SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AlphonseKauders
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la AlphonseKauders » 07 jan 2016, 09:57

Slatinash_7 je napisao/la:Centara sa dobrim FG%,skokovima i blokadama na izvoz,ima li neko zainteresovan?Trazim asistencije i trice..
Slatinash - meni malo čudno što toliko insistiraš na asistencijama i tricama, obzirom da u tome prilično dobro stojiš sa Lowry-em, Hardenom, Wade-om, Nelsonom i Collisonom, a opet spominješ da daješ centre koje ja nigdje ne vidim (imaš 4 centra od čega Hensona i Whithey-a ne pikam jer jedan je onako član rotacije, a drugi ispada iz postave čim se vrati Favors, onda Love-a koji ima 42% FG i 0.5 blk, te jedino potencijalno Valanciunasa koji nema konstante)?

Meni lično izgleda da si najtanji na poziciji centra, ali vidim da su ti i dalje asistencije i trice prioritet pa pokušavam da skontam samo u čemu je fol:)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2016, 10:30

AlphonseKauders je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Centara sa dobrim FG%,skokovima i blokadama na izvoz,ima li neko zainteresovan?Trazim asistencije i trice..
Slatinash - meni malo čudno što toliko insistiraš na asistencijama i tricama, obzirom da u tome prilično dobro stojiš sa Lowry-em, Hardenom, Wade-om, Nelsonom i Collisonom, a opet spominješ da daješ centre koje ja nigdje ne vidim (imaš 4 centra od čega Hensona i Whithey-a ne pikam jer jedan je onako član rotacije, a drugi ispada iz postave čim se vrati Favors, onda Love-a koji ima 42% FG i 0.5 blk, te jedino potencijalno Valanciunasa koji nema konstante)?

Meni lično izgleda da si najtanji na poziciji centra, ali vidim da su ti i dalje asistencije i trice prioritet pa pokušavam da skontam samo u čemu je fol:)
Whitey ce biti prvi centar dok se ne vrati Gobert,a to je makar jos par hefti,Henson ubi blokade i FG%,nema ni izgubljenih,bacanja ne puca puno tako da tu nikog nece unazaditi..Love je TOP 5 skakac lige koji ima skoro 2 trice po utakmici,bacanja 80%,Larry Nance igra sve vise..i to su sve kategorije gdje ja trenutno razvaljujem,zelim se rijesiti jednog od njih za neke asistencije i trice,jer igram sljedece sedmice sa Orlovima,koji me jedini dobio i jak je u tricama i asistencijama,da probam makar nesto od tog dvoga okrenuti u svoju korist..mogu isto trice i ukradene,jer smo ove sedmice sad ukradenim izjednaceni i to samo zbog extra partije Lowrya na tom dijelu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 jan 2016, 11:55

Ja mislim da vise uopste ne igras sa orlovima. Od sljedece sedmice pocinju uzvratne utakmice, a poslje 20og kola pocinje play off tako da se sa protivnicima iz 10og i 11og kola vise ne sastajemo.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 07 jan 2016, 12:31

@Luigi poslao si trejd ponudu za baš one igrače koje nisam spreman da trejdam.. :)
Napisao sam ko je u izlogu trenutno..

@Slatina ma ni ja ništa ne mogu da naštimam, još nijedan trejd nisam uradio u sezoni, a glavni je razlog taj što kada ja kreiram ponudu ne mogu baš da nađem sredinu neku.. :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2016, 14:29

dino-92 je napisao/la:Ja mislim da vise uopste ne igras sa orlovima. Od sljedece sedmice pocinju uzvratne utakmice, a poslje 20og kola pocinje play off tako da se sa protivnicima iz 10og i 11og kola vise ne sastajemo.
Nesto sam ja to pogresno vidio,sad sam provjerio i ide sve ispocetka,malo mi je to nelogicno,mislim volio bi da igramo sva kola,al s obzirom da su to uz Greivisa dva najbolja omjera meni odgovara :D svejedno trazim trice,asistencije i ukradene :D
@Mirsoni
ja napravio samo jedan trejd,jedan bas dobar za mene odbio i to mi je najveca greska do sada u fantasyu,sa tobom bas nmg nikako da nastimam da budemo obojica dobri makar priblizno..
Slatina Bog i batina

scarr
Kontakt:

Post Postao/la scarr » 07 jan 2016, 19:14

Ako želi neko trade, nek ponudi šta REALNO, za sve se možemo dogovoriti.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 jan 2016, 10:04

uzas sta ovi moji rade ove sedmice. 3 od 5 dana sam ekipno imao sut ispod 40%. jos lopte prodaju ko na pijaci, ali hajde to sam i ocekivao manje vise. da imam sansu protiv slatine, svakako bi mi trebala izvrsna sedmica, ali ne moraju se ni moji vala brukat. nista, valjda budu sljedecih sedmica igrali malo bolje, bilo bi lijepo na kraju sezone imat ako nista izjednacen score.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 09 jan 2016, 11:35

dino-92 je napisao/la:uzas sta ovi moji rade ove sedmice. 3 od 5 dana sam ekipno imao sut ispod 40%. jos lopte prodaju ko na pijaci, ali hajde to sam i ocekivao manje vise. da imam sansu protiv slatine, svakako bi mi trebala izvrsna sedmica, ali ne moraju se ni moji vala brukat. nista, valjda budu sljedecih sedmica igrali malo bolje, bilo bi lijepo na kraju sezone imat ako nista izjednacen score.
Sreca pa su se moji pobrinuli da katastrofa sa izgubljenim kod tebe ne bude kaznjena i rezultat bude 8-1 :D standardno malo trica i asistencija uz puno izgubljenih kod mene,Lowry ubi skokove :D tek prosjecna sedmica za mene ja bi rekao,al sta da se radi,ide laksi raspored..kakvu je sedmicu Orao imao protiv mene,jedna od boljih partija citave sezone,ni sad mu se nebi nesto posebno priblizio..do kraja racunam da mogu imat neka 2 poraza,greivis i ado beli i sa tim bi uzeo regularnu sezonu i usao u prvu ligu :P
Slatina Bog i batina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 jan 2016, 11:54

bices vjerovatno prvi koji ce me uzet na asistencijama :D. jedino da wall ne poludi veceras, valja mu se iskupiti za sinocnjih 4. jos se barton totalno izgubio zadnjih utakmica. ne pamtim kad je zadnji put prije ove sedmice imao ispod 10 poena, uz to je dodavao i asistencije, skokove ma sve :D. zato me na tricama tesko ko moze uzeti. ali i tu cu vjerovatno docekati da lillard i redick zakazu u isto vrijeme :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jan 2016, 12:10

Slatinash_7 je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:uzas sta ovi moji rade ove sedmice. 3 od 5 dana sam ekipno imao sut ispod 40%. jos lopte prodaju ko na pijaci, ali hajde to sam i ocekivao manje vise. da imam sansu protiv slatine, svakako bi mi trebala izvrsna sedmica, ali ne moraju se ni moji vala brukat. nista, valjda budu sljedecih sedmica igrali malo bolje, bilo bi lijepo na kraju sezone imat ako nista izjednacen score.
Sreca pa su se moji pobrinuli da katastrofa sa izgubljenim kod tebe ne bude kaznjena i rezultat bude 8-1 :D standardno malo trica i asistencija uz puno izgubljenih kod mene,Lowry ubi skokove :D tek prosjecna sedmica za mene ja bi rekao,al sta da se radi,ide laksi raspored..kakvu je sedmicu Orao imao protiv mene,jedna od boljih partija citave sezone,ni sad mu se nebi nesto posebno priblizio..do kraja racunam da mogu imat neka 2 poraza,greivis i ado beli i sa tim bi uzeo regularnu sezonu i usao u prvu ligu :P
Ne znam kad igras protiv mene. Ostao sam bez Jacka za sezonu, a Griffin i Favors su vec dugo out. Imat cu omjer 6:5 nakon ove sedmice, sto je smijesno jer imam puno bolju ekipu od toga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 09 jan 2016, 12:14

dino-92 je napisao/la:bices vjerovatno prvi koji ce me uzet na asistencijama :D. jedino da wall ne poludi veceras, valja mu se iskupiti za sinocnjih 4. jos se barton totalno izgubio zadnjih utakmica. ne pamtim kad je zadnji put prije ove sedmice imao ispod 10 poena, uz to je dodavao i asistencije, skokove ma sve :D. zato me na tricama tesko ko moze uzeti. ali i tu cu vjerovatno docekati da lillard i redick zakazu u isto vrijeme :D
Daj meni makar malo tih trica,eto za skokove i blokade :D
Slatina Bog i batina

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 09 jan 2016, 19:01

Oladipo i Noel se probudili, Thompson pobudalio, ocekujem puno bolji drugi dio sezone:)

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 10 jan 2016, 23:06

Tražim play-a, asistencije, nudim PF/C, otvoren sam za sve ponude.

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 11 jan 2016, 00:16

Razmislio bih o trejdu za rodjaka, ima li kakvih ponuda ? Hahahaha :D

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 jan 2016, 13:13

Uzeo sam sedmicu bez Griffina, Favorsa i Jacka. :crazy:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 jan 2016, 15:33

Beal me ubio ove sezone.. odlično krenuo, sjajne brojke, al povreda, pa se vratio, pa se opet povrijedio, ne znam jel mi igrao 4 od 11 dosadašnjih match-upova.. Konstantno gubim u poenima zbog njega, a očigledno mu nisam pronašao ni dostojnu zamjenu sa FA dok je na Injury listi..

5-6 omjer.. gutavo će biti oko ovog 8. mjesta.. :crazy:

Nego ima li neko da bi htio M. Gasola.. treba mi neki niski igrač ? Da ponovim da su u izlogu i dalje uz M. Gasola i Beal, Teague, Dragić, Ilyasova.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 jan 2016, 21:57

Ko je komesar, odrađen je trejd između mene i Mublocke, pa eto nek prihvati :)

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 12 jan 2016, 00:49

Ovaj trejd nije realan. Mislim kako hocete, ali wiggins i parker za leuera i teagua, po meni nije uredu, ali svejedno :D

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 12 jan 2016, 07:38

iceTATA je napisao/la:Ovaj trejd nije realan. Mislim kako hocete, ali wiggins i parker za leuera i teagua, po meni nije uredu, ali svejedno :D
Meni je trejd ok, štaviše mislim da je čak i povoljniji za ZZ TOP, ali obzirom da sam konkurent sa Mirsonijem za play off, neću se puno buniti :mrgreen: :mrgreen:

Wiggins i Parker su jednodimenzioni igrači koji ne daju trice i imaju jadne/nikakve defanzivne statistike, a Wiggins sa svojim procentima (43% FG na 16 šuteva po utakmici i 72% FT sa skoro 8 pokušaja po utakmici) te može zakucati u dvije kategorije u svakom matchupu.

(a, usput, Wiggins je trenutno 192-i igrač u fantasy-u ove sezone, a Parker 145-i, znači i Leuer(120) i Teague (76) su dosta korisniji za ekipu nego Wiggins/Parker).

A, inače, ako je neko zainteresovan da trejda sljedeće igrače, na raspolaganju su visoki igrači koje imam (a imam ih dosta dobrih), a pored njih i Ariza (ako nekome trebaju 3s /stl). Naravno, neke nerazumne ponude neću ni razmatrati.

Westbrook (Gorazde)
Lowry, Collison (Slatina)
Chris Paul (Luis)
Lillard (Vraca);
I.Thomas (Greivis)
Evans (Ado Beli);
R. Jackson i M.Conley (Orlovi);
I.Smith (RollingBBall);

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.