Licemjerno od njih ali samo dokaz kakvi suosvajaci551 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:12A prošle godine nisu pristali na zahtjev Sarajeva, govoreći kako je to nepotrebno i narušava regularnost takmičenja![]()
![]()

Licemjerno od njih ali samo dokaz kakvi suosvajaci551 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:12A prošle godine nisu pristali na zahtjev Sarajeva, govoreći kako je to nepotrebno i narušava regularnost takmičenja![]()
![]()
Nije to niko rekao, ne izmisljaj bezveze. Fedja je rekao da nemamo sirinu ekipe kao Sarajevo i da njihov drugi sastav se moze nositi sa nasim prvim. Zbog kratkog rostera bi sami sebi skocili za vrat, mi bi onda morali igrati subota srijeda subota sa 12-13 igraca u kadru.osvajaci551 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:12A prošle godine nisu pristali na zahtjev Sarajeva, govoreći kako je to nepotrebno i narušava regularnost takmičenja![]()
![]()
Mogla bi vam federalka ovako izgledati za 2-3 godine.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 00:39Sarajevo
Željezničar
Velež
Sloboda
Tuzla City
Čelik
Mladost DK
Jedinstvo Bihac
Travnik
Zvijezda Gradacac
Liga sastavljena iz sto kazu bosnjackih klubova. Yebes me ako ne bi bila zanimljivija i normalnija nego ova sad.
A vi se brate ganjajte po rs-u i velicajte ratne zločince. Isto vazi i za ove kockaste.
Nastavite sanjatiTristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:17Mogla bi vam federalka ovako izgledati za 2-3 godine.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 00:39Sarajevo
Željezničar
Velež
Sloboda
Tuzla City
Čelik
Mladost DK
Jedinstvo Bihac
Travnik
Zvijezda Gradacac
Liga sastavljena iz sto kazu bosnjackih klubova. Yebes me ako ne bi bila zanimljivija i normalnija nego ova sad.
A vi se brate ganjajte po rs-u i velicajte ratne zločince. Isto vazi i za ove kockaste.
Ove sezone Zeljeznicar i Sloboda ispadaju, ulaze Sloga Doboj i Gosk.
Sledece Sabrinini i SDA Velez, a kamiondzija ostaje bez licence. Ulaze Krupa i Orasje i po pozivnici Zepce.
Šipu racku katolibanu
Igrali smo i mi sa njima derbi utakmicu kad je bio Utrecht pa ih pobjedili sa drugim sastavom autogolom one krampe Zvonica,nek izvedu drugi sastav i nek se cuvaju za Aek ta nije im tesko igrati valjda europu nakon 33 godine.
Fedja stari stolar, razumije se u klupe. Po potrebi je i muzicki kriticar, kaze ne svidja mu se izbor numera u Platonovoj.
Ma jok...j*bat cemo vas i AEK.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:23Igrali smo i mi sa njima derbi utakmicu kad je bio Utrecht pa ih pobjedili sa drugim sastavom autogolom one krampe Zvonica,nek izvedu drugi sastav i nek se cuvaju za Aek ta nije im tesko igrati valjda europu nakon 33 godine.
Skver je napisao/la: ↑17 jul 2021, 13:10I Trening-centar za potrebe Borca: Banjalučani na Grbavicu dolaze iz odaja FSBiH
Trening-centar Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine do sada je služio isključivo za potrebe svih reprezentativnih selekcija.
Čini se da su u krovnoj kući promijenili politiku poslovanja i da su omogućili klubovima da koriste prostorije kampa i terene za treniranje.
Umjesto po kojekakvim skupocjenim hotelima, FSBiH je ponudio klubovima da borave u karantinu u njihovim prostorijama. Naravno, uvjet je da se taj klub zove Borac, da je nekadašnji predsjednik tog kluba Vico Zeljković...
Borac je, sudeći po objavama sa društvenih mreža, od petka u Zenici, odakle će put Grbavice gdje večeras protiv Željezničara igra meč 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Utakmica počinje u 21 sat, sudi je Antoni Bandić, a prenosi Arena Sport.
Zar ti nisi kretenu banovan
Nisam. Ja sam Bog trollovanja. K nozi !!90minut je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:31Zar ti nisi kretenu banovan![]()
![]()
Joj koliko me nasmija
Zasto ste se upalili toliko, ako i vama odgovaralo da se odgodi odgodit ce se, ako ne bude odgovaralo igrat ce se i to je sva prica. Na vrijeme je poslan upit. Svaki klub ima pravo traziti odgodu utakmice ako misli da postoji razlog za to, isto kao sto svaki klub ima pravo da ne pristane.
Trenutno korisnika/ca: worchester i 41 gost.