underground je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Elegant je napisao/la:Za vecinu onih koji idu u teretanu da bi bili cool jedna poruka: " U teretani se ne postaje frajer, tamo ne rastu muda ".
Ova se poruka moze dvosmisleno shvatiti. Ne znam kako je vi shvacate , ali je.be se meni kolko cu ja biti opasan nekome ja hocu da sta ubodem 
picke se ne bare misicima nego mozgom druze
posto vidim da vas ima ovdje koji kao nesto i znate imam jeno pitanje. Kad sam bio klinac bio sam deblji, al se to vremenom, sto od sporta, sto od trave i alkohola, istopilo. Znaci sad uopste nemam stomaka s prednje strane i to mi se fkt sviđa, ali mi probleme zadaju naslage masti oko struka, znaci na donjem dijelu leđa i sa strana stomaka. Sve sam probo od trcanja preko kompleksnih trbusnjaka al kakvi. To su vjerovatno ostaci od djecacke gojaznosti koji mi sad smetaju jer recimo da zbog tih ostataka torzo i "trokut" ne dolaze do izrazaja. Et ako ima ko bistar da predlozi sta

Tako je kolega

.
Pitam se kako bilderi koji igraju samo na misice pecaju u zimskom periodu

!?
Ja u zivotu nisam podigao teg niti provirio u teretanu, al' koliko toliko radim redovno sklekove i trbusnjake, igram fucu i dosta redovno idem na trcanje. U zimskom periodu aktivnosti drasticno opadaju, radi se prvenstveno na stomaku

. Imam takvu konstrukciju misica (sta li), da se nakon ucestalog vjezbanja nevjerovatnu napusu.. Ne smijem ni pomisliti kakva bi bio zvjer da idem u teretanu pola godine ili da kljukam hemikalije

. Nakon intezivnog plivanja na moru svi pomisle da sam radio u teretani

. Al' ne volem ja pretjeranu misicnu masu, sa njom gubim koordinaciju pokreta, gubim brzinu i fleksibilnost,.. Los u sportu, los u seksu

. Zbog toga pravilno doziram vjezbanje da bi odrzao za mene zadovoljavajucu gradju. U zimskom periodu se pogorska, iskoce jastucici kao u kolege, al' se do ljeta pojacanim aktivnostima brzo istope. Ne znam nikog da se od mene moze brze udebljati i brze smrsati

.
Ljeti sam bez problema mogao uraditi 60 sklekova, dok ih sada uradim jedva 30,.. Uzrok za to su neredovno vjezbanje i veca kilaza. Mog'o bi i sada nagurati na 40, al' osjecam blagu vrtoglavicu tako da odustanem. Ne znam zbog cega je to,. Mozda nepravilno disem ili nesto slicno. Ima li neko objasnjenje!??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.