Ako dvojica budu imali pristojne karijere bit ce dobro.DrFilgud je napisao/la:Kad niko nece da rjesava bitokratske probleme, a ne rjesava ih upravo da bi se napravilo mjesto za te tvoje nabrojane igrace.Raonffa je napisao/la: Vidiš imena onih igrača koji već sutra mogu zaigrati za našu reprezentaciju bez ikakvih birokratskih problema, zato sam i naveo njih.
Koga da navedem od dijasporskih igrača majke ti? Ko to ima tako kvalitetan i talentovan, da može za pola godine zaigrati za našu reprezentaciju, a da nije počeo svoje fudbalske korake na terenima mrske, loše, amaterske, bezsistemske nam države, Bosne i Hercegovine?
Igrace kojima je sa 20-22 godine karijera u padu, a igraju u lijevim ekipama (cast izuzecima).
Omeragic, Burnic, Dedic, Gazibegovic, Muminovic, Hasic su buducnost reprezentacije, ako budemo pametni.
Ali posto nismo pametni, buducnost reprezentacije ce biti Menalo, Sebeceic, Mujakic, Bojo, Pidro, Peco i ostali, u 5. sesiru UEFA-e.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa taman još da Tatar i ostale oyebine dođu u reprezentaciju pa da je možemo konačno i ugasiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne može biti gori od Vedrana Kjosevskog koji je tek tako bio na spisku. Tatar je bar zaslužio poziv.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa taman još da Tatar i ostale oyebine dođu u reprezentaciju pa da je možemo konačno i ugasiti.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne može prije Hebibovića nikako. Uostalom, ko će zamijeniti Kvržića?Giljotina je napisao/la:Ne može biti gori od Vedrana Kjosevskog koji je tek tako bio na spisku. Tatar je bar zaslužio poziv.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa taman još da Tatar i ostale oyebine dođu u reprezentaciju pa da je možemo konačno i ugasiti.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ovu informaciju potvrdio nam je i selektor Prosinečki:
“Da, javljeno mi je, definitivno ne možemo računati na Kvržića. Nažalost, povreda je zaista teška i žao mi je što ga neću imati na raspolaganju. Ako se sjećaš, zvao sam ga i kada smo išli na turneju po SAD, ali tada također nije mogao doći. Imam dobro mišljenju o njemu, odigrao je odličnu prošlu polusezonu za Rijeku, igrao je i sad dobro na početku ove sezone. Baš mi je žao, ali šta ćemo”, kaže Prosinečki u izjavi za ****.
Ističe kako još nije razmišljao o pozivanju nekog drugog igrača umjesto Kvržića.
“Razmislit ćemo svakako, moramo vidjeti ko na još nam može dati doprinos na poziciji desnog beka, gdje sam namjeravao koristiti Kvržića. Tu baš i nemamo puno kvalitetnih rješenja, možda na kraju nikoga naknadno i ne pozovemo. Upravo zbog ovih stvari sam i objavio nešto malo duži spisak”, zaključuje Prosinečki.
“Da, javljeno mi je, definitivno ne možemo računati na Kvržića. Nažalost, povreda je zaista teška i žao mi je što ga neću imati na raspolaganju. Ako se sjećaš, zvao sam ga i kada smo išli na turneju po SAD, ali tada također nije mogao doći. Imam dobro mišljenju o njemu, odigrao je odličnu prošlu polusezonu za Rijeku, igrao je i sad dobro na početku ove sezone. Baš mi je žao, ali šta ćemo”, kaže Prosinečki u izjavi za ****.
Ističe kako još nije razmišljao o pozivanju nekog drugog igrača umjesto Kvržića.
“Razmislit ćemo svakako, moramo vidjeti ko na još nam može dati doprinos na poziciji desnog beka, gdje sam namjeravao koristiti Kvržića. Tu baš i nemamo puno kvalitetnih rješenja, možda na kraju nikoga naknadno i ne pozovemo. Upravo zbog ovih stvari sam i objavio nešto malo duži spisak”, zaključuje Prosinečki.
Pozovi Nikolica iz Mladosti i kaparisi ga odmaZukanovic je napisao/la:Ovu informaciju potvrdio nam je i selektor Prosinečki:
i ja bi pozvo Nikolic odmah sad....protivnici su svakako mizerni
Ako mu treba desni bek za pr ih 11, neka zove Susica.
Ako mu treba bek za klupe, neka zovne Nikolica i nek mu da 5 minuta protiv Lihtenstajna.
Ako mu treba bek za klupe, neka zovne Nikolica i nek mu da 5 minuta protiv Lihtenstajna.
ne treba mu niko, ako todorovic i eventualno bicakcic nisu dovoljni za lihtenstajn i armeniju, nek okace kopacke o klin a i robert nek pozdere trenersku diplomu!
Desni bek Olimpića - topla preporuka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ko bude platio dovoljno taj ce i dobit poziv. Nikolic nema te pare i sigurno on nece biti taj.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sto to Nikolic treba da dobije poziv? lik ne treba da igra u21. on je mlad nek igra za U19 i to je to.
Jos da igraju na istoj pozicijiGiljotina je napisao/la:Ne može biti gori od Vedrana Kjosevskog koji je tek tako bio na spisku. Tatar je bar zaslužio poziv.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa taman još da Tatar i ostale oyebine dođu u reprezentaciju pa da je možemo konačno i ugasiti.

Pa i Vladan Kovačević je tak tako bio na spisku.Giljotina je napisao/la:Ne može biti gori od Vedrana Kjosevskog koji je tek tako bio na spisku. Tatar je bar zaslužio poziv.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa taman još da Tatar i ostale oyebine dođu u reprezentaciju pa da je možemo konačno i ugasiti.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ni Kovačević ni Tatar ni Kjosevski ne zaslužuju poziv. I ne samo oni već nijedan igrač iz ove lige ne zaslužuje da igra za reprezentaciju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zato što je prešao u Olympiakos. I preko noći je dobio 200% na kvaliteti. Isto kao što su se uzdizali razni Modići, Atajići, samo zbog toga što im pored imena piše da igraju u Milanu, Celticu.Zukanovic je napisao/la:Sto to Nikolic treba da dobije poziv? lik ne treba da igra u21. on je mlad nek igra za U19 i to je to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nemoj tako, Modrić je u toj ligi igrao prije 15 godina.BoixosNois1899 je napisao/la:Ni Kovačević ni Tatar ni Kjosevski ne zaslužuju poziv. I ne samo oni već nijedan igrač iz ove lige ne zaslužuje da igra za reprezentaciju.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zato i jes osvojio Zlatnu loptuVucevich je napisao/la:Nemoj tako, Modrić je u toj ligi igrao prije 15 godina.BoixosNois1899 je napisao/la:Ni Kovačević ni Tatar ni Kjosevski ne zaslužuju poziv. I ne samo oni već nijedan igrač iz ove lige ne zaslužuje da igra za reprezentaciju.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Taktika, protivnik kad vidi đe nam igrači igraju ima da se zapita. A sad tanko, samo Juve, Erzurum i Roma vrijedni pomenaMokes je napisao/la:Zato što je prešao u Olympiakos. I preko noći je dobio 200% na kvaliteti. Isto kao što su se uzdizali razni Modići, Atajići, samo zbog toga što im pored imena piše da igraju u Milanu, Celticu.Zukanovic je napisao/la:Sto to Nikolic treba da dobije poziv? lik ne treba da igra u21. on je mlad nek igra za U19 i to je to.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA