FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Dresovi su tradicionalni, isti iz sezone 88/89
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Folkorno društvo.
Kičeraj je naš trejdmark
Dvadesetprva premijerligaška utakmica između Zrinjskog i Olimpika. U dosadašnjih dvadeset Zrinjski je pobijedio deset puta, Olimpik sedam puta a tri utakmice su završene neriješenim rezultatom. Zadnjih sedam utakmice je Zrinjski pobijedio.
Pročitah da Olimpiku nedostaje nekoliko igrača, iz kojeg razloga ne znam. Već ako se izgubi, bitno da se ne izgubi utakmica sa više od dva razlike.
Pročitah da Olimpiku nedostaje nekoliko igrača, iz kojeg razloga ne znam. Već ako se izgubi, bitno da se ne izgubi utakmica sa više od dva razlike.
-
Sreća da imamo ovu temu gdje dosta konstruktivnih diskusija ima. Tamo na onoj privatizovanoj temi monolog psihičkog bolesnika koji do podne mrzi sam sebe a od podne mrzi čitav svijet
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Ziva ne termometru isla je do 45. podioka danas. Uzasno sparan i vreo dan. Maloprije sam provirio na teren, dusmani ga zalijevaju namjerno kako bi veceras izbijala sparina iz terena i otezavala disanje Vukovima.
Bager tribina je spremna, ostalo je jos jedno mjesto (ono drugo je unaprijed rezervisano), tako da ako ima neko zainteresovan neka pozuri i na vrijeme osigura najbolji pogled na teren.
Bager tribina je spremna, ostalo je jos jedno mjesto (ono drugo je unaprijed rezervisano), tako da ako ima neko zainteresovan neka pozuri i na vrijeme osigura najbolji pogled na teren.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Navijajmo večeras za ovaj cirkus od kluba!
U Mostaru sam od jutros, javljaju mi da je Vojvoda naredio momčadi da ne izlaze iz frižidera do 19h. Osim Zebe on je imao poštedu zbog reume.Zoom088 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 17:03Ziva ne termometru isla je do 45. podioka danas. Uzasno sparan i vreo dan. Maloprije sam provirio na teren, dusmani ga zalijevaju namjerno kako bi veceras izbijala sparina iz terena i otezavala disanje Vukovima.
Imam info da ćemo istrčati sa 11 igrača u polje, bravo Vojvoda napokon razuman potez 

Hajde Zeba oplodi lažne Plemiće!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Za sad apsolutna dominacija, šteta što ne možete vidjeti ovo
- 7aprildomemoj
Vojvodić je dobru taktiku postavio. Odbrana sa 11
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Odličan potez uprave Vucova. Opet je sudija naš 12-ti igrač 

LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Kakav penal nije svirao sad za nas FUJ
SAVEZE STIDI SE
SAVEZE STIDI SE
-
Imal ko info kakav je na terenu Mehemedalija Ljepuškić, jel opravdao epitet pojačanja ?
Slabo za sad, baš sam ga gledao sa pažnjomtrecinavijac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:38Imal ko info kakav je na terenu Mehemedalija Ljepuškić, jel opravdao epitet pojačanja ?
-
Valjda ga krene u drugom poluvremenuOsim13 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:39Slabo za sad, baš sam ga gledao sa pažnjomtrecinavijac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:38Imal ko info kakav je na terenu Mehemedalija Ljepuškić, jel opravdao epitet pojačanja ?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Paromlinac i 17 gostiju.