FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
@ Zdena 04
1. Eto vids meni je bas zbog toga drago sto se odigrali jednom bas otvoreno i niste igrali bunker, kako ste vecinom to radili. Bila je dosta dobra utakmica, s puno prilika, ali golovi su pali na obje strane vise sretno nego spretno. I mislim da je remi realn ishod. Znaju Magath i Hollerbach kako treba igrati protiv svojih.
2. Ja nisam nikad rekao da ste losi na nivou nase lige, nego ste nekad igrali antifudbal sto je i sam Magath rekao. A o sreci meni ne trebas pricati, ja znam kako je to, kada ti npr. penali odlucuju hoces li u finale (DFB kup protiv Smetljara) ili papirici, ili cist ponisten gol (Ufea Cup isto protiv Smetljara), ili ove sezone teske povrede nosioca igre. Mislim da smo imali dosta ne srece i da je vrijeme da se nesta vrati s kamatama.
3. Ja nisam gledao utakmicu nego sam citao razne clanke na Njemackim stranicama, poslje kada budem imao vise vremena cu ti postaviti te clanke i na vecini se svodilo "Gleucklicher derby-sieg fuer Schalke".
4. Mislim da tabela dovljno govori.
http://www.****.de/aktuelle-uefa-te ... liste.html
Znaci za Njemacku smo prethodnih 5 godina donijeli 23 boda vise nego Vi. Naravno poslje se ovo mnozi s nekim koefcijenotom (kojeg mozes provjeriti na Wikipedi-i) i dobije se tabela za drzave.
1. Eto vids meni je bas zbog toga drago sto se odigrali jednom bas otvoreno i niste igrali bunker, kako ste vecinom to radili. Bila je dosta dobra utakmica, s puno prilika, ali golovi su pali na obje strane vise sretno nego spretno. I mislim da je remi realn ishod. Znaju Magath i Hollerbach kako treba igrati protiv svojih.
2. Ja nisam nikad rekao da ste losi na nivou nase lige, nego ste nekad igrali antifudbal sto je i sam Magath rekao. A o sreci meni ne trebas pricati, ja znam kako je to, kada ti npr. penali odlucuju hoces li u finale (DFB kup protiv Smetljara) ili papirici, ili cist ponisten gol (Ufea Cup isto protiv Smetljara), ili ove sezone teske povrede nosioca igre. Mislim da smo imali dosta ne srece i da je vrijeme da se nesta vrati s kamatama.
3. Ja nisam gledao utakmicu nego sam citao razne clanke na Njemackim stranicama, poslje kada budem imao vise vremena cu ti postaviti te clanke i na vecini se svodilo "Gleucklicher derby-sieg fuer Schalke".
4. Mislim da tabela dovljno govori.
http://www.****.de/aktuelle-uefa-te ... liste.html
Znaci za Njemacku smo prethodnih 5 godina donijeli 23 boda vise nego Vi. Naravno poslje se ovo mnozi s nekim koefcijenotom (kojeg mozes provjeriti na Wikipedi-i) i dobije se tabela za drzave.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zdena04 je napisao/la:Opa! Vid što smo postali popularni.![]()
Vidim da se i ona pčelica javila na ovoj temi pa da mu nekoliko stvari objasnimo. Kao prvo, dobro pogledaj moj avatar.![]()
Znam da si ti sad pun elana jer ste dobili Leverkuzena. Da je imalo realno bilo, Dortmund bi u prvom poluvremenu gubio sa 4:0. Al' eto "najljepši" fudbaler lige je pogodio dva puta i osigurao pobjedu.
Ovaj post me jako nasmijao, hahaha. Ti izgleda da si tek počeo da pratiš BL. A šta se to mora vratiti? Nepravda prošlosezonskog derbija? Ili šta?
Čuj "post" hahaha. Nije to bio nikakav post već sportski i finansijski kolaps kluba. Borili ste se za opstanak dok smo mi bili u samom vrhu. Između ostaloga, tvoj ....... klub ne bi smio ni biti u prvoj ligi da nije novca Fc Bayern Münchena i zato ti je bolje postavi njihov neki grb kao avatar. Zar se ne zapitaš zašto protiv Bayerna Dortmund redovno primi petardu? Zar misliš da je to slučajno?
Bili su u Cup Uefa dva puta u polufinalu, ali ti se naravno toga ne sjećaš jer se tek počeo da pratiš fudbal. Bolan kako možeš napiisati ovakve stvari? Samo četvrtfinale LP? Pa imaš kompjuter ispred sebe, barem prije malo googlaj i provjeri prvo. Ja sam samo gledao da stručnjaci potvrđuju ono što sam ja napisao na forumu, da je bio regularan pogodak.
1.Da pogledam tvoj avatar? To mi dovoljno govori sta vama predstavlja Borussia D...vama je najveci uspjeh u sezoni kada ostvarite "derby sieg"...
2.Da je Leverkusen vodio sa 4-0 na poluvremenu i da fudbal inace tako funkcionise sad bi Schalke bio tamo negdje sa Koln-om i Gladbachom...na vasu srecu ne broje se prilike vec samo golovi(pa makar svaki gol bio iz prekida)
3.Ovo "najljepsi" ne kontam nikako...
4.Kada kazem da se Schalke-u mora vratiti ta (ne)sreca onda ne mislim na samo duele sa BvB-om vec uopsteno na ovu sezonu...realno imate mnogo srece citavu godinu a jednom kada vas sreca napusti odmah se dize buka oko toga...vidi se da ste navikli...a sta je sad problem oko proslogodisnjeg derbija?
5.I da,mi smo imali financijski kolaps ali se vracamo na stare staze i opet cemo se boriti za titulu za par godina(i osvojiti) dok ste vi vec 10 godina uz Bayern najbogatiji klub u ligi i opet niste uspjeli doci do titule...50+ godina bez titule je preeeeeevise...a naravno da je Bayern pomogao Dortmundu...oni su ozbiljan tim koji zeli uspjeh u europi a za to im je potrebna jaka konkurencija u njemackoj...znaju da im BvB to moze biti,nece valjda Schalke
6. Polufinale kupa uefa za mene i ne predstavlja neki uspjeh...ako ti vec vidis Schalke kao veliki klub onda se ne bi trebao zadovoljiti sa polufinalom drugog po jacini takmicenja u europi
7. A te "jadove" nit znam nit me interesuju...i molim te postedi me tih komentara tipa "jer si tek poceo pratiti fudbal" ...smorise me takve stvari na forumu
Sve je O.K. dečki, volim i ja vas.
Hajmo sad malo pjevati.
[youtube][/youtube]
@ Adnan, valjda je za svaki klub "svetinja" pobijediti u derbiju.
Čak i kod mene, u Sanskom Mostu, grad je gorio kad su nekad igrali Podgrmeč i Radnički. 
[youtube][/youtube]
@ Adnan, valjda je za svaki klub "svetinja" pobijediti u derbiju.
PRELIJEPO! ! !Jos jedan razlog sto sam poceo navijati sa S 04 da rascistim prije toga sam uvijek navijao od stranih tako reci za njemacke klubove međutim plavo-bijela poput željine zatim izvrsni navijaci,neki duh schalkeov koji me privukao kojeg ja nemogu rijecima opisati sve je to odlucilo da od prije godinu dana odlucim da pored Želje krenem navijati S 04...tri puta Željo pa S 04 i niko višeZdena04 je napisao/la:1. Vidim da Labbadia dobro uči od Magatha. Mislim, da pored toga što si veliki fanatik Schalkea, možeš biti zadovoljan igrom. Eto baš nad tvojim HSV-om momci pokažu da nije sve do prekida i kontri. Kao da su neki od igrača ovdje čitali tvoje komentareamerosm je napisao/la: Kolega sta smo to danas nervozni.![]()
Znas onu kako se kaze da se najbolje braniti oruzijem koje koristi tvoj protivnik i danas je to Labbadia uradio.
![]()
![]()
Eh sreca je hebena stvar, sada mozda znas kako se Adnan24 osjecao kada ste iz jedne prilike pobjedili na Westfallenu, ili kako navijaci Nuernberga kada ste opet dobili utakmicu, i ako je Nuerneberg bio bolji, prilika Charisteasa.![]()
![]()
Za nas koji licno volimo Njemacki fudbal i koji sino zelimo tu cetvrtu poziciju, odnosno jos jednog predstavnika u LP, Bayern i Hamburg jesu klubovi koji su najbolji, odnosno donose joj najvise dobrog, naravno jos tu treba dodati smetljare (Bremen).![]()
![]()
2.Hmm da, sreće je hebena stvar. Koliko mi puta nismo imali sreća.......sjetim se samo 2001 godine.... pa 2007......pa polufinale cup uefa protiv budućeg osvajača Seville.......pa dva od sudija pokradena derbija prošle sezone.......i puno tog još. Eh sad možeš li ti sebi zamisliti kako je meni bilo? Pored toga moram ovdje čitati kako smo loši, na nivou naše lige, loše igramo itd.
3. Nije bila samo jedna šansa protiv pčelica. Ovo ne želim više da ponovljam. Evo ti klip pa prebroj. (Obrati pažnju na ovog komentatora).
[youtube][/youtube]
4. Mislim da je malo neozbiljno porediti bilo koji klub u BL sa Bayernom po pitanju evropskih nastupa i uspjeha. Ne doprinosi baš HSV mnogo za tu četvrtu poziciju jer ti dobro znaš da se ta lista gleda i mijenja na osnovu pet sezona. Tu su drugi bundesligaši puno više doprinijeli nego HSV. Između ostaloga i moj Schalke.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Šteta. Ispadamo iz kupa u polufinalu sa svega jednim primljenim pogotkom u takmičenju. Igra je bila loša i jedne i druge ekipe, odlučio je jedan "čarobni" trenutak. Barem nismo primili petardu kod kuće kao pčelice. 
Zdena04 je napisao/la:Šteta. Ispadamo iz kupa u polufinalu sa svega jednim primljenim pogotkom u takmičenju. Igra je bila loša i jedne i druge ekipe, odlučio je jedan "čarobni" trenutak. Barem nismo primili petardu kod kuće kao pčelice.
Samo se ti tjesi
Mislim da je prikladnije da se ti tješiš.adnan24 je napisao/la:Zdena04 je napisao/la:Šteta. Ispadamo iz kupa u polufinalu sa svega jednim primljenim pogotkom u takmičenju. Igra je bila loša i jedne i druge ekipe, odlučio je jedan "čarobni" trenutak. Barem nismo primili petardu kod kuće kao pčelice.
Samo se ti tjesi...a opet cete sljedece sezone gledati u ledja najvecem klubu u rurskoj oblasti...ipak nas stil igre nekad dovede do neke primljene petarde ali na duge staze ce sigurno biti ispaltivije nego ova vasa "igra"
Ipak si naš klub pratio preko ekrana a ne svoj.
P.S. (ponavljmam se) Očeto da su tek počeo pratiti Schalke, inače bi znao kako smo mi igrali.
šteta ali nema veze zato ih u prvenstvu treba tuci nadam se,Kurany koliko sam gledo bio je stvarno dobar...
Bio je stvarno dobar ali, kao i ostali igrači, nije bio dovoljno odlučan da zatrese mrežu.Hamo je napisao/la:šteta ali nema veze zato ih u prvenstvu treba tuci nadam se,Kurany koliko sam gledo bio je stvarno dobar...
Zdena04 je napisao/la: Mislim da je prikladnije da se ti tješiš.![]()
Ipak si naš klub pratio preko ekrana a ne svoj.![]()
![]()
![]()
P.S. (ponavljmam se) Očeto da su tek počeo pratiti Schalke, inače bi znao kako smo mi igrali.
Pa niste igrali polufinale lige prvaka pa da se moram tjesiti,ipak je to "samo" kup...A Schalke je igrao relativno lijepo do ove sezone ali sa Magathom mi se apsolutno ne svidja iako to na papiru izgleda odlicno...vidjet cemo dokad ce to trajati
Hmm mene to baš i ne interesuje koliko će dugo trajati. Ja ću i dalje navijati za Schalke. Nisam ja od onih koji navijaju za neki klub samo zbog titula ili ti ga zbog nekih Džeki, Barbareza, Salihamidžića isl.adnan24 je napisao/la:Zdena04 je napisao/la: Mislim da je prikladnije da se ti tješiš.![]()
![]()
![]()
Pa niste igrali polufinale lige prvaka pa da se moram tjesiti,ipak je to "samo" kup...A Schalke je igrao relativno lijepo do ove sezone ali sa Magathom mi se apsolutno ne svidja iako to na papiru izgleda odlicno...vidjet cemo dokad ce to trajati
Ovo za Salihamidzica i Barbareza je bilo na moj racun.Zdena04 je napisao/la:Hmm mene to baš i ne interesuje koliko će dugo trajati. Ja ću i dalje navijati za Schalke. Nisam ja od onih koji navijaju za neki klub samo zbog titula ili ti ga zbog nekih Džeki, Barbareza, Salihamidžića isl.adnan24 je napisao/la:Zdena04 je napisao/la: Mislim da je prikladnije da se ti tješiš.![]()
![]()
![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zdena04 je napisao/la: Hmm mene to baš i ne interesuje koliko će dugo trajati. Ja ću i dalje navijati za Schalke. Nisam ja od onih koji navijaju za neki klub samo zbog titula ili ti ga zbog nekih Džeki, Barbareza, Salihamidžića isl.
Pa naravno,"respect" za to...tako i treba da bude
@amerosm
Po meni nije problem zbog cega pocnes navijati za klub vec je fazon nastaviti navijati i kad ode Dzeko ili Barbarez...a nekad i glupost neka moze da te povuce pa da krenes navijati za neki klub
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 24 mar 2010, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bilo na tvoj račun već samo replika na Adnanov posljednji komentar.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad se nadas.Hamo je napisao/la:šteta ali nema veze zato ih u prvenstvu treba tuci nadam se,Kurany koliko sam gledo bio je stvarno dobar...
Do prije neki dan si bio uvjeren da cete nas uzeti bez problema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
schalke je skupo prodao svoju kozu. odlucila je veca fizicka spremnost bayerna, za divno cudo.
igra schalkea je procitana, samo sto se tome slabo koja ekipa moze suprostaviti. naravno, osim nekih
teren je stvarno bio los, osim u "golmanovom dijelu".
igra schalkea je procitana, samo sto se tome slabo koja ekipa moze suprostaviti. naravno, osim nekih
Vom Jäger zum Gejagten
Ne znam na osnovu čega dolaziš do zaključka da Bayern ima veću fizičku spremnost?geronimo je napisao/la:schalke je skupo prodao svoju kozu. odlucila je veca fizicka spremnost bayerna, za divno cudo.
igra schalkea je procitana, samo sto se tome slabo koja ekipa moze suprostaviti. naravno, osim nekih![]()
Ja sam sinoć vidio dvije loše ekipe na terenu. Bayern nije imao nikakvu ideju u igri osim što su nekad uputili dugu loptu ka Robbenu.
ma onaj Bilal kad uzme loptu...omerbavarac je napisao/la:Sad se nadas.Hamo je napisao/la:šteta ali nema veze zato ih u prvenstvu treba tuci nadam se,Kurany koliko sam gledo bio je stvarno dobar...![]()
![]()
Do prije neki dan si bio uvjeren da cete nas uzeti bez problema.![]()
i smijesno mi je to za fizicku spremnost pa ako iko ima fizicku spremnost to je S 04 i to daleko najjacu...geronimo je napisao/la:schalke je skupo prodao svoju kozu. odlucila je veca fizicka spremnost bayerna, za divno cudo.
igra schalkea je procitana, samo sto se tome slabo koja ekipa moze suprostaviti. naravno, osim nekih![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Sinoc vala ih je Bayern ubio trkom,sad jel' to slucajnost ili ne,ne znam,ali Bayern je u produzecima nadigrao S04...Hamo je napisao/la:i smijesno mi je to za fizicku spremnost pa ako iko ima fizicku spremnost to je S 04 i to daleko najjacu...geronimo je napisao/la:schalke je skupo prodao svoju kozu. odlucila je veca fizicka spremnost bayerna, za divno cudo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.