Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Anketa je završila: 08 okt 2010, 15:59.

Da
214
63%
Ne
126
37%

Ukupno glasova: 340

harishp
Kontakt:

Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Post Postao/la harishp » 09 sep 2010, 20:13

Cartman je napisao/la:Ne mogu vjerovat da 37% forumasa podrzava ovog lika. Vjerujem da su to 90% pitari.
Ja komentara i govana,sta drugo i ocekivati od @Curtmana :roll:
Sve dok budemo dijelili ''nase'' selektore po klubovima gdje su igrali.
Nikad nista od nas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2010, 20:17

Pasodzigera je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne mogu vjerovat da 37% forumasa podrzava ovog lika. Vjerujem da su to 90% pitari.
Kao i onih 90% protiv Papeta su plavci ;)
A sta cemo onda mi ostali? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2010, 20:20

Cartman je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Kao i onih 90% protiv Papeta su plavci ;)
A sta cemo onda mi ostali? :lol:
Ispravljati salgiju. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 sep 2010, 21:12

Kakav pitar, ne daj Bože nikome
100% sportski i krajnje opušten potpis

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 sep 2010, 22:17

lejla je napisao/la:Kliknula sam na opciju NE iz jednostavnog razloga sto Susic nije najveci parazit bh. fudbala.
Lejla, duso, iznenadila si me bas na dan Bajrama! :mrgreen:

@NoName, Hvala bato. Ma ja jos uvek mislim (i zato pisem) da na ovom forumu ima ljudi koji ne pisu iz frusta, vole fudbal, vole bosnu, zdravo diskutuju i nadasve, da su prilicno zrele osobe.
Ovaj forum ima jako malo kvalitetnih komentatora, no, sve dok ih ima i ja cu pisati (sa njima, za njih, zbog sebe, sporta...). Pozz.

Luzeru, odlazi!!!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 09 sep 2010, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2010, 22:28

Ma ja pisem ovdje samo sto nemam prijatelja i iz frusta. :D

Glasao sam naravno ovako: **
Ostacu amomninan.

Nego ono meni se cini, da ce covjek ostati, kakav je vama osjecaj? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 sep 2010, 22:35

Sušić kao igrač biti će pamćen još milion godina, ali kao trener pokazao je se kao čista nula, prvo nezna kao moj imenjak ciro motiviati igrače, da grizu , pa mi smo se čitavo vrijeme branli nismo igrali ni minute presinga.. a sjetite se u portugalu... naše igre ili recimo protiv turske, belgije itd... a te ekipe su možda i jače od francuske..
i vidno se vidi nedotatak salihovića i muatovića u ekipi mada meni bih sejo igrao zadnjeg veznog sa elvirom rahimićem

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 sep 2010, 22:38

aziz je napisao/la:Ima li gdje onog što kaže da Zavidovići nisu selo?
Ima,uvjek tu prisutan kad zatreba,evo na Njemackom

http://de.wikipedia.org/wiki/Zavidovi%C4%87i

ako treba rado cu ti i prevesti,

Zavidovici grad i opstina u ZDK.

kao sto rekoh ,ne poznajes zemlju u kojoj zivis.

Mislim ,ne treba sad da se hvatam Wikipedije,ali na zalost je potrebna za ljude kao sto si ti, da ti se docara. Jer svakom covjeku u BIH nebi uopste trebala wikipedija po pitanju Zavidovica, jer i najmanje dijete koje ide u skolu moralo bi da zna da Zavidovici nije selo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2010, 22:54

cole-ch je napisao/la:
lejla je napisao/la:Kliknula sam na opciju NE iz jednostavnog razloga sto Susic nije najveci parazit bh. fudbala.

@NoName, Hvala bato. Ma ja jos uvek mislim (i zato pisem) da na ovom forumu ima ljudi koji ne pisu iz frusta, vole fudbal, vole bosnu, zdravo diskutuju i nadasve, da su prilicno zrele osobe.
Ovaj forum ima jako malo kvalitetnih komentatora, no, sve dok ih ima i ja cu pisati (sa njima, za njih, zbog sebe, sporta...). Pozz.

Luzeru, odlazi!!!
,,Luzeru odlazi,, je po tebi prilicno zrelo????? Hajde da onda cujemo i zrelo misljenje o ,,luzerovom,,potencijalnom nasljedniku bas me zanima? Ali da bude realna opcija,sto se tice para i svega ostalog.Jer ako ,,luzer ,,treba otici onda moras imati neku adekvatnu zamjenu u vidu.

fazlafazla
Kontakt:

Post Postao/la fazlafazla » 09 sep 2010, 22:58

Denizmare je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

Luzeru, odlazi!!!
,,Luzeru odlazi,, je po tebi prilicno zrelo????? Hajde da onda cujemo i zrelo misljenje o ,,luzerovom,,potencijalnom nasljedniku bas me zanima? Ali da bude realna opcija,sto se tice para i svega ostalog.Jer ako ,,luzer ,,treba otici onda moras imati neku adekvatnu zamjenu u vidu.
Evo ti riješenja Barbarez i Baka a najbolje je kad bi se Ćiro htio vratiti

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 sep 2010, 23:08

@Denizmare,

Danas sam u ofsajdu zbog Bajramskih aktivnosti i preumora, odgovor ti mogu sutra dati. Ako ti je bas ono hitno, napisacu ti i veceras.

Recimo: Velimir Zajec. Veliki gospodin. Ako trenutno postoji kavlitetni HR trener, onda je Zeko(peko) jedan od njih. Skroman, slobodan, pismen profi trener. BH tim bi za njega bio zivotni izazov. Koliko je skup ne bih znao, ali mislim da je covek skim se da razgovarati.
Recimo: Miroslav Djukic. Veliki gospodin. Ako postoji dobar tener u Srbiji to je Djukic. Skolovan trener, jak profesionalac, nije skup. Forsira moderan fudbal, u dva-tri dosadasnja angazmana je pokazao da zna znanje.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 09 sep 2010, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 sep 2010, 23:25

Evo i videa:
http://www.****/index.php ... &Itemid=63

Miske prema Susicu: NE MOZEMO OVAKO ..

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 sep 2010, 23:28

mali off,al ne znam gdje bih postavio pitanje:
Ima li gdje da se moze skinuti tekma? :)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 sep 2010, 23:28

B0SANAC je napisao/la:Evo i videa:
http://www.****/index.php ... &Itemid=63

Miske prema Susicu: NE MOZEMO OVAKO ..
Samo se pitam,kako je neko mogao staviti naslov,da je to porucio Papetu,ja koje smijurije,jedino ako je Pape stajao na golu ,gdje se Miske i okrenuo. A povratak Rahimicaa u odbranu dovoljno pokazuje gdje je Miske okrenut.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2010, 23:31

cole-ch je napisao/la:@Denizmare,

Danas sam u ofsajdu zbog Bajramskih aktivnosti i preumora, odgovor ti mogu sutra dati. Ako ti je bas ono hitno, napisacu ti i veceras.
Ne moras zuriti,kad budes raspolozen. Ovo pitanje inace postavljam 7-8 put,a jos nisam dobio odgovor ni od koga. Zasto pitam? Jer svi ko papige prepisuju ono aktuelno,odlazi'ostani,niko nema svoje misljenje.Ako kazem treba otici onda znam ko treba doci,bojim se da nema niko bolji,vec isti ili gori.Ista imena se vrte i glupi odgovori:
1.Baka- zasto je odlazio i sto za 4 god. nije dobio aplauz kad vam je dobar
2.Amar Osim- neozbiljna kombinacija,ko stvarno misli da bi nesto napravio
3. Ciro-sto ste srali po njemu,a sad se kao treba vratiti,uozbiljite se
4. Mesa-nerealno,kad skupite brdo para onda ga prizivajte u suprotnom nece doci
5. Vaha-pogledaj pod Mesa
6.Bajevic-pogledaj pod Vaha
7. Hadjibegic -otjeran isto kao sto ce biti i Pape,nakon nekoliko utakmica
8. Barbarez-bez i jednog trenerskog dana,ako kazete da se Pape uci na reprez. sto bi onda mogao Barba
9. Ne kazem da Pape treba ostati zbog kvaliteta,nego sto ne vidim ni jednu realnu opciju koja ce se prihvatiti ovog poswla u nasoj situaciji i za ove pare,niko kvalitetan. Ako ima ko koju pametnu,ali pametnu,bujrum...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2010, 23:35

Denizmare je napisao/la:

Ne moras zuriti,kad budes raspolozen. Ovo pitanje inace postavljam 7-8 put,a jos nisam dobio odgovor ni od koga. Zasto pitam? Jer svi ko papige prepisuju ono aktuelno,odlazi'ostani,niko nema svoje misljenje.Ako kazem treba otici onda znam ko treba doci,bojim se da nema niko bolji,vec isti ili gori.Ista imena se vrte i glupi odgovori:
8. Barbarez-bez i jednog trenerskog dana,ako kazete da se Pape uci na reprez. sto bi onda mogao Barba
9. Ne kazem da Pape treba ostati zbog kvaliteta,nego sto ne vidim ni jednu realnu opciju koja ce se prihvatiti ovog poswla u nasoj situaciji i za ove pare,niko kvalitetan. Ako ima ko koju pametnu,ali pametnu,bujrum...

Sve što imamo kvalitetnih trenera oni neće da preuzmu nego se uvijek neki novi uče na reprezentaciji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 sep 2010, 23:51

Denizmare je napisao/la: Ne moras zuriti,kad budes raspolozen. Ovo pitanje inace postavljam 7-8 put,a jos nisam dobio odgovor ni od koga. Zasto pitam? Jer svi ko papige prepisuju ono aktuelno,odlazi'ostani,niko nema svoje misljenje.Ako kazem treba otici onda znam ko treba doci,bojim se da nema niko bolji,vec isti ili gori.Ista imena se vrte i glupi odgovori:
A zasto nam trener mora biti Bosanac? Ili porijeklom iz Bosne? Zasto to ne moze biti Francuz, Njemac, Englez, Belgijanac itd.? Ja bi licno volio vidjeti kakvog stranca, donio bi nam novu igru i ideju.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 sep 2010, 23:53

Recimo: Velimir Zajec. Veliki gospodin. Ako trenutno postoji kavlitetni HR trener, onda je Zeko(peko) jedan od njih. Skroman, slobodan, pismen profi trener. BH tim bi za njega bio zivotni izazov. Koliko je skup ne bih znao, ali mislim da je covek skim se da razgovarati.
Recimo: Miroslav Djukic. Veliki gospodin. Ako postoji dobar tener u Srbiji to je Djukic. Skolovan trener, jak profesionalac, nije skup. Forsira moderan fudbal, u dva-tri dosadasnja angazmana je pokazao da zna znanje.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 sep 2010, 23:56

aziz je napisao/la:@Zavidovićanin
Nemam ja lafe ništa protiv Zavidovića samo ujedam ovog papčića ;)
Time što omalovažavaš grad u kojem je rođen...pretpostavljam da je ponestalo više ideja...i da nema razloga da ga branimo(Zavidovićani) jer taj lik nije došao u Zavidoviće od pamtivijeka ili bar spomenuo da je tu rođen...možda ga je stid da kaže da je rođen u ovom "selu"...ustvari on je rođen u jednom od mnogobrojnih obližnih sela pored Zavidovića ako te več zanima ujedati papčića.....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2010, 23:57

Zeko Peko zvani Sherif konjo. :mrgreen:
Miroslav Djukic sastavio na klupi tamo negdje cak dva ili tri meca.Izbacen zbog ekstra rezultata.
Hajmo dalje.
@Zeljovac i ja bih volio makar Morinha ili bilo kakvog normalnog selektora.
Ali za ovu cifru koju daje savez,pitanje je i za Tulica bili preuzeo tu funkciju.Jer sa mladim se moze zaebavati.
Nema dzabe ni kod stare babe.
@raul ne siri bez veze dezinformacije kad ne znas.Pape i familija Susic su direktno iz Zavidovica vazda bili.
@azViz ,gdje si metro-polas. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 00:03, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.