Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma Isic im je sjebao utakmicu, kad od pocetka imas ovako nesiguran faktor moglo je samo ovako zavrsiti. Velez je u Elfsborgu bio bolja ekipa, malo je falilo i da pobjede tamo, ovo veceras je jednostavno los dan jer nisu zasluzili ovako ispadanje.
Sto se tice igraca za repku, vjerujem da je makar jedan igrac zasluzio da se nadje na spisku.
Sto se tice igraca za repku, vjerujem da je makar jedan igrac zasluzio da se nadje na spisku.
Ovcina je definitivno zasluzio
Slazem se. Za mene isto jedini koji je zasluzio. Jos uz to pokriva poziciju gdje smo najslabiji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobar je Ovcina tek 25 godina ima. i nije los 39 utakmica 2 gola u nasoj ligi ko krilo.
Po meni bi mogao biti pravi bek… Samo ga treba malo jos uigrati!
Za krilo tesko , kao sto kolega napisa slaba realizacija. Ali ako cemo gledat realizaciju i Visca je kidao u Turskoj al za Repku tanko…..
Zašto tanko? Jedan Rebić za jednu Hrvatsku u 42 utakmice ima samo 3 gola i samo 4 asistencije, Višća za BiH u 55 utakmica ima 10 golova i 10 asistencija.
Tri imena zaslužuju da se nadju na spisku pa makar za prijateljsku u septembru:
1. Kovačević
2. Ovcina
3. Hiros (i večeras imao fantastičnu loptu iza ledja odbrane ali saigrac pucao u golmana) - igrac poteza i odlična opcija s klupe.
1. Kovačević
2. Ovcina
3. Hiros (i večeras imao fantastičnu loptu iza ledja odbrane ali saigrac pucao u golmana) - igrac poteza i odlična opcija s klupe.
Kovačević je potvrdio da ima mjesta među 23 i to se ne može osporit, tim prije jer je Begović najvjerovatnije završio s reprezentacijom.
Ovčina, ili neko iz Veleža , treba dobit poziv ko nagradu za vanserijski uspjeh ekipe, nipošto jer je neki poseban kvalitet.
Hiroš je rezervista Osijeka, a po pričama raje ispade da je Maradona
. s tim statusom nema šta tražit u reprezentaciji, nećemo valjda zvat igrače radi dva tri dobra poteza na sumnjivom nivou..
Zašto onda ne bi zovnuli Kovača, koji je standardan u Čukaričkom i u Europi je dobacio kolko i Osijek? Dečko ima 22 godine i treba mu pomoć da napravi transfer vani.
Ovčina, ili neko iz Veleža , treba dobit poziv ko nagradu za vanserijski uspjeh ekipe, nipošto jer je neki poseban kvalitet.
Hiroš je rezervista Osijeka, a po pričama raje ispade da je Maradona

Zašto onda ne bi zovnuli Kovača, koji je standardan u Čukaričkom i u Europi je dobacio kolko i Osijek? Dečko ima 22 godine i treba mu pomoć da napravi transfer vani.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hiros opet stvorio dva zicera iz nicega, lik iznenadi i svoje napadace kada im stvori priliku pa ne znaju sta sa lotpom
Kovacevic prijatno iznenadjenje, mozda je on legitimna buduca jedinica reprezentacije iako nemam visoko misljenje za nivo fudbala koji igra sa Rakowom
Kovacevic prijatno iznenadjenje, mozda je on legitimna buduca jedinica reprezentacije iako nemam visoko misljenje za nivo fudbala koji igra sa Rakowom
Don't believe the hype.
brat filgud se borio za savica, skontao da od njeg nema nista, sad moze i kovac:-)
ovog kovaca ja ne bih zvao da je messi:-)
da, slazem se da hiros dok ne izbori status bitnog igraca u osijeku, nema sta traziti u repki.
Mada, mozda i ima, ipak smo mi 58. repka svijeta:-)
ovog kovaca ja ne bih zvao da je messi:-)
da, slazem se da hiros dok ne izbori status bitnog igraca u osijeku, nema sta traziti u repki.
Mada, mozda i ima, ipak smo mi 58. repka svijeta:-)
Ma ja eto ovi ne valjaju jer su Srbi i nisu u šemama s lokalnim fudbalskim varalicama
Niko ih i ne prati.
Da je neki Šefkija Resić standardan u Čukaričkom, več bi imo 10 nastupa u A reprezentaciji.

Da je neki Šefkija Resić standardan u Čukaričkom, več bi imo 10 nastupa u A reprezentaciji.
ovaj post govori vise o tebi i tvom 'razmisljanju' nego o meni i mom misljenju o igracima.
cavar je rupa, rupetina koja nije uspjela igrati nigdje osim u bhpl, koja ja smijesna liga, barem se tu slazemo svo vrijeme, trebalo bi da si to primjetio....zar je on srbin, uopste?
savic je odigrao par dobrih tekmi za u21 repku, ali ocito nedovoljno dobar da igra standardno za taj cukaricki, nesto poput hirosa u osijeku. O hirosu se lijepo prica u hrvatskoj, tek je stigao,mozda i zaigra ubrzo, ako se pokaze u solidnom klubu, neka ga probaju i u repki, sto da ne. Mada je zalosno da uopste raspravljamo o rezervama cukarickog i osijeka kao opcijama za repku.
kovac, ponovicu, da je messi, ja ga ne bih zvao, a znas ti vrlo dobro zasto.
Kakav mrtvi Ovcina niko iz nase lige smije dobiti poziv. cuj nagrada za jednu dobru utakmicu. za reprezentaciji BiH trebaju da igraju najbolji igraci a ne neke nagrade i slicno.
ali nazalost trener i savez su lopovi zato protiv Kuvajta bice sigurno 4-5 igraca iz nase mrtve lige.
ali nazalost trener i savez su lopovi zato protiv Kuvajta bice sigurno 4-5 igraca iz nase mrtve lige.
Samo iz Veleža neko zaslužuje poziv. Ostali 

Sto ? zbog 1-2 utakmice?
Ničim izazvano spominjanje Čavara, pa i Savića u kontekstu A selekcije, izjave - Kovača ne bih zvao da je Messi, puno govore o tvom načinu razmišljanja.babino je napisao/la: ↑13 avg 2021, 07:38ovaj post govori vise o tebi i tvom 'razmisljanju' nego o meni i mom misljenju o igracima.
cavar je rupa, rupetina koja nije uspjela igrati nigdje osim u bhpl, koja ja smijesna liga, barem se tu slazemo svo vrijeme, trebalo bi da si to primjetio....zar je on srbin, uopste?
savic je odigrao par dobrih tekmi za u21 repku, ali ocito nedovoljno dobar da igra standardno za taj cukaricki, nesto poput hirosa u osijeku. O hirosu se lijepo prica u hrvatskoj, tek je stigao,mozda i zaigra ubrzo, ako se pokaze u solidnom klubu, neka ga probaju i u repki, sto da ne. Mada je zalosno da uopste raspravljamo o rezervama cukarickog i osijeka kao opcijama za repku.
kovac, ponovicu, da je messi, ja ga ne bih zvao, a znas ti vrlo dobro zasto.
Eno ti Dodikovog Vice, pa ga onda smjenjuj. Znaš ti vrlo dobro zašto.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 avg 2021, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
Brate kad je mogao Tartar, Rahmanovic, Corluka itd moze i Ovcina. Desni bek nam je svakako najslabija tacka.Zukanovic je napisao/la: ↑13 avg 2021, 08:14Kakav mrtvi Ovcina niko iz nase lige smije dobiti poziv. cuj nagrada za jednu dobru utakmicu. za reprezentaciji BiH trebaju da igraju najbolji igraci a ne neke nagrade i slicno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.