BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Šta je ovo ba 0:3
Favre mora letiti prije isteka 90 minute.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Illmatic09
- Kontakt:
Ma treba da leti odma sad na poluvremenu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Iako će dobiti 4-3, Favre mora biti bivši 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ja više nisam siguran da je do trenera!
pa zar nisu igrači bili “nezadovoljni trenerom” i defakto oni otjerali i tuchela i boša i štogera ... evo sad očigledno i favrea. zadnji koga su slušali je bio klopp a i to je na kraju bilo upitno
pa zar nisu igrači bili “nezadovoljni trenerom” i defakto oni otjerali i tuchela i boša i štogera ... evo sad očigledno i favrea. zadnji koga su slušali je bio klopp a i to je na kraju bilo upitno
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tuchel je otišao jer se nije mogao sa S. Mislintatom, Bos sa svojom ludom igrom "svi u napad, jedan je Hase" nije ni mogao dugo, a Stoger je doveden ne znam ni ja zašto.
Po meni je problem što se ne dovede neko veliko ime, pa koliko god koštao. Stalno se dovode neki ili polovnjaci ili neki treneri u najavi...
Evo i sad se spominje onaj mladi trener Verdera, a ne pomišljaju da zaganjaju nekog kapitalca.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
- Illmatic09
- Kontakt:
Naredne sedmice u Berlin i onda nam stiže Angstgegner Dizeldorf.
-
- Kontakt:
Ma ovdje je uprava najviše kriva. Uđeš u sezonu sa jednim napadačem za kojeg znaš da je često povrijeđen nikako ne može biti odlika dobre uprave. Još i ono vraćanje u tim igrača i ostalih koji su išli u bayern da im bude bolje su loši potezi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam bio ubijedjen da će dobiti, jer mi se ovo večeras činilo kao poruka upravi. Ista ekipa, a dva različita poluvremena. Prvo ko sline, a drugo atomski...
- Desperado09
- Kontakt:
Nadam se da Favre neće dočekati ponedjeljak. Jednostavno više nema utjecaja na ekipu. Mi mislili Bauern jak poslije prošlog kola, ipak smo mi loši. Kad ti Paderborn zabije 3 komada šta onda očekivati u srijedu.

Jedini problem koga sada dovesti na mjesto Favrea.

Jedini problem koga sada dovesti na mjesto Favrea.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Jesu li sinoc sutnuli strucnjaka i sto nisu
Ne znam sto ne kopiraju Bajerna, ako ne ide, leti trener. Ako su zadovoljni da u Minhenu ne sutnes na gol, a da ti Paderborn uvali 3 komada u Dortmundu i uzme bod, onda neka ga

Ne znam sto ne kopiraju Bajerna, ako ne ide, leti trener. Ako su zadovoljni da u Minhenu ne sutnes na gol, a da ti Paderborn uvali 3 komada u Dortmundu i uzme bod, onda neka ga

Favre je trebao dobiti otkaz još prošle sezone kad je bukvalno titulu iz ruke predao Kovaču, a trku je izgubio na timovima sa dna tabele.Porazi od Augsburga,Fortune, i nikad lošijeg Schalkea te gubitak bodova protiv Hannovera,Nurnberga,Hoffenheima.
Dortmundu je glavni problem nedostatak ambicija tj Watzke, koji je napravio od BvB razvojni klub jer ako neki igrač pokaže kvalitet on je već slijedeće sezone na pijaci svježi slučajevi Dembele i sad Sancho.
Dortmundu je glavni problem nedostatak ambicija tj Watzke, koji je napravio od BvB razvojni klub jer ako neki igrač pokaže kvalitet on je već slijedeće sezone na pijaci svježi slučajevi Dembele i sad Sancho.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Kako su samo jadnog Weigla pretrčavali sinoć, bojim se da mu ovo ne syebe karijeru ko onomad kada je Bale silovao Maicona.
Schulz
a 27 mil je plaćen
Schulz

Agieren statt reagieren
- Desperado09
- Kontakt:
Bild donosi potencijalne kandidate za novog trenera . Ragnick, Schmidt, Pochetino i Kovač. 3 od 4 su bez angažmana trenutno.
Kako stvari stoje, Favre ostaje na klupi protiv Barcelone i Herthe. Poslije ćemo vidjeti.
Kako stvari stoje, Favre ostaje na klupi protiv Barcelone i Herthe. Poslije ćemo vidjeti.
- Desperado09
- Kontakt:
Jutros na ovogodišnjem BVB Mitgliederversammlung prilikom ulaska u dvoranu igrači izviždani. Watzke priznao za govornicom da je bila greška ne dovesti još jednog napadača. Rekao je da vole i stoje iza trenera, ali da su rezultati najbitniji te da ekipa treba da da posljednji atom snage u naredne dvije utakmice sljedeće sedmice. Što znači da bi Favre u slučaju negativnih rezultata nakon ove sedmice bio bivši.
-
- Kontakt:
Favre je vec trebao biti bivsi.
Lik je pogubio koncept, ma sve treba da ide.
Ali koga dovesti nekako bi Ragnick bio najbolje rjesenje ili pokusati sa Samer/om.
Lik je pogubio koncept, ma sve treba da ide.
Ali koga dovesti nekako bi Ragnick bio najbolje rjesenje ili pokusati sa Samer/om.

-
- Kontakt:
Kako koga, Niko ceka kao zapeta puska

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Slobodno ga vratite na klupu...

A u Dortmund pošaljite Flicka

-
- Kontakt:
Imao je on kod nas sansu, sad ce kod vas malo, a brat Robert ce zapisivati u svoj blokickraljttbvb je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:18Slobodno ga vratite na klupu...
A u Dortmund pošaljite Flicka![]()

I am not yet born; O hear me.
Uzmite vi lijepo Rangnicka u pauzi, ionako vam je ovo godina koju su pojeli skakavci. Von Smallhausen je čovjek za male klubove, a Pochettino je imao onaj lucky punch gdje je ni kriv ni dužan došo u finale, kad je iz nužde i očaja zbog Kaneove ozljede bio prisiljen gurnuti u vatru neke druge igrače i ... pogodio.
U perspektivi Sammer nasljeđuje Fackea, Rangnick bude šef struke a Zorc njegov posilni. Za godinu i pol trener Nagelsmann. I napokon imamo konkurenciju u bundesu.
U perspektivi Sammer nasljeđuje Fackea, Rangnick bude šef struke a Zorc njegov posilni. Za godinu i pol trener Nagelsmann. I napokon imamo konkurenciju u bundesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.