hahah..bucan otisao .,davno.,iz zelje.,.i sibenik cini mi se uglavnom u hnl.,_amel_13_BHf_ je napisao/la:zao mi juse u pm....a sta se prica da ce bucan u bd a halilovic u zelju??

Moderator/ica: GracanicaAA
hahah..bucan otisao .,davno.,iz zelje.,.i sibenik cini mi se uglavnom u hnl.,_amel_13_BHf_ je napisao/la:zao mi juse u pm....a sta se prica da ce bucan u bd a halilovic u zelju??
to boze...veliko pojacanje sto halil ostaje...steta samo za hasku i jusu,al stasLjumani_Banovici je napisao/la:HALILOVIĆ OSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA DIREKTNO PITAO ZA ŽELJU I ON KAŽE ''ŽELJO JE VELIKI KLUB,INSTITUCIJA,LIGA PRVAKA,ALI NIKO NIJE ZVAO tako da......
JEST U SVICI AL U BIH MOZE-----Dylan Dog je napisao/la:Zar ovaj Ikanovic nije suspendovan u Svicarskoj zbog namjestanja utakmica ??
Kod nas moze sve,dajte i Maradonu nema doping kontrole u BIH___Benny___ je napisao/la:JEST U SVICI AL U BIH MOZE-----Dylan Dog je napisao/la:Zar ovaj Ikanovic nije suspendovan u Svicarskoj zbog namjestanja utakmica ??![]()
![]()
nisam ja siguran da je on novi irgac buducnosti danas imamo trening zajedno pa cu ga pitat...on ceka raskid ugovora...ali samo zasad odrzava formu u buducnosti..
ma nije maradona covjek od togagavran je napisao/la: Kod nas moze sve,dajte i Maradonu nema doping kontrole u BIH
hahahhaahahhaahahahhahha...........šmrče LINIJE...............hahah....._Bad_boy je napisao/la:ma nije maradona covjek od togagavran je napisao/la: Kod nas moze sve,dajte i Maradonu nema doping kontrole u BIHinfo iz prve ruke
![]()
mi vec imamo halilovica..samo neznam koji je taj jos..1arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???
NEZZ A IMAMO JEDNOG HALILOVICA...JEDINO AKO JE U ORASJU NEKI.,. a mislim da smo doveli jako puno irgaca i da je vrijeme da se sta i proda...mozda su zamastili brkove od uskoro moguceg transfera haskica u sovetov...arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???
___Benny___ je napisao/la:NEZZ A IMAMO JEDNOG HALILOVICA...JEDINO AKO JE U ORASJU NEKI.,. a mislim da smo doveli jako puno irgaca i da je vrijeme da se sta i proda...mozda su zamastili brkove od uskoro moguceg transfera haskica u sovetov...arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???![]()
![]()
vjerovatno jeste posto gledam transfermarket i ima halilovic neki iz orasja...samo nepise sta igraTaRgEt_ je napisao/la:___Benny___ je napisao/la:NEZZ A IMAMO JEDNOG HALILOVICA...JEDINO AKO JE U ORASJU NEKI.,. a mislim da smo doveli jako puno irgaca i da je vrijeme da se sta i proda...mozda su zamastili brkove od uskoro moguceg transfera haskica u sovetov...arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???![]()
![]()
ako je iz Orasja da nije Amir Halilovicbek desni
Almir Halilović ljevak, lijevi vezni a može igrati i špica.arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???
a dobro bi nam doso golman sto jest jestsony_91 je napisao/la:Almir Halilović ljevak, lijevi vezni a može igrati i špica.arger13 je napisao/la:Danas u Orasju cujem da u Buducnost prelaze Halilovic i Iliskovic. Zna li neko nesto o tome???
Milorad Ilišković, golman extra kvaliteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.