Ali oralna dominacija. Sagnuli su se Paulu.CoDe je napisao/la:DOMINACIJA LAKERS - a !
NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2011
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisam ja care nikakav poznavalac Nba lige... ja je samo pratim i uglavnom Bullse...nikad nisam ni rekao da Bullsi su bolji od Bostona i Miamia....Bullsima treba jos nesto da bi dosli u situaciju da se bore prsten, ali s obzirom da igraju dosta dobro ipak sve je moguce...hocu da kazem da u slucaju da Bullsi ne odu u finale niko nece biti nezadovoljan, jer mi dobro znamo da nas cekaju naredne sezone, gdje ce ekipa biti jos ojacana i tek dad trebamo razmisljati o titulama....dok ukoliko Boston,Miami ne osvoje, to ce biti ravno katastrofi.Ibisevic82 je napisao/la: Citam tvoje postove vec duze vrijeme i moram priznati da si izuzetno dobar poznavaoc NBA kosarke.Slazem se sa tobom da Chicago moze proci Miami-ja.Da si bolje procitao moj post shvatio bi da sam mislio da sa ovakvom odbranom nece proci Bostona.Zato opet ponavljam ako prodju Bostona proci ce i Chicaga.Jedno je sezona a nesto sasvim drugo play-off.Chicago u ovih 5 utakmica nije ni blizu kakav je bio u sezoni a Boston igra bolje bar za 50% nego u sezoni.
Moji jedini stav je ta nepravda koja se pisala protiv Rosa , ali na svu srecu on je demantovao sve te forumase..naravno nisam neki poznavalac kosto sam vec rekao, ali prateci NBA tV, espn danima i slusajuci misljenja drugih igraca i trenera znam da su njihova misljenja mjerodavnija, od nekog forumasa.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislim da je ova generacija Spursa zavrsila svoje
...vidi se da su godine ucinile svoje ipak neki zaista trebaju da idu....uzivao sam godinama gledati Duncana i companiju i zaista mi je sto to ovo moram reci.... veceras mozda i pobjede i ako 4 minute do kraja gube 88:82, ali ipak nece moci ova ekipa napraviti nesto veliko , pa cak i kad bi se desilo cudo, da kojim slucajem i izbace Memphisa
Sad ce sigurno uslijediti ta smjena generacija i pokusati pickovima se vratiti u sami vrh NBA lige...imaju dosta mladih i dobrih igraca na klupi ,tako da nebi trebalo dugo cekati da se vrate
Edit:
ne mogu vjerovat iz cega se Spursi izvukose
...ovo bi ih moglo i odvest u 1/2 finala
...prvo Ginobli tricu koju mu nisu priznali, jer je nagazio liniju i 2 sekunde do kraja, ovi igubise loptu i Spursi dadose tricu i izjednacise i odose u produzetke

Sad ce sigurno uslijediti ta smjena generacija i pokusati pickovima se vratiti u sami vrh NBA lige...imaju dosta mladih i dobrih igraca na klupi ,tako da nebi trebalo dugo cekati da se vrate
Edit:
ne mogu vjerovat iz cega se Spursi izvukose

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 apr 2011, 05:16, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pogodi tricu covjek :O
Koji su ovi Spursi nafakaši, to nije normalno.
Bukavlno u zadnjoj stotinki zabiše tricu za 97-97 i izboriše produžetke...Memphis ce sam sebe pobjediti izgleda, kakvi levati
Bukavlno u zadnjoj stotinki zabiše tricu za 97-97 i izboriše produžetke...Memphis ce sam sebe pobjediti izgleda, kakvi levati

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja samo nisam vidio kako je Memphis izgubio loptu 2 sekunde do kraja , nakon sto nisu Ginobliu priznali tricu?.... pravio sebi kahvu pa nevidje kako izgubise loptu ebote ccccccc
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo moze biti prelomnica za San Antonio , ako se to desi mogu misliti tragedije u Memphisu
Durant je fakat masina za koseve

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Ovo moze biti prelomnica za San Antonio , ako se to desi mogu misliti tragedije u Memphisu![]()
zao mi je Denvera ebiga ...igrlai su dobro profulali su 2 slobodna bacanja kad su imali 3 razlike i to im se osvetilo.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
lakers 80% / new orlans 20% - dallas 75% / portland 25% = ?
oklahoma - memphis 75% / san antonio 25% = 4-3
miami - boston = 2-4
chicago - atlanta 70% / orlando 30% = 4-3
oklahoma - memphis 75% / san antonio 25% = 4-3
miami - boston = 2-4
chicago - atlanta 70% / orlando 30% = 4-3
kad vec nije mogla Philadelphiaking10000 je napisao/la:Boston će da pokaže Miamiju kako se igra košarka

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Philadelphia je bila mnogo bolja od Miamija u svih 5 susreta no sudačke greške i popuštanja prema Heatu su dovela do toga da je Phila ispalaL-Train je napisao/la:kad vec nije mogla Philadelphiaking10000 je napisao/la:Boston će da pokaže Miamiju kako se igra košarka
King Kevin Durant
ahh kakvo lupetanje glupostiking10000 je napisao/la:Philadelphia je bila mnogo bolja od Miamija u svih 5 susreta no sudačke greške i popuštanja prema Heatu su dovela do toga da je Phila ispalaL-Train je napisao/la:kad vec nije mogla Philadelphiaking10000 je napisao/la:Boston će da pokaže Miamiju kako se igra košarka

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sudije su bile na strani lebrona koje hoću da miami osvoji da james napokon osovoji pehar nto jest njegov klub pehar najbolji u NBA-u no neće im ni to pomoći kada će ih sada zaustaviti Celticsi
King Kevin Durant
Sad sam gledao pregled i ne mogu da vjerujem prvo da je Ginobili ono pogodio a poslije i Neal ,a nije Memphis izgubio loptu ,nakon sto je pogodio Ginobili ,San Antonio pravio faul ,Randolf pogodio oba slobodna i ostale 2 sekunde ,i na kraju Neal ubaciSaltCityAttack je napisao/la:ja samo nisam vidio kako je Memphis izgubio loptu 2 sekunde do kraja , nakon sto nisu Ginobliu priznali tricu?.... pravio sebi kahvu pa nevidje kako izgubise loptu ebote ccccccc
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je bila PhILA bila bolja u svih 5, kada su jednu vrisnuli 30 razlike?...sinoc nisam vidio neko navlacenje za Miami i jos su cak i njih sudije zezale..bilo je par prekrsaja upravo na Labronu koje nisu sudili...ja njega iskreno ne gotivim, ali sinoc par puta nisu sudili prekrsaj nad Labronomking10000 je napisao/la:Sudije su bile na strani lebrona koje hoću da miami osvoji da james napokon osovoji pehar nto jest njegov klub pehar najbolji u NBA-u no neće im ni to pomoći kada će ih sada zaustaviti Celticsi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kao navijac lakersa, ali prvenstveno dobre kosarke , posmatrajuci playoff smatram da lakersi da se samo malo vise uozbilje i da igraju kako znaju sada bez problema mogu doci do finala.
Oklahoma jeste mozda cak i bolje skopljena ekipa gledajuci po pozicijama i talentu , ali toliko su jos uvjek divljacka , da lakersi to moraju a i znaju kazniti , dallas ili portland ce nas vjerovatno namuciti kao i new orleans u 6-7 , dok finale zapada predvidjam lakersi u 5 protiv bilo koga sve nam ekipe leze.
Dok na istoku nesmijem nista da isprognoziram, vjerovatno Lebron ece kao u Clevelelandu da odustane kao u kljucnoj 5 - toj tekmi , neznam samo zbog fizikalija dajem blagu prednost miami-u.
Finale protiv chicaga , da me je neko pitao prije 15 dana rekao bih da to zatvara chicago odbranom , to je sve super , ali mozda i zbog blage ozljede Rose-a mislim da napad Chicaga previse slab jer je odbrana Miaimia isto vrlo dobra nije kao njihova ali blizu i dajem blagu prednost Miami-u.
I onda ce ESPN konacno doci na svoje , finale snova Lebron protiv Kobe-a mada je podnjenak i Wade. Mozda jedino je Miami (sto su dokazale i utakmice u sezoni) ne lezi lakersima, igrajuci machup zonu protiv njih gdje dominacija pod rekotom nemoze doci do izrazaja , Tako da bi kao navijac najvise volio Boston pa da se izjednacimo po broju titula i da ih pobjedimo u diektom obracunu a moze i Chicago ponajvise zbog Phill-a gdje bi on 100% ako bi osvojio titulu se oprostio i gdje bi mu pljeskali u obje dvorane
Oklahoma jeste mozda cak i bolje skopljena ekipa gledajuci po pozicijama i talentu , ali toliko su jos uvjek divljacka , da lakersi to moraju a i znaju kazniti , dallas ili portland ce nas vjerovatno namuciti kao i new orleans u 6-7 , dok finale zapada predvidjam lakersi u 5 protiv bilo koga sve nam ekipe leze.
Dok na istoku nesmijem nista da isprognoziram, vjerovatno Lebron ece kao u Clevelelandu da odustane kao u kljucnoj 5 - toj tekmi , neznam samo zbog fizikalija dajem blagu prednost miami-u.
Finale protiv chicaga , da me je neko pitao prije 15 dana rekao bih da to zatvara chicago odbranom , to je sve super , ali mozda i zbog blage ozljede Rose-a mislim da napad Chicaga previse slab jer je odbrana Miaimia isto vrlo dobra nije kao njihova ali blizu i dajem blagu prednost Miami-u.
I onda ce ESPN konacno doci na svoje , finale snova Lebron protiv Kobe-a mada je podnjenak i Wade. Mozda jedino je Miami (sto su dokazale i utakmice u sezoni) ne lezi lakersima, igrajuci machup zonu protiv njih gdje dominacija pod rekotom nemoze doci do izrazaja , Tako da bi kao navijac najvise volio Boston pa da se izjednacimo po broju titula i da ih pobjedimo u diektom obracunu a moze i Chicago ponajvise zbog Phill-a gdje bi on 100% ako bi osvojio titulu se oprostio i gdje bi mu pljeskali u obje dvorane

-
- Kontakt:
gdje se može gledati večerašnja tekma?
Danas za Spurse najvažnija utakmica u kojoj će nadam se izgubiti kako bi mi imali lakši posao protiv Memphisa 

King Kevin Durant
The new special edition LeBron James iPhone just came out, but it only vibrates - no rings.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.