Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj Baloteli izgleda mora nekome nogu otkinuti da bi dobio crveni.
Kakvi startovi čovječe, poslije prvog je trebao odmah napolje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trebao je dobiti crveni za start na Songu, onda je imao 2 starta na Sagnu oba ista, znaci opasna igra i tu se mogla dati jos 2 zuta(ali to kad bi sudija bio za Arsenal, realno 1).

desni klik-view image

desni klik-view image
Celik!3,2,2.
Iskreno za prvi start je trebao dobiti crveni.Kod drugog starta je sudija trebao svirati visoko podignutu nogu.Dok je kod trece situacije zasluzeno dobio zuti.Malo me nasmija transparent navijaca Arsenala u grubom prevodu na nas jezik:Ne mozete kupiti klasu.Pa me zanima kakvom oni to klasom sebe smatraju.Uglavnom bolji ste i trebali ste da vodite.Fino gledat utakmice bez pritiska.I da kazem samo mi zao ove sezone sto Lescott i Kompany nisu igrali non stop u paru.Imam neki osjecaj da bi se Kolo mogao vratit u Arsenal ali vidit cemo sta ljeto donosi.Sretno klaso u borbi za Ligu Prvaka. 
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
a Balotelijevi dzonovi za streljanje...Monolog je napisao/la:Al', činjenica je da je Songovo udaranje za Haaga.
- Invincibles
- Kontakt:
Prvi faul-crveni i istjerat go.no iz lige(ni faul)
Drugi-zuti(ni faul nije sviran)
Treci-zuti najmanje(jedva je dao zuti)
Na kraju,nakon svih pokusaja da povrijedi druge,smrdljivko je izasao sepajuci,i sto je najcudnije kraj njega prolaze saigraci,k'o da ga nema.
@Monolog
afekt
Drugi-zuti(ni faul nije sviran)
Treci-zuti najmanje(jedva je dao zuti)
Na kraju,nakon svih pokusaja da povrijedi druge,smrdljivko je izasao sepajuci,i sto je najcudnije kraj njega prolaze saigraci,k'o da ga nema.
@Monolog
afekt
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- frankqqqqq
- Kontakt:
Tevezito, nego šta da smo klasa za vas. Šta ste to napravili pa ste pokazali da ste klasa, da se možete pohvalit time? Novac ne može kupit sve, nikad bolji od nas nećete biti.
haj odleprsaj sa temetevezito je napisao/la:Iskreno za prvi start je trebao dobiti crveni.Kod drugog starta je sudija trebao svirati visoko podignutu nogu.Dok je kod trece situacije zasluzeno dobio zuti.Malo me nasmija transparent navijaca Arsenala u grubom prevodu na nas jezik:Ne mozete kupiti klasu.Pa me zanima kakvom oni to klasom sebe smatraju.Uglavnom bolji ste i trebali ste da vodite.Fino gledat utakmice bez pritiska.I da kazem samo mi zao ove sezone sto Lescott i Kompany nisu igrali non stop u paru.Imam neki osjecaj da bi se Kolo mogao vratit u Arsenal ali vidit cemo sta ljeto donosi.Sretno klaso u borbi za Ligu Prvaka.
@monolog, moja greska, nisam do kraja vidio fino.
- Invincibles
- Kontakt:
Jos 2-3milijarde funti,i isto toliko godina,pa nas mozda i stignete...tevezito je napisao/la:Iskreno za prvi start je trebao dobiti crveni.Kod drugog starta je sudija trebao svirati visoko podignutu nogu.Dok je kod trece situacije zasluzeno dobio zuti.Malo me nasmija transparent navijaca Arsenala u grubom prevodu na nas jezik:Ne mozete kupiti klasu.Pa me zanima kakvom oni to klasom sebe smatraju.Uglavnom bolji ste i trebali ste da vodite.Fino gledat utakmice bez pritiska.I da kazem samo mi zao ove sezone sto Lescott i Kompany nisu igrali non stop u paru.Imam neki osjecaj da bi se Kolo mogao vratit u Arsenal ali vidit cemo sta ljeto donosi.Sretno klaso u borbi za Ligu Prvaka.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Profesor je napisao/la:a Balotelijevi dzonovi za streljanje...Monolog je napisao/la:Al', činjenica je da je Songovo udaranje za Haaga.
Odnosilo se na Balotellijevo udaranje Songa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trebaju mi 2 gola Persia, deri gradjaneeeeeeeeee
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Pa koji moraš biti kreten da ovako uljećeš igraču, i nakon toga opet 2 put pokuša na Sagni isto da uradi.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
treba njega poslat u Afriku da lovi po dzungli, to je za njega.Toxicity je napisao/la:
Pa koji moraš biti kreten da ovako uljećeš igraču, i nakon toga opet 2 put pokuša na Sagni isto da uradi.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Invincibles
- Kontakt:
Zahvali se Vermi,zasto ti sada ne bi trebao "samo" jedan....Edin TM87 je napisao/la:Trebaju mi 2 gola Persia, deri gradjaneeeeeeeeee
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
STATIVA YEBO GA PAS DA GA YEBO
I stativiInvincibles je napisao/la:Zahvali se Vermi,zasto ti sada ne bi trebao "samo" jedan....Edin TM87 je napisao/la:Trebaju mi 2 gola Persia, deri gradjaneeeeeeeeee
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
**** ovo. Pa ovaj Atkinson stvarno nije uredu. Vidi ruku nasih igraca, a ne vidi Bale(drugi put). Sad neki faul izmislja, ne znam sta mu je.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Sad ce Chambo i bice onda nešto ako Bog da 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
I linijskom sudijiEdin TM87 je napisao/la:I stativiInvincibles je napisao/la:Zahvali se Vermi,zasto ti sada ne bi trebao "samo" jedan....Edin TM87 je napisao/la:Trebaju mi 2 gola Persia, deri gradjaneeeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.