1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
Ode Paul nakon ovog meca,ispeci ce ga Nijemci
ako pogodi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
zaboravio si i turke dodattm84 je napisao/la:po genghisu sve reprezentacije bit trebale dobiti atribut po najlosijem sto su bili:
talijani: fasisti
nijemci: nacisti
englezi: imperijalisti
spanci: takodjer fasisti
japanci: militaristi
amerikanci: genocidasi
francuzi: takodjer imperijalisti
rusi: ubice 30 miliona politickih neistomisljenika
truci: genocidasi
itd...
vidim da se neki forumasi cisto iz ljubomore prema velikim reprezentacijama, ponasaju ko mala djeca koja zele da barataju sa nekim stvarima o kojima ne znaju mnogo... zalosno...![]()
ja sam ponosan na njemacku, koja je kroz 70 godina poslije WWII pokazala kako se drustvo transformisati iz zla u najvece dobro covjecanstva... cak i poljaci i francuzi vise sad vjeruju nijemcima nego sto ce ikad vjerovati englezima ili amerikancima... a onda dodju neki likovi i igraju se partizana i nacista u nadi da ce nijemci postati ponovo nacisti...
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
On ti je fakultetski obrazovan čovjek, nemoj tako s' njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Pa nije jedini, pobogu. Razumijem ja da je Njemačka nekome drugi dom, ali u svakom postu veličati Njemačku i prokletu pomoć koju su pružili bosancima je, blago rečeno, smiješno. Umjesto da pišemo o mogućem scenariju kada je drugo polufinale u pitanju, ovdje se diskutuje o ratu i pomoći u istome. Žalosno.Virtu4l je napisao/la:On ti je fakultetski obrazovan čovjek, nemoj tako s' njim.
- NoName
- Kontakt:
Navijam za Španiju u volio bih da prođe Njemačka 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ugrijalo, jel'?NoName je napisao/la:Navijam za Španiju u volio bih da prođe Njemačka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wolverine je napisao/la:zaboravio si i turke dodattm84 je napisao/la:po genghisu sve reprezentacije bit trebale dobiti atribut po najlosijem sto su bili:
talijani: fasisti
nijemci: nacisti
englezi: imperijalisti
spanci: takodjer fasisti
japanci: militaristi
amerikanci: genocidasi
francuzi: takodjer imperijalisti
rusi: ubice 30 miliona politickih neistomisljenika
truci: genocidasi
itd...
vidim da se neki forumasi cisto iz ljubomore prema velikim reprezentacijama, ponasaju ko mala djeca koja zele da barataju sa nekim stvarima o kojima ne znaju mnogo... zalosno...![]()
ja sam ponosan na njemacku, koja je kroz 70 godina poslije WWII pokazala kako se drustvo transformisati iz zla u najvece dobro covjecanstva... cak i poljaci i francuzi vise sad vjeruju nijemcima nego sto ce ikad vjerovati englezima ili amerikancima... a onda dodju neki likovi i igraju se partizana i nacista u nadi da ce nijemci postati ponovo nacisti...
samo za genghisa:
u polufinalnom ratnom dvoboju fasista i nacista za ulazak u veliku finalnu i konacnu bitku protiv imperijalista iz holandije i indijanskih genocidasa iz urugvaja fasisti iz spanije ulaze kao favoriti protiv njemackih nacista. naime, srednji red fasisticke konjice je do sada odigrala slabo, ali ni njemacka nacisticka tenkovska odbrana nije ostala imuna na gubitke. Za sastav nacista igraju uglavnom kaznjenici iz logora brazilskog, turskog ili poljskog porijekla dok spanska fasisticka snaga se sastoji od domace republikanske i protivkomunisticke snage. Konacan ishod rata cemo saznati najkasnije poslije 120minutnog klanja i ubijanja i sa jedne i sa druge strane.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
a vidim da si ruse stavio, pa reko nije red da turci ostaju zapostavljeni, uvrijedit ce se.
umjesto Cesca i Silve stavit NavasaEl_7 je napisao/la:Da se vratimo tekmi ljudi..Spanija-Njemacka![]()
Del Bosque se dvoumi dali da igra sa 2 ili 1 spicem..mediji su u spaniji zestoko kritikovali "el nina", dok brko tvrdi da je on nezamijenjiv..
Sijetimo se samo da je na Euro 2008 upravo "El Nino" pokorio Njemce![]()
![]()
---------------------Casillas------------------------
----S.Ramos----Pigue----Puyol----Capdevila-----
-------------------Busquets------------------------
--------------Xabi------------Xavi-----------------
-------Cesc(Silva)-----------------Iniesta--------
-----------------------Villa---------------------------
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Pa nije on prvi poceo, sve je Genghis zakuho sa svojom pricom. Mora mu covjek odgovorit.Bečki Kongres je napisao/la:Pa nije jedini, pobogu. Razumijem ja da je Njemačka nekome drugi dom, ali u svakom postu veličati Njemačku i prokletu pomoć koju su pružili bosancima je, blago rečeno, smiješno. Umjesto da pišemo o mogućem scenariju kada je drugo polufinale u pitanju, ovdje se diskutuje o ratu i pomoći u istome. Žalosno.Virtu4l je napisao/la:On ti je fakultetski obrazovan čovjek, nemoj tako s' njim.
[youtube][/youtube]
Kako se zove ova pjesma kad ovaj pjeva nesto "glori, glori aleluja, as i ales fusbal gros" xD nest tako, znam da sam se provalio al ajd, treba mi
Ustvari, vi Jugosvabe sto navijate za kolijevku nacizma, de stavite par pjesama na ovaj kalup, da vidim cime se sve vama dize moral
Kako se zove ova pjesma kad ovaj pjeva nesto "glori, glori aleluja, as i ales fusbal gros" xD nest tako, znam da sam se provalio al ajd, treba mi
Ustvari, vi Jugosvabe sto navijate za kolijevku nacizma, de stavite par pjesama na ovaj kalup, da vidim cime se sve vama dize moral
Rey de la furia española...
1. Spanci su slali pomoc u ratu isto kao i njemci ako nisi znao, ali kako ces znati kad si poletio odma '92 pa nisi informisan
2. Eto naivni nijemci sigurno nece imati nikakve koristi od tog projetka, bas mi "hin" nesto zao
3. Mozda ne grade merhamete, ali makar nisu krivci za I i II svjetski rat i desetine miliona stradalih.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jel' o fudbalu pričamo, il pak o historiji civilizacije ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Paul je na Euru 2008 pogrijesio samo jednom: u finalnoj utakmici je tipovao Njemce a dobila je Spanija sa 1:0.harry_90 je napisao/la:Ode Paul nakon ovog meca,ispeci ce ga Nijemciako pogodi
Nisam jos skonotao sta Paul radi ako bi zavrsilo 1:1 - ili on jednostavno prognozira ko ce ici dalje?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Historiji civilizacije.VanBasten je napisao/la:Jel' o fudbalu pričamo, il pak o historiji civilizacije ?
Rey de la furia española...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.