07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Spisak fantastičan. Meša majstorski. Ponovo 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Obzirom da je vratio Izeta, nema logike da zove Stevanovića.phily je napisao/la:gdje je stevanovic Mesa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đe obraz Meša?

Dobar spisak, definitvno najjači igrači što imamo. Idemo po 6 bodova.

Dobar spisak, definitvno najjači igrači što imamo. Idemo po 6 bodova.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Salu na stranu Memisevic je zasluzio poziv prije Cocalic, Anicica.
-
- Kontakt:
gledajuci ovaj spisak,plus jos neki potencijalni(Hodzic,Bajic,Memisevic,Dumic...)moj je dojam da mi imamo sočlidan roster i da ipak nismo naivna niti ispodprosjecna ekipa kako to neki zele predstaviti,dobro smo popunjeni na svim pozicijama osim desnog beka,a na svakoj poziciji imamo i mladost i iskustvo,sto je velika perspektiva

Apsolutno se slažem sa tim. Ali ima jedna stvar. Memišević ne bi ni u ludilo amio igrati u Belgiji i protiv Kipra,a jedini razlog tome je što je debitant i što ne poznaje ekipu i sve te cake. Možda protiv Gibraltara ili neka prijateljska utakmica, ne znam šta ide prije. Siguran sam da Meša ga prati,da je razgovarao sa njim i da je momak spreman napredovati i vremenom uskočiti u ekipu.Lakoste je napisao/la:Salu na stranu Memisevic je zasluzio poziv prije Cocalic, Anicica.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Spisak je jednostavno logican. Za mene dovoljno. 

-
- Kontakt:
Protiv belgije nam trebaju brzi igraci, spremni za 90minuta .. susic u prvih 11 !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Spisak ocekivan i najrealniji u ovom trenutku, ja bi licno vise volio i mislim da je potrebniji i u boljoj formi Grahovac od Vrancica, mada su oba skroz nebitni i na margini tako da nije ni bitno, cak bi prije i Kozulja zvao nego Vrancica, bar za ovo okupljanje
Sve u svemu , svaka cast za selektiranje

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
http://bnm.ba/de/blog/breaking-tickets- ... n-verkauf/
Ulaznice su u otvorenoj prodaji. Znaci ko hoce - bujrum.
Ulaznice su u otvorenoj prodaji. Znaci ko hoce - bujrum.
mirzatele je napisao/la:

Umjesto Cimirota ili Jajala će biti Medunjanin i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije ni to problem. Problem ce biti Virto ako ne bude nijednog a on tu stavi Cocalica recimo.Virtu4l je napisao/la:Umjesto Cimirota ili Jajala će biti Medunjanin i to je to.

Ma neće, zna on da ćemo se boriti za živu glavu u Briselu i zato će sve postaviti školski bez eksperimentisanja. Medunjanin mora igrati, on i Ibišević su u paklenoj formi, ali ne vjerujem da će biti toliko lud pa krenuti sa dvojicom u napadu, primili bi pet komada.Lakoste je napisao/la:Nije ni to problem. Problem ce biti Virto ako ne bude nijednog a on tu stavi Cocalica recimo.Virtu4l je napisao/la:Umjesto Cimirota ili Jajala će biti Medunjanin i to je to.
Dva zadnja defanzivna vezna i Pjanić bi bila mjera, ali obzirom da nema Bešića, tu nam fali igrač, provjeren igrač, što Cimirot i Jajalo nisu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajmo Mesa po 6 bodova !
P.S Jos (uvijek) je 27 bodova u igri.
P.S Jos (uvijek) je 27 bodova u igri.

Nije ni Besa bio provjeren pa ga je Sajo odmah gurno u vatru i napravio od njega ono sto je sad. Znaci Safet mudonja je najvise zasluzan sto mi imamo Besica. I Cimirot i Jajalo su kvalitetni igraci, nema tu puno filozofiranja, ne moze se igrati standardno u Seriji A i za Paok a da nisi kvalitet. Cimi ili Jajalo moraju naci mjesto pored Mede i Pjanica. Sve ostalo je glupost.
- LegendKiller
- Kontakt:
a ko jeste obzirom da Bešića nema. Cacalić i Vranješ su smiješni na ovoj poziciji, o Hadžiću da ne gvorim (ima li on klub uopšte), Sušić se tek treba izboriti za mjestu startera u klubu u Belgiji, mada je upitno koliko je on za ove pozicije zadnjeg veznog. Dakle osim Pjanića i Medunjanina mi boljih i provjerenih igrača od Cimirota i Jajala nemamo.Virtu4l je napisao/la:Ma neće, zna on da ćemo se boriti za živu glavu u Briselu i zato će sve postaviti školski bez eksperimentisanja. Medunjanin mora igrati, on i Ibišević su u paklenoj formi, ali ne vjerujem da će biti toliko lud pa krenuti sa dvojicom u napadu, primili bi pet komada.Lakoste je napisao/la:Nije ni to problem. Problem ce biti Virto ako ne bude nijednog a on tu stavi Cocalica recimo.Virtu4l je napisao/la:Umjesto Cimirota ili Jajala će biti Medunjanin i to je to.
Dva zadnja defanzivna vezna i Pjanić bi bila mjera, ali obzirom da nema Bešića, tu nam fali igrač, provjeren igrač, što Cimirot i Jajalo nisu.
Mislim da bi Jajalo trebao i početi utakmicu, jer jedan takav igrač će nam trebati protiv Belgijanaca u veznom redu.
Medo - Pjanić - Jajalo!
Ja sam prezadovoljan spiskom, ja mislim da nismo nikad prije imali Ovako kvalitetnu sirinu 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine