Ja sam za to da mozda Bozo Vreco cetnik bude ispred Pejine, a da desnicari budu iz BPS Deen Backovic kao predsjedavajuci odbora za KS. Pa da se tu mjeri ciji je veci.sljivo je napisao/la:Jasmina, on ima najviše iskustva.tuzlak1987 je napisao/la:Ko je pogodniji za gradonacelnika Sarajeva Kalimero ili Alen Albinovic?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Vićeš za ovoSarmelino je napisao/la:jaci sam ja zadnjih dana al yebigaMokes je napisao/la:Kakva trka, Osim nakuca skoro 3k postova, dok Tešanjski dijamant nakuca milju postova. Prosjek mu je još malo i duplo većicoelho41 je napisao/la:hoćemol napraviti big forum race u broju postova osim vs sarmelinho, t-series vs pewdiepie
ja pjudipaj on tseries
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
bolji bi bio forum race osim vs tuzlak da vidimo hoce li ga stici do 2021.Sarmelino je napisao/la:jaci sam ja zadnjih dana al yebigaMokes je napisao/la:Kakva trka, Osim nakuca skoro 3k postova, dok Tešanjski dijamant nakuca milju postova. Prosjek mu je još malo i duplo većicoelho41 je napisao/la:hoćemol napraviti big forum race u broju postova osim vs sarmelinho, t-series vs pewdiepie
ja pjudipaj on tseries
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
osim 23.26 postova dnevno GOAT
Tražiti da se neka skupina ljudi skloni iz društva je čisti fašizam.
Walk on, with hope in your hearts.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam onaj 9 years old boi who love both.Sarmelino je napisao/la:jaci sam ja zadnjih dana al yebigaMokes je napisao/la:Kakva trka, Osim nakuca skoro 3k postova, dok Tešanjski dijamant nakuca milju postova. Prosjek mu je još malo i duplo većicoelho41 je napisao/la:hoćemol napraviti big forum race u broju postova osim vs sarmelinho, t-series vs pewdiepie
ja pjudipaj on tseries
a virtoOsim13 je napisao/la:Tuzlak mi je trn u oku
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pristajem da budem T-Series jer ih lajkam zbog postene borbe.Osim13 je napisao/la:Tuzlak mi je trn u oku
fićo brate vreme je da turiš avatarafilip13 je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Tražiti da se neka skupina ljudi skloni iz društva je čisti fašizam.
tacno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Pristajem da budem T-Series jer ih lajkam zbog postene borbe.Osim13 je napisao/la:Tuzlak mi je trn u oku

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Mislio je da "turiš" na profilnu avataru.Penaltiky je napisao/la:fićo brate vreme je da turiš avatarafilip13 je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Tražiti da se neka skupina ljudi skloni iz društva je čisti fašizam.
tacno
Turi ga filipe, evo kolege će ti pomoći
- BosniaBoston
- Kontakt:
nemoj on mi je forumski uzorPenaltiky je napisao/la:fićo brate vreme je da turiš avatarafilip13 je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Tražiti da se neka skupina ljudi skloni iz društva je čisti fašizam.
tacno
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sljivo, nismo mi gej ideš u pogrešnom pravcu s argumentacijom
prohodaše ti mirno u visegradusljivo je napisao/la:Turi ga filipe, evo kolege će ti pomoći
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ako filip "turi" bit ce Jason13. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.