Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

underground
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la underground » 13 dec 2011, 15:20

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Za vecinu onih koji idu u teretanu da bi bili cool jedna poruka: " U teretani se ne postaje frajer, tamo ne rastu muda ".
Ova se poruka moze dvosmisleno shvatiti. Ne znam kako je vi shvacate , ali je.be se meni kolko cu ja biti opasan nekome ja hocu da sta ubodem :mrgreen:

picke se ne bare misicima nego mozgom druze ;)

posto vidim da vas ima ovdje koji kao nesto i znate imam jeno pitanje. Kad sam bio klinac bio sam deblji, al se to vremenom, sto od sporta, sto od trave i alkohola, istopilo. Znaci sad uopste nemam stomaka s prednje strane i to mi se fkt sviđa, ali mi probleme zadaju naslage masti oko struka, znaci na donjem dijelu leđa i sa strana stomaka. Sve sam probo od trcanja preko kompleksnih trbusnjaka al kakvi. To su vjerovatno ostaci od djecacke gojaznosti koji mi sad smetaju jer recimo da zbog tih ostataka torzo i "trokut" ne dolaze do izrazaja. Et ako ima ko bistar da predlozi sta :mrgreen:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2011, 17:33

Elegant je napisao/la:Za vecinu onih koji idu u teretanu da bi bili cool jedna poruka: " U teretani se ne postaje frajer, tamo ne rastu muda ".
Ova se poruka moze dvosmisleno shvatiti. Ne znam kako je vi shvacate , ali je.be se meni kolko cu ja biti opasan nekome ja hocu da sta ubodem :mrgreen:
Mozak bildaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 dec 2011, 18:31

Saurman je napisao/la:
Mozak bildaj.

BUDI MUSKO - BILDAJ MOZAK :D

kao sto neko rece, mace se bare mozgom i to je tacno ;) ja nisam neki cassanova ali brate kad se raja skupimo i idemo u lov, nekako najbolje prodjem. Cudi se raja, kako ti svega ti :D pa rekoh x factor buraz. Samo dobra spika i use your brain ;) Ali i ja sam odnedavno krenuo u teretanu jer treba poraditi i na tome jer cure to strasno vole ;) Oni se vise loze na to, nego sto se mi lozimo na njihovu zadnjicu :P 100% provjereno :D

@ underground probaj vratilo, nema jace sprave ;) :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2011, 18:44

Mozaak + lijepo tijelo + $$$ ... dobitna kombinacija :lol: :lol: U teretanu sam poceo ici zbog kosarke, ali ljubav prema tegovima prevazisla je ljubav prema kosarci te prestajem sa kosarkom pocinjem sa bildanjem i evo me mašala na 110 kilograma, a prije samo 5 mjeseci sam imao 93 kg ... Bildam ja mozak ne brinite se vi ... Od viska glava ne boli :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2011, 18:46

Reuf je napisao/la:@ formance

Ovo nije tema o BB-u nego o teretani.A u teretanu ne idu iskljucivo Bilderi.

Kad smo vec kod treninga ocito pricas o sebi.Ja sam od svoje 6-te godine u sportu i prakticno mi je organizam naucen na velike napore tokom citavog dana tako da ti to pada u vodu.Ja ne pisem ovo osobama poput tebe ili ovoh sa slikom grba Reala nego pisem osobama koje se pokusavaju izgraditi.
Preparati su nepotrebni da bi postigao lijepu fguru.Naravno ne ulazim u diskusiju ko zeli biti Colleman ili biti foto model.
Svako sebi bira.

Ocito si pobrkao temu jer ovdje nije rijec o BB-u nego o teretani.Da bi isao u tereanu ne moras biti bilder i ne moras teziti tome da bi isao u istu.Svaki normalan covjek moze ici iskljucivo radi zdravlja.
Sve sto je u granicama normale je zdravo a ove Collemane i ostale jadne tipove niko i nije spomenuo.Ako ti je zivotni cilj teziti ka tome da budes "kao" on onda ces daleko dogurati.
Naprotiv, meni se mass monsteri tj. Collemani gade , ali ipak postujem njihov rad.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 dec 2011, 18:47

HZ_ilidzaa je napisao/la:Mozaak + lijepo tijelo + $$$ ... dobitna kombinacija :lol: :lol: U teretanu sam poceo ici zbog kosarke, ali ljubav prema tegovima prevazisla je ljubav prema kosarci te prestajem sa kosarkom pocinjem sa bildanjem i evo me mašala na 110 kilograma, a prije samo 5 mjeseci sam imao 93 kg ... Bildam ja mozak ne brinite se vi ... Od viska glava ne boli :mrgreen:
cime se ti pucas ? :mrgreen: za 5 mjeseci 17 kila :o
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 dec 2011, 18:56

Limuntos je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Mozaak + lijepo tijelo + $$$ ... dobitna kombinacija :lol: :lol: U teretanu sam poceo ici zbog kosarke, ali ljubav prema tegovima prevazisla je ljubav prema kosarci te prestajem sa kosarkom pocinjem sa bildanjem i evo me mašala na 110 kilograma, a prije samo 5 mjeseci sam imao 93 kg ... Bildam ja mozak ne brinite se vi ... Od viska glava ne boli :mrgreen:
cime se ti pucas ? :mrgreen: za 5 mjeseci 17 kila :o
pa sta? :? nije ne moguce, ja sam sletio 4,5 kg za mjesec :roll:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 13 dec 2011, 18:59

Bildam ja ,ali problem je masa.
Treba mi jedno 10-13 kg ,ali kako dobit :cry:

I imam pločice ,i već se primjeti na bicepsu da bildam,ali jednostavno prsa su palac dole. KOST :evil: +oko vrata i desno i lijevo košćura velika. :x
You'll never walk alone.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 dec 2011, 19:01

VolimLiverpool je napisao/la:Bildam ja ,ali problem je masa.
Treba mi jedno 10-13 kg ,ali kako dobit :cry:

I imam pločice ,i već se primjeti na bicepsu da bildam,ali jednostavno prsa su palac dole. KOST :evil: +oko vrata i desno i lijevo košćura velika. :x
ako pomognete njemu, pomoci cete i meni :mrgreen: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 dec 2011, 19:29

unosite vise kalorija, jer ako trenirate a unosite manje kalorija nego sto trebate, onda cete mrsat :D pored toga, probajte i mega masu :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 dec 2011, 19:35

Bosniacum Lilium je napisao/la:unosite vise kalorija, jer ako trenirate a unosite manje kalorija nego sto trebate, onda cete mrsat :D pored toga, probajte i mega masu :D
a moze li ovako druze :mrgreen: kako bi mogao da dobijem 10-ak kila, al znaci 10 kila cega god, masnoce, sala, cega god, samo da se udebljam jer sam poprilicno mrsav...znaci, treba mi mase :D al da ne treniram, posto sad ne mogu...mogu se valjda udebljat i bez teretane...

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 14 dec 2011, 00:58

Limuntos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:unosite vise kalorija, jer ako trenirate a unosite manje kalorija nego sto trebate, onda cete mrsat :D pored toga, probajte i mega masu :D
a moze li ovako druze :mrgreen: kako bi mogao da dobijem 10-ak kila, al znaci 10 kila cega god, masnoce, sala, cega god, samo da se udebljam jer sam poprilicno mrsav...znaci, treba mi mase :D al da ne treniram, posto sad ne mogu...mogu se valjda udebljat i bez teretane...
kolko ti je godina ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 14 dec 2011, 01:01

Reuf je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
kolko ti je godina ?
za 37 dana ce 20 godina aBd...sto ??

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 14 dec 2011, 01:07

Jos si u pubertetu pa je to sasvim normalno.Ako su ti u porodici u tvojim godinama bili vitkiji ocekivano je da ces i ti biti.
Samo klopaj i treniraj a rezultati ce doci , manje se zamaraj cinjenicom da ti fali kila jedan dan ces se iznenaditi.
Samo naprijed :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 14 dec 2011, 01:10

Reuf je napisao/la:Jos si u pubertetu pa je to sasvim normalno.Ako su ti u porodici u tvojim godinama bili vitkiji ocekivano je da ces i ti biti.
Samo klopaj i treniraj a rezultati ce doci , manje se zamaraj cinjenicom da ti fali kila jedan dan ces se iznenaditi.
da te pitam, jel ovo zajebancija neka, majke ti ? :? :mrgreen:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 14 dec 2011, 01:11

ja ti svojim zivotom garantujem da ti samo ovo boldovano treba kod cura, naravno niko se ne buni protiv ove druge dvije stavke :mrgreen: :mrgreen:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 14 dec 2011, 01:58

Limuntos je napisao/la:
Reuf je napisao/la:Jos si u pubertetu pa je to sasvim normalno.Ako su ti u porodici u tvojim godinama bili vitkiji ocekivano je da ces i ti biti.
zavisi kako ti to razumijes , meni recimo nije vise sam te htio ohrabriti i podduprijeti nego na neki nacim izyebati u mozak :)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 14 dec 2011, 02:03

Reuf je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
zavisi kako ti to razumijes , meni recimo nije vise sam te htio ohrabriti i podduprijeti nego na neki nacim izyebati u mozak :)
ma ne, neg me onaj smajli na kraju malo zbunio, pa kont'o da me zezas...al hvala u svakom slucaju...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 dec 2011, 02:06

underground je napisao/la:

picke se ne bare misicima nego mozgom druze ;)

posto vidim da vas ima ovdje koji kao nesto i znate imam jeno pitanje. Kad sam bio klinac bio sam deblji, al se to vremenom, sto od sporta, sto od trave i alkohola, istopilo. Znaci sad uopste nemam stomaka s prednje strane i to mi se fkt sviđa, ali mi probleme zadaju naslage masti oko struka, znaci na donjem dijelu leđa i sa strana stomaka. Sve sam probo od trcanja preko kompleksnih trbusnjaka al kakvi. To su vjerovatno ostaci od djecacke gojaznosti koji mi sad smetaju jer recimo da zbog tih ostataka torzo i "trokut" ne dolaze do izrazaja. Et ako ima ko bistar da predlozi sta :mrgreen:
Tako je kolega :mrgreen: .

Pitam se kako bilderi koji igraju samo na misice pecaju u zimskom periodu :mrgreen: :lol: !?

Ja u zivotu nisam podigao teg niti provirio u teretanu, al' koliko toliko radim redovno sklekove i trbusnjake, igram fucu i dosta redovno idem na trcanje. U zimskom periodu aktivnosti drasticno opadaju, radi se prvenstveno na stomaku :mrgreen: . Imam takvu konstrukciju misica (sta li), da se nakon ucestalog vjezbanja nevjerovatnu napusu.. Ne smijem ni pomisliti kakva bi bio zvjer da idem u teretanu pola godine ili da kljukam hemikalije :mrgreen: . Nakon intezivnog plivanja na moru svi pomisle da sam radio u teretani :mrgreen: . Al' ne volem ja pretjeranu misicnu masu, sa njom gubim koordinaciju pokreta, gubim brzinu i fleksibilnost,.. Los u sportu, los u seksu :mrgreen: . Zbog toga pravilno doziram vjezbanje da bi odrzao za mene zadovoljavajucu gradju. U zimskom periodu se pogorska, iskoce jastucici kao u kolege, al' se do ljeta pojacanim aktivnostima brzo istope. Ne znam nikog da se od mene moze brze udebljati i brze smrsati :shock: .

Ljeti sam bez problema mogao uraditi 60 sklekova, dok ih sada uradim jedva 30,.. Uzrok za to su neredovno vjezbanje i veca kilaza. Mog'o bi i sada nagurati na 40, al' osjecam blagu vrtoglavicu tako da odustanem. Ne znam zbog cega je to,. Mozda nepravilno disem ili nesto slicno. Ima li neko objasnjenje!??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 14 dec 2011, 02:40

@ Valencija - pa to ti je sasivm normalna pojava.Zimi opada imunitet , postajemo gojazniji i manje smo u pokretu.Nema napora koa ljeti.Hodalnje po ovom vremenu i po žegi nije isto.ea sadrziba d

Kod mene je ista situacija i sasvim je normalno.Ima tu malo i disanja , naravno svaki sklek treba da sadrzi udisaj i izdisaj , malo ko to radi jer svi to ensta zbrzaju iako je to stetno.Cak sam od par ljudi cuo da se na taj nacin moze dobiti aritmija srca u koliko cesto radis sklekove a pri tome nepravilno dises.

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.