Edin TM87 je napisao/la:- Green Dragonsi su bili veliki tim, koji se prosle godine borio za 2. ligu pod vodstvom Bosca i OTYNS_YNWA, no kad je legenda reala dosao u tim unio je nemir u ekipu, poceli su belaji, svadje, nemile scene, losi rezultati i na kraju se tadasnji kapiten Bosco, inace moj dobar prijatelj, povukao iz tima, te je za njim otisao OTYNS_YNWA, ali prava istina koja nije izasla u javnost je ta da ih je legenda otjerao, ucjenjujuci Bosca da ce na prestiznom forumskom sudu odati Boscovo pravo ime, tako da je kapiten podlegao pod pritiskom te napustio klub, novi kapiten se itekako dokazao jer je doveo 2 najgora igraca u historiji lige, te se Dragonsi, nekad velika ekipa, sada bore za opstanak u trecoj ligi...
Ispricao je Edin, velika nada FK Formule, koji trenutno nije u formi te je dodao:
Teze je na treninzima nego protiv ovakvog slabasnog kluba, dovoljno je pogledati njihovo stanje na tabeli i zakljuciti da ce ovo biti laksi trening.
Dragonsi su bili prosječan tim ,tek mojim dolaskom oni su postali pravi tim
Došao sam u ekipu i sa 6 mjesta ekipu doveo kolo prije kraja na prvu poziciju ,kasnije smo završili na 3 mjestu(imo sam pomoć suigrača ,ali iskreno ja sam bio najzaslužniji za uspjeh )
Bosca nisam otjerao,OTNYSA još manje ,molim te kad ga vidiš pitaj ga jesam li ga otjero ja ću ti reći ko je on
Mali nakon ovakvih izjava ,izletićeš iz lige ko višek na kraju sezone ,i bićete potopljeni u subotu
Imaš pozdrav antitalentu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.