Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
True Detective prva sezona je vrhunac što se tiče detektivskih serija. Teško da može bolje od onoga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Black Mirror odlican koncept i svaka epizoda za sebe, poucno, tice se danasnjeg doba interneta i tog cyber fazona u kojem smo svi zapeli. Medjutim, svi mi pljujemo te Fb i Instu i kako otkrivamo licne informacije, kako bespotrebno postamo svaki nas korak a i dalje to radimo, pljujemo reality show a ljudi ga sve vise gledaju i dangube uz njih, dakle, odlicna serija na koju cemo svi klimati glavom, aplaudirati i govoriti "jest vala, u pravu se", ali i dalje nespremni na promjene i da batalimo tu neminovnost.
Ali da ima zaista dobrih po(r)uka, ima vala
0stale su mi jos 2 sezone da zavrsim.
Ali da ima zaista dobrih po(r)uka, ima vala
0stale su mi jos 2 sezone da zavrsim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kod Black Mirrora je problem što je kvalitet drastično opao nakon što ju je Netflix otkupio, ali realno i bilo bi nevjerovatno da se onaj nivo od prve 2 sezone održi.
Kvalitet je opao u zadnjoj sezoni. U trecoj i cetvrtoj uopste nije.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam jos odgledao zadnje 2, ali ovo do sad mi je sasvim dobro, originalno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Goalgetter
- Kontakt:
I meni je zadnja sezona Black Mirrora losa, prve 4 odlicne.
Zadnja epizoda Communityja je jedno od najboljih finala u historiji televizije 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A kakva je serija, o cemu se radi?
(Nekako me vise privuce kad neko ko je gledao seriju objasni nego citanje sa googlea

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Skupina "propaliteta" dodje na community college da pokušaju spasiti nešto od života

Pogledaj par epizoda, malo je drugačija serija, meta humor, svjesna same sebe, reference, nevjerovatne epizode.
"I thought that you have a degree from Columbia"
"Yeah, now I need one from USA"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dungeons and dragons epizode su nešto najjače. 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Meni paintball, pogotovo ona prva 

Ma ima toliko vrhunskih epizoda. One se blanket fortress, pa Remedial Chaos Theory, cop episode, ass crack bandit, incest epizoda, bottle epizode. Apsolutna genijalnost. Daj film više.
"I was never one to hold grudges, Jeffrey. My father held grudges. I'll always hate him for that."
"It's okay to plan some stuff, and it's okay to figure out what we did wrong. But our plans are randomly gonna fall apart and our lessons are randomly gonna be wrong, and if we just keep the cameras rolling and shoot a lot of crap eventually Annie is going to reach down her shirt and pull out a laser bomb."
I naravno, Abedov talk na kraju kad se svi muče da se pomire sa rastankom i on ih vraća u realnost. Najbolji character development od svih likova.
"I was never one to hold grudges, Jeffrey. My father held grudges. I'll always hate him for that."
"It's okay to plan some stuff, and it's okay to figure out what we did wrong. But our plans are randomly gonna fall apart and our lessons are randomly gonna be wrong, and if we just keep the cameras rolling and shoot a lot of crap eventually Annie is going to reach down her shirt and pull out a laser bomb."
I naravno, Abedov talk na kraju kad se svi muče da se pomire sa rastankom i on ih vraća u realnost. Najbolji character development od svih likova.
E morat cu pogledat, gdje je svrstavate u top listi sto se tice sitcoma?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Top 10:
1. The Good Place
2. Mučke
3. Parks and Rec
4. Community
5. Friends
6. New Girl
7. The Office
8. 30 Rock
9. Himym
10. Veep
Nije po kvalitetnom redu, nego nekih mojih top 10 favourites.
Lično, sve zavisi od ukusa. Meni Scrubs nikad nije legao, Seinfeld isto. Ove neke starije tipa Cheers, Alo Alo, Fawtly Towers nikad nisam pogledao u kompletu.
Ova Balkanika nije loša, nedjeljom od 20h na BHT1 

Sopranosi su fenomenalna serija, ali mene izjeda sto ja mafijaski zanr, a toliko nerealna tj daleko od zivota pravog mobstera.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 18:56Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje
Najjace napisana serija i lik ikad![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Seinfeld ti nije legao, hoces preko novina da te se odreknemOtelo je napisao/la: ↑31 okt 2021, 22:11Top 10:
1. The Good Place
2. Mučke
3. Parks and Rec
4. Community
5. Friends
6. New Girl
7. The Office
8. 30 Rock
9. Himym
10. Veep
Nije po kvalitetnom redu, nego nekih mojih top 10 favourites.
Lično, sve zavisi od ukusa. Meni Scrubs nikad nije legao, Seinfeld isto. Ove neke starije tipa Cheers, Alo Alo, Fawtly Towers nikad nisam pogledao u kompletu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pravi mafijasi iz NY se ne slazu s tobom. Negdje sam citao da su, posto ih je FBI prisluskivao pa je izaslo u javnost, mnogi krimosi hvalili seriju tokom svojih sastanaka i divili se koliko je bliska njihovim zivotima.Lillard je napisao/la: ↑01 nov 2021, 16:50Sopranosi su fenomenalna serija, ali mene izjeda sto ja mafijaski zanr, a toliko nerealna tj daleko od zivota pravog mobstera.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 18:56Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje
Cudno mi šta napisa lik jer je opšte poznato da krimosi i hvale seriju pogotovo u današnje doba kad ih ima po jutubu kao mrava..Finn je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:14Pravi mafijasi iz NY se ne slazu s tobom. Negdje sam citao da su, posto ih je FBI prisluskivao pa je izaslo u javnost, mnogi krimosi hvalili seriju tokom svojih sastanaka i divili se koliko je bliska njihovim zivotima.Lillard je napisao/la: ↑01 nov 2021, 16:50Sopranosi su fenomenalna serija, ali mene izjeda sto ja mafijaski zanr, a toliko nerealna tj daleko od zivota pravog mobstera.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 18:56
Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje