FK Rudar Kakanj

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 08:08

Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Da to nisu kvalifikacije za šesnestinu KUP-a BiH?
Čelik Zenica 1945

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 12 maj 2011, 12:32

Nimla_RZ je napisao/la:Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Natron nije osvajac Kup-a ZDK jer se jos nije doslo ni do finala Kupa ZDK :D dva najbolja idu u Finale ZDK,a onda u dalje takmicenje kupa BiH :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 maj 2011, 12:43

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Natron nije osvajac Kup-a ZDK jer se jos nije doslo ni do finala Kupa ZDK :D dva najbolja idu u Finale ZDK,a onda u dalje takmicenje kupa BiH :D
Neide se odmah poslije kantonalnog u BiH kup, nego ima poslije takmičenja na nivou kantona jedno kolo na nivou Federacije

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 16:09

Mi smo u Magalaju s drugom ekipom igrali i izgubili 2:1 i fino piše finale kupa ZDK-a. Sad ne kontam ništa...
Čelik Zenica 1945

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 maj 2011, 17:56

I KOLO KUP-a 11.05.2011.godina u 16,30 sati

Maglaj NATRON - ČELIK 2 : 1
Tešanjka POBJEDA - USORA 3 : 0 P.F.
Tešanj TOŠK - VIS 5 : 1
Zenica RUDAR Z - BORAC 2 : 4 0:0
Kakanj RUDAR K - VAREŠ 8 : 0
Visoko BOSNA - MLADOST 1 : 2

eto vam kup ZDK, nije on jos ni blizu kraja, nikakav Natron to osvojio nije, bar nije jos

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:02

gospodin Seljakovic je napisao/la:I KOLO KUP-a 11.05.2011.godina u 16,30 sati

Maglaj NATRON - ČELIK 2 : 1
Tešanjka POBJEDA - USORA 3 : 0 P.F.
Tešanj TOŠK - VIS 5 : 1
Zenica RUDAR Z - BORAC 2 : 4 0:0
Kakanj RUDAR K - VAREŠ 8 : 0
Visoko BOSNA - MLADOST 1 : 2

eto vam kup ZDK, nije on jos ni blizu kraja, nikakav Natron to osvojio nije, bar nije jos
I ko osvoji taj Kup gdje ide?! Jesu to kao neke kvalifikacije za KUP BiH za narednu sezonu?
Čelik Zenica 1945

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 12 maj 2011, 18:08

sony_91 je napisao/la:
Neide se odmah poslije kantonalnog u BiH kup, nego ima poslije takmičenja na nivou kantona jedno kolo na nivou Federacije
Haj ne bude kako ti kazes...

Rudar za zivot cijeli.!!!
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 12 maj 2011, 21:31

Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopte :D Šalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 maj 2011, 21:37

NK/RK Krivaja je napisao/la:Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopte :D Šalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto :D
haha..,a jbg kad krkani nabijaju preko zida :P :D onaj postojeci zid je dovoljan ;)
sto se tice pionira, nisam bash upoznat s njihovim sposobnostima, al' nadam se da ce vas proci :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 maj 2011, 22:39

L' Imperator je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopte :D Šalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto :D
haha..,a jbg kad krkani nabijaju preko zida :P :D onaj postojeci zid je dovoljan ;)
sto se tice pionira, nisam bash upoznat s njihovim sposobnostima, al' nadam se da ce vas proci :mrgreen:
hahahaha .. mi iz Zepca smo vec jednom ostali bez lopte iza tog zida ;) .. i takodjer vam stize nasa predpionirska selekcija u polufinalu doigravanja :P .. mislim da se trebalo igrat u Zepcu, al odlucili su igrat gore po nekim informacijama

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 maj 2011, 22:42

gospodin Seljakovic je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:
hahahaha .. mi iz Zepca smo vec jednom ostali bez lopte iza tog zida ;) .. i takodjer vam stize nasa predpionirska selekcija u polufinalu doigravanja :P .. mislim da se trebalo igrat u Zepcu, al odlucili su igrat gore po nekim informacijama
Halalite :mrgreen: :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2011, 21:49

Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati

FK Rudar Kakanj - FK Krajina Cazin
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 13 maj 2011, 22:05

L' Imperator je napisao/la:Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati

Da Celtic dodje na Vardu sutra ce izgubit :D znaci u obzir dolaze 3 boda i nista vise..... :twisted: :mrgreen:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2011, 22:11

L' Imperator je napisao/la:Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati

Da Celtic dodje na Vardu sutra ce izgubit :D znaci u obzir dolaze 3 boda i nista vise..... :twisted: :mrgreen:
Samo pobjeda dolazi u obzir i sutra i u srijedu, a za sljedecu subotu nisam siguran :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 maj 2011, 23:09

budic ste ovdje poceli raspravu o tome kantonalnom kupu, evo parovi cetvrtfinala

ČETVRTFINALE KUP-a 25.05.2011.godina u 17,00 sati

Kakanj RUDAR - NATRON
Jelah BORAC - POBJEDA
Kakanj MLADOST - TOŠK

jedan klub ce biti direktno u finalu, dok ce dva 'sretnika' morat razrijesti polufinale i tako zasluziti igranje u finalu ;)

dakle, u kakanj vam dolazi taj natron iz maglaja kojeg ste vec proglasili pobjednikom :P

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2011, 23:40

gospodin Seljakovic je napisao/la:budic ste ovdje poceli raspravu o tome kantonalnom kupu, evo parovi cetvrtfinala

ČETVRTFINALE KUP-a 25.05.2011.godina u 17,00 sati

Kakanj RUDAR - NATRON
Jelah BORAC - POBJEDA
Kakanj MLADOST - TOŠK

jedan klub ce biti direktno u finalu, dok ce dva 'sretnika' morat razrijesti polufinale i tako zasluziti igranje u finalu ;)

dakle, u kakanj vam dolazi taj natron iz maglaja kojeg ste vec proglasili pobjednikom :P
Postao/la admir_ze1982 dana 11 maj 2011, 20:05
Danas u Maglaju NK Celik u finalu kupa ZDK izgubio od Natrona iz Maglaja 2-1

Nas klub nastupio je u slijedecem sastavu :

PJANIC - NEMELJAKOVIC(C), KUDUZOVIC, JUSIC, HORIC - ARNAUT, DULJEVIC, HUSEINSPAHIC, STUPAR - DILAVER, MAHMUTOVIC

Jedini strijelac za nase momke bio je Haris Duljevic.
eto ko je Natron proglasio pobjednikom ;)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 maj 2011, 01:06

Naredna dva meča igramo u Kaknju i to je šansa koju ne smijemo propustiti.Bez obzira što za protivnike imamo visokopozicionirane ekipe Krajine i Čapljine, koje uistinu zaslužuju respekt.Sve misli usmjerili smo subotnjem meču protiv Krajine u kojem trebamo potvrditi uspjeh iz Orašja. Ja vjerujem da će moji igrači dati maksimum i nastaviti pobjednički niz,kaže trener Rudara Slaviša Božičić.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 maj 2011, 19:22

Rudar - Krajina 2:0
Gafurovic
Spahic
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 maj 2011, 22:39

Rudar - Krajina 2:0
Golovima Zlatana Gafurovića i Mirze Spahića "zeleno-crni" su porazili Krajinu i nastavili sa serijom uspjeha.

Igrači Rudara igrali su pod velikim opterećenjem jer su imali imperativ pobjede. To se itekako osjetilo na kvaliteti igre, koja nije bila na razini prethodnih utakmica. Ne može se reći da izabranici trenera Božičića nisu imali voljni momenat i htjenje, međutim, izostala je tečnost u progravanju, dosta se griješilo i ono malo šansi nije realizirano. Treba istaći i veoma sigurnog golmana Krajine Adnana Keranovića, koji je zasluženo ponio epitet igrača utakmice.

Nešto bolju igru "zeleno-crni" su pružili u drugom poluvremenu kada su i postigli dva gola. U 52. minuti igrač Krajine Hušić zaustavio je loptu rukom u kaznenom prostoru i sudija Selimović dosudio je najstrožiju kaznu. Kapiten Zlatan Gafurović bio je siguran i majstorski savladao Keranovića. Loptu je poslao u jednu, a golmana Krajine u drugu stranu i postigao vodeći pogodak. Tek u finišu Rudar uspijeva udvostručiti vodstvo. Bila je to jedna od rijetko osmišljenih akcija, čiji su protagonisati bili asistent Goran Kušljić i realizator Mirza Spahić, koji je prisebnim udarcem sa desetak metara iskosa loptu smjestio u mrežu nemoćnog Keranovića.

Krajina je ostavila solidan utisak.Znalački se branila,a kontrama i polukontrama pokušavala doći do gola. U 66.minuti iskusni Admir Mirvić pogodio je prečku, a u finišu veteran Čahtarević takođe ozbiljno je zaprijetio, ali odbrana Rudara uspjela je u zadnji čas otkloniti opasnost i spriječiti iznenađenje.

Stadion Rudara. Gledalaca 250. Sudija Nedim Selimotić(Mostar). Pomoćnici: Dario Karačić(Čitluk) i Jasmin Salčinović(Konjic).

Strijelci: 1:0 Gafurović (52 iz 11m), 2:0 Spahić (87).

Žuti kartoni: Imamović i Pavlović (Rudar), Hušić(Krajina).

Igrač utakmice: Adnan Keranović.

RUDAR: Šabić, Prkić (od 50.Topalović), Hrustanović, Imamović, Pavlović, Duvnjak (od 80. Spahić), Gafurović, Trivković, Koljenović, Kušljić, Neimarlija(od 46.Murić). Trener: Slaviša Božičić.

KRAJINA: Keranović, Račić, Šehović (od 73.Durić), Hušić, Smajić, Džinić, Čahtarević, Okanović, Mirvić, Nuhanović, Kauković. Trener: Izet Račić.
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 14 maj 2011, 23:20

Onaj golman je spasio Krajinu teskog poraza,ali solidan rezultat 2:0,penal cist ko suza,a drugi go akcija samo takva :mrgreen: u srijedu Capljina pada kao kisa s neba :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.