Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

r_i_f_a_t
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la r_i_f_a_t » 23 apr 2011, 10:53

Pozz raja.

Reprezentacija treba igrat u Zenici. Vremena su takva kakva su,a najbolji uslovi su u Zenici. Bez obzira koliko nekom teško ili smješno djelovalo obrazloženje,ali došlo je vrijeme kada narod u Bosni kupuje hljeb od juče,a bez obzira bio patriota ne bio jednostavno 20 marki za 90 minuta fudbala je za mnoge u ovoj zemlji previše.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2011, 10:53

zohar20 je napisao/la:
calcio je napisao/la: bolje i iz turske i belgijske lige nego iz arsenala iz kieva i iz dnjepra dnjepropetrovskog :lol:
ma ti samo pričaš i foliraš se, znam ja da ti nebi propustio utakmicu i da bi navijao za BiH ;)
dnipro 3.najbolji ukrajinski klub,sigurno bolji od genercebiligija,bb istanbula,machelena, i ostalih vukojebina.
bartulovic iz kijeva igrao samo jednu utakmicu sa badeljom i ekipom iz hnl-a..u takvoj utakmici bi za bh igrali igraci iz famosa,iskre i sl.
pandza standardan covjeku kojemu se cijela hrvatska ismijavala,a torcida ga u par navrata premlatila. :lol: dalje necu niti nemoram.

gdje igra onaj nadarevic,zajedno sa vanjom ivesom koji je hr reprezentaciju gledao samo na hrtu :D
nisu ni Pandža ni Nadarević standardni ali nebitno, u zadnjih nekoliko godina BiH ima u najmanju ruku jednake rezultate kao Hrv, ustvari čak i bolje ;)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 apr 2011, 10:55

DOK IMA NAS BIĆE BOGA MI I NJE! KOME SE NE SVIĐA NEK ODŠETA!
A ovi što se javljaju... reci mi kako vas zovu kad odete u Hrvatsku(ako ste otisli)?
Čelik Zenica 1945

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 apr 2011, 10:57

zohar20 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo ga javlja se net huligančić :lol:
Pa znaš li ti jado koliko navijača prati reprezentaciju BiH, nije ti to kao gostovanje u premijer ligi nego se radi o desetinama hiljada ljudi. Sakrio bi se negdje i iz prikrajka gledao i divio se :D
A možda bi i došao na stadion da vidiš te igračine i deranje protiv koga god da bi igrali taj dan... ko zna možda bi nakon svega i postao navijač jedne jedine :)
vidio sam koliko ju je pratilo,radili smo po sarajevu sta smo stigli. :lol:
koje igračine,igrače iz turske i belgijske lige..mozda ako bi igrali protiv brazila da imam sta vidjeti i usput po uzoru na komsije sa istoka ponijeti kakvu brazilsku zastavu da mi ne bude hladno. :lol: :lol: :lol:

Standardne faze..bla bla...
Kunes se u hrvatske navijace, koji daleko ispod navijaca BiH..kada su u pitanju gostovanja.
Ukoliko tvrdis drugacije, lazes sam sebe. Da kojim slucajem reprezentacija BiH igra pod bjelim brijegom, siguran sam da bi vise navijaca ostalo izvan stadiona, nego sto bi ih bilo na njemu.
Navijaci BiH prave damare po frankfurtu, lisabonu, briselu, istanbulu, atlanti.., a ne sta bi bilo u malom gradicu mostaru.
Prosipas se ko riža..rizza ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zohar20
Kontakt:

Post Postao/la zohar20 » 23 apr 2011, 10:57

calcio je napisao/la:
nisu ni Pandža ni Nadarević standardni ali nebitno, u zadnjih nekoliko godina BiH ima u najmanju ruku jednake rezultate kao Hrv, ustvari čak i bolje ;)
imate jedne kvlaifkacije se plasirali u baraz jer je turska kiksala protiv armenije.dovoljno je vidjeti gdje je bih na fifa rang ljestvici i u kojem je potu kad se izvlace grupe za kvalifikacije.
usporedjivati zemlju koja je bila 3. na svijetu,igrala 2 četvrtfinala ep,igrala na 3 ep i 3 sp i trenutno je u top 10 na svijetu i reprezentaciju koja nije bila nikad nigdje,o nekim medaljama necu ni pricati,najveci rezultat joj je baraz gdje nije presla centar igralista...krajnje debilno. ali eto preostaje ti samo da se tjesis. :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2011, 10:57

Nimla_RZ je napisao/la:DOK IMA NAS BIĆE BOGA MI I NJE! KOME SE NE SVIĐA NEK ODŠETA!
A ovi što se javljaju... reci mi kako vas zovu kad odete u Hrvatsku(ako ste otisli)?
ma ne zovu ih, oni sami dođu :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2011, 11:08

zohar20 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
imate jedne kvlaifkacije se plasirali u baraz jer je turska kiksala protiv armenije.dovoljno je vidjeti gdje je bih na fifa rang ljestvici i u kojem je potu kad se izvlace grupe za kvalifikacije.
usporedjivati zemlju koja je bila 3. na svijetu,igrala 2 četvrtfinala ep,igrala na 3 ep i 3 sp i trenutno je u top 10 na svijetu i reprezentaciju koja nije bila nikad nigdje,o nekim medaljama necu ni pricati,najveci rezultat joj je baraz gdje nije presla centar igralista...krajnje debilno. ali eto preostaje ti samo da se tjesis. :mrgreen:
Ja bih rekao da se ti tješiš, lijepo sam napisao "u zadnjih nekoliko godina" a ti izvlačiš rezultate iz naftalina :lol:
Šteta što gruzijci nisu bili informisani protiv kakvih veličina igraju, nego su se drznuli i pobjedili vatrene :D

zohar20
Kontakt:

Post Postao/la zohar20 » 23 apr 2011, 11:13

calcio je napisao/la:
Ja bih rekao da se ti tješiš, lijepo sam napisao "u zadnjih nekoliko godina" a ti izvlačiš rezultate iz naftalina :lol:
Šteta što gruzijci nisu bili informisani protiv kakvih veličina igraju, nego su se drznuli i pobjedili vatrene :D
ne tjesim se ja,nego je debilno usporedjivati tako jednu uspjesnu reprezentaciju sa jednom takvo luzerskom.
svakome se dogodi kiks..pa i hrvatskoj..svakome osim bh jer nisu uspjesni pa je kiks za njih svaka utakmica i svako natjecanje kada pasu oci na kockicama. :D

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 11:27

zohar20 je napisao/la:

neka slobodno igra u vrapcicima na onoj livadi,na bijelom brijegu im je bolje ne dolaziti,to i sami znaju tako da nisu ni pokusavali.stadion je gradski,ali grad je dodjelio zrinjskom stadion na 110 godina. ;)
bih reprezentacija nikad nece igrati u sirokom,zap.mostaru,banja luci,ist.sarajevu itd. ili ce igrati kao u ljubuskom prijateljsku rukometnu utakmicu. :lol:
Ja ne znam kako neko moze imati zadovoljstvo da se provaljuje i bruka po forumu kao ti,jel ides u skolu momcino?Bem ti uciteljicu.
Zasto se petljas u stvari u koje pojma nemas? Zasto se petljas o gradskoj upravi kad o tome pojma nemas. Bivsi zapadni Mostar je dodjelio na svoju ruku to neko odobrenje za Zrinjski,zapadni Mostar vise ne postoji,kao ni istocni,niti postoji ta uprava koja je dodjelila na kako ti rece 110 godina ,tako da to pod novom upravom NISTA NIJE VALIDNO,a i da ostane na snazi da Zrinjski koristi stadion na 110 godina,kakve to veze ima? neka ga koristi sto se mene tice i 200,oni ce ga samo koristiti,stadion nije u vlasnistvu Zrinjskog,nego grada.Prema tome,ne provaljuj se vise ziv bio.Velez ,reprezentacija,sutra da hoce igrati u Mostaru CITAJ (BEZ IKAKVIH PROBLEMA BI DOBILI ODOBRENJE)
U gradskom vjecu,upravi,odboru je odluka 50-50. Ne mogu Hrvati zaustaviti povratak Veleza,a ni reprezentaciju da igraju na stadionu Pod Bijelim Brijegom,nego je to samo do Bosnjaka koji u upravi sjede i njihove zelje,volje.
I ko kaze da bi u Mostaru BH repka bila gostujuca,jel se to ti salis?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2011, 11:30

zohar20 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
ne tjesim se ja,nego je debilno usporedjivati tako jednu uspjesnu reprezentaciju sa jednom takvo luzerskom.
svakome se dogodi kiks..pa i hrvatskoj..svakome osim bh jer nisu uspjesni pa je kiks za njih svaka utakmica i svako natjecanje kada pasu oci na kockicama. :D
heheheh....

možda naletim nekad na topik o hrv reprezentaciji i predstavim analizu gdje je otišlo u pogrešnom pravcu. :)
mogu ti reći ovo, imaju slične probleme kao i naša repka. ako pogledaš ekipu iz 98, to je bila generacija stasala u ex-yu ligi, u jednom istom mentalitetu i istom stilu igre. današnja je kao i naša, sastavljena od miksa domaćih igrača i velikog broja dijaspore, čak i stranaca (eduardo). svi oni odrasli u različitim uslovima, različitim stilovima igre, mentalitetima itd.
treba to znati ukomponovati u jednu cjelinu... nije to lako. ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 11:34

zohar20 je napisao/la:
Bogami taj kiks Hrvatske nesto dugo traje,pa muce se protiv ekipa ,sa kojima se BIH reprezentacija ponasa kao na treningu. Hrvatska ,je bila treca,to niko ne spori,al zahvaljujuci Jugoslovenskoj skoli fudbala,koja je tada stvorila "Cileance",ne zahvaljujuci Hrvatskoj.A sta ja imam o tome pricati,kad ti nisi ni bio rodjen,kad su "Cileanci" postali prvaci svijeta. Hrvatska nikad vise onaku ekipu nece imati. Gdje bi BIH bila,da kad se osamostalila,da su po jedno 25 godina imali Susic,Hadzibegic,Baljic M. Halilhodzic,Bazdarevic,Tuce,Skoro H.,napravili bi isti,ako ne i bolji uspjeh od Hrvatske.Prema tome zahvalite se Jugi ;) ,a ne Hrvatskoj.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 11:34

Pasodzigera je napisao/la:
zohar20 je napisao/la:

neka slobodno igra u vrapcicima na onoj livadi,na bijelom brijegu im je bolje ne dolaziti,to i sami znaju tako da nisu ni pokusavali.stadion je gradski,ali grad je dodjelio zrinjskom stadion na 110 godina. ;)
bih reprezentacija nikad nece igrati u sirokom,zap.mostaru,banja luci,ist.sarajevu itd. ili ce igrati kao u ljubuskom prijateljsku rukometnu utakmicu. :lol:
Ja ne znam kako neko moze imati zadovoljstvo da se provaljuje i bruka po forumu kao ti,jel ides u skolu momcino?Bem ti uciteljicu.
Zasto se petljas u stvari u koje pojma nemas? Zasto se petljas o gradskoj upravi kad o tome pojma nemas. Bivsi zapadni Mostar je dodjelio na svoju ruku to neko odobrenje za Zrinjski,zapadni Mostar vise ne postoji,kao ni istocni,niti postoji ta uprava koja je dodjelila na kako ti rece 110 godina ,tako da to pod novom upravom NISTA NIJE VALIDNO,a i da ostane na snazi da Zrinjski koristi stadion na 110 godina,kakve to veze ima? neka ga koristi sto se mene tice i 200,oni ce ga samo koristiti,stadion nije u vlasnistvu Zrinjskog,nego grada.Prema tome,ne provaljuj se vise ziv bio.Velez ,reprezentacija,sutra da hoce igrati u Mostaru CITAJ (BEZ IKAKVIH PROBLEMA BI DOBILI ODOBRENJE)
U gradskom vjecu,upravi,odboru je odluka 50-50. Ne mogu Hrvati zaustaviti povratak Veleza,a ni reprezentaciju da igraju na stadionu Pod Bijelim Brijegom,nego je to samo do Bosnjaka koji u upravi sjede i njihove zelje,volje.
I ko kaze da bi u Mostaru BH repka bila gostujuca,jel se to ti salis?

ovo sto si iznjeo nije istina,kad se grad ujedinjavao ova uprava je prihvatila sva odobrenja od zapadnog i istocnog mostara,i to su potpisali hrvatsk i bosnjacki vjecnici i to je sasvim validno,ne lupetaj gluposti kad ne znas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 11:45

Rosas7 je napisao/la:

ovo sto si iznjeo nije istina,kad se grad ujedinjavao ova uprava je prihvatila sva odobrenja od zapadnog i istocnog mostara,i to su potpisali hrvatsk i bosnjacki vjecnici i to je sasvim validno,ne lupetaj gluposti kad ne znas
Momcino,jesi li ti procito sta sam ja napiso? Niko ne spori dugotrajno koristenje stadiona "Pod Bijelim Brijegom" Zrinjskog,ja ti govorim da grad sutra moze odobriti BEZ PROBLEMA koristenje tog stadiona i Veleza,kao i reprezentacije i niko to ne moze zaustaviti,jer stadion je gradski,a ne Zrinjskog.Nije to do Hrvata,nego do Bosnjaka

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 11:46

Rosas7 je napisao/la:

Momcino,jesi li ti procito sta sam ja napiso? Niko ne spori dugotrajno koristenje stadiona "Pod Bijelim Brijegom" Zrinjskog,ja ti govorim da grad sutra moze odobriti BEZ PROBLEMA koristenje tog stadiona i Veleza,kao i reprezentacije i niko to ne moze zaustaviti,jer stadion je gradski,a ne Zrinjskog.Nije to do Hrvata,nego do Bosnjaka
moze odobriti normalno da moze,ako vladajuca struktura to htjedne,a s obzirom kakvo je stanje u gradu,bolje da ne odobrava
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 12:06

Rosas7 je napisao/la:

moze odobriti normalno da moze,ako vladajuca struktura to htjedne,a s obzirom kakvo je stanje u gradu,bolje da ne odobrava
Pa o tom ja cijelo vrijeme i govorim,pobogu zar nekom moze smetati sto neki fudbalski klub ima stadion na koristenje,u Mostaru se previse politiziraju stvari,kao i u ostatku BIH,umjesto da puste narod da se veseli,jos nam samo to pogani politicari trebaju da oduzmu,a kako je stanje izgleda da ce i to uspjeti,jer ce nas definitivno suspendovati,sam ostanak Ilje Dominkovica u NSFBIH sve govori,jos ako se smradonja Colakovic utrpa,ode sve do djavola. Ni tro- Osim nam nece pomoci.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 12:08

Rosas7 je napisao/la:

Pa o tom ja cijelo vrijeme i govorim,pobogu zar nekom moze smetati sto neki fudbalski klub ima stadion na koristenje,u Mostaru se previse politiziraju stvari,kao i u ostatku BIH,umjesto da puste narod da se veseli,jos nam samo to pogani politicari trebaju da oduzmu,a kako je stanje izgleda da ce i to uspjeti,jer ce nas definitivno suspendovati,sam ostanak Ilje Dominkovica u NSFBIH sve govori,jos ako se smradonja Colakovic utrpa,ode sve do djavola. Ni tro- Osim nam nece pomoci.
dobro mi ikako funkcioniramo kad nas vode lopovi kao iljo

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 12:12

Rosas7 je napisao/la:

dobro mi ikako funkcioniramo kad nas vode lopovi kao iljo
Dovidjenja fudbalu u BIH!

Evo sa pocetne stranice :

Skupština Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine 26. maja biće sačinjena od istih delegata koji su odbili statut na predhodnoj sjednici.
Ovu je odluku donijela Komisija za propise Nogometnog/FUdbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je donijela odluku da će na Skupštinu N/FSBiH koja će se održati 26. maja biti pozvani isti oni delegati koji su već jednom odbili statut na sjednici održanoj 29. marta.

Komitet za normalizaciju N/FSBiH zatražio je od Komisije za propise da se očituje povodom ovog pitanja, a sa ovom odlukum je definitivno da će novi statut teško biti usvojen te da nam vjerovatno slijedi jednogodišnja suspenzija.

Komisija za propise je kao glavni razlog svoje odluke navela da bi izbor novih skupštiniskih delegata trajao više od dva mjeseca, te da za takvo nešto nema vremena.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 apr 2011, 15:16

Ova tema je na odličnom putu da bude zaključana, a bar desetak forumaša eliminisanih sa foruma.

dragi gosti, navijači drugih reprezentacija,

molim vas da temu prepustite navijačima reprezentacije BiH o kojoj žele diskutovati. postoji niz inostranih foruma posvećenih reprezentacijama za koje navijate, ovdje na forumu SportSport.ba ‹ BH FUDBAL ‹ Reprezentacija BiH toj vašoj priči ili stavovima zaista nema mjesta.

Ovo je tema na kojoj Bosanci i Hercegovci raspravljaju o tome na kojem će stadionu u njihovoj domovini, kao domaćin igrati njihova reprezentacija. ako se ne smatrate gore navedenim, preskočite temu i pustite ljude da diskutuju.

ukoliko želite nastaviti koristiti naš forum, a reprezentacija Bosne i Hercegovine vas ne interesuje, predlazem vam da se prebacite na teme u ovom podforumu: http://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 apr 2011, 15:21

Uz svo duzno postovanje prema ostalim stadionima,reprezentacija BiH treba da igra na Bilinom Polju,jos kad se travnjak popravi... :) Nigdje nema te atmosfere kao u Zenici. ;) Prema tome admine sad zakljucaj temu. :P
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 16:31

neutralan__ je napisao/la:Uz svo duzno postovanje prema ostalim stadionima,reprezentacija BiH treba da igra na Bilinom Polju,jos kad se travnjak popravi... :) Nigdje nema te atmosfere kao u Zenici. ;) Prema tome admine sad zakljucaj temu. :P
Bilino Polje je svakako bez konkurencije,samo ima jednu manu,a to je da je premalen,mali je stadion od 17000-18000 kapaciteta. Zenica mora uloziti novac za prosirenje istog. Bar na 30 000,posto Zenica i pripada u sportski grad u BIH,imaju najljepsi atletski stadion,jedan od ljepsih na Balkanu,na Kamberovica polju,pa jednu od najmodernijih arena,ne samo u BIH,pa Bilino Polje. Bilino Polje mora imati veci kapacitet!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.