FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Peace
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Peace » 08 nov 2016, 21:57

Ne znam koliko su doveli a da slovenac nije aminovao... ali msm nijednog... ovdje ne racunam bekrica i ostale koji su bili tu od ranije... ali znam da je slovenac naredio da se rijese i stanica, i bogicevica i brace sadikovica, i ostalih... dakle njegova zelja... a dovedeni su mu igraci koje je on trazio, tj na tim pozicijama dostupni i materijalno dostupni... i koje je on aminovao... mogao je blokirati dolazak bevaba ili lazica... ali nije i zato je odgovarao nakon nekoliko kikseva... msm znam i ja da mu ovi nisu bili prvi izbori, ali sam pao sam se ubio jer ih nije morao uzeti... isto tako on se kleo u boccacinia i jos neke...

I celo ce doziviti fijasko ako ne bude radio kako treba... ali uzdam se u celin adut, fizicku snagu koju nabije igracima na pripremama...

Dva mjeseca za nabijanje nije dovoljno ako konstantno imas utakmice svakih 7 dana ili češće tj kada se moras pripremati i za protivnika i misliti na snagu koja se nikad ne nabija tokom sezone...
Dakle neka prodje pripreme pa poslije toga nek odgovara ali činjenica je da zeljo bolje igra i oma bolje rezultate nego pod onom slovenskom kljusinom...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 22:09

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/pesto- ... lja/213294 Buran period u januaru nas ocekuje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 22:10

Tako je Pesto! Isto razmisljamo. Nije ovo Zeljo! Treba da se stide svi
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 22:14

Kozaric i ekipa napadaju klub pred skupstinu u januaru, bit ce burno. Budel on opet u klubu ja na stadion ne isao vise!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 22:15

Ku's na misketa :D

Amar Osim gospodar familije !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 22:16

Bit ce ostavki u januaru na ovoj skupstini to je 100%. Sta nas ceka naredne polusezone nemam pojma,ali nemam dobar osjecaj.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 08 nov 2016, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 22:16

z1921 je napisao/la:Kozaric i ekipa napadaju klub pred skupstinu u januaru, bit ce burno. Budel on opet u klubu ja na stadion ne isao vise!
A misimovic i delimistafic ne daju :D

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 22:18

mohikanac123 je napisao/la:
z1921 je napisao/la:Kozaric i ekipa napadaju klub pred skupstinu u januaru, bit ce burno. Budel on opet u klubu ja na stadion ne isao vise!

Samo da Miske ostane u klubu, ja se ne sekiram onda. Kozaric ako opet udje u klub ja stadiona ocima vise vidjet necu. Majke mu se najebem!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 22:19

Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 08 nov 2016, 22:21

LjoZee je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/pesto- ... lja/213294 Buran period u januaru nas ocekuje.
Poy za opoziciju !Ova Uprava ima podrsku , bez obzira na 5 nikova ovog foruma !

:shhh:
Radnička klasa !

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 22:21

z1921 je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:

Samo da Miske ostane u klubu, ja se ne sekiram onda. Kozaric ako opet udje u klub ja stadiona ocima vise vidjet necu. Majke mu se najebem!
Miske je dobar i potreban klubu. Ali za administraciju i da mu se smanje ovlasti, odmaci ga od sportskog segmenta kilometrima. Ali ovako kad je sve i sva pojma nema sta radi.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 22:22

Cuj ovog, Zeljo je najvise na gubitku, raduje se da Zeljo gubi....Boze sacuvaj.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 08 nov 2016, 22:23

Kozaric koliki god bio ekonomski ekspert, a vjerojatno je i najveci u drzavi, je najvise zaduzio klub i od njegovog mandata klub je gurnut u gabulu... vise ga je on udesio nego oni levati telibecirevic i ahmedbegovic... najveci dug prema drzavi i dobavljacima je "plod" njegovog rada...

I da daleko mu kuca bila... nek ordinira po ekonomskom fakultetu cije je sad dekan, ali nakon one izjave o nedolasku na grbavicu jer se ne slaže sa nekim ljudima u upravi je van svake pameti... to znači da je tu samo zbog koristi a ne zbog zelje... i takvim samo uputiti sut kartu u jednom pravcu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 22:24

Ova uprava gubi podrsku i to bas. Koliko god se vi trudili po inim forumima, i mislili da forum kroji misljenje javnosti zajebali ste se. Zakotrljalo se....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 22:25

Peace je napisao/la:Kozaric koliki god bio ekonomski ekspert, a vjerojatno je i najveci u drzavi, je najvise zaduzio klub i od njegovog mandata klub je gurnut u gabulu... vise ga je on udesio nego oni levati telibecirevic i ahmedbegovic... najveci dug prema drzavi i dobavljacima je "plod" njegovog rada...

I da daleko mu kuca bila... nek ordinira po ekonomskom fakultetu cije je sad dekan, ali nakon one izjave o nedolasku na grbavicu jer se ne slaže sa nekim ljudima u upravi je van svake pameti... to znači da je tu samo zbog koristi a ne zbog zelje... i takvim samo uputiti sut kartu u jednom pravcu...
I ovi sad ga zavaljuju isto kao Kozaric. Sto kroz raskide ugovora, plata igraca od kojih oni uzimaju lovu itd. Nista bolji..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 22:26

Budite onda spremni da poslije ovih dodju oni sto su nas najvise zaduzili. Niko novi nece doci. Stara uprava i jos veci problemi. Tad necete pricati o nagomilavanju igraca jer ih nece ni dovoditi.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 nov 2016, 22:26

amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Aferim "Željovac". :bow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 22:29

Amazon nije zeljovac, obicni placenik, sramota neka ga je! Cuj prizeljkuje poraze Zelji?!?!?!?!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 22:30

shzna je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Aferim "Željovac". :bow:
Vjeruj mi puno veci Zeljovac od tebe.

A kad mogu ovako tjerati igrace, igrace koji vole Zelju, prave Zeljovce. Otjerali su do sad 15 velikih Zeljovaca.

Da ponovim:

Ko se maca lati, od maca ce poginuti! Vratit istom mjerom a vi ga glabajte misketu.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 nov 2016, 22:32

Neka si, ne daj Bože da ikad budem toliki Željovac.

Neka sutra dođu ljudi novi s kojima ćemo u grupe, ali nikad ne bih priželjkivao poraze svom klubu, ma ko god bio u upravi. ;)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.