Dobro decko ikako igra, svaka tri mjeseca mu mijenjaju drugog stopera. Ja mislim da bi pored ovih stopera do sad propao Ramos, a ne Kosoric. Bitno je da nasi strucnjaci otjeraju Bogdanovica jedan od najboljih stopera u ligi.LjoZee je napisao/la:Izvini, po cemu je on heroj ? Prosjecan stoper koji je imao Bogdanovica pored sebe te je tako izgledao koliko toliko dobro. Mi stopera normalnog nemamo. Da sastavis onu trojicu sto su ostala ne mozes dobit jednog iole dobrog stopera. Ne treba nam deset igraca dovoljno je 4. Dosta je promjena i gluposti.amazon je napisao/la:Kosoric heroj, a ne zlocinac!
Ma najbolje opet jedno 10 igraca otjerat. Otici na lobotomiju da naprave spisak igraca i zdrao dzaci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: FK Željezničar
Nisu ga otjerali.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Ma nisiRokoko87 je napisao/la:Nisu ga otjerali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Bogdanović je tražio uslove na koje klub nije pristao i tu se desio razlaz. Otjeran nije.
- amazon
- Kontakt:
Nisu mogli ispunit uslove provjerenom stoperu da bi otvorili prostor da placaju Bokacinija i Toskasa ukupno s 15.000KM mjesecno i jos isplatit Toskasa za raskid nakon tri mjeseca i dvije ipo minute odigrane. A to sve mogli dati Bogdanovicu i biti na konju, al to su STRUCNJACI tj kar.ine. Ko jos vjeruje u te ublehe osim da su neznalice koje ne znaju nista o fudbalu, kvalitetu.
A o Jahicu kao stoperu kojeg su doveli povrijedenog i njegovoj plati, pa to ne treba ni razmisljati. Srce te opali odmah. Naravno, njemu isto platiti raskid ugovora. Mogli dovesti crnca umjesto ove trojice da jede zemlju za 10 milja mjesecno.
A o Jahicu kao stoperu kojeg su doveli povrijedenog i njegovoj plati, pa to ne treba ni razmisljati. Srce te opali odmah. Naravno, njemu isto platiti raskid ugovora. Mogli dovesti crnca umjesto ove trojice da jede zemlju za 10 milja mjesecno.
- zeljoooooooooo
To o čemu pričaš pije vode na menageru jedino.
- amazon
- Kontakt:
Ovo sto pricam se radi kod nas u klubu, jer Misketov mali upravo igra uzivo menadzer s nasim klubom kojem prvi bjezi 13 bodova.
Ako moze lists tih plata igraca da i ja vidim, hvala unaprijed 
Sto pricas bezveze ! Boccaccini je dzabe mislim samo stan da mu placaju za Toskasa neznam al talijan je dzabeamazon je napisao/la:Nisu mogli ispunit uslove provjerenom stoperu da bi otvorili prostor da placaju Bokacinija i Toskasa ukupno s 15.000KM mjesecno i jos isplatit Toskasa za raskid nakon tri mjeseca i dvije ipo minute odigrane. A to sve mogli dati Bogdanovicu i biti na konju, al to su STRUCNJACI tj kar.ine. Ko jos vjeruje u te ublehe osim da su neznalice koje ne znaju nista o fudbalu, kvalitetu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Protiv Splita izvesti sastav koji ce igrati u Vitezu. Ne treba ekperimentisati. Ne bi bilo lose pobjediti radi atmosfere medju momcima.
Od proslih priprema i utakmice sa Splitom sve se okrenulo u losem smjeru. Treba se aBd u bolje okrenut pa da izguramo ove 3 tekme. Danas izvest postavu koja ce igrati protiv Viteza samo Zerica umjesto Mire i pri kraju Zebu uvesti cisto da se vidi koliko moze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Ma dzaba placa ga njegov klub da kod nas igra. Tako i mi placamo Sadikovica da igra u sloveniji. I da, ima pite u buregdzinici da jede osim stana.warrior je napisao/la:Sto pricas bezveze ! Boccaccini je dzabe mislim samo stan da mu placaju za Toskasa neznam al talijan je dzabeamazon je napisao/la:Nisu mogli ispunit uslove provjerenom stoperu da bi otvorili prostor da placaju Bokacinija i Toskasa ukupno s 15.000KM mjesecno i jos isplatit Toskasa za raskid nakon tri mjeseca i dvije ipo minute odigrane. A to sve mogli dati Bogdanovicu i biti na konju, al to su STRUCNJACI tj kar.ine. Ko jos vjeruje u te ublehe osim da su neznalice koje ne znaju nista o fudbalu, kvalitetu.
Ozbiljno ti kazem neznam sta ti je tu cudno pa Zukanovic je bio posudjen Romi i placan 50/50
Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nije on dzaba. Dobija on platu od kluba. Nisu ni ovi ludi sto su ga pozajmili. Mada to nije problem kada vidis da je Boccacini trenutno nas najbolji stoperwarrior je napisao/la:Sto pricas bezveze ! Boccaccini je dzabe mislim samo stan da mu placaju za Toskasa neznam al talijan je dzabeamazon je napisao/la:Nisu mogli ispunit uslove provjerenom stoperu da bi otvorili prostor da placaju Bokacinija i Toskasa ukupno s 15.000KM mjesecno i jos isplatit Toskasa za raskid nakon tri mjeseca i dvije ipo minute odigrane. A to sve mogli dati Bogdanovicu i biti na konju, al to su STRUCNJACI tj kar.ine. Ko jos vjeruje u te ublehe osim da su neznalice koje ne znaju nista o fudbalu, kvalitetu.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako moze?Quinlan je napisao/la:Ako moze lists tih plata igraca da i ja vidim, hvala unaprijed
Ajde evo ti mi reci kako funkcionisu ?Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinuwarrior je napisao/la:Ajde evo ti mi reci kako funkcionisu ?Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....Virtu4l je napisao/la:Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinuwarrior je napisao/la:Ajde evo ti mi reci kako funkcionisu ?Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinu
[/quote]
Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....[/quote]
gdje ces njemu objasnjavati bolan
Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....[/quote]
gdje ces njemu objasnjavati bolan
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Helemnejse, teamnorth1989 i 44 gosta.