Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
Vazno je samo da je Juventus pobijedio. Moje misljenje je da ove godine nemate sta da ocekujete u italijanskoj ligi,celnicima juventus je veci primat liga prvaka. A to je i razlog zbog kojeg del piero i neigra ove neke utakmice. Zeli trener da ga dobro odmori. Sta je on s iaquintom,covjek zabio gol u 11 minuti,u istoj minuti dobio zuti karton,u 12 drugi i out?
U pravu si, pobijeda jest ali zalosna, bila je jos jedna izmjena Camoranesi-Marchioni, a nemogu nikako shvatiti Ranieria, nisam cuo da je Del Piero ppovrijedjen i trebao je igati od pocetka, a on daje prednos Iaquinti i to nas je moglo kostati poraza, slaba igra Juventusa, a trebao je ubaciti Trezegea umijesto Tiaga, ali eto pisu se 3 bodaultrasstyle_tz je napisao/la:pobjeda 2-1 ..zalosno,zalosno u najmanju ruku,Poulsen dao go u 91.minuti,al onaj Ranieri mora ic pod hitno,Katanija se odlicno drzala cijelu tekmu i zasluzila najmanje bod,igramo sa igracem manje citavu utakmicu i Ranieri pravi samo jednu izmjenu do uvodjenja Poulesena u 87.-oj cini mi se,i ta izmjena je bila predvidjena za cuvanje rezultata...alooo JUVE CUVA BOD PROTIV CATANIE,al nam se posrecilo,strasna greska odbrane Catanie i gol Poulsena..Nedved jedva hoda a Ranieri ga drzi u igri,dok Del Piero i Giovinco na klupi...jos i Trezege...fkt mi trener ne ide u glavu nikako..Amauri je zasluzio sve cestitke za borbenost izborio je jedno 4-5 kornera imao par prilika SAM protiv 4-5 odbrambenih,jednostavno niko se nije prikljucivao naprijed,u pocetku kao da im Ranieri nije dao,a kasnije su ljudi bez snage ostali
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
dobrom konju se ne gleda u zube. Boli nas uho, vazna su tri boda

MENI MOJE, A VAMA VASE
ma dobro, u pravu si, 3 boda su 3 boda, nece niko na kraju pitati kako smo igrali( osvojili bodove ), bitno je da mi budemo ispred drugogF.G.R. HARMANI je napisao/la:dobrom konju se ne gleda u zube. Boli nas uho, vazna su tri boda![]()
![]()
Evo citam kako je Ranijeri rekao da je Del Piera odmarao, e u ovakvim utakmicama se ne odmara niko, bolje bi bilo da ga je stavio na odmor u iducem kolu protiv Sampdorie.
Stvarno je tesko Juventusu kada nema Alessandra (DESETKE)
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Pa ja,glupan ga odmara protiv Catanie,kad nam igra samo pobjeda, a pustio ga u srijedu protiv Napolia u kupu svih 120 minuta - to je reć mozak. Ma bitno je da smo pobijedili,sljedece kolo ce nam puno toga razjasnit jer igraju Milan-Inter, ako se desi da Inter kiksa- mi dobijemo Sampdoriu i eto nas na 4 boda i ponovo tijesnoj borbi za Scudetto. FORZA JUVE!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
juve forever sad treba samo da dobijemo sampdoriju i stizemo inter forza juve merda inter

JUVENTINO PER SEMPRE
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
TO VAM JE DRUGOVI VRLO JEDNOSTAVNA MATEMATIKA. Pazi formulu bez ijedne nepoznate. Dakle sve je poznato:
Inter fasuje od Milana, a mi sahranimo Inter kod kuce i Milan u gostima, i jednostavno osvojimo skudeto.
A Sampdorija, nemoj sada da vam kazem
pa da, majka mu stara...
Inter fasuje od Milana, a mi sahranimo Inter kod kuce i Milan u gostima, i jednostavno osvojimo skudeto.
A Sampdorija, nemoj sada da vam kazem
pa da, majka mu stara...
MENI MOJE, A VAMA VASE
Veliki je 7 bodova, ali se nadam da ce mo ih stici, mislim da su sigurna 3 boda protiv Sampdorije, jeli Milan i I.... igraju na "San Siru" ili "Dzusepe Meaci"
Igraju na Dzusepe Meaci Forza Juve MERDA Interamir je napisao/la:Veliki je 7 bodova, ali se nadam da ce mo ih stici, mislim da su sigurna 3 boda protiv Sampdorije, jeli Milan i I.... igraju na "San Siru" ili "Dzusepe Meaci"
JUVENTINO PER SEMPRE
Puno smo prokockali bodova protiv Caljaria, Udinezea, da smo bar jednu dobili, ali i ovako ako Milan Pobijedi I.... a mi ce mo zgaziti Sampdoriju i eto nas na -4, ima jos 15 kola do kraja i moze biti svasta.
SRETNO JUVE SUTRA
SRETNO JUVE SUTRA
Juve igra dobro ali ipak Sampdorija iz jedne jedine sanse postize go, ali mislim da ce Juve ipak da dodje do pobijede.
Imao je Nedved dobar udarac ali golman brani, Del Piero igra odlicno
Imao je Nedved dobar udarac ali golman brani, Del Piero igra odlicno
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Nedved razara ovu utakmicu,al nema srece nikako...onaj Molinaro kud ne slomi ruku da izadje iz igre,pojacao bi nas,majke mi gori igrac nije igrao u Torinu,i onaj Poulsen retardirani smeta ostalim na terenu....konacno i jedan normalan komentar onog Vugdalica kad je komentarisao zadnju liniju Juventusa kod gola,onaj Molinaro gleda u sudiju ne gleda u igru,lopta iza njeg on ledja okrenuo,Grygera spava,lopta izmedju stopera prodje ko...ajj kad se sjetim prije Kanavaro,Turam,Zambrota fataju u ofsajd na 40 metara od gola,ljudi traume dozivljavali zbog toga,a ovi ispadaju ko iz voza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DinceManijak
- Kontakt:
Amauri za 1-1, i evo zamalo Del Piero zabi iz slobodnjaka za 2-1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobra igra Juventusa ali nedade se i gotovo, bio sam neraspolozen ali malo sam se oraspolozio sada bio je Juve stvarno bolji ali mu se nedade, nece lopta u go i gotovo zapali smo u jednu krizu, ali valjda cemo poceti zabijati, trebamo se uozbljiti jer za desetk dana igramo sa Celzijem i moramo se vratriti na pobijednicki kolosijek
Nazalost, ali mislim da ove godine nema nista od skudeta i da ce mo morati cekati iducu godinu, veliki je 9 bodova, jest da nam dolazi I...., ali ipak tesko je ocekivati skudeto, ali mislim akoBogda da mozemo preskociti Celzi, sad zasad pa ce mo vidjeti kao dalje u ligi prvaka.
Volim te Juve bez obzira koji bio na tabeli
Volim te Juve bez obzira koji bio na tabeli
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Mada ima jos do kraja, tesko ce bit uhvatit Inter,plus imamo polijepog trenera koji se usro ko grlica protiv Lazia - kad je bilo najpotrebnije da pobijedi i da pridjemo na 1 bod. A da ne govorim o 9 bodova. Neg zna li neko na kojem kanalu ce bit prijenos Chelsea-Juventus u sljedecu srijedu, posto sam vidio da HRT2 prenosi Real M - Liverpool???
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
juve je institucija, velikan svjetskog fudbala, ali igraju fudbal za povracanje i to vec godinama.
titula je izgubljena, a bojim se da i u LP ispasti od celzija...imali su dvije nadahnute partije protiv reala i to i bi habibi!
titula je izgubljena, a bojim se da i u LP ispasti od celzija...imali su dvije nadahnute partije protiv reala i to i bi habibi!
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
juve želi riberija, teško će ga bavarci prodati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ali kaze menadzer Bilala Riberya da postoji velika mogucnost da Bilal zaigra za klub iz Torina, taj isti menadzer je bio i Zinedinov menadjer a i on je igrao za veliki Juventus.Mirza_Hordas je napisao/la:juve želi riberija, teško će ga bavarci prodati
Valjalo bi kada bi dosao Ribery i Diego, uh mogu zamisliti kako bi bili jaki u napadu, napred Del Piero, Trezeguet(Amauri), a iza njiha Diego i Ribery, ma bilo bi pakleno.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
juve želi dovesti sneijdera iz real madrida
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,