@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?joker90 je napisao/la:Vratite nam onog @Besic, evo vam lažni šejh!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bošnjakluk se mjeri, trebate i ono srpsko govedo uključiti.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
A ne bi, normala je Evander, samo što ga većina ovdje istetovirala kao ublehu i onda je8i ga krenu vrijeđanja na prvu, a kratak je fitilj.FrancescoTotti je napisao/la:Idemo izglasat novog moderatora, ja predlazem evandera!
Za sedmicu dana bi svi izvrsili samoubistvo zbog depre i negative
Ja nemam više obraza predlagati novog, jednom urgirao kod admina, i frajko uradio kako sam htio... Sad mogu samo ban popušiti.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Helem nejse, nadam se da ce sutra opet, sto Zijo kaze, da zapisti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sprskohrvatski jezik.
Inače govorim sva tri službena jezika naše domovine i volim da ih miješam.
Inače govorim sva tri službena jezika naše domovine i volim da ih miješam.
Popit će još koju da nakupi urina, a onda dolazi da popiša hejtere i pokaže saidovcima šta je prava desetka!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Gledaj ga jest prop'o k'o dušek.joker90 je napisao/la:Popit će još koju da nakupi urina, a onda dolazi da popiša hejtere i pokaže saidovcima šta je prava desetka!![]()
Samo Saraj'vo.
Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Molim administraciju foruma,internog moderatora i administratora foruma da ne dozvole bilo kakvo of topic pisanje,vjersko,politicko itd. Takode molim ih da one koji istrajavaju u tome udalje sa ovog foruma. Uostalom ovo je ono sto pise i u samim pravilima foruma koje izgkeda niko ne cita. Unosenje termina kao sto su:'dzemat','sejh','bozija lijepa imena' i sl. je klasican of topic. Vjerske termine i vjerske rasprave i sve ono sto ih podstice treba ostaviti za druge forume ovdhe im svakako nije mjesto!
Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro si spomenuo ono sa Sejfudinom. Je li se tad iko žalio? Hipokrizija klasična.skoroalen je napisao/la: Ma @High se malo zayebaje a nekom smeta. Iako sam i ja musliman, smatram da nema ništa loše u tom milostivi, fakat ime Rahman ima to značenje i normala je. Ako ćemo već bit' cjepidlake, nisu u redu ni one slike Merse u liku Isusa s početka sezone. Al' već smo ušli u offtopicdaj Bože da nas ovaj Rahmanović obraduje.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije tačno. Ima još jedan Saidovac. Čak nas je danas napomenuo na to.joker90 je napisao/la:Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Samo Saraj'vo.
Bordo-bijeli saffkoalem je napisao/la:Grob te **** kakve su ovo rasprave, đe sam doš'o
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Odustao je i on od parazita, ali neće iz inata da prizna grešku! Samo da mi Sajkaču spakujemo i pošaljemo u Slogu, pa nek tamo piša hejtere i takmiči se s Azmirom u kilaži.PitarBordo je napisao/la:Nije tačno. Ima još jedan Saidovac. Čak nas je danas napomenuo na to.joker90 je napisao/la:Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Alejkumu selam, momci!joker90 je napisao/la:@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?joker90 je napisao/la:Vratite nam onog @Besic, evo vam lažni šejh!Pozz za njega ako je još živ!
1946
Otišao sam na saff.ba i našao recept za kamilu.Zagor je napisao/la:Bordo-bijeli saffkoalem je napisao/la:Grob te **** kakve su ovo rasprave, đe sam doš'o![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Alejkumu selam, momci!joker90 je napisao/la:@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:
Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?Pozz za njega ako je još živ!
A smo te se fino sjetili, a ti haman ovdje svaki dan inkognito.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.