SportSport.ba liga chat

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la defender » 26 sep 2011, 00:21

LBJ MVP je napisao/la:Valjda je ovo prava tema da postavim ovo pitanje :D
Gdje mogu naći prošlosezonske tabele?Jel u arhivi ss.ba lige ili to nema tamo?
neću da bezveze tražim dok ne provjerim imal :mrgreen:
Ovdje sam prebacio, najvise radi obavjestenja za KUP ;)
u arhivi imas samo tabelu nakon 18 kola na 25 str. a ako hoces sve tabele javi pa cu ti poslati na pm :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 16:10

Edin TM87 je napisao/la:Fala Bogu da Dragonsi igraju kuci, pa mi onaj levat vise nece moci krast golove i prepisivat...
Kake fajde ,kad ti antitalenat nisi zabio ima pet mjeseci ,da su Štef i Johni pametni dali bi ti otkaz :lol: :lol:
Jbg ja ću opet zabiti ,a ti ćeš ostati bez gola i ovo kolo :mrgreen: :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 sep 2011, 17:36

legenda reala je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Fala Bogu da Dragonsi igraju kuci, pa mi onaj levat vise nece moci krast golove i prepisivat...
Kake fajde ,kad ti antitalenat nisi zabio ima pet mjeseci ,da su Štef i Johni pametni dali bi ti otkaz :lol: :lol:
Mislis?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 20:14

Edin TM87 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Mislis?
Ne mislim nego sam siguran :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zagor
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga chat

Post Postao/la Zagor » 29 sep 2011, 16:20

MU: Nama je cilj prva liga !

Iako su izgubili u kupu ekipa Mislilaca nije razočarana. Ističu da je njima prvenstveno bitan prolazak u viši rang, a to je u ovom trenutku vrlo moguće, jer se nalaze na drugom mjestu druge lige. "Želimo da se nakon tri sezone ponovo vratimo u elitno društvo. Izbacili su nas u kupu "Medvjedi" sa 3:2, ali nas taj poraz i nije toliko poremetio. Trenutno smo drugi na tabeli i očekujemo da sljedeće sezone igramo u najvišem rangu." Kapiten ekipe Mislish Uniteda se i osvrnuo na odlazak Liedsona. "Liedson je bio važan igrač u našem timu, dao je dosta golova, ali ipak izrazio je želju za odlaskom i pružili smo mu čiste papire, potpisao je za jedan tim iz Kazastana. Umjesto njega u naš tim je došao jedan vrlo talentovan igrač, Afa, koji je veće dva puta savladao protivničke golmane.
;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 okt 2011, 14:22

fanatikos je napisao/la:Veliki gubitak za ekipu Backspace Uniteda,marsovac je banovan mjesec dana i propustice 3-4 kola ali ipak ja i ROBIJAŠ88 nastavljamo dalje s pobjedama
hahahahah :D :D zar i to moze :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 okt 2011, 21:04

fanatikos je napisao/la:Veliki gubitak za ekipu Backspace Uniteda,marsovac je banovan mjesec dana i propustice 3-4 kola ali ipak ja i ROBIJAŠ88 nastavljamo dalje s pobjedama
ahahahhahahahah
Možete naivnom Edinu maslati :mrgreen:
Tribalian je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Bravo Tribabliaban :mrgreen: Idemo u cvajtu, na bod smo od drugog mjesta :)
Edo reko sam ti ja lepo :mrgreen: za dve sezone idemo na titulu :mrgreen: Ima @ Legenda jaran da lepi tvoje postere po sobi :lol:
Nemate vi pojma ,Edin vas ionako napušta početkom decembra :P znamo ko čije lepi
PS nemoj više da prepisuješ od mene jesi čuo ;) :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 okt 2011, 21:20

Derbi večiti rivala :D

Formula vs Green Dragons

U prvom djelu sezone Dragonsi su razmontirali slabašnu Formulu sa 4:1 pogodcima legende reala3X i samira_tm87 i u tom meču su nastupali sa igračem manje .
Sada je skroz drugačija situacija Formula je u velikom naletu predvođena Zvezdinom decom ruši sve redom i u borbi je za ulazak u cvajtu ,dok su Dragonsi u vrlo lošoj formi i sa puno izostanaka i bore se za opstanaka u društvu najboljih :mrgreen:
Biće to i veliki okršaja kapitena Dragonsa i malog Edina koji teži da postane uspješan kao i on inače je Edin tek na početku svoje karijere :lol: :lol:
U oba tima je došlo do promjena u ekipi ,Dragonsi su doveli novog igrača Raul 64 dok su Bolidi doveli Tribaliana koji se odmah u prvom meču i pokazao i donjeo vrijedna tri boda svojoj ekipi ,U Dragonsima se Raul još nije pokazao u ligi s toga se nadamo njegovim pogodcima ovo kolo ;)
Iz oba tabora najavljuju meč sa puno golova i nadaju se da će oni biti baš ti koji će pobjediti ;)
Na kraju je kapiten Dragonsa poručio protivnicima da će biti poniženi i da će se malom Edinu zgaditi ova igra :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 okt 2011, 15:01

- Green Dragonsi su bili veliki tim, koji se prosle godine borio za 2. ligu pod vodstvom Bosca i OTYNS_YNWA, no kad je legenda reala dosao u tim unio je nemir u ekipu, poceli su belaji, svadje, nemile scene, losi rezultati i na kraju se tadasnji kapiten Bosco, inace moj dobar prijatelj, povukao iz tima, te je za njim otisao OTYNS_YNWA, ali prava istina koja nije izasla u javnost je ta da ih je legenda otjerao, ucjenjujuci Bosca da ce na prestiznom forumskom sudu odati Boscovo pravo ime, tako da je kapiten podlegao pod pritiskom te napustio klub, novi kapiten se itekako dokazao jer je doveo 2 najgora igraca u historiji lige, te se Dragonsi, nekad velika ekipa, sada bore za opstanak u trecoj ligi...

Ispricao je Edin, velika nada FK Formule, koji trenutno nije u formi te je dodao:

Teze je na treninzima nego protiv ovakvog slabasnog kluba, dovoljno je pogledati njihovo stanje na tabeli i zakljuciti da ce ovo biti laksi trening.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 17:04

Edin TM87 je napisao/la:- Green Dragonsi su bili veliki tim, koji se prosle godine borio za 2. ligu pod vodstvom Bosca i OTYNS_YNWA, no kad je legenda reala dosao u tim unio je nemir u ekipu, poceli su belaji, svadje, nemile scene, losi rezultati i na kraju se tadasnji kapiten Bosco, inace moj dobar prijatelj, povukao iz tima, te je za njim otisao OTYNS_YNWA, ali prava istina koja nije izasla u javnost je ta da ih je legenda otjerao, ucjenjujuci Bosca da ce na prestiznom forumskom sudu odati Boscovo pravo ime, tako da je kapiten podlegao pod pritiskom te napustio klub, novi kapiten se itekako dokazao jer je doveo 2 najgora igraca u historiji lige, te se Dragonsi, nekad velika ekipa, sada bore za opstanak u trecoj ligi...

Ispricao je Edin, velika nada FK Formule, koji trenutno nije u formi te je dodao:

Teze je na treninzima nego protiv ovakvog slabasnog kluba, dovoljno je pogledati njihovo stanje na tabeli i zakljuciti da ce ovo biti laksi trening.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragonsi su bili prosječan tim ,tek mojim dolaskom oni su postali pravi tim ;)
Došao sam u ekipu i sa 6 mjesta ekipu doveo kolo prije kraja na prvu poziciju ,kasnije smo završili na 3 mjestu(imo sam pomoć suigrača ,ali iskreno ja sam bio najzaslužniji za uspjeh ) ;)
Bosca nisam otjerao,OTNYSA još manje ,molim te kad ga vidiš pitaj ga jesam li ga otjero ja ću ti reći ko je on ;)

Mali nakon ovakvih izjava ,izletićeš iz lige ko višek na kraju sezone ,i bićete potopljeni u subotu ;)

Imaš pozdrav antitalentu :P

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2011, 17:11

Edin TM87 je napisao/la:- Green Dragonsi su bili veliki tim, koji se prosle godine borio za 2. ligu pod vodstvom Bosca i OTYNS_YNWA, no kad je legenda reala dosao u tim unio je nemir u ekipu, poceli su belaji, svadje, nemile scene, losi rezultati i na kraju se tadasnji kapiten Bosco, inace moj dobar prijatelj, povukao iz tima, te je za njim otisao OTYNS_YNWA, ali prava istina koja nije izasla u javnost je ta da ih je legenda otjerao, ucjenjujuci Bosca da ce na prestiznom forumskom sudu odati Boscovo pravo ime, tako da je kapiten podlegao pod pritiskom te napustio klub, novi kapiten se itekako dokazao jer je doveo 2 najgora igraca u historiji lige, te se Dragonsi, nekad velika ekipa, sada bore za opstanak u trecoj ligi...

imam vise titula od tebe na ovom sranju o.O

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2011, 17:18

a isto tako ove sezone nakon sto sam se vratio na igru imam vise golova od tebe -.-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 17:53

samir_tm87 je napisao/la:a isto tako ove sezone nakon sto sam se vratio na igru imam vise golova od tebe -.-
Ma pusti antitalenta nikad veze nije imo ,svake prestupne daje golove :lol: :lol:
Evo levat ni ovo kolo neće zabiti vidi kako je tipovo :lol: :lol:

Momci ovo kolo neću tipovati imam povjerenje da možete vas dvojica sami ;) protiv slabašnih Bolida i poluEdina :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 okt 2011, 22:07

Nije ni vama lahko :lol: :lol:

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 25 okt 2011, 12:19

Goalgetter je napisao/la:Nije ni vama lahko :lol: :lol:
potpis :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 18:26

legenda reala je napisao/la: Momci ovo kolo neću tipovati imam povjerenje da možete vas dvojica sami ;) protiv slabašnih Bolida i poluEdina :lol: :lol:
Pogani lazove, tako si reko da neces tipovat prije 3. kola, kao dobio ban koji istice dvije minute poslije roka, na kraju tipovo i zabio 2 gola.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 okt 2011, 16:34

LBJ MVP je napisao/la:Koja taktička broba na meču Čekićara i Grizlija :lol: Niko nije tipovao još :mrgreen:
Pa očekuj da bar dvojica neće tipovati ,a vrlo moguće da dobijete to i 0:3 nije im ni to strano ,Virtu se ne pojavljuje :lol:

Edine Dijamantuuuuuuu!!!!!!!!

Bil tipovo šta ti veliš???

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 okt 2011, 16:57

legenda reala je napisao/la: Edine Dijamantuuuuuuu!!!!!!!!

Evo haj nemoj tipovat, e bas da vidim.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 okt 2011, 20:07

Edin TM87 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Edine Dijamantuuuuuuu!!!!!!!!

Evo haj nemoj tipovat, e bas da vidim.
Ma analiziram i nećkam se bil tipovao ,žao mi da ti napustiš ligu :( ,a tipuje mi se ipak je ovo najveći derbi ove lige duel večitih rivala :P

Ali nešto slabo dižeš atmosferu !!!
Nego razmisliću hoću li tipovati ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 okt 2011, 20:45

Tipovat ces ti itekako, a ne napustam ligu nego forum.

Zaključano

Natrag na “Arhiva SportSport.ba lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.