Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- legenda reala
- Kontakt:
Kanye je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li ovo upwork napokon se riješiti Indijaca, Pakistanaca... valjalo bi. Nađeš dobar posao a ono već ima 50+ prijava i to 80% su ljudi iz ove dvije države, projekt vrijedi 2000$ a oni su stavili da hoće 200$.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To sa pedofilima je najgluplji argument koji se može povuć
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da arapi odobre p.ederluk, pola bi bošnja u p.edere prešlo
premium onlyDerdiyok je napisao/la:Jel se može download pjesma sa ovog deezera ?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Način na koji si to napisao vrijeđa.artemis77 je napisao/la: Druže to je fakt. Nisam ja to izmislio da bih blatio Islam i muslimane. Fakt je i da se u Islamu djevojka smatra punoljetnom onog trenutka kad dobije prvu mjesečnicu. Znači sasvim je prihvatljivo oženit curicu od 11-12 godina. Fakt je i da ti misliš da zapadni svijet promovira pedofile u normalno dok u islamskom svijetu je to normalno oduvijek, a tebi to ne smeta.
Kad sve saberem i oduzmem bolja je sda nego dosta forumaša, kada bi se oni pitali za nešto čini mi se da bi ponovo sjekli glave Bošnjacima.
Neću vas više čitati niti javljati se ovdje. Vi ste neka posebna vrsta podrumaša, rijetko vas čovjek može sresti uživo, ili barem ne otkrivate svoj prezir. Upakovani i cinizam i sarkazam naizgled bezopasni, mrze rodnu zemlju i tjeraju svakog iz nje a sami neće da idu. Naopak neki svijet, u svemu nađe manu i kontru a uvijek je kriv neko drugi. Sretno vam bilo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mi što imamo šarene avatare smo jedini se uživo upoznali na forumu ali eto kažeš ti podrumaši skrivamo se iza nickova i europskih stavova i mrzimo BiH
Podrumaši su zapravo oni "koji su bolji od nas", sudar interesa, zbunjola.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pa znamo se ja Tz, pozdravimo secoelho41 je napisao/la:Mi što imamo šarene avatare smo jedini se uživo upoznali na forumu ali eto kažeš ti podrumaši skrivamo se iza nickova i europskih stavova i mrzimo BiH

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jel na dzumu idete zajedno?Penaltiky je napisao/la:pa znamo se ja Tz, pozdravimo secoelho41 je napisao/la:Mi što imamo šarene avatare smo jedini se uživo upoznali na forumu ali eto kažeš ti podrumaši skrivamo se iza nickova i europskih stavova i mrzimo BiH
Hehe
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
hoću da se učlanim u SDA
Ostacu imun na te sitne provokacijecoelho41 je napisao/la:Jel na dzumu idete zajedno?Penaltiky je napisao/la:pa znamo se ja Tz, pozdravimo secoelho41 je napisao/la:Mi što imamo šarene avatare smo jedini se uživo upoznali na forumu ali eto kažeš ti podrumaši skrivamo se iza nickova i europskih stavova i mrzimo BiH

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.