Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Nerminovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 16:23

Nista nije jos gotovo sto se tice Tankovica, zaista imamo jos priliku da zaigra za reprezentaciju. Nazalost, mislim da nece i Dzeko je svoje uradio, savez i Susic je druga stvar... :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 05 okt 2014, 16:25

Nerminovic je napisao/la:Nista nije jos gotovo sto se tice Tankovica, zaista imamo jos priliku da zaigra za reprezentaciju. Nazalost, mislim da nece i Dzeko je svoje uradio, savez i Susic je druga stvar... :kafa:
Sace ti ovi Susicevi reci da Tankovic treba da promijeni drzavljanstvo i ceka da ga kriminalni imbecil pozove !
Usput, juce Seferovic izvrsna partija , tri asistencije, da se jos jednom prisjetimo djubreta koje obavlja selektorsku poziciju.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2014, 16:33

Pape čeka "gotovinu", na to je samo i navikao, šta se on ima boriti za nekog igrača.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2014, 16:34

Al stvarno sad kad vidis, svi selektori putuju i gledaju druge igrace. Kad je to Pape otisao da poprica sa nekim igraciom, da ga privoli da igra za nas? Kod Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica, itd. su sav posao odradili Begic, Pilav, Spahic i Dzeko, djelimicno i Bakovic.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 okt 2014, 16:37

Goalgetter je napisao/la:Al stvarno sad kad vidis, svi selektori putuju i gledaju druge igrace. Kad je to Pape otisao da poprica sa nekim igraciom, da ga privoli da igra za nas? Kod Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica, itd. su sav posao odradili Begic, Pilav, Spahic i Dzeko, djelimicno i Bakovic.
Krenuo je 2-3 puta ali zakasnio na avion.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 05 okt 2014, 16:38

Goalgetter je napisao/la:Al stvarno sad kad vidis, svi selektori putuju i gledaju druge igrace. Kad je to Pape otisao da poprica sa nekim igraciom, da ga privoli da igra za nas? Kod Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica, itd. su sav posao odradili Begic, Pilav, Spahic i Dzeko, djelimicno i Bakovic.
Nemoj tako , Hadzica je gledao , po sopstvenom priznanju, vise puta i to uzivo, te bio cesto u kontaktu.
Sto se TSS tice, pa onom novinaru je , na opasku o poziciji koji doticni igra, rekao "ne gledas ti dovoljno Hajduk" :lol:
Medjutim, Kolasinca u CL, ne gleda ni na televiziji...
Djubre ! :thumbdown:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2014, 16:39

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Krenuo je 2-3 puta ali zakasnio na avion.
Steta. Ustvari, isao je gledati dva puta Hadzica, kako mi to nije naumpalo. I nije ga odusevio u tim duelima, kako rece, neko mu iz Austrije preporucio ga, stoga ga je pozvao. :crazy: :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 okt 2014, 16:39

Opet vi o supku Tankovicssonu. Momak nas je tako hladno izigrao i odbio a vi dalje bacate na njega... :roll:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 16:40

hogarstrasni je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Nista nije jos gotovo sto se tice Tankovica, zaista imamo jos priliku da zaigra za reprezentaciju. Nazalost, mislim da nece i Dzeko je svoje uradio, savez i Susic je druga stvar... :kafa:
Sace ti ovi Susicevi reci da Tankovic treba da promijeni drzavljanstvo i ceka da ga kriminalni imbecil pozove !
Usput, juce Seferovic izvrsna partija , tri asistencije, da se jos jednom prisjetimo djubreta koje obavlja selektorsku poziciju.
Tesko je vise sta reci...samo je interesantno da je i Tankovic bio mnogo bezobrazan. Meni sve ovo zvuci kao da nas je koristio da dobije poziv od Svedske. Tankovic je uradio pametan potez, bilo je mnogo price o njemu i da se kontaktirao sa savezom da zaigra za reprezentaciju - sedmicu dana kasnije se nasao sa Edinom i sve o tome u novinama u Svedskoj. Igrao je protiv Turske koliko ja znam, imamo jos priliku da zaigra za nas ali stvarno mislim da ovaj pripada u kategoriji - nije jedan od nas.

BackSpace United

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 okt 2014, 16:41

calcio je napisao/la:Opet vi o supku Tankovicssonu. Momak nas je tako hladno izigrao i odbio a vi dalje bacate na njega... :roll:
Safeta, nije vala imao ni priliku odbit :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2014, 16:42

Ne misli se na njega, da je zaista htio igrati za BiH odbio bi Švedsku na onoj prijateljskoj utakmici. Ovdje se govori općenito o zainteresiranosti našeg vrhunskog stratega za igrače.

Da nije bilo volje i ljubavi prema BiH, te Emira Spahića, izgubili bi igrača kao što je Kolašinac.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 16:45

Ma' nista jos nije gotovo...kao sto bi Ahmo rekao, budemo pozitivini... :kafa:

BackSpace United

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 okt 2014, 16:46

Kolasinca nismo nikako mogli izgubiti, kao sto nismo mogli izgubiti Pjanica, Besica ili Sulejmanovica... Ti momci znaju sta zele. Pa Seo kaze da bi ga se babo odrek'o da nije zaigrao za BiH. :mrgreen:
Nemojte ove supke tipa Tankovic i Seferovci stavljati u isti kontekst sa njima.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 05 okt 2014, 16:47

Nerminovic je napisao/la: Tesko je vise sta reci...samo je interesantno da je i Tankovic bio mnogo bezobrazan. Meni sve ovo zvuci kao da nas je koristio da dobije poziv od Svedske. Tankovic je uradio pametan potez, bilo je mnogo price o njemu i da se kontaktirao sa savezom da zaigra za reprezentaciju - sedmicu dana kasnije se nasao sa Edinom i sve o tome u novinama u Svedskoj. Igrao je protiv Turske koliko ja znam, imamo jos priliku da zaigra za nas ali stvarno mislim da ovaj pripada u kategoriji - nije jedan od nas.
Tankovicev otac je izjavio da je Susicev kontakt potpuno izostao, da ga uopste nije interesovao Tankovic.
Licno sam gledao intervju, na TV1, u kom Susic, na vrhuncu frke oko Tankovica, odmahuje glavom i govori da je premlad i , kao, mozda nekada u buducnosti...
Pa zar ti igranka sa Zukaanovicem, odnosno TSS i Hadzicem, nije dokaz o kakvom se pokvarenjaku radi.
I Juku Becirevica su izmanipulisali, kao i Dzeku, da se zaloze, a Susic nije nikada imao namjeru da ga pozove. :roll:
Tesko je ocekivati da, uz tako prljavu igru kriminalaca, neko pozeli igrati za nas !
PS: Tragedija je sto ce za nas igrati samo oni koji su pod prijetnjom da ce ih se otac odreci ako ne izaberu BiH ili oni koji nemaju bolji izbor. Medjutim , na slucaju Salaniovic, se vidi da su nas i iz Lihtenstajna poceli zaobilaziti :roll:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 05 okt 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 16:52

Nerminovic je napisao/la: Tesko je vise sta reci...samo je interesantno da je i Tankovic bio mnogo bezobrazan. Meni sve ovo zvuci kao da nas je koristio da dobije poziv od Svedske. Tankovic je uradio pametan potez, bilo je mnogo price o njemu i da se kontaktirao sa savezom da zaigra za reprezentaciju - sedmicu dana kasnije se nasao sa Edinom i sve o tome u novinama u Svedskoj. Igrao je protiv Turske koliko ja znam, imamo jos priliku da zaigra za nas ali stvarno mislim da ovaj pripada u kategoriji - nije jedan od nas.
Tankovicev otac je izjavio da je Susicev kontakt potpuno izostao, da ga uopste nije interesovao Tankovic.
Licno sam gledao intervju, na TV1, u kom Susic, na vrhuncu frke oko Tankovica, odmahuje glavom i govori da je premlad i , kao, mozda nekada u buducnosti...

Pa zar ti igranka sa Zukaanovicem, odnosno TSS i Hadzicem, nije dokaz o kakvom se pokvarenjaku radi.
I Juku Becirevica su izmanipulisali, kao i Dzeku, da se zaloze, a Susic nije nikada imao namjeru da ga pozove. :roll:
Tesko je ocekivati da, uz tako prljavu igru kriminalaca, neko pozeli igrati za nas !
:facepalm:

Nisam znao za ovo...zaista ne mogu da vjerujem. Momak je igrao u Fulhamu, igrao protiv Manchestera u gostima i ova budala kaze da je premlad.... :oops:

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2014, 16:54

calcio je napisao/la:Kolasinca nismo nikako mogli izgubiti, kao sto nismo mogli izgubiti Pjanica, Besica ili Sulejmanovica... Ti momci znaju sta zele. Pa Seo kaze da bi ga se babo odrek'o da nije zaigrao za BiH. :mrgreen:
Ma ja, nismo ga nikako mogli izgubiti, ;)
[youtube][/youtube]
Ti kao da ne živiš u Bosni, pa ne znaš kako to ide kod nas.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 05 okt 2014, 16:56

Nerminovic je napisao/la:

:facepalm:

Nisam znao za ovo...zaista ne mogu da vjerujem. Momak je igrao u Fulhamu, igrao protiv Manchestera u gostima i ova budala kaze da je premlad.... :oops:
Jasta, to je rekao i poceo onu mantru sa pasosem, papirima...Onda su njegovi spineri poceli price kako ga je kontaktirao ovaj, kontaktirao onaj..Eto, samo nije onaj koji treba i koji moze poslati poziv. :roll:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 05 okt 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 okt 2014, 16:57

Ogare, sta je s tvojim pulenom Gudeljom, i on je takodje veliki patrijota kao i Tankovicsson. Al' ne daju im dusmani da zaigraju za BiH. :(

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 okt 2014, 16:59

calcio je napisao/la:Kolasinca nismo nikako mogli izgubiti, kao sto nismo mogli izgubiti Pjanica, Besica ili Sulejmanovica... Ti momci znaju sta zele. Pa Seo kaze da bi ga se babo odrek'o da nije zaigrao za BiH. :mrgreen:
Joj kad pocnu sa ovim patriotskim pricama. Kakvu ljubav ima Diego Costa prema Spaniji? Januzaj prema Belgiji? Ozil prema Njemackoj? I stotine drugih "reprezentativaca". Svaka repka se bori za svakok igraca koji ima talenta i kvaliteta bez obzira na koliku vezu ima sa tom drzavom, a kod nas samo mogu igrati veliki patrioti?

Kakv je patriota bio Misimovic dok je igrao za Mladu repku Srbije i CG dok nije istjeran od trenera sto mu je rekao da je predebeo? Pa nam postade jedan od najboljih igraca svih vremena.

Zato i imamo patriote Vrsajevica, Hadzica i Tinceka koji je odbio Belgiju za nas. :salut: :salut: :bih:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 05 okt 2014, 17:01

calcio je napisao/la:Ogare, sta je s tvojim pulenom Gudeljom, i on je takodje veliki patrijota kao i Tankovicsson. Al' ne daju im dusmani da zaigraju za BiH. :(
Ne diskutujem sa Susicevim lazovima, to nije higijenski ! :puke:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, al87, GG3, LeCoq i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []