Sve nade se bacile u onu nesretnu Lanu Pudar, jedva dosla do cilja

Zato sto to nisu Srbi, to sam pokusavao ovim debilima sto se nazivaju Srbima ovdje objasniti, ali nije islo.Pogba je napisao/la: ↑10 avg 2024, 21:13Na rezumijem vas koji se primate na taj narativ i generalizaciju nacije. Čekaj, ako kazemo srpska nacija pa kao idemo tim njihovim mitoloskim putem o posebnoj dnk koja im omogućava uspjehe, zasto Srbi iz entiteta rs ne uzimaju medalje pod okriljem BiH?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:45
Nevjerovatno koliko antitalentovana nacija moras biti.
Opet vas pokradose. Sramota.GoatNo1 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:15nastavljena tradicija... prosjek 2 ekipne medalje po olimpijadi. meni bolje nego neke, ne znam... brejk dens, BMX i skejtbord ali ko sam ja da kaze sta koliko vrijedi. da sam mogao birati noletovo zlato i kosarkasku medalju uzeo bih odmah makar nista drugo ne osvojili. da je bilo vise srece, postenijeg sudjenja, da je usao neki otvoren sut ili da se nije desila situacija sa 6p u 5 sekundi moglo se i do zlata. onda bi mi ovo bile najuspjesnije igre bez obzira na sve druge rezultate. kako god solidna olimpijada za srbiju.
Meni su smijesni primjeri rukometasa Karacic. Igor nastupa za Hrvatsku, a Ivan za BiH. I sestara Boskovic gdje Tijana nastupa za Srbiju, a Dajana za BiH u odbojci. Dobar primjer kako za nas nastupaju samo oni koji nemaju kvalitet. Sa Lanom je bila pogresna procjena pa je ostala nastupat za BiH. Nedavno joj se otac oglasavao povodom toga.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 21:17Zato sto iole valja od bosanskih katolika i pravoslavaca ide da nastupa za Srb i HrvPogba je napisao/la: ↑10 avg 2024, 21:13Na rezumijem vas koji se primate na taj narativ i generalizaciju nacije. Čekaj, ako kazemo srpska nacija pa kao idemo tim njihovim mitoloskim putem o posebnoj dnk koja im omogućava uspjehe, zasto Srbi iz entiteta rs ne uzimaju medalje pod okriljem BiH?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:45
Nevjerovatno koliko antitalentovana nacija moras biti.
primjer, da su srbi prepoznali bilo kakav kvalitet u onoj sto nas je predstavljala u judou uzeli bi je sebi
a da je nekim slucajem uzela medalju za BiH citao bi danima na njihovim portalima kako to da ne nastupa za Srb, ko je kriv za taj prupust u judo savezu Srbije
tom tvojom logikom mi bi trebali biti sila u vaterpolu, jer bi trebali imati mix srba i hrvata koji su najuspjesniji u tom sportu![]()
Dominacija u skokovima u vodu, streljastvu, dizanju tegova, stonom tenisu
Mislim da se tu pitaju i domacini Igara sta zele a Amerikancima su ocito drazi skejt i surfanje, a i misle da imaju vece sanse za uzimanje medalja u tim sportovima
Zbog korupcije i problema sa dopingom (AIBA koja regulise taj amaterski boks je doprinijela tome), ali je dizanje utega vraceno i bit ce dio programa, samo ostaje da se vidi sa koliko kategorija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.