FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Da to nisu kvalifikacije za šesnestinu KUP-a BiH?
Čelik Zenica 1945
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Natron nije osvajac Kup-a ZDK jer se jos nije doslo ni do finala Kupa ZDKNimla_RZ je napisao/la:Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Neide se odmah poslije kantonalnog u BiH kup, nego ima poslije takmičenja na nivou kantona jedno kolo na nivou FederacijeNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Natron nije osvajac Kup-a ZDK jer se jos nije doslo ni do finala Kupa ZDKNimla_RZ je napisao/la:Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Da to nisu kvalifikacije za šesnestinu KUP-a BiH?dva najbolja idu u Finale ZDK,a onda u dalje takmicenje kupa BiH
Mi smo u Magalaju s drugom ekipom igrali i izgubili 2:1 i fino piše finale kupa ZDK-a. Sad ne kontam ništa...
Čelik Zenica 1945
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
I KOLO KUP-a 11.05.2011.godina u 16,30 sati
Maglaj NATRON - ČELIK 2 : 1
Tešanjka POBJEDA - USORA 3 : 0 P.F.
Tešanj TOŠK - VIS 5 : 1
Zenica RUDAR Z - BORAC 2 : 4 0:0
Kakanj RUDAR K - VAREŠ 8 : 0
Visoko BOSNA - MLADOST 1 : 2
eto vam kup ZDK, nije on jos ni blizu kraja, nikakav Natron to osvojio nije, bar nije jos
eto vam kup ZDK, nije on jos ni blizu kraja, nikakav Natron to osvojio nije, bar nije jos
I ko osvoji taj Kup gdje ide?! Jesu to kao neke kvalifikacije za KUP BiH za narednu sezonu?gospodin Seljakovic je napisao/la:I KOLO KUP-a 11.05.2011.godina u 16,30 sati
Čelik Zenica 1945
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Haj ne bude kako ti kazes...sony_91 je napisao/la:Neide se odmah poslije kantonalnog u BiH kup, nego ima poslije takmičenja na nivou kantona jedno kolo na nivou FederacijeNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Natron nije osvajac Kup-a ZDK jer se jos nije doslo ni do finala Kupa ZDKNimla_RZ je napisao/la:Čekaj, kako misliš KUP ZDK-a, pošto je on završen neki dan a osvajač je Natron iz Maglaja ja mislim?!
Da to nisu kvalifikacije za šesnestinu KUP-a BiH?dva najbolja idu u Finale ZDK,a onda u dalje takmicenje kupa BiH
Rudar za zivot cijeli.!!!
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopte
Šalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto 
- L' Imperator
- Kontakt:
haha..,a jbg kad krkani nabijaju preko zidaNK/RK Krivaja je napisao/la:Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopteŠalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto
sto se tice pionira, nisam bash upoznat s njihovim sposobnostima, al' nadam se da ce vas proci
#samoRudar #zauvijek
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hahahaha .. mi iz Zepca smo vec jednom ostali bez lopte iza tog zidaL' Imperator je napisao/la:haha..,a jbg kad krkani nabijaju preko zidaNK/RK Krivaja je napisao/la:Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopteŠalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto
![]()
onaj postojeci zid je dovoljan
![]()
sto se tice pionira, nisam bash upoznat s njihovim sposobnostima, al' nadam se da ce vas proci
- L' Imperator
- Kontakt:
Halalitegospodin Seljakovic je napisao/la:hahahaha .. mi iz Zepca smo vec jednom ostali bez lopte iza tog zidaL' Imperator je napisao/la:haha..,a jbg kad krkani nabijaju preko zidaNK/RK Krivaja je napisao/la:Joj dignite zid do nebesa na onoj strani, stalno se žale ekipe što im cigani kradu lopteŠalu na stranu, u nedjelju nam dolazi vaša pionirska selekcija u polufinalu. Samo jedna tekma, bit će gusto
![]()
onaj postojeci zid je dovoljan
![]()
sto se tice pionira, nisam bash upoznat s njihovim sposobnostima, al' nadam se da ce vas proci.. i takodjer vam stize nasa predpionirska selekcija u polufinalu doigravanja
.. mislim da se trebalo igrat u Zepcu, al odlucili su igrat gore po nekim informacijama
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati
FK Rudar Kakanj - FK Krajina Cazin
#samoRudar #zauvijek
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Da Celtic dodje na Vardu sutra ce izgubitL' Imperator je napisao/la:Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati
- L' Imperator
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir i sutra i u srijedu, a za sljedecu subotu nisam siguranNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Da Celtic dodje na Vardu sutra ce izgubitL' Imperator je napisao/la:Subota, 14 Maj 2011 u 17:00 sati
FK Rudar Kakanj - FK Krajina Cazinznaci u obzir dolaze 3 boda i nista vise.....
![]()
#samoRudar #zauvijek
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
budic ste ovdje poceli raspravu o tome kantonalnom kupu, evo parovi cetvrtfinala
ČETVRTFINALE KUP-a 25.05.2011.godina u 17,00 sati
Kakanj RUDAR - NATRON
Jelah BORAC - POBJEDA
Kakanj MLADOST - TOŠK
jedan klub ce biti direktno u finalu, dok ce dva 'sretnika' morat razrijesti polufinale i tako zasluziti igranje u finalu
dakle, u kakanj vam dolazi taj natron iz maglaja kojeg ste vec proglasili pobjednikom
Kakanj RUDAR - NATRON
Jelah BORAC - POBJEDA
Kakanj MLADOST - TOŠK
jedan klub ce biti direktno u finalu, dok ce dva 'sretnika' morat razrijesti polufinale i tako zasluziti igranje u finalu
dakle, u kakanj vam dolazi taj natron iz maglaja kojeg ste vec proglasili pobjednikom
- L' Imperator
- Kontakt:
Postao/la admir_ze1982 dana 11 maj 2011, 20:05gospodin Seljakovic je napisao/la:budic ste ovdje poceli raspravu o tome kantonalnom kupu, evo parovi cetvrtfinala
Kakanj RUDAR - NATRON
Jelah BORAC - POBJEDA
Kakanj MLADOST - TOŠK
eto ko je Natron proglasio pobjednikomDanas u Maglaju NK Celik u finalu kupa ZDK izgubio od Natrona iz Maglaja 2-1
Nas klub nastupio je u slijedecem sastavu :
PJANIC - NEMELJAKOVIC(C), KUDUZOVIC, JUSIC, HORIC - ARNAUT, DULJEVIC, HUSEINSPAHIC, STUPAR - DILAVER, MAHMUTOVIC
Jedini strijelac za nase momke bio je Haris Duljevic.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Naredna dva meča igramo u Kaknju i to je šansa koju ne smijemo propustiti.Bez obzira što za protivnike imamo visokopozicionirane ekipe Krajine i Čapljine, koje uistinu zaslužuju respekt.Sve misli usmjerili smo subotnjem meču protiv Krajine u kojem trebamo potvrditi uspjeh iz Orašja. Ja vjerujem da će moji igrači dati maksimum i nastaviti pobjednički niz,kaže trener Rudara Slaviša Božičić.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Rudar - Krajina 2:0
Golovima Zlatana Gafurovića i Mirze Spahića "zeleno-crni" su porazili Krajinu i nastavili sa serijom uspjeha.
Igrači Rudara igrali su pod velikim opterećenjem jer su imali imperativ pobjede. To se itekako osjetilo na kvaliteti igre, koja nije bila na razini prethodnih utakmica. Ne može se reći da izabranici trenera Božičića nisu imali voljni momenat i htjenje, međutim, izostala je tečnost u progravanju, dosta se griješilo i ono malo šansi nije realizirano. Treba istaći i veoma sigurnog golmana Krajine Adnana Keranovića, koji je zasluženo ponio epitet igrača utakmice.
Nešto bolju igru "zeleno-crni" su pružili u drugom poluvremenu kada su i postigli dva gola. U 52. minuti igrač Krajine Hušić zaustavio je loptu rukom u kaznenom prostoru i sudija Selimović dosudio je najstrožiju kaznu. Kapiten Zlatan Gafurović bio je siguran i majstorski savladao Keranovića. Loptu je poslao u jednu, a golmana Krajine u drugu stranu i postigao vodeći pogodak. Tek u finišu Rudar uspijeva udvostručiti vodstvo. Bila je to jedna od rijetko osmišljenih akcija, čiji su protagonisati bili asistent Goran Kušljić i realizator Mirza Spahić, koji je prisebnim udarcem sa desetak metara iskosa loptu smjestio u mrežu nemoćnog Keranovića.
Krajina je ostavila solidan utisak.Znalački se branila,a kontrama i polukontrama pokušavala doći do gola. U 66.minuti iskusni Admir Mirvić pogodio je prečku, a u finišu veteran Čahtarević takođe ozbiljno je zaprijetio, ali odbrana Rudara uspjela je u zadnji čas otkloniti opasnost i spriječiti iznenađenje.
Stadion Rudara. Gledalaca 250. Sudija Nedim Selimotić(Mostar). Pomoćnici: Dario Karačić(Čitluk) i Jasmin Salčinović(Konjic).
Strijelci: 1:0 Gafurović (52 iz 11m), 2:0 Spahić (87).
Žuti kartoni: Imamović i Pavlović (Rudar), Hušić(Krajina).
Igrač utakmice: Adnan Keranović.
RUDAR: Šabić, Prkić (od 50.Topalović), Hrustanović, Imamović, Pavlović, Duvnjak (od 80. Spahić), Gafurović, Trivković, Koljenović, Kušljić, Neimarlija(od 46.Murić). Trener: Slaviša Božičić.
KRAJINA: Keranović, Račić, Šehović (od 73.Durić), Hušić, Smajić, Džinić, Čahtarević, Okanović, Mirvić, Nuhanović, Kauković. Trener: Izet Račić.
Golovima Zlatana Gafurovića i Mirze Spahića "zeleno-crni" su porazili Krajinu i nastavili sa serijom uspjeha.
Igrači Rudara igrali su pod velikim opterećenjem jer su imali imperativ pobjede. To se itekako osjetilo na kvaliteti igre, koja nije bila na razini prethodnih utakmica. Ne može se reći da izabranici trenera Božičića nisu imali voljni momenat i htjenje, međutim, izostala je tečnost u progravanju, dosta se griješilo i ono malo šansi nije realizirano. Treba istaći i veoma sigurnog golmana Krajine Adnana Keranovića, koji je zasluženo ponio epitet igrača utakmice.
Nešto bolju igru "zeleno-crni" su pružili u drugom poluvremenu kada su i postigli dva gola. U 52. minuti igrač Krajine Hušić zaustavio je loptu rukom u kaznenom prostoru i sudija Selimović dosudio je najstrožiju kaznu. Kapiten Zlatan Gafurović bio je siguran i majstorski savladao Keranovića. Loptu je poslao u jednu, a golmana Krajine u drugu stranu i postigao vodeći pogodak. Tek u finišu Rudar uspijeva udvostručiti vodstvo. Bila je to jedna od rijetko osmišljenih akcija, čiji su protagonisati bili asistent Goran Kušljić i realizator Mirza Spahić, koji je prisebnim udarcem sa desetak metara iskosa loptu smjestio u mrežu nemoćnog Keranovića.
Krajina je ostavila solidan utisak.Znalački se branila,a kontrama i polukontrama pokušavala doći do gola. U 66.minuti iskusni Admir Mirvić pogodio je prečku, a u finišu veteran Čahtarević takođe ozbiljno je zaprijetio, ali odbrana Rudara uspjela je u zadnji čas otkloniti opasnost i spriječiti iznenađenje.
Stadion Rudara. Gledalaca 250. Sudija Nedim Selimotić(Mostar). Pomoćnici: Dario Karačić(Čitluk) i Jasmin Salčinović(Konjic).
Strijelci: 1:0 Gafurović (52 iz 11m), 2:0 Spahić (87).
Žuti kartoni: Imamović i Pavlović (Rudar), Hušić(Krajina).
Igrač utakmice: Adnan Keranović.
RUDAR: Šabić, Prkić (od 50.Topalović), Hrustanović, Imamović, Pavlović, Duvnjak (od 80. Spahić), Gafurović, Trivković, Koljenović, Kušljić, Neimarlija(od 46.Murić). Trener: Slaviša Božičić.
KRAJINA: Keranović, Račić, Šehović (od 73.Durić), Hušić, Smajić, Džinić, Čahtarević, Okanović, Mirvić, Nuhanović, Kauković. Trener: Izet Račić.
#samoRudar #zauvijek
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Onaj golman je spasio Krajinu teskog poraza,ali solidan rezultat 2:0,penal cist ko suza,a drugi go akcija samo takva
u srijedu Capljina pada kao kisa s neba 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.