Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Barem ne karam tuđe žene, mada biću iskren ne bi se bunio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kaže se nažalost ne karam tuđe ženeOsim13 je napisao/la:Barem ne karam tuđe žene, mada biću iskren ne bi se bunio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
što lažeš ljuduma da sam odbio pivoPenaltiky je napisao/la:Kaže se nažalost ne karam tuđe ženeOsim13 je napisao/la:Barem ne karam tuđe žene, mada biću iskren ne bi se bunio
Pa jesiBoggi je napisao/la:što lažeš ljuduma da sam odbio pivoPenaltiky je napisao/la:Kaže se nažalost ne karam tuđe ženeOsim13 je napisao/la:Barem ne karam tuđe žene, mada biću iskren ne bi se bunio

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Helleru ko je onaj cigo sto spopada ljude po gradu pa ima evo vec godinama? Danas meni trazi neke pare ja govorim nemam on se iznervira govori nemoj ukras, qrac nemoj ukrast **** sve od do i ode do drugog stola govori izvinite ja se malo iznervira 

recASD je napisao/la:Boggi, hast du etwas zeit fur mich?
Nemam pojma, mene migranti pitaju neki dan imam im marku dat, reko pejček nekst vik. Jel stariji/mlađi. Cigani metalikama ne prilaze.tuzlak1987 je napisao/la:Helleru ko je onaj cigo sto spopada ljude po gradu pa ima evo vec godinama? Danas meni trazi neke pare ja govorim nemam on se iznervira govori nemoj ukras, qrac nemoj ukrast **** sve od do i ode do drugog stola govori izvinite ja se malo iznervira
Juče jedan kaže skuplja za bus za Sarajevo dam mu marku, i kažem jutarnji ZET Tours je jeftiniji, samo hajde u Sarajevo hehe.
Ima jean na Ciglanama izašao iz bolnice ima 4 mjeseca skuplja pare za busa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovaj havariju pravi u centru pogotovo kada dodju topli dani. Krade curama sladolede iz ruku, tuce se sa konobarima, ganja ga policija stalno i puste ga. Ja ne znam ko je zaduzen za njegaPenaltiky je napisao/la:Nemam pojma, mene migranti pitaju neki dan imam im marku dat, reko pejček nekst vik. Jel stariji/mlađi. Cigani metalikama ne prilaze.tuzlak1987 je napisao/la:Helleru ko je onaj cigo sto spopada ljude po gradu pa ima evo vec godinama? Danas meni trazi neke pare ja govorim nemam on se iznervira govori nemoj ukras, qrac nemoj ukrast **** sve od do i ode do drugog stola govori izvinite ja se malo iznervira
Juče jedan kaže skuplja za bus za Sarajevo dam mu marku, i kažem jutarnji ZET Tours je jeftiniji, samo hajde u Sarajevo hehe.

Mozda hoce na hadz
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
ne govorim nemackiASD je napisao/la:Bist du ein Fan von Varg?Boggi je napisao/la:recASD je napisao/la:Boggi, hast du etwas zeit fur mich?
Meni neki dan onaj visoki, mislim da se zove Vanja, traži pare, reko nemam. Kad poče psovat boga i Aliju, a prije toga sve fino ovo ono