Sta kaze Celik i tradicijasamoposteno je napisao/la:Joj giganta trofeje u kutiji od cipela drzefukaroni je napisao/la: moras ti dilera promjenit sloboda je gigant za vas![]()
![]()
![]()
Kako kad će svi ostali prije Čelika proći tu vrpcu prije.avenija je napisao/la:37 bodova dovoljno za opstanak pa ti racunaj
Dosli tobe,bacaju kutiju za cipele,kupili police sa top shopa.kaze ne prilici jednom klubu kao sto je sloboda da trofeje drze u kutiji za cipeavenija je napisao/la:evo i tuzlaci dosli tobe nakon 100 godina, od sada igraju za trofeje !
Kakva ba juga tito je davno umro probudi se ovo Bosna hajde ti citaj tempo i sjecaj se prije 40 god kako ste napunili tribinuBeduin je napisao/la:Sta kaze Celik i tradicijasamoposteno je napisao/la:Joj giganta trofeje u kutiji od cipela drzefukaroni je napisao/la: moras ti dilera promjenit sloboda je gigant za vas![]()
![]()
![]()
tu ste negdje sa Slavijom po broju sezona u bivsoj jugi
Imamo bar za sta da kupimo.ZenickiLC je napisao/la:Dosli tobe,bacaju kutiju za cipele,kupili police sa top shopa.kaze ne prilici jednom klubu kao sto je sloboda da trofeje drze u kutiji za cipeavenija je napisao/la:evo i tuzlaci dosli tobe nakon 100 godina, od sada igraju za trofeje !
Ma ja jbo onaj period dje ste svako malo ispadali i vise vremena proveli u nizim ligama.saban mentalitasamoposteno je napisao/la: Kakva ba juga tito je davno umro probudi se ovo Bosna hajde ti citaj tempo i sjecaj se prije 40 god kako ste napunili tribinu
Hoces da vam posudimo trofej da se slikate sa ekipom da imate sta unucima pokazivat jer kako je krenulo za 300 god ga osvojit neceteSariel1987 je napisao/la:Ma ja jbo onaj period dje ste svako malo ispadali i vise vremena proveli u nizim ligama.saban mentalitasamoposteno je napisao/la: Kakva ba juga tito je davno umro probudi se ovo Bosna hajde ti citaj tempo i sjecaj se prije 40 god kako ste napunili tribinu![]()
Inace vi sad punite dupke joj kolko put supljirate pa ljude vise sramota vase ofiraze ba.
Ima li vas jos.spricam besplatno
Ti kad bi sam sebe razumio sta si napiso dobro bi bilo pravi kozojebacSariel1987 je napisao/la:Meni je dovoljna satisfakcija da vas trenutno punim do vrha. Curi vam niz obraze rodjaci![]()
Napadate dzukile moram prebacit na automatsko spricanje![]()
I da ne zaboravimo
Druuga liga
De ti nju joge pocerajSariel1987 je napisao/la:Ma ja boli vas slikate se kad ste fotogenicni.aaaaaal serem niste .dobro mozda bi posluzilo ko strasilo za ptice
Zato rodjace i gonjam brkate studentice iz zeniceavenija je napisao/la:Zar i jarci spricaju![]()
Nema ovdje koza trazi na tusnju pa ih spricaj
Ti samo koze mozes ganjat i gumene cizme im oblacitSariel1987 je napisao/la:Zato rodjace i gonjam brkate studentice iz zeniceavenija je napisao/la:Zar i jarci spricaju![]()
Nema ovdje koza trazi na tusnju pa ih spricaj
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Zigazaga i 37 gostiju.