Moze li bolja slika, nista se ne vidimiky_hz je napisao/la:Mehmed Janjos[emoji122] [emoji123]
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
aminaleksandar_veliki je napisao/la:Kako si opasan, no mislim da ce doci vise od dva.Pantelija je napisao/la:@aleksandre, dakle, dolaze jos dva![]()
Procitao sam te , sad idi spavaj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evander je napisao/la:Ban za svako religijsko ili nacionalno pisanje i pominjanje u bilo kojem obliku.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
AminEvander je napisao/la:Ban za svako religijsko ili nacionalno pisanje i pominjanje u bilo kojem obliku.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
miky_hz je napisao/la:Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.
Cala mangup, a gledam onaj izvjestja komsinica i sampras hladno Boga dere igracima za vrijeme utakmice.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gdje toLakoste je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.![]()
![]()
![]()
![]()
Cala mangup, a gledam onaj izvjestja komsinica i sampras hladno Boga dere igracima za vrijeme utakmice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
od 4:50 je psovkazlo87 je napisao/la:Gdje toLakoste je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.![]()
![]()
![]()
![]()
Cala mangup, a gledam onaj izvjestja komsinica i sampras hladno Boga dere igracima za vrijeme utakmice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 jun 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veze nema sa FK Sarajevo ovo sto si postavioLakoste je napisao/la:4:48![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad stavljate link onda ili tackama odvajajte stranicu s koje je ili ispod nam napisite.Pitar1946 je napisao/la:http://****.ba/ekskluzivno-turkish-airlines-novi-sponzor-bivseg-prvaka-evrope-bosna-royal-u-drustvu-giganata/
MOCNJAZAAAAAAA
1946~
Pitao sam ga ja gdje to, jer je povukao paralelu izmedju Cale i njega i naveo ovak primjer. Fuj!MortemHz je napisao/la:Veze nema sa FK Sarajevo ovo sto si postavioLakoste je napisao/la:4:48![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mirel455 je napisao/la:Mrš u pichku materinu smrade jedanPitarBordo je napisao/la:Samo da ne eksplodira k'o Mirel.joker90 je napisao/la:Čim ovaj novi voli insajderske od moj imenjaka, bocka PB za nagradne igre, pati se sa zarezima, to može biti samo jedan čovjek - Majkl!Dosadilo tamo pisati gdje nikog ne iritira, pa je uslijedio povratak.
Valjda administracija reaguje na vrijeme.
volontiram da odradim ban umjesto Mirela, samo da ga ne ukidate, jer ovo vise majka ne radja
@PB nema ovo veze sa tobom, ali lik je neponovljiv.
Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
jesi ozbiljan?DeeWa je napisao/la:Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
I ja gledam i ne vjerujem sta frajer napisadundee je napisao/la:jesi ozbiljan?DeeWa je napisao/la:Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
1946~
DeeWa je napisao/la:Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
ocigledno da se ti ne razumijes u fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.