Dakle pobjednici grupa ide u grupu A i direktno na Euro. Međutim, ako izborimo preko kvalifikacija, svakako idemo u grupu A, a svakako idemo i na Euro jer izborili smo i preko kvalifikacija i preko ovog takmičenja

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tako sam i mislio, hvala ti.DevilsAdvocate je napisao/la:Pobjednici grupa, play off je samo za europsko, mi mozemo pobijedit grupu i da se plasiramo preko kvalifikacija, necemo ni igrat play off a icemo u diviju AAlminjo99 je napisao/la:A ko ide u ligu A? Pobjednici grupa ili samo pobjednik onog play-offa?
Ima nas jos.Moggi je napisao/la:ovo bog dragi ne skonta
Believe je napisao/la:Mislio sam da sam napokon ukapirao da pobjednici B1,B2,B3 i B4 igraju kao polufinale i finale i da pobjednik DEFINITIVNO ide na Euro, al sad i to nisam siguran
Dakle pobjednici grupa ide u grupu A i direktno na Euro. Međutim, ako izborimo preko kvalifikacija, svakako idemo u grupu A, a svakako idemo i na Euro jer izborili smo i preko kvalifikacija i preko ovog takmičenja
Kaunas je napisao/la:Ima nas jos.Moggi je napisao/la:ovo bog dragi ne skonta
Mislim da nije dobro napisano.kovacic je napisao/la:Polufinala i finala ovih grupa su u Maju i junu 2019, ali ona odlučuju samo ko ide u viši rang, a ne ko ide na euro? Pošto piše da se na kraju kvalifikacija 2020. onaj ko ne izbori plasman bori za 4 preostala mjesta na EURO 2020...malo mi je nejasno sad.
DINO MEHMEDA MUJKICBelieve je napisao/la:Aha...Ne kontam
Mi kao pobjednici grupe B3 već idemo u diviziju A?
Međutim, ako u međuvremenu izborimo kroz kvalifikacije plasman, onda Austrija upada umjesto nas u play off al mi svakako idemo u diviziju A. Jesam dobro?
Da. Pobjednici grupa idu gore, najgora ekipa ide dole. Znači kao prvi idemo u A, kao treći padamo u C.Aha...Ne kontam
Mi kao pobjednici grupe B3 već idemo u diviziju A?
Mislim da ide 3. ekipa iz kval. grupe. Ispravite me ako griješim, nisam 100% siguran.Međutim, ako u međuvremenu izborimo kroz kvalifikacije plasman, onda Austrija upada umjesto nas u play off al mi svakako idemo u diviziju A. Jesam dobro?
anonymousHD je napisao/la:@kovačić je loše napisao.
Ako si prvi, ti odmah ideš u viši rang, odnosno, ako si zadnji ideš u rang niže, nema ništa dodatno. Nema veze kakav si u kvalifikacijama za EURO, pošto je i ovo takmičenje i imaš priliku da osvojiš pehar.
Dodatno ima tek u martu 2020 godine, ako si prvi, a nisi prošao normalne kvalifikacije igraš baraž, ako si prošao onda ne igraš, logično.
Jedino će ovi iz divizije A igrati Final 4 što bi se reklo iduće godine gdje će se saznati ko je osvajač ove Lige.
mi bi trebali onda sve od sada puštati u ovoj ligi i ispasti u tu taraba 4 kategoriju, to je onda garantovan plasman na EP 2028!AjsKjub je napisao/la:4 idu direktno, iz svake lige po 1 repka (A,B,C,D), znači pobjednici će igrati međusobno. Najbolje 4 iz A lige pored toga igraju "final 4" gdje se bore za pehar. Šta je ovdje toliko komplicirano, pobogu.
I da, niste pogrešno pročitali. Na euru će takođe igrati 1 taraba ekipa iz D lige. Čista glupost, al ajd.
To je to, mislim da sam sad skontao.Raonffa je napisao/la:Mislim da nije dobro napisano.kovacic je napisao/la:Polufinala i finala ovih grupa su u Maju i junu 2019, ali ona odlučuju samo ko ide u viši rang, a ne ko ide na euro? Pošto piše da se na kraju kvalifikacija 2020. onaj ko ne izbori plasman bori za 4 preostala mjesta na EURO 2020...malo mi je nejasno sad.
Ova "grupna faza" će se igrati sada u septembru, novembru i oktobru. Onda od marta 2019-te do septembra/oktobra/novembra (ne znam tačno koji mjesec) 2019-te će se igrati kvalifikacije za Euro 2020. Kad se kvalifikacije skroz završe, tek onda bi se u martu 2020-te (par mjeseci pred samo prvenstvo) igrao taj play off ove Lige nacija da se vidi koja će još četiri tima na Euro.
Jer, gledajući realno, nema logike da se ova Liga nacija završi prije početka kvalifikacija, faktički da već prije početka kvalifikacija znaš koja četiri tima idu na EP. Mislim zašto će ti timovi onda igrati kvalifikacije ako su već preko ove Lige nacija obezbjedli Euro?
Da, to je to, otprilike.Believe je napisao/la:Jel to to?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.