NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 17:10

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:dema ima ovaj shelvin mack iz butlera, nije nesto visok oko194,ali moze igrati dvojku...i lik mnogo dobro sutira.... i on ce prema procenama na kraju prve runde da bude biran
ma nama bi bilo dobro i da moze koju minutu i playa odigrat kad rose odmara,a sad 194cm je dovoljno s obzirim da ce on samo stajat i cekat loptu da mu Rose da,igra li taj odbranu,vjerujem da ce Thibs prvo to gledat

pa igra nije da ne igra,solidan je u odbrani, pa lik je sam doveo Butler do finala NCAA....Ma dobar je u odbrani,ali stvarno daje trice ko lud... Nije bas toliko brz ali snazan,mislim na gradju...ali siguran sam da bi se mogao nositi sa bekovima poput wadea

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 maj 2011, 17:11

BIHfan je napisao/la:http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

Ja se nadam da ce Bullsi uzet ove igrace koje im ovdje pridvidjaju. Svidja mi se ovaj Brooks.
Vidi ovog cetvrtog moguceg pika. Enes Kanter :lol: Jeli ovo nas neki. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 maj 2011, 18:02

Ja se nadam da ce Bullsi uzet ove igrace koje im ovdje pridvidjaju. Svidja mi se ovaj Brooks.
ih kad bi mi uzeli fredeta :roll:
nema potpisa

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 18:05

Admir_Sa je napisao/la:

ih kad bi mi uzeli fredeta :roll:
koji vi? :?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 18:17

With the #1 Pick of 2011 NBA Draft, Cleveland Cavaliers pick Kyrie Irving!

slika
(nesto nabrzinu :mrgreen: )

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 18:19

Donnie Darko je napisao/la:With the #1 Pick of 2011 NBA Draft, Cleveland Cavaliers pick Kyrie Irving!

slika
(nesto nabrzinu :mrgreen: )
super je,haha hoces za prvih 10 pikova isto uraditi?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 18:21

nadam se da hocu :) eventualno i trinaesti :mrgreen:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 18:47

Donnie Darko je napisao/la:nadam se da hocu :) eventualno i trinaesti :mrgreen:
jel ovo radis preko photo shopa? :?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 maj 2011, 21:21

Pravo mi je drago zbog Clevelanda, i momka koji je bio predstavnik Kavaljera na lutriji, tj. Nicka Gilberta, sina vlasnika Clevelanda. Momak ima 14 godina, i ima bolest koja uzrokuje da u svakom trenutku bilo gdje na tjelu mu se moze pojaviti tumor. :(

Sinoc im je sigurno on bio sretna amajlija. Dobise ljudi 1 i 4 pick. Samo je stata sto je ovo jedna od najslabijih draft generacija.
Postovanje treba zaraditi.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 21:27

kad_kako je napisao/la:Pravo mi je drago zbog Clevelanda, i momka koji je bio predstavnik Kavaljera na lutriji, tj. Nicka Gilberta, sina vlasnika Clevelanda. Momak ima 14 godina, i ima bolest koja uzrokuje da u svakom trenutku bilo gdje na tjelu mu se moze pojaviti tumor. :(

Sinoc im je sigurno on bio sretna amajlija. Dobise ljudi 1 i 4 pick. Samo je stata sto je ovo jedna od najslabijih draft generacija.
i meni je drago zbog clevelanda...
Tako je ovo ce biti slaba draft generacija,ali izacice iz ove klase sigruno dva strasna igraca msm na Irvinga I Williamsa....Isreno bio bi ovaj draft puno jaci da nisu povukli prijave Barnes,Jones i sullinger,ali kako vidim nece biti ni terrence jonesa :cry:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2011, 21:32

ali sto je zanimljivo od svog regularnog picka dobise onaj 4 pick i ako su imali uz Minesotu najvise sanse, a od CLipersa su zgrabili prvi pick :)... zaeba se se Clipersi izgleda pravo, jer mogli su opet uzeti prvi pick ahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 maj 2011, 21:36

alfarouqaminu je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Pravo mi je drago zbog Clevelanda, i momka koji je bio predstavnik Kavaljera na lutriji, tj. Nicka Gilberta, sina vlasnika Clevelanda. Momak ima 14 godina, i ima bolest koja uzrokuje da u svakom trenutku bilo gdje na tjelu mu se moze pojaviti tumor. :(

Tako je ovo ce biti slaba draft generacija,ali izacice iz ove klase sigruno dva strasna igraca msm na Irvinga I Williamsa....Isreno bio bi ovaj draft puno jaci da nisu povukli prijave Barnes,Jones i sullinger,ali kako vidim nece biti ni terrence jonesa :cry:
Vrijeme ce reci svoje. Mozda na kraju izadje dosta dobrih igraca iz ovog drafta. Nikad se nezna.
Postovanje treba zaraditi.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 21:45

kad_kako je napisao/la:

Vrijeme ce reci svoje. Mozda na kraju izadje dosta dobrih igraca iz ovog drafta. Nikad se nezna.

ma da,ali za ovu dvojicu sam siguran po onome vidjenom.... Mada moze se dosta ocekivati i od Kantera, onda i od Veselog lik ima atletizam za NBA,taj ce ko griffin lepiti ko lud danker

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 21:52

Zato sljedece godine ce biti prejaka konkurencija, Jones, Barnes, Sullinger, Rivers, Quincy Miller, uh strahota, a mi i tada imamo par pickova. Dobro onaj momak rece, bolesni sin Gilberta nam je bio sretna ruka. Djecak je bio odusevljen. Citam na forumu Cavsa, ponovo su navijaci zivnuli, The Decision je potpuno zaboravljen, ide se dalje.
GO CAVS GO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 21:54

adriano_leite je napisao/la:

Zato sljedece godine ce biti prejaka konkurencija, Jones, Barnes, Sullinger, Rivers, Quincy Miller, uh strahota, a mi i tada imamo par pickova. Dobro onaj momak rece, bolesni sin Gilberta nam je bio sretna ruka. Djecak je bio odusevljen. Citam na forumu Cavsa, ponovo su navijaci zivnuli, The Decision je potpuno zaboravljen, ide se dalje.
GO CAVS GO

Ovo sam upravo hteo reci sledece sezone ce biti paklena konkurencija.... Nisi dodao jos McAdoo, Gilhrista.... ali bice ludnica....Ovaj Ouincy Miller je mnogo dobro krilo.... Mozda i najbolje krilo u toj klasi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 22:42

adriano_leite je napisao/la: Zato sljedece godine ce biti prejaka konkurencija, Jones, Barnes, Sullinger, Rivers, Quincy Miller, uh strahota, a mi i tada imamo par pickova. Dobro onaj momak rece, bolesni sin Gilberta nam je bio sretna ruka. Djecak je bio odusevljen. Citam na forumu Cavsa, ponovo su navijaci zivnuli, The Decision je potpuno zaboravljen, ide se dalje.
GO CAVS GO

Ovo sam upravo hteo reci sledece sezone ce biti paklena konkurencija.... Nisi dodao jos McAdoo, Gilhrista.... ali bice ludnica....Ovaj Ouincy Miller je mnogo dobro krilo.... Mozda i najbolje krilo u toj klasi
Quncy je prelud igrac, vjerovatno cemo mi u tom draftu ici na neko krilo, jer ovaj draft ce nam donijeti odlicnog playmakera Irvinga. Mnogi ga uporedjuju sa CP3, ali on je po meni mnogo bolji suter sa distance i za 3 poena. Momak ima brzinu i strasan je, nadam se da ce takav biti i na NBA parketima. Po meni je iz prvobitne generacije drafta 2012 najjaci sin Doca Riversa, ali Quincy nije mnogo slabiji, mada su razlicite pozicije. Uglavnom mi smo u odlicnoj poziciji pa sta dragi Bog da hehe.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 23:05

adriano_leite je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Zato sljedece godine ce biti prejaka konkurencija, Jones, Barnes, Sullinger, Rivers, Quincy Miller, uh strahota, a mi i tada imamo par pickova. Dobro onaj momak rece, bolesni sin Gilberta nam je bio sretna ruka. Djecak je bio odusevljen. Citam na forumu Cavsa, ponovo su navijaci zivnuli, The Decision je potpuno zaboravljen, ide se dalje.
GO CAVS GO

Quncy je prelud igrac, vjerovatno cemo mi u tom draftu ici na neko krilo, jer ovaj draft ce nam donijeti odlicnog playmakera Irvinga. Mnogi ga uporedjuju sa CP3, ali on je po meni mnogo bolji suter sa distance i za 3 poena. Momak ima brzinu i strasan je, nadam se da ce takav biti i na NBA parketima. Po meni je iz prvobitne generacije drafta 2012 najjaci sin Doca Riversa, ali Quincy nije mnogo slabiji, mada su razlicite pozicije. Uglavnom mi smo u odlicnoj poziciji pa sta dragi Bog da hehe.
Ma Ouinsy je strasan,gledao sam neke snimke iz srednje skole mnogo dobar igrac...Verovatno ide na college Baylor....Joj jedva cekam ih gledati Jones i Miller bice ludnica,dve strasne atlete....Andriano ako vi uzmete ove godine irvinga i kantera i sledce godine millera bicete strasno opaki....Jeste da i meni mnogo lici Na paula, mada irving je bolji suter kao sto si rekao,ali sa druge strane paul je mnogo bolji igrac u odbrani...dok irving na tome mora malo poraditi ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 23:20

Naravno da je Paul mnogo bolji u odbrani, ali popravit ce Irving taj segment igre, ubijedjen sam u to. Momak je strasan potencijal i dok se privikne na NBA, tako ce vidjeti i da mora mnogo vise raditi u odbrani. Ja ne znam sta je danas, ali sa tobom se slazem u svemu Aminu hahahaha.

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 23:26

adriano_leite je napisao/la:Naravno da je Paul mnogo bolji u odbrani, ali popravit ce Irving taj segment igre, ubijedjen sam u to. Momak je strasan potencijal i dok se privikne na NBA, tako ce vidjeti i da mora mnogo vise raditi u odbrani. Ja ne znam sta je danas, ali sa tobom se slazem u svemu Aminu hahahaha.
Znas sta ,aminu dosta prati NCAA,cak mislim puno vise nego NBA,aminu kad je normalan onda je ok lik,ali nekad ga prenese pa poludi ali ok tek mu je 17g,kad pise ovakve postove ima se sta procitat,a i malo ga ban trzno hehe,nego daj Aminu kad vec pratis kakav je onaj litvanac i gdje bi on mogao zavrsit i da Utah isto dobar posao odradila

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 23:41

mislim da je irvinga mnogo realnije poredit sa boljom verzijom conleya. mislim da je paul ipak, hm, nedostizan nivo za njega ;)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, schalke i 5 gostiju.