Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

LenBias
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la LenBias » 03 dec 2013, 16:30

ja i dalje stojim iza toga da ce se desiti serija poraza i jedini razlog tog misljenja lezi u tome sto je klupa stvarno slabasna da bi ekipa izdrzala citave 82 utakmice bez takvog nekog niza
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 dec 2013, 16:56

LenBias je napisao/la:ja i dalje stojim iza toga da ce se desiti serija poraza i jedini razlog tog misljenja lezi u tome sto je klupa stvarno slabasna da bi ekipa izdrzala citave 82 utakmice bez takvog nekog niza
Pa mora doci, naravno.

Ali barem Blazere sada svi shvacaju maksimalno ozbiljno na ovakvom zapadu.
RIP CITY!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 dec 2013, 17:08

LenBias je napisao/la:ja i dalje stojim iza toga da ce se desiti serija poraza i jedini razlog tog misljenja lezi u tome sto je klupa stvarno slabasna da bi ekipa izdrzala citave 82 utakmice bez takvog nekog niza
Ma imaće 79-3.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2013, 17:42

Kawhi je napisao/la: Ma imaće 79-3.
tako je.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 dec 2013, 17:47

ne vidim potrebu za takvim sarkazmima na normalan komentar

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2013, 17:49

nista protiv tebe ali ovaj je nicim izazvan uletio na temu sa sarkazmom pa mu odgovaram istom mjerom.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 dec 2013, 19:03

LenBias je napisao/la:ne vidim potrebu za takvim sarkazmima na normalan komentar
Čisto zbog toga što si pisao istu stvar i jučer i prekjučer.U međuvremenu niko nije napisao da će Blazersi biti prva ekipa zapada ili nešto slično.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 dec 2013, 07:47

moj post gdje sam naveo koje su se sve stvari pisale za blazerse se odnosi na americku javnost i tamosnje doubtere, a ne na ovaj forum gdje je trolanje i omalozavanje drugih misljenja svakodnevnica. lijepi moj sportsport.ba, mjesto gdje moras objasniti svaku rijec :D

sto se tice same forme ove ekipe, pa lillard i ja vec par sedmica pisemo kako stotts jednostavno mora poceti davati vise minuta igracima sa klupe jerbo ce nas to kostati sve vise i vise kako se PO bude blizio. tek kada/ako odradimo neki stvarno dobar trade, pocnemo igrati sa 10+ umjesto 7 ili 8 igraca i zadrzimo ovu formu e onda mozemo pisati kako su blazersi legit contenderi sa zapada. do tad, plasman u PO je jedini cilj ove ekipe i toga smo svjesni svi od oregona do bosne (i hercegovine da se ne bi neko nasao uvrijedjen).

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 dec 2013, 08:12

Da i ja sarnem na temi najdrazeg mi kluba ( ponovo ) 8-)

Napokon nakon toliko godina i godina sam dozivio jedan niz portlanda jednu dominaciju rezultata a Boga mi i igre. U privatnom zivotu sam kosarkaski trener i kada bi me djeca pitala za koga navijam u NBA te na moj odgovor Portland TB jednostavno bio dobio one face tip ko, sta i gdje ?

Sada na treningu nakon nekog dobrog poteza cujem furanja tipa Lillard i sl (Y) :)

Back on Topic slazem se sa Vama da je klupa neiskoristena dovoljno ali to je iz jednog prostog razloga sto je pocetna petorka pripremljena i vise nego odlicno. Kada stanu LA i DL tu je snajper Mathews sa trojkama te Batum kao i Lopez sa kljucnim ofanzivnim skokovima.

Sve u svemu ...... ja presretan KONACNO

Sanjam samo sta bi bilo sa ovom ekipom da su se duze zadrzali na sceni Roy i da je Oden postao ono sto je trebao da postane .....

Lillard - Brandoy - Batum - Lamarcus - Oden UF 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 04 dec 2013, 22:49

Slijedi Oklahoma, bit ce tesko, ali zelim pobjedu protiv glavnih konkurenata :D .

slika

:mrgreen:
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 dec 2013, 06:24

inace ne komentarisem ali ovaj put moram: svaka cast durantu, ekstra igrac al' smijesno je za sta ga sve salju na liniju za slobodna :roll: s druge strane lamarcus vs ibaka, epic okrsaj koji najbolja cetvorka lige dobija. kao sto rece komentator: jeste klise ali gledamo play off utakmicu. na kraju clutch trica batuma iz odlicno izradjene akcije, odlicna odbrana wesa na westbrooku i . . . . malo pomalo stotts mi prirasta srcu :D

16-3 8-)

slika
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 05 dec 2013, 06:33, ukupno mijenjano 1 put.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 dec 2013, 06:25

Kakva je igracina LMA, strasno 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 dec 2013, 06:33

when the shit goes down on je taj koji nas cupa :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2013, 08:28

Dodaj na ovaj roster zdravog Roy-a i ekipa bi bila jedan od glavnih, ako ne i glavni favorit za prsten. Trebaju srediti klupu i mislim da mogu daleko doći u samom playoff-u.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 dec 2013, 08:29

zamisli tek zdravog odena :D ali baksuzluk je baksuzluk, samo je taj pojam u portlandu dignut na neki visi nivo

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 05 dec 2013, 15:02

Idem sad pogledati utakmicu, drago mi je radi pobjede...

Da se nadovezem, dobra gira, LaMarcus je jednostavno brutalan. Uzitak je gledati takvog igraca. Batum je odigrao solidno, napadacki bolje nego obrambeno, ali dobro, ipak je imao Duranta. Od Wesa i dalje ocekujem ovakve partije, vidi se da ima tonu samopouzdanja.

Neka, Scottsa cu ocijeniti na kraju sezone :mrgreen: , makar mu se treba dati itekakvo priznanje za dosadasnji rezultat. Druga smo ekipa lige :D .
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 05 dec 2013, 19:39

9. double double LaMarcusa ove sezone...
"Our team chemistry is unreal right now."
8-)
RIP CITY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 dec 2013, 19:54

Ove dvije zadnje tekme, protiv Pejsera i OKC-a, su pokazale da Blejzeri nisu samo iskoristili lakši raspored, već da su real deal ove sezone. Za to najveće zasluge idu Stottsu koji je donijeo ovom timu baš ono što mu je bilo potrebno, samopoudanje 8-)

To se posebno vidjelo u trenucima, kada su gubili u prvim poluvremenima obje ove tekme, gdje nisu odustajali i oba puta su napravili preokret u drugom pol, i na kraju su izašli kao pobjednici, u tijesnim završnicama :)

LMA is still the man u Portlandu i tako treba da i bude, ali raduje što se vidi da se on ne forsira, već je to Stotts dobro rasporedio i unio taj timski duh, tako da svi doprinose i svi imaju udjela, doduše klupa nešto manje (i to je taj jedini minus ovog tima), izuzev Moa koji je hustler i donosi tu energiju na parket 8-)

[youtube][/youtube] 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 dec 2013, 21:58

stotts ima taj minus sto se previse oslanja na startere tako da u trenucima kada je na parketu druga petorka imamo problem sa organizacijom napada te sa postavljanjem odbrane, iako po imenima to ne izgleda uopste naivno. jednom kada mo pocne razigravati ekipu onako kako zna, wright pronadje sut, a t-rob okrene tu ogromnu energicnost koju posjeduje u svoju korist tek onda cemo biti ozbiljan contender. medjutim, tesko je to uciniti sa nekih 10ak minuta po utakmici i to je nesto na cemu treba raditi. osim toga stotts po meni radi odlican posao jer odlicno cita igru, postavio je strasno jaku odbranu u odnosu na proslu sezonu, izradjuje skoro pa savrsene akcije nakon time out-ova koje su ponekad toliko nevjerovatne da prolaze s obzirom da protivnik nikada ne bi pomislio na tako nesto (primjer je ona akcija od sinoc 3s prije kraja trece cetvrtine) i unosi taj kljucni faktor koji je spomenut u postu iznad - samopouzdanje. sto se tice prve petorke, najjaca na dunjaluku ... no doubt about it :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 dec 2013, 04:22

Kako je Damien krenuo moguće da ode na 30+ na ovoj utakmici.

Iako igra kvalitetno i ovu sezonu, ipak je u globalu lošiji nego prošle. Lično sa očekivao da će malo više napredovati.

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.