Za jednog četveroligaša mislim da imamo sasvim solidnu infrastrukturu, u našoj ligi možda i najbolju. Travnjak se dobro oporavlja nakon julske katastrofe kada je teren bio metar pod vodom. Najviše su stradali sporedni dijelovi terena, tj. dijelovi uz aut liniju i kod kornera. Najveći problem za naš stadion predstavljaju njegove dimenzije jer 95×55 metara je pretijesno za razviti neku igru, mada je to nama naravno prednost kada dolaze fizički snažnije ekipe. Naš predstavnik kaže da navodno možemo igrati još 1/8 finala na našem stadionu, a u nekom slučaju kad bi prošli dalje morali bi tražiti novi teren zbog dimenzija.Evolve je napisao/la:Neka je, ako im je teren ured apsolutno podrzavam to.hule_barca je napisao/la:Ne znam je li informacija 100% tačna, ali navodno Mladost Kikači u slučaju da izvuku premijerligaša, neovisno od volje žrijeba, igrat će meč na svom terenu. U slučaju da izvuku neke od klubova iz 1. lige FBiH , 1. lige RS ili kojim slučajem Klis, meč će se igrati gdje kuglice odluče. Je li moguće da je Savez na određeni način nagradio klub iz najnižeg ranga?
Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Mes Que Un Club
Zlonamjerniče, namjerno su ispali.bihuzur je napisao/la:kikaci prosli a zeljkan ispo![]()
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam čuo prvi put kad si išo na Poljud da si izuo opanke kad si u Split ulazio.Hans je napisao/la:Cak i u krizi igra bolji nogomet nego citava ova ligasvrakino1921 je napisao/la:E jest gust otic gledat Hajduk
Otresu ga na Poljudu neka Gorica Rudez Istra
Da ne govorimo o Rijeci i Osijeku
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Opet nisi uzeo terapijuPenaltiky je napisao/la:Ja sam čuo prvi put kad si išo na Poljud da si izuo opanke kad si u Split ulazio.Hans je napisao/la:Cak i u krizi igra bolji nogomet nego citava ova ligasvrakino1921 je napisao/la:E jest gust otic gledat Hajduk
Otresu ga na Poljudu neka Gorica Rudez Istra
Da ne govorimo o Rijeci i Osijeku
Šukno si mi ne mogu sebi doć.Hans je napisao/la: Opet nisi uzeo terapiju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
ZnamPenaltiky je napisao/la:Šukno si mi ne mogu sebi doć.Hans je napisao/la: Opet nisi uzeo terapiju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
.SMR187 je napisao/la:Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 sep 2018, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U ponedjeljak izvlacenje u 14hSMR187 je napisao/la:Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
It's better when it's live
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
krupa-radnikSMR187 je napisao/la:Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
zrinjski-sarajevo
gosk-siroki
zvijezda 09 - sloboda
borac-rudar prijedor
klis-mladost kikaci
tosk-rudar kakanj
sloga-zvijezda
45515
zeljo slobodangrbavicka je napisao/la:krupa-radnikSMR187 je napisao/la:Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
zrinjski-sarajevo
gosk-siroki
zvijezda 09 - sloboda
borac-rudar prijedor
klis-mladost kikaci
tosk-rudar kakanj
sloga-zvijezda
ybg, imamo mozemo...bihuzur je napisao/la:zeljo slobodangrbavicka je napisao/la:krupa-radnikSMR187 je napisao/la:Kad ce bit poznati parovi sljedece runde, ako vec nisu..
zrinjski-sarajevo
gosk-siroki
zvijezda 09 - sloboda
borac-rudar prijedor
klis-mladost kikaci
tosk-rudar kakanj
sloga-zvijezda![]()
45515
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav srpski talijanski klubbihuzur je napisao/la:a zasto na temi KUP BiH pisete o srpskom klubu iz splita?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
jedan par se vec zna
bihuzur je napisao/la:jedan par se vec zna![]()
Ovo je već finalni, vidiš kako je izdvojen u odnosu na ostale, dakle nema smisla ni igrati dalje kup kad se već zna kome je namijenjen.
Žrijebanje parova 1/8 finala Kup-a Bosne i Hercegovine biće održano u ponedjeljak, 24. 9. 2018. u 14:00 sati u hotelu „Terme“ na Ilidži.
U ovu fazu takmičenja su se plasirale sljedeće ekipe:
FK BORAC-Banja Luka, NK GOŠK-Gabela, FK KLIS-Buturović polje, FK KRUPA-Krupa na Vrbasu, FK MLADOST-Kikači, FK RADNIK-Bijeljina, FK RUDAR-Kakanj, FK RUDAR PRIJEDOR-Prijedor, FK SARAJEVO-Sarajevo, FK SLOBODA-Tuzla, OFK SLOGA-Gornje Crnjelovo, NK ŠIROKI BRIJEG-Široki Brijeg, NK TOŠK-Tešanj, HŠK ZRINJSKI-Mostar, FK ZVIJEZDA 09-Bijeljina, NK ZVIJEZDA GRADAČAC-Gradačac.
http://sport 1.ba/kup-bih/uzivo-zrijeb-osmine-finala-kupa-bosne-i-hercegovine/131810

Evo i na SS
https://sportsport.ba/fudbal/uzivo-zrij ... bih/291050
U ovu fazu takmičenja su se plasirale sljedeće ekipe:
FK BORAC-Banja Luka, NK GOŠK-Gabela, FK KLIS-Buturović polje, FK KRUPA-Krupa na Vrbasu, FK MLADOST-Kikači, FK RADNIK-Bijeljina, FK RUDAR-Kakanj, FK RUDAR PRIJEDOR-Prijedor, FK SARAJEVO-Sarajevo, FK SLOBODA-Tuzla, OFK SLOGA-Gornje Crnjelovo, NK ŠIROKI BRIJEG-Široki Brijeg, NK TOŠK-Tešanj, HŠK ZRINJSKI-Mostar, FK ZVIJEZDA 09-Bijeljina, NK ZVIJEZDA GRADAČAC-Gradačac.
http://sport 1.ba/kup-bih/uzivo-zrijeb-osmine-finala-kupa-bosne-i-hercegovine/131810
Evo i na SS
https://sportsport.ba/fudbal/uzivo-zrij ... bih/291050
Rudar Prijedor - Klis
Zrinjski - Krupa
TOŠK - GOŠK
Rudar Kakanj - Sarajevo
Zvijezda Gradačac - Zvijezda 09
Sloboda T. - Široki Brijeg
Mladost Kikači - Sloga GC
Borac BL - Radnik
Zrinjski - Krupa
TOŠK - GOŠK
Rudar Kakanj - Sarajevo
Zvijezda Gradačac - Zvijezda 09
Sloboda T. - Široki Brijeg
Mladost Kikači - Sloga GC
Borac BL - Radnik
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.