Zamolit ću @Ludog da me ne citira budući da je rekao da će ignorisati nas trollove, ovako samo ispada jedan notorni lažov. Hvala!
Evil Genius II je napisao/la:
daj ba, ne mozes biti ozbiljan. pa veci je i ocigledniji prekrsaj bio bonere nad de rossijem nakon jednog kornera ali nisam ni pomislio da bi to mogao biti penal, a kamoli da se taj duel svira. ne znam, ono . . . dodjem na forum cesto, procitam sta se pise ali s obzirom da rijetko pratim utakmice rivala ne mogu se ukljuciti u ceste rasprave o sudjenjima. medjutim, sad kad smo svi gledali istu utakmicu totalno mi je jasno da ovaj forum nema trunke objektivnosti.
Nadam se da će ovaj post pročitati tvoj kolega Romanista Admir. Ono sam čisto napisao njemu iz prkosa.
Ti si dobar momak i s tobom treba realno i normalno. Po meni je suđenje bilo tamam, jedino što nije Maiconu dao žuti. Budi obražljiviji sljedeći put, prati malo šta će napisati Admir nakon onakve situacije u kaznenom prostoru nekog od Rominih protivnika.
Kao što već napisah, remi realan rezultat, Roma mogla ranije osigurati pobjedu, Gervinho ne zna zabiti gol i pita

, ali zato je mogao i Milan preko Balotellija.