FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bez babooke i još par ovih insajdera ova tema je 50% dosadnija realno,daj neka nam neko u kratkim crtama opiše šta je bilo
VVVBK
VVVBK
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Samo ja brate!Sarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Kakve to cevape spominjes, jesi to imao u planu pred tekmu?
Samo nemoj Saida voditi.
Kome bi ti dao sedmicu uopste.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Jooooj ne mogu da vjerujem da sam fulio mirelovo uskrsnuce![]()
![]()
![]()
Nikad necu skinuti ovaj potpis![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ukazao se novi nick i prozvao mene, rekao kako on voli insajderske od kinsovra, rekao meni da se držim nagradnih igara, imao malo problema sa zarezima - izofirao se i provalili ga odmah da je Majkl... Onda ja napisao "samo da ne eksplodira k'o Mirel" i onda se ukazao Mirel (ne znamo da li je autentični)... Imao je 10tak postova, mislim da je većina obrisana, neki će ostati vječno da žive kao citati.nukleusmember je napisao/la:bez babooke i još par ovih insajdera ova tema je 50% dosadnija realno,daj neka nam neko u kratkim crtama opiše šta je bilo
VVVBK
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Babuka dobio prijetnju tamo na onom forumu, da ce biti banovan zbog insajderskih i odma se presalto ovamo 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
❤PitarBordo je napisao/la:Ukazao se novi nick i prozvao mene, rekao kako on voli insajderske od kinsovra, rekao meni da se držim nagradnih igara, imao malo problema sa zarezima - izofirao se i provalili ga odmah da je Majkl... Onda ja napisao "samo da ne eksplodira k'o Mirel" i onda se ukazao Mirel (ne znamo da li je autentični)... Imao je 10tak postova, mislim da je većina obrisana, neki će ostati vječno da žive kao citati.nukleusmember je napisao/la:bez babooke i još par ovih insajdera ova tema je 50% dosadnija realno,daj neka nam neko u kratkim crtama opiše šta je bilo
VVVBK
VVVBK
uletio im je neki lik, prvi post i odmah insajderski, potpisuje PetrakPitarBordo je napisao/la:Čudi me da još nije klix forum otkrio.
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima, da se @PB oni sa klixa naklate na kosti sto mu je otkrio, da i klix ima forumTHEC je napisao/la:uletio im je neki lik, prvi post i odmah insajderski, potpisuje PetrakPitarBordo je napisao/la:Čudi me da još nije klix forum otkrio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa ne mogu da vjerujem da sam propustio show 
-
Coromandel
- Kontakt:
Malo je suptilnijiTHEC je napisao/la:uletio im je neki lik, prvi post i odmah insajderski, potpisuje PetrakPitarBordo je napisao/la:Čudi me da još nije klix forum otkrio.
- HordasIstok
- Kontakt:
mozda mehedic onaj iz sloobode neki napadac ili milos stojcev ili pak oliver
I mene ovo zanima koliko smo uzeli za njega i gdje ima da se vidi go?muhamedhulk je napisao/la:Uh golcine Cataka danas...jel' ima zvanicno stabi kako je sa njim? Transfer? Odsteta?Ali ina ljevicu, ko RvP
1:20zagor1987 je napisao/la:I mene ovo zanima koliko smo uzeli za njega i gdje ima da se vidi go?muhamedhulk je napisao/la:Uh golcine Cataka danas...jel' ima zvanicno stabi kako je sa njim? Transfer? Odsteta?Ali ina ljevicu, ko RvP
zagor1987 je napisao/la:I mene ovo zanima koliko smo uzeli za njega i gdje ima da se vidi go?muhamedhulk je napisao/la:Uh golcine Cataka danas...jel' ima zvanicno stabi kako je sa njim? Transfer? Odsteta?Ali ina ljevicu, ko RvP
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jojjj Zije legende nadam se da ce za pistati jos koji put

Je li imao Čatak nastupa za seniore? Čala ga je doveo u Sarajevo, očekivao sam da će kod njega naći svoje mjesto u ekipi, gdje je zapelo 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jest, mislim da je na debiju i zabio gol. Očito naši nisu htjeli da rizikuju nakon povrede, a iskočila fina prilika i za njega, ipak je Trenčin dosta ozbiljan klub. Kao što je bila priča kad je odlazio, ovo je za nas bila win-win situacija. Da nije zadovoljio na posudbi, nama bi ga vratili prilično spremnog, a budući da je zadovoljio, otkupit će ga za tih navodnih 120k €, znači prodali smo povrijeđenog momka za 250 hiljada maraka, koji je za seniore nastupio 4 puta.harden je napisao/la:Je li imao Čatak nastupa za seniore? Čala ga je doveo u Sarajevo, očekivao sam da će kod njega naći svoje mjesto u ekipi, gdje je zapelo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.