West Ham FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

Nade
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la Nade » 02 nov 2009, 02:12

hammers je napisao/la:Ovo sam ja zalijepio kad sam bio na zadnjoj tekmi 8-)

:D :D :D :D :D :D :D :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Ultra Schalke
Kontakt:

Post Postao/la Ultra Schalke » 02 nov 2009, 22:29

Nekako me ovaj stadion podsjeca na Grbavicu, čak i one zgrade iza stadiona su slicne...

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 04 nov 2009, 20:33

West Ham United: Green, Faubert, Da Costa, Upson, Ilunga, Behrami, Parker, Noble, Collison, Franco, Cole
Subs: Kurucz, Spector, Tomkins, Jimenez, Stanislas, Diamanti, Hines

Aston Villa: Friedel, Beye, Dunne, Collins, Warnock, Sidwell, Ashley Young, Petrov, Heskey, Agbonlahor, Carew
Subs: Guzan, Luke Young, Shorey, Albrighton, Reo-Coker, Delph, Delfouneso
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 04 nov 2009, 23:10

HHHHHIIIIIIIIINNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS Zlatna vrijedna pobijeda u 93 min konacno i nama malo srece 8-) Sta reci odlicna tekma mnogo mnogo sansi nije lopta htjela u gol i onda kada se najmanje nadas ona uleti u mrezu,treba reci da su se jos u prvom poluvremenu povrijedili Ilunga i C.Cole mjesto kojeg je usao Hiiinneesss koji je po meni bio igrac utakmice....CCCOOOMMMEEEEE ONNN YYYYOOOUUUU IIIIIRRRRROOONNNNSSSSS slika slika slika

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2009, 23:18

Malo radosti i za vas. Malo sam bacio oko na tekmu, dobra igra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 nov 2009, 00:30

steta, barem za sad izgleda da nece biti derbi iduce godine u championshipu :oops: ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 nov 2009, 01:07

West ham da ispadne pored truhlog Pourtsmoutha,Hulla,Boltona,Wolvesa Birminghama :? Ovu ekipu da ne zajebavaju povrede svake sezone i kada bi *ebeni CB Holding ulozio koju funtu medju top 10 laganica ali sta je tu je jbg :twisted:
Nego millwal pored Leedsa i Charltona nema sta traziti jedino play off a kada Leeds zadnje dvije sezone nije uspio se vratiti u Championship zvog tog play off-a nece ni millwal :mrgreen: ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 nov 2009, 02:43

hammers je napisao/la:West ham da ispadne pored truhlog Pourtsmoutha,Hulla,Boltona,Wolvesa Birminghama :? Ovu ekipu da ne zajebavaju povrede svake sezone i kada bi *ebeni CB Holding ulozio koju funtu medju top 10 laganica ali sta je tu je jbg :twisted:
Nego millwal pored Leedsa i Charltona nema sta traziti jedino play off a kada Leeds zadnje dvije sezone nije uspio se vratiti u Championship zvog tog play off-a nece ni millwal :mrgreen: ;)
da ima imalo pravde, mjerili bi mi snage iduce sezone u championshipu, al' sta je tu je ;)

ps: millwallov omjer protiv leedsa prosle sezone: 2 pobjede(ukljucujuci onu pobjedu koja je nokautirala leedsa u playoffsima), 1 remi i samo jedna izgubljena utakmica 8-)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 nov 2009, 10:18

Ako si gledao obje utakmice znas i sam da ste imali mnogooooo srece,na vasem terenu tu i tamo najrealniji mozda X na Ellend Roadu vas ubili niste pola centra presli i onda frljoka neka uleti :lol:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 nov 2009, 15:31

hammers je napisao/la:Ako si gledao obje utakmice znas i sam da ste imali mnogooooo srece,na vasem terenu tu i tamo najrealniji mozda X na Ellend Roadu vas ubili niste pola centra presli i onda frljoka neka uleti :lol:
pa to ti je filosofija jackett-a oduvijek(igrati malo povucenije protiv jacih ekipa), onda ubaci nadjim abdou-a i pa-pa leeds ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 nov 2009, 15:51

Nego dosta o milwalu...Intervju poslije sinocnje utakmice Zolingera

http://www.skysports.com/football/match ... 53,00.html

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 nov 2009, 15:55

Dvojica klinaca u parku negde u istochnom londonu igraju fudbal, niotkuda se pojavljuje pas i napada jednog klinca, drugi klinac umjesto da pobjegne, pochinje da shutira dzukelu do smrti i spasava drugara! prilazi im chovjek i kaze kako je odushevljen hrabroshcu klinca, da je novinar i da zeli da napishe chlanak o malom heroju... klinac pristaje.
novinar uzima blokche i pochinje da pishe:
mali fan west ham-a spasao druga od krvozednog psa...
klinac ga prekida i kaze: "izvinite chiko, ja nisam fan west ham-a"...
novinar u chudu odgovara: "ali pretpostavio sam da si fan west ham-a, jer ipak je ovo istochni london... za koga navijash?"
klinac odgovara: "millwall!"
novinar ce na to: odvratno derishte bez razloga ubilo obozavanog kucnog ljubimca...

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2009, 17:50

hammers je napisao/la:Dvojica klinaca u parku negde u istochnom londonu igraju fudbal, niotkuda se pojavljuje pas i napada jednog klinca, drugi klinac umjesto da pobjegne, pochinje da shutira dzukelu do smrti i spasava drugara! prilazi im chovjek i kaze kako je odushevljen hrabroshcu klinca, da je novinar i da zeli da napishe chlanak o malom heroju... klinac pristaje.
novinar uzima blokche i pochinje da pishe:
mali fan west ham-a spasao druga od krvozednog psa...
klinac ga prekida i kaze: "izvinite chiko, ja nisam fan west ham-a"...
novinar u chudu odgovara: "ali pretpostavio sam da si fan west ham-a, jer ipak je ovo istochni london... za koga navijash?"
klinac odgovara: "millwall!"
novinar ce na to: odvratno derishte bez razloga ubilo obozavanog kucnog ljubimca...

slika
:lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 nov 2009, 18:18

meni se ipak ovaj vise svidja 8-) :mrgreen:
A West Hammer fan sauntered past a corner shop and spots a video for sale entitled "West Ham - The Golden Years" Enthused, the supporter asks the shopkeeper "How much for the video mate ?"
"£200 mate" replies the shopkeeper.
"£200 for a video?" says the fan, "Yer having a laugh!"
"Oh no" the shopkeeper replies "The video's only a fiver, but the Betamax player will cost you £195"

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 nov 2009, 01:39

Gloop mnogo vic majkemi :mrgreen:

Slijedi u nedelju tekma sa Evertonom ponovo na Upton Parku,nakon sto je pala Villa ocekuje se da padne i Everton koji je u mnogo losijoj formi nego prethodnih sezona...

COYI !!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 nov 2009, 02:40

slika
Keti Peri na vecerasnjoj dodjeli nagrada MTV 8-)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 nov 2009, 02:45

mora da je ova katy strasno ignorantna osoba 8-) ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 nov 2009, 14:11

Calum je vec poceo sa laksim treninzima,doktori kazu da ima oziljak od 15 inca ali da nema nikakvih prepreka da se vrati fudbalu :) ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 nov 2009, 15:38

fanatique 1899 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:mora da je ova katy strasno ignorantna osoba 8-) ;)
Neznam, ali volio bih je pomilovati po grbu West Hama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma da je makar obukla plavu majicu 8-) :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 06 nov 2009, 16:44

fanatique 1899 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:mora da je ova katy strasno ignorantna osoba 8-) ;)
Neznam, ali volio bih je pomilovati po grbu West Hama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sta bi Hammer dao da mu dres baci :? :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.