Sa Benficom je imao dobre rezultate, Sportinga je bio digao iz mrtvih, a sad sa Flamengom uze Copa Libertadores i osvoji titulu 4 kola prije kraja

Odma neka sa sobom povede i Gabriela Jesusa i odmah si rijesio i pitanje napadaca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A mogu li dovesti bolje igrace i zadrzati najbolje?Moze li i novi direktor garantirati da ce za 5 godina biti u stanju dovesti nekog novog sanchoa i dembelea i da ce ti igraci docekat zenit u Dortmundu. Ja mislim tesko bez ulaska veceg kapitala u klubledar je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:58Bojim se da je kod vas problem malo dublji. Zadnje tri promjene trenera (Bosz, Stöger, Favre) nisu vam puno donijele. Za povratak bivših igrača (Götze, Hummels) dali ste 52 milje, niste baš nešto profitirali a već ste isto gradivo prošli sa Sahinom I Kagawom. Dali ste 45 milja za Philippa i Yarmolenka, sad 25 milja za Schulza, gledano sa te perspektive dobro je da niste više ulagali, ispada da je Watzke bio dalekovidan.
Kolko se sjećam Watzke je još prije dvije godine govorio da će otići, ja mislim da mu je sad pravo vrijeme. Pred klubom su veliki "izazovi" (između ostalog i vjerojatni odlasci Sancha i Hakimija), vrijeme je za novog Geschäftsführera. Sammer čeka mig.
Sve to ima Bajern (kapital, zadržavanje igrača, lova do krova) pa šta su uradili u Evropi zadnjih godina? Levandovskom i dalje vrhunac karijere finale LP sa Borusijomschickeria je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:16A mogu li dovesti bolje igrace i zadrzati najbolje?Moze li i novi direktor garantirati da ce za 5 godina biti u stanju dovesti nekog novog sanchoa i dembelea i da ce ti igraci docekat zenit u Dortmundu. Ja mislim tesko bez ulaska veceg kapitala u klubledar je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:58Bojim se da je kod vas problem malo dublji. Zadnje tri promjene trenera (Bosz, Stöger, Favre) nisu vam puno donijele. Za povratak bivših igrača (Götze, Hummels) dali ste 52 milje, niste baš nešto profitirali a već ste isto gradivo prošli sa Sahinom I Kagawom. Dali ste 45 milja za Philippa i Yarmolenka, sad 25 milja za Schulza, gledano sa te perspektive dobro je da niste više ulagali, ispada da je Watzke bio dalekovidan.
Kolko se sjećam Watzke je još prije dvije godine govorio da će otići, ja mislim da mu je sad pravo vrijeme. Pred klubom su veliki "izazovi" (između ostalog i vjerojatni odlasci Sancha i Hakimija), vrijeme je za novog Geschäftsführera. Sammer čeka mig.
Sto se tice povratka hummelsa i gotzea to je sprovedeno od zorca a hummelsa od sammera.
Bvb je mislim kao klub dotakao svoj vrh, to je 1/8,1/4 lp i 2 mjesto u bundesligi eventualno mogu zapapriti ako bayern negdje drasticno pogrijesi ili jednu godinu bude u tranziciji kao lani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.