Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

biskitt
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la biskitt » 16 jun 2010, 13:38

#16 je napisao/la:prvo: cestitke Mirzi i Caji na osvajanju titule. Ponosni smo.

gdje ste vi vidjeli Mirzu sa nasom zastavom? Nasa zastava je bila okacena na tribinama kao sto je i na svakoj utakmici i jos jedna sa ljiljanima. Ja vidjoh da je Mirza bio ogrnut zastavom Baskonie... onda je prenos prekinut, ako neko ima slike nek okaci... ;)
Fino se vidi na ovom clipu sa prethodne strane kako je ogrnut ljiljanima ;)

Kontakt:

Post Postao/la #16 » 16 jun 2010, 13:51

OK! hvala... kod mene ne moze klip! pogledat cu negdje drugo.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 16 jun 2010, 14:13

#16 je napisao/la:OK! hvala... kod mene ne moze klip! pogledat cu negdje drugo.
slika

slika

slika
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 16 jun 2010, 14:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2010, 14:16

Mirza kralj, sve mu čestitke za ovaj naslov. P.S. Čestitke i mom sugrađaninu Baraću, i on je ugradio svoj trud u ovaj naslov mada je veliki dio sezone bio ozlijeđen
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 16 jun 2010, 14:25

Cestitke Mirzi,fan sam Caje Laboral odkad je on tu,drago mi je da su uspjeli osvojit trofej.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Kontakt:

Post Postao/la #16 » 16 jun 2010, 14:36

hvala biskitt. na slici koja je na zvanicnoj stranici Baskonie Mirza se uopste ni ne vidi :/

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 avg 2010, 00:25

sto ne igra mirza sta mu je sad upalio mu se lijevi testis'
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 avg 2010, 00:28

tax je napisao/la:sto ne igra mirza sta mu je sad upalio mu se lijevi testis'
ja mislim da mu se ovaj put upalio desni :o :? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 06 avg 2010, 01:04

Zna se ko voli ljiljane, nije Mirza zaboravio kad smo gradom slavili pobjedu portiv Danske (3:0). Nije zaboravio carsiju, raju....legenda !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2010, 01:32

KONGO je napisao/la:Zna se ko voli ljiljane, nije Mirza zaboravio kad smo gradom slavili pobjedu portiv Danske (3:0). Nije zaboravio carsiju, raju....legenda !
Pa tako je, nece zaboraviti ni da se pojavi na pripremama Caje Laboral, dok njegova voljena drzava igra kljucne utakmice :roll: :roll:

Ali ne treba raspravljati o ovoj temi, puno je bolje razgovarati o momcima koji su trenutno "unutra" i koji se bore...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 avg 2010, 01:39

neno#4 je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Zna se ko voli ljiljane, nije Mirza zaboravio kad smo gradom slavili pobjedu portiv Danske (3:0). Nije zaboravio carsiju, raju....legenda !
Pa tako je, nece zaboraviti ni da se pojavi na pripremama Caje Laboral, dok njegova voljena drzava igra kljucne utakmice :roll: :roll:

Ali ne treba raspravljati o ovoj temi, puno je bolje razgovarati o momcima koji su trenutno "unutra" i koji se bore...
Kako te nije stid pričati takve gluposti ? Uostalom i da glumi, ne treba mu mu uzeti za zlo dosta je on trpio razno razne Imamoviće, Bajramovice i kompaniju i sav izmoren, povrijeđen dolazio da ga spomenuti smradovi ponižavaju i vucaraju po klupi.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 avg 2010, 01:49

Ja u potpunosti razumijem Teletovića, kao i Hukića,Ikonića,Vasiljevića.
Pa nece ljudi da ih zajebavaju diletanti i grobari bh košarke i da prave cirkus sa njima.
I ne trebaju se nikad ni odazvati sve dok se sav taj nered u našoj košarci koji su ostavili iza sebe Imamović i njegova kompanija ne sanira.
KS je mnogo veca kriminalna organizacija nego FS, samo što nije zanimljiv našoj javnosti i medijima od fudbala pa mogu u miru praviti privatnu selekciju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2010, 01:55

Strauss je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Kako te nije stid pričati takve gluposti ? Uostalom i da glumi, ne treba mu mu uzeti za zlo dosta je on trpio razno razne Imamoviće, Bajramovice i kompaniju i sav izmoren, povrijeđen dolazio da ga spomenuti smradovi ponižavaju i vucaraju po klupi.
O da, on je jedan veliki patriota koji nije odigrao ni 20 posto za repku ikada, drzi se ti Zelje jer ti idu bolje ocito te stvari, ovo ostalo prepusti nama, nemoj da se provaljujes, gledao sam ja Mirzu itekako puno puta u zatvorenim utakmicama, kada je otvoreno sutirao stolice i nije htio da ulazi na zapovijed selektora (kakav je takav je)....

Gledao sam ja takodjer i Mirzu koji pod komandom "tiranina" Duska Ivanovica igra kao sat, a onda dodje ovdje i glumi placku i kao povlaci se s priprema, odlazi u Jablanicu, a onda se ide po njega da ga vrati i to sve pred jednu od kljucnih tekmi za Euro 2007 sa Portugalom..

Informisi se malo, ne bi skodilo...

Ostalo je samo ime.....

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 avg 2010, 01:56

ako je tako, onda nek otvoreno kazu sta im smeta sto ne dolaze, a ne folirati neke povrijede.

pa zamisli sad pola fudbalske repke bude povrijedzena, a onda svi fit dodzu da zaigraju za klubove. oni su svojemvremeno rekli sta im smeta i bojkotovali. ako kosarkasima smeta nek otvoreno kazu, onda bi razumijo. ali ovako glumit patriotu u kubu sa zastavom itd, a onda ga boli nokat na malom prstu -> hvala nemoras vise dolazit.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 avg 2010, 02:03

dino-92 je napisao/la:ako je tako, onda nek otvoreno kazu sta im smeta sto ne dolaze, a ne folirati neke povrijede.

pa zamisli sad pola fudbalske repke bude povrijedzena, a onda svi fit dodzu da zaigraju za klubove. oni su svojemvremeno rekli sta im smeta i bojkotovali. ako kosarkasima smeta nek otvoreno kazu, onda bi razumijo. ali ovako glumit patriotu u kubu sa zastavom itd, a onda ga boli nokat na malom prstu -> hvala nemoras vise dolazit.
Ma ja, treba da otvoreno kažu pa da im cijela javnost i nacija ye.be familiju umjesto da to rade grobarima naše košarke...to su prave adrese za upiranje prstom u izdajnike ,a ne igraci.
Proci ce i ovaj kvalifikacioni ciklus a pitanje je hocemo li se plasirati pored Makedonije i Britanije na EP.
A šta ako se (nedo Bog) po treci put zaredom ne plasiramo?? ko ce onda biti kriv??
Ljudi su shvatili da oni nece moci NIKAKO biti krivi jer sad definitivno ne ucestvuju u putujucem privatnom cirkusu Nihada Imamovića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2010, 02:12

drop je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:ako je tako, onda nek otvoreno kazu sta im smeta sto ne dolaze, a ne folirati neke povrijede.

Ma ja, treba da otvoreno kažu pa da im cijela javnost i nacija ye.be familiju umjesto da to rade grobarima naše košarke...to su prave adrese za upiranje prstom u izdajnike ,a ne igraci.
Proci ce i ovaj kvalifikacioni ciklus a pitanje je hocemo li se plasirati pored Makedonije i Britanije na EP.
A šta ako se (nedo Bog) po treci put zaredom ne plasiramo?? ko ce onda biti kriv??
Ljudi su shvatili da oni nece moci NIKAKO biti krivi jer sad definitivno ne ucestvuju u putujucem privatnom cirkusu Nihada Imamovića.
Aj da ja tebe nesto upitam, smatram te za ozbiljnog covjeka. Ajde da postavimo stvari ovako, aBd kad se BiH plasira na Ep 2011, i dolazi vrijeme da se objavi spisak za Euro i pripreme, naravno Mirza je odigrao odlicnu sezonu, bice prva opcija na cetvorci u repki, da si ti Sabit Hadzic bi li ga zovnuo? Da li bi uskratio poziv jednom Kenanu Bajramovicu, odnosno gurnuo ga da bude back - up, koji je uvijek tu, igrao je kako je igrao, uvijek se srcano borio, sto se vidjelo i veceras??
Da li bi uskratio poziv ostalim ljudima koji su osigurali to mjesto? Bi li to pravedno bilo prema njima, prema ljudima koji su to sve iznijeli? Ja mislim da ne bi, bez obzira kakav Mirza bio igrac, odlican, superstar i slicno...Ja da sam na mjestu Ede Bavcica ili nekog drugog visokog igraca kada ne bi dobio poziv, vise nikada ne bih dosao na okupljanje. Ovaj moze da nas iskulira kada hoce, a mi cemo da umiremo da bi on mogao u Viljnusu da prangija do iznemoglosti..

Ostalo je samo ime.....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 avg 2010, 02:22

Ukratko odgovor: Da sam na mjestu Hadžića ne bih nikoga naknadno zvao u slucaju da se plasiramo na EP...igrali bi oni koji su nas i doveli na EP, taman da se radi o Jordanu a ne o Teletoviću...u pitanju je cisto princip.
Ali druga stvar su stvarni problemi koji godinama more i uništavaju našu košarku (a o tome je npr. Rusmir Halilović pricao ima 5 godina) što se o našoj košarci pitaju iskljucivo jedni te isti ljudi ,predratni anonimusi, ratni profiteri a post-ratni biznismeni koji su imali veze sa košarkom kao i ja sa kvantnom fizikom.
Gospodinu Asa auto nije dovoljno što je sveo KK Bosnu (koja je ponos i dika i grada i države) na najniže moguce grane, sveo je na nivo amaterskog kluba i kadj e vidio šta iza njega ostalo ko hijena pobjegao zajedno sa svojim potrckom Konaković.sad to isto želi da uradi i sa Reprezentacijom.
Ja mu kao navijac KK Bosne to nikad necu halaliti, a pogotovu to ne želim da uradi sa svetinjom Reprezentacijom.
Poražavajuca je cinjenica da naša košarka nema alternative - nema opozicije ovih vampirima.
Žao mi je casnih ljudi poput Avdića,Hadžića,Markovića (u KK Bosni Bukve obojica, Zdovc,Vukojčić,Parežanin) koji su potrošna roba i "dežuni krivci" kao što su to obicno biva...dok banda ne miće sa svojih pozicija vec decenijama.
Svi lete i sve se smjenjuje samo oni su tu gdje jesu, dobro ukopani :twisted: :twisted: :twisted:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2010, 12:16

drop je napisao/la:Ukratko odgovor: Da sam na mjestu Hadžića ne bih nikoga naknadno zvao u slucaju da se plasiramo na EP...igrali bi oni koji su nas i doveli na EP, taman da se radi o Jordanu a ne o Teletoviću...u pitanju je cisto princip.
Ali druga stvar su stvarni problemi koji godinama more i uništavaju našu košarku (a o tome je npr. Rusmir Halilović pricao ima 5 godina) što se o našoj košarci pitaju iskljucivo jedni te isti ljudi ,predratni anonimusi, ratni profiteri a post-ratni biznismeni koji su imali veze sa košarkom kao i ja sa kvantnom fizikom.
Gospodinu Asa auto nije dovoljno što je sveo KK Bosnu (koja je ponos i dika i grada i države) na najniže moguce grane, sveo je na nivo amaterskog kluba i kadj e vidio šta iza njega ostalo ko hijena pobjegao zajedno sa svojim potrckom Konaković.sad to isto želi da uradi i sa Reprezentacijom.
Ja mu kao navijac KK Bosne to nikad necu halaliti, a pogotovu to ne želim da uradi sa svetinjom Reprezentacijom.
Poražavajuca je cinjenica da naša košarka nema alternative - nema opozicije ovih vampirima.
Žao mi je casnih ljudi poput Avdića,Hadžića,Markovića (u KK Bosni Bukve obojica, Zdovc,Vukojčić,Parežanin) koji su potrošna roba i "dežuni krivci" kao što su to obicno biva...dok banda ne miće sa svojih pozicija vec decenijama.
Svi lete i sve se smjenjuje samo oni su tu gdje jesu, dobro ukopani :twisted: :twisted: :twisted:
Ne bih ja bas rekao da su boldirani to sto jesu, pogotovo prvi koji je dosta igraca progurao iz svoje agencije...

Eto, vidis da ga ne bi zvao ni ti, ali znas koja je razlika u svmu tome..To sto kada se eventualno plasiramo na EP sto ce citava javnost da zahtijeva da vidi Mirzu na djelu, i naravno morat ce ga se zvat, a on ce naravno tada da dodje, jer hej ko ce da propusti smotru najboljih kosarkasa. Ovo samo pricamo evenutalno ako se plasiramo...

Ostalo je samo ime.....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 avg 2010, 12:44

mirzu boli lijevi testis i ne moze doci :D
stavlja covjek obloge
ma nezz bio mi je drag a sad je posto g o v n o i to ono pravo
sramota
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 08 avg 2010, 21:00

Ma Mirza je KRALJ.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: guillermo i 9 gostiju.