hammers je napisao/la:Ovo sam ja zalijepio kad sam bio na zadnjoj tekmi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
hammers je napisao/la:Ovo sam ja zalijepio kad sam bio na zadnjoj tekmi
da ima imalo pravde, mjerili bi mi snage iduce sezone u championshipu, al' sta je tu jehammers je napisao/la:West ham da ispadne pored truhlog Pourtsmoutha,Hulla,Boltona,Wolvesa BirminghamaOvu ekipu da ne zajebavaju povrede svake sezone i kada bi *ebeni CB Holding ulozio koju funtu medju top 10 laganica ali sta je tu je jbg
![]()
Nego millwal pored Leedsa i Charltona nema sta traziti jedino play off a kada Leeds zadnje dvije sezone nije uspio se vratiti u Championship zvog tog play off-a nece ni millwal![]()
pa to ti je filosofija jackett-a oduvijek(igrati malo povucenije protiv jacih ekipa), onda ubaci nadjim abdou-a i pa-pa leedshammers je napisao/la:Ako si gledao obje utakmice znas i sam da ste imali mnogooooo srece,na vasem terenu tu i tamo najrealniji mozda X na Ellend Roadu vas ubili niste pola centra presli i onda frljoka neka uleti
hammers je napisao/la:Dvojica klinaca u parku negde u istochnom londonu igraju fudbal, niotkuda se pojavljuje pas i napada jednog klinca, drugi klinac umjesto da pobjegne, pochinje da shutira dzukelu do smrti i spasava drugara! prilazi im chovjek i kaze kako je odushevljen hrabroshcu klinca, da je novinar i da zeli da napishe chlanak o malom heroju... klinac pristaje.
novinar uzima blokche i pochinje da pishe:
mali fan west ham-a spasao druga od krvozednog psa...
klinac ga prekida i kaze: "izvinite chiko, ja nisam fan west ham-a"...
novinar u chudu odgovara: "ali pretpostavio sam da si fan west ham-a, jer ipak je ovo istochni london... za koga navijash?"
klinac odgovara: "millwall!"
novinar ce na to: odvratno derishte bez razloga ubilo obozavanog kucnog ljubimca...
A West Hammer fan sauntered past a corner shop and spots a video for sale entitled "West Ham - The Golden Years" Enthused, the supporter asks the shopkeeper "How much for the video mate ?"
"£200 mate" replies the shopkeeper.
"£200 for a video?" says the fan, "Yer having a laugh!"
"Oh no" the shopkeeper replies "The video's only a fiver, but the Betamax player will cost you £195"
ma da je makar obukla plavu majicufanatique 1899 je napisao/la:Neznam, ali volio bih je pomilovati po grbu West Hamasteve-o je napisao/la:mora da je ova katy strasno ignorantna osoba![]()
![]()
![]()
fanatique 1899 je napisao/la:Neznam, ali volio bih je pomilovati po grbu West Hamasteve-o je napisao/la:mora da je ova katy strasno ignorantna osoba![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.