Bravo za BHF again. Nisam ni sumnjao. Ne treba prekidati ni ako se ne kvalifikujemo. Ali savez mora konačno pasti iza baraža.Tarik14 je napisao/la:http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 0&Itemid=2
Odlican tekst o stav BHFanaticosa.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Zato ja cijenim Milana Jelića, čovjek na najbolji način dao ostavku...najbolje bi bilo da svi tako odu, da budemo 100 posto sigurni da se neće vratit...

Jel' ko slusao pjesmu od grupe KZU ole ole Pzu oje oje - Savez...
http://www.myspace.com/kzuoleoleamppzuojeoje
veceras su bila predgrupa hladno pivu u bihacu, pa su svirali tu pjesmu, a najjace je bilo na kraju pjesme kad smo svi skandirali savez napolje
joj da nas je munib cuo
sorry ako je malo off topic...
http://www.myspace.com/kzuoleoleamppzuojeoje
veceras su bila predgrupa hladno pivu u bihacu, pa su svirali tu pjesmu, a najjace je bilo na kraju pjesme kad smo svi skandirali savez napolje

sorry ako je malo off topic...
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
za ove bolesnike u savezu netreba ni trositi rijeci samo FUJ
I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI I TAD ĆE BHF ZA TEBE GINUTI ALE ALE ALE BOSNO VOLIM TE
Hajmo ih 'rušit!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
- el-fighter
- Kontakt:
Tu sam ako treba pomoć.aseemic je napisao/la:Hajmo ih 'rušit!
VI PREDSTAVLJATE TRI NARODA AL KRADETE U TIMU, E HEBEM VAM MATER U ..... SAD MJENJAMO KLIMU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- DinceManijak
- Kontakt:
Evo ih "rusimo" godinama, a nismo ni prvi sprat okrznuli a toliko ih "rusimo" 
Jbg, demokratija je pa se mora civilizovano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sta mislite ljudi za ovo što je fifa poslala nsBIH (namjerno malim ns) za ovo imenovanje jednog presjednika
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19048.htm
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Mozemo im mi govoriti sta god hocemo, oni ce i dalje nastaviti da rade po starom nacinu.juventus 0244 je napisao/la:sta mislite ljudi za ovo što je fifa poslala nsBIH (namjerno malim ns) za ovo imenovanje jednog presjednika

Boli njih neka stvar za zeljama i molbama FIFA-e i UEFA-e...juventus 0244 je napisao/la:sta mislite ljudi za ovo što je fifa poslala nsBIH (namjerno malim ns) za ovo imenovanje jednog presjednika

100% sportski i krajnje opušten potpis
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
skandal, Fifa rusi Dejtonski sporazumjuventus 0244 je napisao/la:sta mislite ljudi za ovo što je fifa poslala nsBIH (namjerno malim ns) za ovo imenovanje jednog presjednika

a u njemu lijepo pise da svugdje moraju biti trojica i primati plate i obavljati posao za koji je dovoljna jedna osoba

na primjer ako crkne sijalica u hodniku saveza, moraju se trojica popeti da je promjene

- bosanac723
- Kontakt:
Rusi mo savez i uz to imidz igraca i repke, a jos pogotovo naseg naroda...samo naprijed rajaDinceManijak je napisao/la:Evo ih "rusimo" godinama, a nismo ni prvi sprat okrznuli a toliko ih "rusimo"

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
halo usanovicu bjezi odvdebosanac723 je napisao/la:Rusi mo savez i uz to imidz igraca i repke, a jos pogotovo naseg naroda...samo naprijed rajaDinceManijak je napisao/la:Evo ih "rusimo" godinama, a nismo ni prvi sprat okrznuli a toliko ih "rusimo"
ko ti radi u savezu, ciji si ti, munjin, sujejmanov, iljin,
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma ne moze ovu bagtu ni KGB rastjerat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bosanac723
- Kontakt:
uhh jest mi neko opasan. Samo da znas kako si pametan, nemoj se ljutit sto sam pametniji od tebe i sto imam bolje argumente i sta pametnije reciZELJO DO GROBA je napisao/la:halo usanovicu bjezi odvdebosanac723 je napisao/la:Rusi mo savez i uz to imidz igraca i repke, a jos pogotovo naseg naroda...samo naprijed rajaDinceManijak je napisao/la:Evo ih "rusimo" godinama, a nismo ni prvi sprat okrznuli a toliko ih "rusimo"
ko ti radi u savezu, ciji si ti, munjin, sujejmanov, iljin,

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Pa objektivno i jesmo seljaci...mal je skroz procenat "kulturne" raje u BiHbosanac723 je napisao/la:
uhh jest mi neko opasan. Samo da znas kako si pametan, nemoj se ljutit sto sam pametniji od tebe i sto imam bolje argumente i sta pametnije reci. ti ocigledno ne shvatas da to paljenje baklji i rusenje stadiona kad god repka igra da ide protiv nas totalno a nista u nasu korist. Kako mislis nas svaka repka gleda poslije belgije i tih ostali slucajeva?? MI SMO SELJACI!! tako nas gledaju, malo ukljuci mozak pa ces skontat, il mozda si pao par puta na glavu kao dijete pa taj dio mozga ti ne funkcionise.

- bosanac723
- Kontakt:
Ima nas ko u Sahari vodefanatic je napisao/la:Pa objektivno i jesmo seljaci...mal je skroz procenat "kulturne" raje u BiHbosanac723 je napisao/la:
uhh jest mi neko opasan. Samo da znas kako si pametan, nemoj se ljutit sto sam pametniji od tebe i sto imam bolje argumente i sta pametnije reci. ti ocigledno ne shvatas da to paljenje baklji i rusenje stadiona kad god repka igra da ide protiv nas totalno a nista u nasu korist. Kako mislis nas svaka repka gleda poslije belgije i tih ostali slucajeva?? MI SMO SELJACI!! tako nas gledaju, malo ukljuci mozak pa ces skontat, il mozda si pao par puta na glavu kao dijete pa taj dio mozga ti ne funkcionise.

pa de nam ti pametnjakovicu reci kako cemo skinuti savez.mozda navijanjem SAVEZ NAPOLJE..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
stani ba ko bi na zvao seljacima, pa mi se borimo za nase dobro, odnosno protiv saveza...a eto neka nas zovu seljacima, al sta zavce nas pola godine seljaci iz Bosne a mi u savezu imamo Barbareza, Osima, Mesu il sta ti ja znam koga...nego ovako opet smo seljaci a imamo ovu bagru u savezufanatic je napisao/la:Pa objektivno i jesmo seljaci...mal je skroz procenat "kulturne" raje u BiHbosanac723 je napisao/la:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bosanac723
- Kontakt:
Pa gospodine ja sam mislio da si ti taj sto zeli da igra prijateljske protiv jaci ekipa iz evrope, po put Engleske, Rumunije, Francuske, Njemacke, itd...sa takvim ponasanjem kakvim daju nasi "navijaci" sumnjam da cemo ikad igrat protiv tih repki, nisu oni glupi da nas trpe i da imaju glavobolju od naseg s*anja. Hajmo ljudima pokazat da smo normalan narod i da zivimo i civilizirano svijetu, a ne da smo oni seljaci koji samo znaju da pale, ubijaju i ruse....kako nas cijeli svijet gleda. Ako hoces promjene i zelis da dodjes do toga, ima se mjesto za to, i vjeruj to nije kad repka igra, da se stadion pali po Genku, Turskoj, Spaniji i gdje god drugo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:stani ba ko bi na zvao seljacima, pa mi se borimo za nase dobro, odnosno protiv saveza...a eto neka nas zovu seljacima, al sta zavce nas pola godine seljaci iz Bosne a mi u savezu imamo Barbareza, Osima, Mesu il sta ti ja znam koga...nego ovako opet smo seljaci a imamo ovu bagru u savezufanatic je napisao/la:Pa objektivno i jesmo seljaci...mal je skroz procenat "kulturne" raje u BiHbosanac723 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.