Pa ako bude igrao na stoperu bit će tesko izvojevati i pobjedu protiv Burnleya u subotu. Bolje staviti Monreala tu ili bilo koga iz odbrane jer Xhaka ne može igrati tuanell je napisao/la:Ne bih nešto da serem ali ide mi na qrac ovo forsiranje Xhake na štoperu. Ako je već Koss ušao na poluvremenu što Granit ne bi otišao u sredinu sa Torreirom i promjenimo formaciju u 4-3-3 ili 4-4-2 ili 4-6-0 a ne u 3-5-2.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa zbog čega preko DESNE STRANE VIŠE, AMN je tako loš da je bolje da ne igra nikako, samo da ne ide preko desne strane, i zašto nam se sva igra svela na ubačaje i lopte sa strane, nema nikakve uigrane akcije kroz sredinu.
Elem, imamo najlošije bekove od TOP4, vegan i AMN su katastrofa, Monreal je Wengerov isprdak i uvijek ima rupa u odbrani, Seo je jedini koji nešto ove sezone radi i zbog kojeg naprijed imamo nešto.
Štoperi, kad vidiš Košelnog, očekuj da ćeš primiti gol sigurno, još je u procesu navikavanja nakon povrede, jednostavno nema mjesta za njeg, daj Mustafija kakav takav je za cijelu sezonu.
Iwobi/Mikitarijan - ne znam da li je potrebno išta komentarisati po tom pitanju.
Znači..bekovi, štoperi, krila?
Ko će to nama nadomjestiti? Para nemamo da nam treba za opstanak, kao da smo u yebenim dugovima, a lafo smo top10 po pitanju novca.. yebena situacija stvarno, Wenger i uprava nas je bacila ovdje, neće ovo tito ispraviti bar još 2 godine.
Elem, imamo najlošije bekove od TOP4, vegan i AMN su katastrofa, Monreal je Wengerov isprdak i uvijek ima rupa u odbrani, Seo je jedini koji nešto ove sezone radi i zbog kojeg naprijed imamo nešto.
Štoperi, kad vidiš Košelnog, očekuj da ćeš primiti gol sigurno, još je u procesu navikavanja nakon povrede, jednostavno nema mjesta za njeg, daj Mustafija kakav takav je za cijelu sezonu.
Iwobi/Mikitarijan - ne znam da li je potrebno išta komentarisati po tom pitanju.
Znači..bekovi, štoperi, krila?
Ko će to nama nadomjestiti? Para nemamo da nam treba za opstanak, kao da smo u yebenim dugovima, a lafo smo top10 po pitanju novca.. yebena situacija stvarno, Wenger i uprava nas je bacila ovdje, neće ovo tito ispraviti bar još 2 godine.
Arsenal je odigrao kao Yaya SaNogoal
- Marsal
- Kontakt:
Holdingova povreda nas je bas uhakala.
Koscielny - igra za Wengera i dan danas
Mustafi - ne igra ni za koga, jednostavno je glup
Mavropanos - diverzant, nesto u akciji kad su nasi Vozucu napadali, sumnja se da je u paralelnom svijetu zatocen u Keratermu jer podsjeca na Turcina
Chambers - Ne moze meda ni u Fulhamu
Sokratis - jedini normalan zasad
Koscielny - igra za Wengera i dan danas
Mustafi - ne igra ni za koga, jednostavno je glup
Mavropanos - diverzant, nesto u akciji kad su nasi Vozucu napadali, sumnja se da je u paralelnom svijetu zatocen u Keratermu jer podsjeca na Turcina
Chambers - Ne moze meda ni u Fulhamu
Sokratis - jedini normalan zasad
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal nema igrača za kontinuitet dobrih igara, i svaka naredna utakmica je veliki problem. Ako vlasnici ne pokažu neko ozbiljno povjerenje u menadžera apsulutno se ništa neće postići.
Povreda Holdina je ubila sav momentum ove ekipe
Povreda Holdina je ubila sav momentum ove ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I Welbeck fali..
Welbeck bi klupirao Iwobija i Mikitarijana, qrac bi moj oni vidjeli pored ove momčine, mogu mu se samo sageti, klocevi oni nesposobni.
Mikitarijan nije dobar sa mozgom, mogao je jos prići golmanu bio je sam, al njemu glava dole ne zna ni sam šta gleda, a Iwobi qrcina gubi loptu po stoti put iz koje kontra sijeva i pada gol.
Monreala nigdje, Koscielny u drugom 10 metara od Kanea, ne zna ni ofsajda napraviti.
Xhaka stoper, zbog ceg? Sredina sa Torreirom je bila dosad dobitna kombinacija, baci tu Monreala a stavi AMNa i Lichsteinera, yebati mu mater bar jedan dio drzi kvalitetan.
Ramsey u drugom nije postojao, ono sto je imao petom je usrao, goni ga dalje.
Welbeck bi klupirao Iwobija i Mikitarijana, qrac bi moj oni vidjeli pored ove momčine, mogu mu se samo sageti, klocevi oni nesposobni.
Mikitarijan nije dobar sa mozgom, mogao je jos prići golmanu bio je sam, al njemu glava dole ne zna ni sam šta gleda, a Iwobi qrcina gubi loptu po stoti put iz koje kontra sijeva i pada gol.
Monreala nigdje, Koscielny u drugom 10 metara od Kanea, ne zna ni ofsajda napraviti.
Xhaka stoper, zbog ceg? Sredina sa Torreirom je bila dosad dobitna kombinacija, baci tu Monreala a stavi AMNa i Lichsteinera, yebati mu mater bar jedan dio drzi kvalitetan.
Ramsey u drugom nije postojao, ono sto je imao petom je usrao, goni ga dalje.
Tetke je.bali, gledam utakmicu u kafani, ljudi se okrecu, ja se derem. Ono Armensko govedo je u ovom trenutku samo za suhog mesa, na vjesalicu i dimiti ga lagano. Ivobi je vec izdimljen, njega samo narezati za meze. Dva glavna krivca za poraz. O Koselnom nema smisla trositi rijeci, lik je opsihren i nikako ne smije biti zadnji covjek u odbrani, to trenutno moze igrati samo Sokratis.
Emeri forsira nepotrebno sa formacijom, umjesto da se prilagodi realnosti, a to je da nam je samo jedan stoper zdrav fizicki, ali i umno.
Sudiji je.bem mater.
Emeri forsira nepotrebno sa formacijom, umjesto da se prilagodi realnosti, a to je da nam je samo jedan stoper zdrav fizicki, ali i umno.
Sudiji je.bem mater.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jesil vidio kako toče pivo na Tottenhamovom novom stadionu?bega_afc je napisao/la:Tetke je.bali, gledam utakmicu u kafani, ljudi se okrecu, ja se derem. Ono Armensko govedo je u ovom trenutku samo za suhog mesa, na vjesalicu i dimiti ga lagano. Ivobi je vec izdimljen, njega samo narezati za meze. Dva glavna krivca za poraz. O Koselnom nema smisla trositi rijeci, lik je opsihren i nikako ne smije biti zadnji covjek u odbrani, to trenutno moze igrati samo Sokratis.
Sudiji je.bem mater.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bili su neki cigani, vidio sam.anell je napisao/la: Jesil vidio kako toče pivo na Tottenhamovom novom stadionu?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Šta se ba nervirate, iskreno recite jel bi voljeli da sad imamo još 2 utakmice protiv Čelzija u januaru?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebes kup uzeli smo ih u ligi kad je trebalo, ovi su svakako luzeri ispasce odma u polufinalu
nama treba prioritet da je top4 i liga prvaka ne moramo ni fa kup osvojit
- QUARTERBACK
- Kontakt:
belaj je s ozilom izgleda emery ga ne mirise moglo bi biti razlaza tu je wenger yebo klub unaprijed 5 godina kad mu je dao onoliku platu i sad sve i da hoces nece ga niko tugy plaky
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam, Ozil mi ne djeluje kao lik koji ce 3.5 godine sjediti na klupi ili tribinama zbog 350 hiljada ili koliko vec ima.
Ako ga Emery zaista ne zeli a interesanata ima, mislim da cemo se nagoditi i prodati ga.
Ako ga Emery zaista ne zeli a interesanata ima, mislim da cemo se nagoditi i prodati ga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valjda cemo u subotu krenuti sa Mustafom i Sokratisom na stoperima i odigrati 4-3-3. Ne znam da li ce Seo biti spreman kad god procitam stanje sa povredama uvijek pise being assessed yebo im assessed mater.
Vrijeme je da se Xhaka vrati u sredinu i crni Messi ode na klupu. Mozda krenuti sa Aubom, Mesutom, Ramketom i Lacom u napadu.
I nama ako se Hector povrijedi mi smo najebali jer ga nema ko zamjeniti, AMN je odron na lijevom beku, Lichtsteiner se nije uopste pokazao u ovo malo utakmica sto je odigrao.
Vrijeme je da se Xhaka vrati u sredinu i crni Messi ode na klupu. Mozda krenuti sa Aubom, Mesutom, Ramketom i Lacom u napadu.
I nama ako se Hector povrijedi mi smo najebali jer ga nema ko zamjeniti, AMN je odron na lijevom beku, Lichtsteiner se nije uopste pokazao u ovo malo utakmica sto je odigrao.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bekovi definitivno fale, mislim da su nam najbolji bekovi Seo i Hektor, iako je vegan nevjerovatno nepouzdan, ali eto može se trpiti.
Ako će Emery već ovako da igra, mislim da su bekovi i krila prioritet u januaru, uz stopera naravno bez kojeg sad gubimo mnogo mečeva.
Seo, Hektor, Lihštajner, Monreal, AMN - Seo je najjači ove sezone, u napadu definitivno, ima baš fine centaršuteve, za razliku od Monreala koji ne može uputiti lopte da valja. Desni bek, bez Hektora se ne može dalje, nije ni on cvjećka, ali Lihto i AMN su baš odron i ako bude duže OUT, bek je neminovan, a šalji na posudbu AMNa.
Ne znam zašto Emery ne zajmi Zahu, mislim da neće biti relativno skupa opcija, a dobro krilo nam treba više nego ikada, Mikitarijan je qrac od ovce, Iwobi nije fudbaler i ne znam zašto ga toliko forsira, radije zovi i Nelsona sa posudbe i baci ga u prvu postavu, ovog majmuna što dalje, sve što napada imamo uyebe da ne može više.
---Leno---
Hektor-Sokratis-Mustafa-Seo
---Guendouzi-Xhaka-Torreira
---Ozil
Auba-Laca
Kita i Iwobi se ne smiju naći blizu prve postave, samo klupa i u 70toj ubacuj.
Ako će Emery već ovako da igra, mislim da su bekovi i krila prioritet u januaru, uz stopera naravno bez kojeg sad gubimo mnogo mečeva.
Seo, Hektor, Lihštajner, Monreal, AMN - Seo je najjači ove sezone, u napadu definitivno, ima baš fine centaršuteve, za razliku od Monreala koji ne može uputiti lopte da valja. Desni bek, bez Hektora se ne može dalje, nije ni on cvjećka, ali Lihto i AMN su baš odron i ako bude duže OUT, bek je neminovan, a šalji na posudbu AMNa.
Ne znam zašto Emery ne zajmi Zahu, mislim da neće biti relativno skupa opcija, a dobro krilo nam treba više nego ikada, Mikitarijan je qrac od ovce, Iwobi nije fudbaler i ne znam zašto ga toliko forsira, radije zovi i Nelsona sa posudbe i baci ga u prvu postavu, ovog majmuna što dalje, sve što napada imamo uyebe da ne može više.
---Leno---
Hektor-Sokratis-Mustafa-Seo
---Guendouzi-Xhaka-Torreira
---Ozil
Auba-Laca
Kita i Iwobi se ne smiju naći blizu prve postave, samo klupa i u 70toj ubacuj.
Pa AMN nije bek 
Vezni igrac i to ofanzivni vezni.
Gabonski Henry na klupu u subotu, skupa sa Okochom i Nosatim predatorom
Vezni igrac i to ofanzivni vezni.
Gabonski Henry na klupu u subotu, skupa sa Okochom i Nosatim predatorom
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ma Najlsa izjebase saltaju na sve pozicije nema gdje nije igrao, nije ni cudo sto ne igra dobro.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Logično.
I Emerik se malo kurci u zadnje vrijeme sa ovim nekim izletima u prazno sa formacijom, sa Xhakom koji mora igrati pa taman i na stoperu, sa Lakazetom kojeg redovno klupira, sa Iwobiem koji za 4 mjeseca nije napravio nista dobro pa čak i sa Genduziem koji jeste talenat ali mislim da igra previše za nekog ko ima 19 godina i došao je iz druge lige.
I Emerik se malo kurci u zadnje vrijeme sa ovim nekim izletima u prazno sa formacijom, sa Xhakom koji mora igrati pa taman i na stoperu, sa Lakazetom kojeg redovno klupira, sa Iwobiem koji za 4 mjeseca nije napravio nista dobro pa čak i sa Genduziem koji jeste talenat ali mislim da igra previše za nekog ko ima 19 godina i došao je iz druge lige.
Dobro hajd proslu utakmicu smo imali problema sa suspenzijama i povredama pa ga i nekako mogu razumjeti, ono sinoc nije bilo ni toliko bitno jer je sranje od kupa (jedino eto sto se igralo protiv Tottenhama pa su se navijaci malo digli). Ali ako i u sljedecih par utakmica nastavi sa ovim onda mozemo reci da je poceo srati sa formacijom/igracima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.