljade srca,
Sad za Vas kuca,
Jer ti si Željo šampion,
Ale,ale,ale,ale.....
Kad ovako budemo razmisljali bice nam bolje. Mi forumasi, bivsi i sadasnji clanovi Uprave. Pretjeramo svi, u posljednje vrijeme cesce nego prije. Treba gledati kako se izvuci iz krize u kojoj evidentno jesmo. Prozivajuci se necemo na zelenu granu.
Bravo.

13:00 je zvanična satnica za Vitez?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2016, 12:18

TikTak je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:"Klub je također izložen potencijalnom dugu od 2,8 miliona maraka od čega se 2,2 miliona odnosi na dodatne obaveze prema Poreskoj upravi u periodu od 2009. do 2014. godine te 600 hiljada maraka neevidentiranih pozajmica iz tog perioda. Zbog ovog nalaza, Upravni odbor kluba je donio jednoglasnu odluku da se provede potpuno istraživanje poslovanja Kluba u navedenom periodu kako bi se došlo do odgovora ko je i na koji način odgovoran za navedeno,"
Umjesto da smanjimo dug od ostavljena tri miliona Grediceve uprave i dva koja su legla tri mjeseca nakon njegovog odlaska mi ih potrosimo ni na sta. Lose se upravljalo zateklim novcima. Sad ce forum nindje uletiti i reci da se samo o ruvodecem kadru pise, nikako o Zelji.
Sta ces smanjiti, potencijalni dug?
Kako ces to smanjiti kada cifra nije konacna niti pravosnazna. To ce mozda biti toliko ili vece ili manje?
Reprogram je potpisan na dug prijasnji dug, a ovo je rezultat prosle godine na koji ima zalba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 07 nov 2016, 12:19

Ja ne vjerujem sta citam, pa sad vam ni Slavko ne valja.E pa aferim, pa stvarno znate nisko ici :( Savjet jedan , idite nesto drustveno korisno uradite,manite se bespotrebnog palamudjenja. :shhh:
ŽIVILI !!
Radnička klasa !

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 nov 2016, 12:26

Post je postao/la amazon, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

Post je postao/la plavousrcu, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

idemo ludo, idemo jako :)))

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 nov 2016, 12:29

Pitanje za Acu
kakva je to TikTak funkcija pa ne može na ignore listu ?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 nov 2016, 12:31

ZeljeznicarFan je napisao/la:Ja ne vjerujem sta citam, pa sad vam ni Slavko ne valja.E pa aferim, pa stvarno znate nisko ici :( Savjet jedan , idite nesto drustveno korisno uradite,manite se bespotrebnog palamudjenja. :shhh:
ŽIVILI !!
Smijurija obična!

Nego, je li iko primijetio na izvještaju na 5:53 kako Slavko vrišti "drugaaaaaaa!" dvije sekunde prije nego ga primismo. :( :(

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 07 nov 2016, 12:33

Hahahaha odose svi u...... cjela uprava menadzeri Ćuk hahaha nemogu da vjerujem :opaopa:

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 07 nov 2016, 12:40

zeljoooooooooo je napisao/la:
ZeljeznicarFan je napisao/la:Ja ne vjerujem sta citam, pa sad vam ni Slavko ne valja.E pa aferim, pa stvarno znate nisko ici :( Savjet jedan , idite nesto drustveno korisno uradite,manite se bespotrebnog palamudjenja. :shhh:
ŽIVILI !!
Smijurija obična!

Nego, je li iko primijetio na izvještaju na 5:53 kako Slavko vrišti "drugaaaaaaa!" dvije sekunde prije nego ga primismo. :( :(
Pa ako mu treba Slavko sa klupe vikat druga onda bolje da mu se zahvali i dovede boljeg i mladjeg stopera

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 nov 2016, 12:43

Sa strane se mnogo puta bolje vidi, ako imaš "njuh" za igru, a Slavko ga ima. Nevezano sada za to treba li dovesti boljeg i mlađeg.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 07 nov 2016, 12:46

zeljoooooooooo je napisao/la:Sa strane se mnogo puta bolje vidi, ako imaš "njuh" za igru, a Slavko ga ima. Nevezano sada za to treba li dovesti boljeg i mlađeg.
Ama bolan igrac sa tolko odigranih tekmi mora znat da mora pazit na ulazak iza ledja sto se na kraju i desilo ! Slavko je nebitan ovde to ja i ti znamo i vecina forumasa !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2016, 12:49

plavousrcu je napisao/la:
Pjesma se ori,
Poziva cijeli stadion,
Hiljade srca,
Sad za Vas kuca,
Jer ti si Željo šampion,
Ale,ale,ale,ale.....
Znaš kako se najlakše iz ove krize izlazi? Hajmo na tekmu ba. Hajmo u Vitez milja raje, hajmo u Mostar dvije, hajmo protiv čelika 5-6 milja, kakvi god rezultati budu. Boli me ba racku za upravu, i sadašnju i bivšu. I trenera naravno, i sadašnjeg i bivšeg. Za igrače posebno...odoše oni misliš da će im Željo i naša sikiracija ikada pasti na pamet? Hoće al u rcuku....SHVATITE ŽELJO JEDINI OSTAJE I TRAJE....i mi s njim dok ne čučnemo u rupu kakvu....do tada na tekme i jakooooooo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.