FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pavlović ili on, super izbor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Marko kapiten! Bez dileme.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Marko je pravi izbor i najbolji primjer kako treba da radi i kako da se ponaša jedan mladi igrač i kao takav će sigurno uspjeti samo da ga povrede zaobiđu
Ako i oko cega ne trebamo raspravljati, to je onda odabir Marka za kapitena. Mislim da se 99% navijaca slaze sa tim.
Napravljen je najbolji moguci izbor.
Napravljen je najbolji moguci izbor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la:Petrak potpisuje na 2 god

Hoce, na zapadnoj tribini.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite hoće li Nedim dobiti priliku u evropskim utakmicama?

- Evolution87
- Kontakt:
Samo je pitanje za kogMortemHz je napisao/la:egocentrik je napisao/la:Petrak potpisuje na 2 god

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja samo prosto zadivljen odakle ovim pojedin ljudima info o igracima i na koliko potpisuju svaka vam cast brzi ste od uprave nase

-
- Kontakt:
Koliko sam vidjeo on uopste nije s prvom ekipom . Smajlagic je s prvom ekipom prosao Tursku i ove pripreme prije bi on mogao nekad dobit neke minute .kinosvra je napisao/la:Hoce, na zapadnoj tribini.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite hoće li Nedim dobiti priliku u evropskim utakmicama?
BelminM23 je napisao/la:Ronaldo u Realu nikada ne može biti kapiten, pored živa Ramosa.DeeWa je napisao/la:Navedi mi slobodno pet ozbiljnih klubova koji imaju kapitene u21 igrace. Niko ne spori kvalitet mihojevica ali zna se ko se bira za kapitena. Jedan Ronaldo iako je najbolji na svijetu nikad nije mogao biti kapiten jednog reala. Sad je vec dosao u fazu da bi i mogao. Ali za kapitena ti se gleda prije svega iskustvo, da imas mnogo profesionalnih sezona iza sebe i da ce te sudija shvatiti ozbiljno i da mozes imati autoritet ne samo nad igracima i da odlucis nesto ako treba nego u krajnjoj liniji i prema sudiji
Isto tako najbolji igrač u historiji ove loptaške igre, Raul, je takav kapiten Reala i reprezentacije Španije bio, da to nije normalno, dovoljno je samo da te pogleda, a da se usereš od straha.
Tako da ne treba ni biti divljak da budeš kapiten, dovoljno je da te poštuju ljudi.
Raul je za svoga vakta, mogao da bude kapiten najboljih 11 na svijetu.
Sto se tice konkretno real madrida, nisam bukvalno mislio da bi ronaldo uzeo sad traku od ramosa nego da ramosa nema. A u real madridu vazi jedno lijepo pravilo da bez obzira koje si nacionalnosti kapiten je onaj koji je najduze u klubu a standardan je. Tako da ramos ode marcelo bi preuzeo traku a ronaldo bi bio zamjenski sad kad vise nema pepea. To je sto se real madrida tice. Tako je i ramos dobio traku mada je čovjek svakako za kapitena po meni.
Sto se tice jos nekog ko mi je poslao listu od par klubova, prvo bih da kazem da nisam mislio na igrače koji su dobili na jednoj utakmici traku nego ko je pravi prvi kapiten jer mnogo puta su kapitenske trake u nekoj utakmici "tek tako" date u zurbi. Nije to uvijek ali u utakmicama gdje se igra da b ekipama ili neke prijateljske meceve i slicno kad vise ne znas kome ni dati onda se tako zadesi jedan varane.
Sve u svemu priznajem da sam preuveličao i pretjerao kada sam rekao da nikad niko nije to ucinio ali i dalje smatram da je to los potez i da takve poteze rijetko ko povlaci i da mozes prakticno napraviti spisak od desetak primjera kroz posljednjih 20 godina u evropi.
Kako bi se vi osjećali da imate 32g i a igrate tolike godine nogomet i da vam dodje recimo jedan lik od 20g koji je tek kreno sa profi karijerom i kaze ja sam kapiten nećeš ti izvest prekrsaj nego taj i taj ili nesto tako? U takvim okolnostima je realno tesko imati liderstvo ako si tako mlad.
Zadnja izmjena: DeeWa, dana/u 21 jun 2017, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pljuvac se probudiokinosvra je napisao/la:Hoce, na zapadnoj tribini.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite hoće li Nedim dobiti priliku u evropskim utakmicama?
A zasto bi me banovali? Ja sam samo prokometarisao i iznio svoje misljenje bez ikakvog vrijedjanja, upitan sam da li ozbiljno mislim i potkrijepio sam svoje mišljenje nekim rijecima i to je to. Radi cega da me se banuje? Radi dva posta od kojih je jedno pitanje a drugi odgovor? Ja oko ovoga ne zelim uopce raspravljati niti dalje pisati jer sta sam imao sam rekao u dva posta.pasica je napisao/la:Hoce li iko banovati debila? Mislim na ovog DeeWaa
Ako ti smetaju tudja misljenja nisi onda za foruma ocito.
Jedino mozda tebe da banuju jer me nazivas "debilom" sto je po pravilima ovog foruma zabranjeno, barem smo ta pravila prihvatili kada smo se registrirali tako da se nadam da ce i moderatori reagirati povodom toga
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ovo je pdf navijaca Sarajeva, za takve poput tebe imaju opste diskusije. Za pocetak, dovoljno!DeeWa je napisao/la:A zasto bi me banovali? Ja sam samo prokometarisao i iznio svoje misljenje bez ikakvog vrijedjanja, upitan sam da li ozbiljno mislim i potkrijepio sam svoje mišljenje nekim rijecima i to je to. Radi cega da me se banuje? Radi dva posta od kojih je jedno pitanje a drugi odgovor? Ja oko ovoga ne zelim uopce raspravljati niti dalje pisati jer sta sam imao sam rekao u dva posta.pasica je napisao/la:Hoce li iko banovati debila? Mislim na ovog DeeWaa
Ako ti smetaju tudja misljenja nisi onda za foruma ocito.
Jedino mozda tebe da banuju jer me nazivas "debilom" sto je po pravilima ovog foruma zabranjeno, barem smo ta pravila prihvatili kada smo se registrirali tako da se nadam da ce i moderatori reagirati povodom toga
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čataković potpisao za Trenčin, Sarajevu pripalo 120.000 eura.
-
- Kontakt:
I kadaEvolution87 je napisao/la:Samo je pitanje za kogMortemHz je napisao/la:egocentrik je napisao/la:Petrak potpisuje na 2 god

-
- Kontakt:
Idemo lagano...iza petice, kao i juce, samo drugo ime.
Oliveru Petraku zelimo dobrodoslicu. Njegovim venama je oduvijek tekla bordo krv...
Oliveru Petraku zelimo dobrodoslicu. Njegovim venama je oduvijek tekla bordo krv...
Dobra lova, svaka cast.MortemHz je napisao/la:Čataković potpisao za Trenčin, Sarajevu pripalo 120.000 eura.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jun 2017, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakva kradja.MortemHz je napisao/la:Čataković potpisao za Trenčin, Sarajevu pripalo 120.000 eura.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uzeli su nas lopatommuhamedhulk je napisao/la:Kakva kradja.MortemHz je napisao/la:Čataković potpisao za Trenčin, Sarajevu pripalo 120.000 eura.Nadam se makar 10% procenta, jer Hamza ima sansu da daleko dogura..
Ovaj momak je vanserijski igrac....

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ima li kakvih sansi za poruku do kraja dana?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, enzo1, Fudo, JavierBosnia, mnon46, Napapijri, NeSamSafetee, perodeformero, TETRAPAK i 60 gostiju.