Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Vidim pljujete Jazvina istina momak nema neki kvalitet u ofanzivnom djelu kao Varda ali da ne vrijedi ne bih igrao u Španiji i Grčkoj.Ono što je najvažnije bori se i sasvim korektno obavlja zadatke u odbrani može on i bolje kad ima svoj dan.
Bavčić za mene veliko iznenađenje pogotovou skoku znam da ćete se smijati ali sinoć me malo igrom podsjetio na Vujičića očigledan napredak iako ranije nisam bio njegov fan.Može i on komotno na centarsku poziciju(5).
Varda Henry klase nama se šta reći.
Najviše me se dojmila odbrana sinoć osim def. skoka to moramo popraviti ali ova je Ukraina nadskakala Mak. koja je valjda jača od nas pod košem.
Sabe svaka čast on je za Sirijca izmislio košarku.
Ostali očekivano.
Mađare ćemo dobiti 15 razlike sinoćnim zalaganjem sigurno.
Što se tiče Makedonije vidim da su tanki na poziciji 2 i 3 pa bih to trebali iskoristiti tu smo najači.
Bavčić za mene veliko iznenađenje pogotovou skoku znam da ćete se smijati ali sinoć me malo igrom podsjetio na Vujičića očigledan napredak iako ranije nisam bio njegov fan.Može i on komotno na centarsku poziciju(5).
Najviše me se dojmila odbrana sinoć osim def. skoka to moramo popraviti ali ova je Ukraina nadskakala Mak. koja je valjda jača od nas pod košem.
Ostali očekivano.
Što se tiče Makedonije vidim da su tanki na poziciji 2 i 3 pa bih to trebali iskoristiti tu smo najači.
ja sinoc nisam primijetio fanatikose,jesu li ikako bili na utakmici?????????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
sta cemi kog vraga da se deru bolje gledati tekmu u pravoj kosarkaskoj atmosferistolica je napisao/la:ja sinoc nisam primijetio fanatikose,jesu li ikako bili na utakmici?????????
ljepota
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
-
- Kontakt:
tax omfG, pa meni je bilo x puta ljepse cuti kada krene nasa himna a fanaticosi Jedna si jedina, nego ovi sute -.- citava utakmica je bila samo pljeskanje, ako je to kosarkaska atmosfera onda se poserem na nju. Fanaticosa kako sam vidio je bilo u skroz malom broju, nazalost..
oni se prije svega lože na fudbaltax je napisao/la:sta cemi kog vraga da se deru bolje gledati tekmu u pravoj kosarkaskoj atmosferistolica je napisao/la:ja sinoc nisam primijetio fanatikose,jesu li ikako bili na utakmici?????????
ljepota
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 07 avg 2010, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
ali himna nema teksta da ima pjevali bi ljudi zar ne?Zavidovićanin je napisao/la:tax omfG, pa meni je bilo x puta ljepse cuti kada krene nasa himna a fanaticosi Jedna si jedina, nego ovi sute -.- citava utakmica je bila samo pljeskanje, ako je to kosarkaska atmosfera onda se poserem na nju. Fanaticosa kako sam vidio je bilo u skroz malom broju, nazalost..
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
ne znam da li se slazes,ali svi znamo za ogranicene mogucnosti jazvina u napadu.taj covjek uvijek na pocetku utakmce postigne poene,obavezno neko zakucavanje i to je to sto se napadackog dijela tice.ali sto se tice odbrane i zatvaranja reketa.od kada je taj momak u reprezentaciji,ekipe koje igraju protiv nas uvijek su dominantnije u skoku,u jednom napadu nam se desava po 3 ili 4 puta da nam prave ofanzivne skokove.neko ce reci ne moze jazvin sam,ali u tim situacijama on je glavni on je kljuc,uz krilne centre.loptu njemu u skoku uzimaju,ne uzimaju gordicu ili nekom drugom.znam ja da je i kikanovic je slab u odbrani ,keno nije toliko visok,ali varda i u odbrani radi bolje nego jazvin.kada covjek vidi jazvina rekao bi ovaj ce pojesti svakog centra,ali njega nidje nema,postavlja se lose,reakcije lose,stvarno ne vidim nista dobrog u njegovoj igri.neno#4 je napisao/la:Razumijem ja vas sve u potpunosti nema tu dileme, na kraju krajeva svi smo mi na istoj strani, nego ja samo kazem za ovaj sistem igre sto je Sabe zamislio, Jazvin je puno bolja opcija od Kikanovica. Zato sto je teziste igre na vanjskoj liniji, i zato sto je Jazvin puno bolji igrac u odbrani nego Kikanovic, ja licno ocekujem protiv Makedonije i VB, da ce Jaza puno da koristi nama. Sinoc nije realizovao dva pasa Lakija, ali dok se to jos malo uhoda, ne znam da li su vidjeli to ono koji su sinoc bili, ja jesam zove Sabit Lakija i govori mu unutra, unutra, jer nije Jazvin Varda da moze da primi loptu 3 - 3,5 metra od kosa i to lagano zavrsava, njemu treba pas cisto u reket..
Ja sam se jutros probudio sa osmijehom na licu, nije toliko sto se pobijedila ta prosjecna Ukrajina, nego jednostavno vidi se da je atmosfera puno bolja, da ljudi disu kao jedan, pa oni su se ovako isto borili i protiv CG..
Kada smo gubili od CG, ljudi su poceli da se javljaju i da kritikuju, ali ekipa se dize, svakim danom su sve bolji i bolji..
VOLIM TE ŽELJO
gledajuci sastav makedonije,stvarno su tanki na pozicijama 1,2 i 3.nema vise stefanova,imaju antica i gecevskog,ostalo mi se cini prosjek,ali mi vazda imamo problema sa njima.stvarno su lagano dobili sinoc,ali ukrajinu su tek u finisu pobjedili i na kraju mozda i previsokim rezultatom 12-13 razlike a do 3 minute prije kraja je bio egaldacco je napisao/la:Vidim pljujete Jazvina istina momak nema neki kvalitet u ofanzivnom djelu kao Varda ali da ne vrijedi ne bih igrao u Španiji i Grčkoj.Ono što je najvažnije bori se i sasvim korektno obavlja zadatke u odbrani može on i bolje kad ima svoj dan.
Ostali očekivano.
VOLIM TE ŽELJO
Raja odavno nisam pratio košarkašku repku ono na pravi način i sada znam dosta igrača,ali ne znam kakva je situacija sa savezom?Zašto Mirza ne želi da igra za repku ipak je on gigant jos kada sam vidio da ljiljanku nosi jos mi je drazi postao.MIRZA DOMINIRA 

Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 06 avg 2010, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Bo Mekkejleb, Riste Stefanov, braca Stojanovski su sasvim korektna vanjska linija..jordan 23 je napisao/la:gledajuci sastav makedonije,stvarno su tanki na pozicijama 1,2 i 3.nema vise stefanova,imaju antica i gecevskog,ostalo mi se cini prosjek,ali mi vazda imamo problema sa njima.stvarno su lagano dobili sinoc,ali ukrajinu su tek u finisu pobjedili i na kraju mozda i previsokim rezultatom 12-13 razlike a do 3 minute prije kraja je bio egaldacco je napisao/la:Vidim pljujete Jazvina istina momak nema neki kvalitet u ofanzivnom djelu kao Varda ali da ne vrijedi ne bih igrao u Španiji i Grčkoj.Ono što je najvažnije bori se i sasvim korektno obavlja zadatke u odbrani može on i bolje kad ima svoj dan.
Ostali očekivano.
Oni su Ukrajini dobili gore, sto je vrlo bitno, u Skoplju ce da ih razbiju 20, 25 razlike, nemoj da se zavaravamo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa nigdje ja nisam rekao da je Jazvin odlican igrac, ja samo kazem da ne mozemo ocekivati da imamo dva odlicna centra, a pljustali otkazi na sve strane. Sve je to kako ti kazes, nema dileme, nije samo Jazvin kriv sto nam uzimaju lopte, pa nismo imali centra, ustvari jesmo ih imali, ali nisu htjeli da se odazivaju na pozive selektora. Kad Varda udje u formu i bude sposoban da pokrije 25 minuta, onda ce Jazvin da igra 10, a Keno 5 minuta na petici...Jazvin i Varda ne mogu u isti recenicu, Varda je '98 igrao Final 4 Eurolige...jordan 23 je napisao/la:ne znam da li se slazes,ali svi znamo za ogranicene mogucnosti jazvina u napadu.taj covjek uvijek na pocetku utakmce postigne poene,obavezno neko zakucavanje i to je to sto se napadackog dijela tice.ali sto se tice odbrane i zatvaranja reketa.od kada je taj momak u reprezentaciji,ekipe koje igraju protiv nas uvijek su dominantnije u skoku,u jednom napadu nam se desava po 3 ili 4 puta da nam prave ofanzivne skokove.neko ce reci ne moze jazvin sam,ali u tim situacijama on je glavni on je kljuc,uz krilne centre.loptu njemu u skoku uzimaju,ne uzimaju gordicu ili nekom drugom.znam ja da je i kikanovic je slab u odbrani ,keno nije toliko visok,ali varda i u odbrani radi bolje nego jazvin.kada covjek vidi jazvina rekao bi ovaj ce pojesti svakog centra,ali njega nidje nema,postavlja se lose,reakcije lose,stvarno ne vidim nista dobrog u njegovoj igri.neno#4 je napisao/la:Razumijem ja vas sve u potpunosti nema tu dileme, na kraju krajeva svi smo mi na istoj strani, nego ja samo kazem za ovaj sistem igre sto je Sabe zamislio, Jazvin je puno bolja opcija od Kikanovica. Zato sto je teziste igre na vanjskoj liniji, i zato sto je Jazvin puno bolji igrac u odbrani nego Kikanovic, ja licno ocekujem protiv Makedonije i VB, da ce Jaza puno da koristi nama. Sinoc nije realizovao dva pasa Lakija, ali dok se to jos malo uhoda, ne znam da li su vidjeli to ono koji su sinoc bili, ja jesam zove Sabit Lakija i govori mu unutra, unutra, jer nije Jazvin Varda da moze da primi loptu 3 - 3,5 metra od kosa i to lagano zavrsava, njemu treba pas cisto u reket..
Ja sam se jutros probudio sa osmijehom na licu, nije toliko sto se pobijedila ta prosjecna Ukrajina, nego jednostavno vidi se da je atmosfera puno bolja, da ljudi disu kao jedan, pa oni su se ovako isto borili i protiv CG..
Kada smo gubili od CG, ljudi su poceli da se javljaju i da kritikuju, ali ekipa se dize, svakim danom su sve bolji i bolji..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Očigledno da mnogi od nas gledaju različito na Jazvina, a i na košarku generalno. Već ranije u jednom postu spomenuh da Jazvinove sposobnosti dobro komplementiraju Vardine nedostatke i to ih čini prihvatljivom kombinacijom centara. Jazvin je bolji u odbrani i to i u duelu i u ispomoći. Varda je recimo sinoć nekoliko puta ostavio prazan reket, tj. nije pokrio "weak side" i dozvolio protivniku jeftine poene. On je sveukupno kvalitetniji od Jazvina, ali ovaj mu je zasigurno solidan "back up". Uostalom neka oni koji toliko kritiziraju Jazvina razmisle imamo li boljeg "back up"-centra (koji hoće da igra za repku). Čovjek nije bezveze godinama u reprezentaciji i to kod različitih selektora, a ima i solidnu klupsku karijeru. Treba prihvatiti njegova ograničenja u igri, ali odati mu priznanje za ono što čini u okviru svojih mogućnosti. Da se razumijemo, nije mi rodbina i uopšte ne znam momka, ali ne volim pljuvanje bez valjanih argumenata.jordan 23 je napisao/la:ne znam da li se slazes,ali svi znamo za ogranicene mogucnosti jazvina u napadu.taj covjek uvijek na pocetku utakmce postigne poene,obavezno neko zakucavanje i to je to sto se napadackog dijela tice.ali sto se tice odbrane i zatvaranja reketa.od kada je taj momak u reprezentaciji,ekipe koje igraju protiv nas uvijek su dominantnije u skoku,u jednom napadu nam se desava po 3 ili 4 puta da nam prave ofanzivne skokove.neko ce reci ne moze jazvin sam,ali u tim situacijama on je glavni on je kljuc,uz krilne centre.loptu njemu u skoku uzimaju,ne uzimaju gordicu ili nekom drugom.znam ja da je i kikanovic je slab u odbrani ,keno nije toliko visok,ali varda i u odbrani radi bolje nego jazvin.kada covjek vidi jazvina rekao bi ovaj ce pojesti svakog centra,ali njega nidje nema,postavlja se lose,reakcije lose,stvarno ne vidim nista dobrog u njegovoj igri.neno#4 je napisao/la:Razumijem ja vas sve u potpunosti nema tu dileme, na kraju krajeva svi smo mi na istoj strani, nego ja samo kazem za ovaj sistem igre sto je Sabe zamislio, Jazvin je puno bolja opcija od Kikanovica. Zato sto je teziste igre na vanjskoj liniji, i zato sto je Jazvin puno bolji igrac u odbrani nego Kikanovic, ja licno ocekujem protiv Makedonije i VB, da ce Jaza puno da koristi nama. Sinoc nije realizovao dva pasa Lakija, ali dok se to jos malo uhoda, ne znam da li su vidjeli to ono koji su sinoc bili, ja jesam zove Sabit Lakija i govori mu unutra, unutra, jer nije Jazvin Varda da moze da primi loptu 3 - 3,5 metra od kosa i to lagano zavrsava, njemu treba pas cisto u reket..
"Float like a butterfly, sting like a bee"
neno#4 je napisao/la: Bo Mekkejleb, Riste Stefanov, braca Stojanovski su sasvim korektna vanjska linija..
Oni su Ukrajini dobili gore, sto je vrlo bitno, u Skoplju ce da ih razbiju 20, 25 razlike, nemoj da se zavaravamo....
Koliko sam ja primijetio-McCaleb nije igrao prve dvije utakmice !? Jel' on uopste u sastavu?
Di mi je neno , evo stiže čestitka , nisam mogao prije evo još se motori nisu ohladili . Nažalost nisam gledao tekmu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Eo moje vidjenje, nemojte se ljutit..
Jazvin - najgori kod nas, gore je vec receno sve o njemu, samo jedan pokazatelj koliko nam fale Kikanovic i Teletovic.
Bajramovic - Nije odigrao grozno kako zna da odigra, pogadjo ne neke trice, samo jednom napravio svoje poznate korake poslije finte suta, ali je u obrani grozno igro, preuzme Fesenka (pomogne Vardi ili Jazvinu) Fesenko vidi ne moze nista vrati loptu beku, a Zlatan ostane na Fesensku sa (Vardom, Jazvinom zajedno), a Pecherov stoji sam na trici.. Aj valjda ce biti bolje protiv Madjarske.
Varda - Savrsen igrac, svaka mu cast sto je dosao..
Bavcic - Dobra partija, skako je u odbrani kad niko nije mogo, njegova visina ce nam biti od velike pomoci.
Milosevic - Malo je igro, zabio 2 poena na lijep prodor..
Domercant - Znaci svaka mu cast sto je dosao i sto se bori za nas, sut fantastican, jedino se brzo umori, al fantastican igrac, Masallah..
Kojadinovic - Bas nam dobro dodje, razigrava...
Djedovic - Odlicna partija, nek samo nastavi tako..
Gordic - Isto odlican..
Nesovic - Nije nesto dobro odigrao, bit ce bolje.
Jazvin - najgori kod nas, gore je vec receno sve o njemu, samo jedan pokazatelj koliko nam fale Kikanovic i Teletovic.
Bajramovic - Nije odigrao grozno kako zna da odigra, pogadjo ne neke trice, samo jednom napravio svoje poznate korake poslije finte suta, ali je u obrani grozno igro, preuzme Fesenka (pomogne Vardi ili Jazvinu) Fesenko vidi ne moze nista vrati loptu beku, a Zlatan ostane na Fesensku sa (Vardom, Jazvinom zajedno), a Pecherov stoji sam na trici.. Aj valjda ce biti bolje protiv Madjarske.
Varda - Savrsen igrac, svaka mu cast sto je dosao..
Bavcic - Dobra partija, skako je u odbrani kad niko nije mogo, njegova visina ce nam biti od velike pomoci.
Milosevic - Malo je igro, zabio 2 poena na lijep prodor..
Domercant - Znaci svaka mu cast sto je dosao i sto se bori za nas, sut fantastican, jedino se brzo umori, al fantastican igrac, Masallah..
Kojadinovic - Bas nam dobro dodje, razigrava...
Djedovic - Odlicna partija, nek samo nastavi tako..
Gordic - Isto odlican..
Nesovic - Nije nesto dobro odigrao, bit ce bolje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
igra im onaj mali razigravač Green u prve dvije nije bio šuterski raspoložen al je vrhunski igrač bez sumnjeadnan24 je napisao/la:neno#4 je napisao/la: Bo Mekkejleb, Riste Stefanov, braca Stojanovski su sasvim korektna vanjska linija..
Koliko sam ja primijetio-McCaleb nije igrao prve dvije utakmice !? Jel' on uopste u sastavu?
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 06 avg 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
svi nasi komentari oko jazvina su tu negdje,ali kad dodje utakmica pitanje sta on od toga dobrog,sto kao ima,ustvari uradi.mislim da u duelu sa makedonijom lose nam se pise iz razloga sto varda nije spreman.antic i gecevski su 2 razlicita tipa centra.gecevski se cesto izvlaci na liniju 3 poena,a antic ipak preferira reket.pokretljiviji su ,snalazljiviji.vardi treba ispooc.jazvin to ne moze pokriti,bavcic isto tako.mozda keno,ali ne znam ni sam bice gutavo.nasa sansa je vanjska linija koja mora imati svoju vece.i borbenost kao od sinoc,uzdam se u vardu,ali koliko moze sam protiv ove dvojice,on jeste bolji igrac od obojice,u napadu ce odraditi svoje,ali da ga preko licni gresaka ne eliminisu.jer gledajuci prve utakmice njih dvojica postizu polovinu poena makedonijeTaktičar je napisao/la:Očigledno da mnogi od nas gledaju različito na Jazvina, a i na košarku generalno. Već ranije u jednom postu spomenuh da Jazvinove sposobnosti dobro komplementiraju Vardine nedostatke i to ih čini prihvatljivom kombinacijom centara. Jazvin je bolji u odbrani i to i u duelu i u ispomoći. Varda je recimo sinoć nekoliko puta ostavio prazan reket, tj. nije pokrio "weak side" i dozvolio protivniku jeftine poene. On je sveukupno kvalitetniji od Jazvina, ali ovaj mu je zasigurno solidan "back up". Uostalom neka oni koji toliko kritiziraju Jazvina razmisle imamo li boljeg "back up"-centra (koji hoće da igra za repku). Čovjek nije bezveze godinama u reprezentaciji i to kod različitih selektora, a ima i solidnu klupsku karijeru. Treba prihvatiti njegova ograničenja u igri, ali odati mu priznanje za ono što čini u okviru svojih mogućnosti. Da se razumijemo, nije mi rodbina i uopšte ne znam momka, ali ne volim pljuvanje bez valjanih argumenata.jordan 23 je napisao/la:ne znam da li se slazes,ali svi znamo za ogranicene mogucnosti jazvina u napadu.taj covjek uvijek na pocetku utakmce postigne poene,obavezno neko zakucavanje i to je to sto se napadackog dijela tice.ali sto se tice odbrane i zatvaranja reketa.od kada je taj momak u reprezentaciji,ekipe koje igraju protiv nas uvijek su dominantnije u skoku,u jednom napadu nam se desava po 3 ili 4 puta da nam prave ofanzivne skokove.neko ce reci ne moze jazvin sam,ali u tim situacijama on je glavni on je kljuc,uz krilne centre.loptu njemu u skoku uzimaju,ne uzimaju gordicu ili nekom drugom.znam ja da je i kikanovic je slab u odbrani ,keno nije toliko visok,ali varda i u odbrani radi bolje nego jazvin.kada covjek vidi jazvina rekao bi ovaj ce pojesti svakog centra,ali njega nidje nema,postavlja se lose,reakcije lose,stvarno ne vidim nista dobrog u njegovoj igri.neno#4 je napisao/la:Razumijem ja vas sve u potpunosti nema tu dileme, na kraju krajeva svi smo mi na istoj strani, nego ja samo kazem za ovaj sistem igre sto je Sabe zamislio, Jazvin je puno bolja opcija od Kikanovica. Zato sto je teziste igre na vanjskoj liniji, i zato sto je Jazvin puno bolji igrac u odbrani nego Kikanovic, ja licno ocekujem protiv Makedonije i VB, da ce Jaza puno da koristi nama. Sinoc nije realizovao dva pasa Lakija, ali dok se to jos malo uhoda, ne znam da li su vidjeli to ono koji su sinoc bili, ja jesam zove Sabit Lakija i govori mu unutra, unutra, jer nije Jazvin Varda da moze da primi loptu 3 - 3,5 metra od kosa i to lagano zavrsava, njemu treba pas cisto u reket..
VOLIM TE ŽELJO
Evo me evo, pa hvala prijatelju, nadam se da je bilo dobro dolekksiroki je napisao/la:Di mi je neno , evo stiže čestitka , nisam mogao prije evo još se motori nisu ohladili . Nažalost nisam gledao tekmu .

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
antic je 4 i moze da ide na 5 (krilnicentar koji moze da se uvuce pod kos i tu da igra), a ima isto tako dobar sut sa vana, ako ne i bolji od gecevskog, dok je gecevski 5 na 4 (centar koji uglavnom igra pod kosem, ali se zna izvlaciti na vanjski sut), njihov jedini klasicni centar je samardziskijordan 23 je napisao/la:svi nasi komentari oko jazvina su tu negdje,ali kad dodje utakmica pitanje sta on od toga dobrog,sto kao ima,ustvari uradi.mislim da u duelu sa makedonijom lose nam se pise iz razloga sto varda nije spreman.antic i gecevski su 2 razlicita tipa centra.gecevski se cesto izvlaci na liniju 3 poena,a antic ipak preferira reket.pokretljiviji su ,snalazljiviji.vardi treba ispooc.jazvin to ne moze pokriti,bavcic isto tako.mozda keno,ali ne znam ni sam bice gutavo.nasa sansa je vanjska linija koja mora imati svoju vece.i borbenost kao od sinoc,uzdam se u vardu,ali koliko moze sam protiv ove dvojice,on jeste bolji igrac od obojice,u napadu ce odraditi svoje,ali da ga preko licni gresaka ne eliminisu.jer gledajuci prve utakmice njih dvojica postizu polovinu poena makedonijeTaktičar je napisao/la:Očigledno da mnogi od nas gledaju različito na Jazvina, a i na košarku generalno. Već ranije u jednom postu spomenuh da Jazvinove sposobnosti dobro komplementiraju Vardine nedostatke i to ih čini prihvatljivom kombinacijom centara. Jazvin je bolji u odbrani i to i u duelu i u ispomoći. Varda je recimo sinoć nekoliko puta ostavio prazan reket, tj. nije pokrio "weak side" i dozvolio protivniku jeftine poene. On je sveukupno kvalitetniji od Jazvina, ali ovaj mu je zasigurno solidan "back up". Uostalom neka oni koji toliko kritiziraju Jazvina razmisle imamo li boljeg "back up"-centra (koji hoće da igra za repku). Čovjek nije bezveze godinama u reprezentaciji i to kod različitih selektora, a ima i solidnu klupsku karijeru. Treba prihvatiti njegova ograničenja u igri, ali odati mu priznanje za ono što čini u okviru svojih mogućnosti. Da se razumijemo, nije mi rodbina i uopšte ne znam momka, ali ne volim pljuvanje bez valjanih argumenata.jordan 23 je napisao/la: ne znam da li se slazes,ali svi znamo za ogranicene mogucnosti jazvina u napadu.taj covjek uvijek na pocetku utakmce postigne poene,obavezno neko zakucavanje i to je to sto se napadackog dijela tice.ali sto se tice odbrane i zatvaranja reketa.od kada je taj momak u reprezentaciji,ekipe koje igraju protiv nas uvijek su dominantnije u skoku,u jednom napadu nam se desava po 3 ili 4 puta da nam prave ofanzivne skokove.neko ce reci ne moze jazvin sam,ali u tim situacijama on je glavni on je kljuc,uz krilne centre.loptu njemu u skoku uzimaju,ne uzimaju gordicu ili nekom drugom.znam ja da je i kikanovic je slab u odbrani ,keno nije toliko visok,ali varda i u odbrani radi bolje nego jazvin.kada covjek vidi jazvina rekao bi ovaj ce pojesti svakog centra,ali njega nidje nema,postavlja se lose,reakcije lose,stvarno ne vidim nista dobrog u njegovoj igri.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovdje ocigledno svi neku svoju politiku vode
.
Bo Mekkejleb ce da igra sve ostale utakmice, nije bio spreman do sada jer se kasno prikljucio na pripreme....

Bo Mekkejleb ce da igra sve ostale utakmice, nije bio spreman do sada jer se kasno prikljucio na pripreme....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.