Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Chat
sta se ovo ped.erluka iskotilo na forumu??? izasli ljudi iz ormara ili sta vec.. 
posast 21 stoljeca

posast 21 stoljeca

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E vidis tu grijesis.VolimTz je napisao/la:Treba pokrenuti inicijativu da nakon Sarajeva naprave turneju, prvo u BL, pa u zapadni Mostar. Stop majorizaciji druga dva konstitutivna naroda, bratstvo i jedinstvo prije svega.
Ti Sarajevo gledas kao glavni grad Bosnjaka i dajes BL i Mostaru nezasluzenu paznju. Zasto Mostar? Sta je to Mostar, a nije Tuzla ili Zenica? Sarajevo je u ocima svijeta glavni grad BIH ali ocito u ocima Bosanaca nije vec ga izjednavacaju sa BL i Mostarom. Ako nesto treba biti treba u glavnom gradu pa bilo dobro ili lose.
-
- Moderator
- Kontakt:

Inače ne volim brzu vožnju, izbjegavam to. Nismo išli prebrzo, maksimalno 160 kilometara na sat
rekao bih nesto ali mi je mama zabranila da pricam o ovim temama kad se igram na forumu
bio si mi sumljiv cim nisi od seljancice picke iskoBoggi je napisao/la:rekao bih nesto ali mi je mama zabranila da pricam o ovim temama kad se igram na forumu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovi nejebicari najvise mrze gej populaciju, a ljudi im cine uslugu tako sto ostavljaju vise zena njima 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Not true. Recimo đeki da je zadnji na planeti, wouldnt score.Sarmelino je napisao/la:Ovi nejebicari najvise mrze gej populaciju, a ljudi im cine uslugu tako sto ostavljaju vise zena njima
Ako se već igramo dobrih komšija, hajde da se igramo na 100% teritorije a ne na onom dijelu sa Bošnjačkom većinom. Kako bi prošla parada u Širokom ili u Trebinju ?tuzlak1987 je napisao/la:E vidis tu grijesis.VolimTz je napisao/la:Treba pokrenuti inicijativu da nakon Sarajeva naprave turneju, prvo u BL, pa u zapadni Mostar. Stop majorizaciji druga dva konstitutivna naroda, bratstvo i jedinstvo prije svega.
Ti Sarajevo gledas kao glavni grad Bosnjaka i dajes BL i Mostaru nezasluzenu paznju. Zasto Mostar? Sta je to Mostar, a nije Tuzla ili Zenica? Sarajevo je u ocima svijeta glavni grad BIH ali ocito u ocima Bosanaca nije vec ga izjednavacaju sa BL i Mostarom. Ako nesto treba biti treba u glavnom gradu pa bilo dobro ili lose.
Za mnoge u BiH Sarajevo nije glavni grad, čak i za mnoge Bošnjake koji gaje mržnju prema sebi i svojima. Kad treba neko sranje Sa je glavni grad, bujrum svako nek paradira u svojoj mahali. Generalno bi im bilo mnogo efikasnije, ako si gej u Prijedoru valjda imaš problem sa okolinom koja te e prihvata, ne sa Sarajevom. Eto neko iz Prijedora prati dešavanja u Sarajevu.
Neko čeka da selefije naprave problem, komšijske službe rade nam o glavi dok mi pijemo Janu i Karlu, slavimo pobjede na SP. Paradu podržavaju stranci, bilo kakav belaj bi se negativno odrazio po nas.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ti iz Prijedora su izolovani od društva, pogodi što, **** im nije najveći grijeh, pogodi koji jest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ne igraju se ni po Hrvatskoj i Srbiji u nekim zabitima. Nece praviti sigurno festival veliki u Novom Pazaru vec u Beogradu. Ne znam sad po cemu se tvoja prica razlikuje od njihove, eto i ti u glavi vec podjelio BIH. Kao Covic onaj, ne postoji nista Bosansko vec ako hocete Bosnjacko pa da pricamo.VolimTz je napisao/la: Ako se već igramo dobrih komšija, hajde da se igramo na 100% teritorije a ne na onom dijelu sa Bošnjačkom većinom. Kako bi prošla parada u Širokom ili u Trebinju ?
Za mnoge u BiH Sarajevo nije glavni grad, čak i za mnoge Bošnjake koji gaje mržnju prema sebi i svojima. Kad treba neko sranje Sa je glavni grad, bujrum svako nek paradira u svojoj mahali. Generalno bi im bilo mnogo efikasnije, ako si gej u Prijedoru valjda imaš problem sa okolinom koja te e prihvata, ne sa Sarajevom. Eto neko iz Prijedora prati dešavanja u Sarajevu.
Neko čeka da selefije naprave problem, komšijske službe rade nam o glavi dok mi pijemo Janu i Karlu, slavimo pobjede na SP. Paradu podržavaju stranci, bilo kakav belaj bi se negativno odrazio po nas.
bolje bit gej neg hodat sa razijom mujanovic, doduse akosi akrep najbolje sto mos ocekivat je legenda
Ja bi se sazalio i dao muPenaltiky je napisao/la:Not true. Recimo đeki da je zadnji na planeti, wouldnt score.Sarmelino je napisao/la:Ovi nejebicari najvise mrze gej populaciju, a ljudi im cine uslugu tako sto ostavljaju vise zena njima
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
i see what you did thereBoggi je napisao/la:bolje bit gej neg hodat sa razijom mujanovic, doduse akosi akrep najbolje sto mos ocekivat je legenda
ja sam veseljakPenaltiky je napisao/la:bio si mi sumljiv cim nisi od seljancice picke iskoBoggi je napisao/la:rekao bih nesto ali mi je mama zabranila da pricam o ovim temama kad se igram na forumu
Jel istina da neki forumaši naše avatare smatraju kao provokaciju?
Ma samo zijana da ne bude, neka prošetaju svoje guzove to je cijena ulaska u EU. Kocka, droga i alkohol su ubili mnogo više ljudi nego ****, kako god. Rekao sam, nadam se da neću biti među živima kada bude bila parada pedofila u Bosni.tuzlak1987 je napisao/la:
Pa ne igraju se ni po Hrvatskoj i Srbiji u nekim zabitima. Nece praviti sigurno festival veliki u Novom Pazaru vec u Beogradu. Ne znam sad po cemu se tvoja prica razlikuje od njihove, eto i ti u glavi vec podjelio BIH. Kao Covic onaj, ne postoji nista Bosansko vec ako hocete Bosnjacko pa da pricamo.
Sretno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Godine su samo broj
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
itekako
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, JackW, kraljttbvb, lol89, napoleon72 i 11 gostiju.