Pre-season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Pre-season 2011-2012

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jul 2011, 17:08

Nakon što su uručili otkaz Johnu Kuesteru, Detroit Pistonsi pronašli su novog glavnog trenera u mladom Lawrenceu Franku...

Nakon iznimno razočaravajuće i frustrirajuće sezone, Detroit Pistonsi nadaju se novom početku. Trener John Kuester stvar je prošlosti, a u grad stiže 41-godišnji Lawrence Frank.

Momčad je kupio poduzetnik Tom Gores u trenucima kada je momčad nanizala tri negativne sezone, nakon što je šest puta za redom odlazila u finale Istočne konferencije.

Frank je prošlu sezonu proveo u Boston Celticsima gdje je bio asistent Docu Riversu. Podsjetimo, Frank je u siječnju 2004. preuzeo New Jersey Netse gdje se zadržao do 2009. i otišao s omjerom 225-241.

Težak posao čeka ga i u Detroitu nakon sezone koju su Pistonsi završili s omjerom 30-52. Odnos između Kuestera i igrača bio je vidno narušen i oni su mu na trenutke jednostavno otkazivali poslušnost.

Frank je s vodstvom momčadi potpisao trogodišnji ugovor, s opcijom četvrte godine i postaje 28. trener Pistonsa otkada su se 1957. preselili u Detroit. Predsjednik Joe Dumars tako je u deset godina izmijenio šest trenera.

Novog stručnjaka trebala bi dočekati poprilično mlada momčad. Tayshaunu Princeu je ugovor istekao, očekuje se odlazak Richarda Hamiltona, a upitna je i budućnost centra Bena Wallacea.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 avg 2011, 18:11

Dok vjeruje kako će lockout biti prekinut do kraja godine, LeBron James trenira dvaput dnevno, a učio je i od velikog Hakeema Olajuwona.

Prošla NBA sezona završena je trijumfom Dallas Mavericksa protiv "velike trojke" Miami Heata koja je zauzimala dosta medijskog prostora još od prošlog ljeta. Nova sezona još je pod znakom upitnika zbog lockouta koji je nastupio od početka srpnja.

Iako se ne vidi opipljiviji napredak u pregovorima između igračkog sindikata i vlasnika klubova, LeBron James ima svoje mišljenje o toj temi: "Jako sam optimističan da ćemo ove godine imati sezonu. Jako optimističan."

Preokret Dallasa u velikom finalu i dalje boli, pogotovo što bi James mogao izgubiti cjelokupnu sezonu u lovu na toliko priželjkivani prsten.

"Sada se fokusiram samo na to kako da postanem bolji igrač, radim na svojoj igri svaki dan. Kao što sam rekao, Dallas je imao sjajnu momčad i zasluženo su osvojili naslov. To će mi biti samo motivacija u sljedećoj sezoni."

James kaže kako tijekom ljeta trenira dvaput dnevno, a bio je i Houstonu, kod dvostrukog NBA prvaka Hakeema Olajuwona, legendarnog centra Rocketsa.

"Nevjerojatan talent. Višestruki prvak. Htio sam vidjeti na koji je način dominirao na niskom postu jer i ja pokušavam poboljšati neke elemente svoje igre. Naša momčad bit će bolja ako i ja budem bolji", mišljenja je James koji kaže da ne razmišlja o igranju inozemstvu.

Shvaća, kaže, igrače kao što je Deron Williams koji je otišao u Bešiktaš, ali u inozemstvu želi samo braniti boje SAD-a. Dodatna motivacija je obrana olimpijskog zlata u Londonu sljedeće godine.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 avg 2011, 23:17

Stopama Derona Williamsa mogao bi krenuti i najbolji strijelac NBA lige Kevin Durant. Njegov je agent potvrdio kako su počeli pregovori s turskim Bešiktašom.

Hoće li najveća "faca" u dosadašnjem tijeku lockouta "preko bare", ostaje za vidjeti, ali sada je sigurno da zvijezda Oklahoma City Thundera Kevin Durant pregovara o dolasku u Europu.

Točnije, riječ je o Bešiktašu koji je već doveo razigravača New Jersey Netsa Derona Williamsa. "Turska je momčad jako intrigantna", za ESPN je izjavio Durantov agent Aaron Goodwin koji je otkrio kako su pregovori u ranoj fazi.

"Razmišljamo i o drugim zemljama. Kevin još nije pristao igrati bilo gdje, ali gledamo što bi mu najbolje odgovoralo", dodaje Goodwin, a pod drugim zemljama mislio je na Rusiju i Španjolsku.

Durant je prije dva tjedna izjavio kako su šanse "50-50" da će zaigrati u inozemstvu ako lockout odgodi početak NBA sezone.

Goodwin je otkrio kako postoji veliki interes za još jednog njegova klijenta, Jamala Crawforda iz Atlante. "Turske su momčadi jako agresivne."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 avg 2011, 15:18

Muka mi je od ovih silnih nagađanja gdje će igrači tokom lockouta...
Dajte se samo dogovorite tajkuni jedni maloumni !!!! :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 avg 2011, 17:03

Pročitajte šta objavljuju neke on NBA zvijezda na Tweeteru, sve je vezano za lockout... :D

Delonte West (Boston Celtics) – ''Zvanično je, ponos na stranu, upravo sam ispunio aplikaciju za kućanske poslove, lockout nije u igri''

Chris Kaman (LA Clippers) – ''Morat ću početi kupovati u veleprodaji''

Dwayne Wade (Miami Heat) – ''Imal' posla? Dostupan sam za sve barove, mar micve i vjenčanja, a moja specijalnost je pravljenje životinja od balona''

Ron Artest (LA Lakers) – ''Lockout je zvaničan, sad ćete da vidite što sam bio zauzet. Čim završim film i reality-show odoh preko mora, u neku finu zemlju''

Steve Nash (Phoenix Suns) – ''Budući da su fotografije igrača uklonjene sa stranica kluba, vršim rasprodaju sve moje opreme Sunsa. Jeftino.''

Andrew Bogut (Millwaukee Bucks) – ''Sviđa mi se novi izgled stranice nba.com''

Ty Lawson (Denver Nuggets) – ''Imam nekoliko riječi za gospodina Sterna. LOL''

Shawn Marion (Dallas Mavericks) – ''Petak je, budući da u klubove ne možemo ući, idemo u Lavo preko vikenda na dernek''

Tracy McGrady (Detroit Pistons) – ''Treba li nekome pokositi travu?''

Roger Mason Junior (New York Knicks) – ''Zaključan sam, neće da me puste vani. A moram se u školu upisati''
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 avg 2011, 21:54

majestic24 je napisao/la: Tracy McGrady (Detroit Pistons) – ''Treba li nekome pokositi travu?'''
:lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 avg 2011, 22:51

Jebote isto da proslih sezona nisu zaradjivali milione ... znam da je ovo u sali, ali vecina njih eto gleda opet da igra negdje na strani, kao da su bankrotirali. Mada, i nebi me cudilo da nemaju para na racunima, ipak se radi o crncima.
Postovanje treba zaraditi.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 avg 2011, 01:00

Ma to su samo prazne price ovi odlasci u Evropu itd. da bi se izvrsio pritisak na vlasnike.
Samo su se igraci zajebali jer vlasnike zaboli neka stvar za tim pricama, neki dan je u novinama bio clanak o tome i koliko rizika ti angazmani u inostranstvu donose i koliko sranje igraci sami sebi mogu napraviti time.
Pa koliko palamude po novinama o tom inostranstvu, a koliko je igraca otislo do sad? Pachulia, D-Will i ko jos (mozda sam zaboravio nekoga ali znam da od ovih poznatijih niko osim D-Willa nije otisao)?
Nisu otisli sve skupa 10 igraca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2011, 08:30

Balon je napisao/la:Ma to su samo prazne price ovi odlasci u Evropu itd. da bi se izvrsio pritisak na vlasnike.
Samo su se igraci zajebali jer vlasnike zaboli neka stvar za tim pricama, neki dan je u novinama bio clanak o tome i koliko rizika ti angazmani u inostranstvu donose i koliko sranje igraci sami sebi mogu napraviti time.
Pa koliko palamude po novinama o tom inostranstvu, a koliko je igraca otislo do sad? Pachulia, D-Will i ko jos (mozda sam zaboravio nekoga ali znam da od ovih poznatijih niko osim D-Willa nije otisao)?

ma to je to :)..normalno da vrse pritisak na taj nacin, jer znaju da ce vlasnici se zabrinuti, ako oni odu i kojim slucajem povrijede se tamo..koliki bi tek onda bio gubitak izgubiti igrace poput Kobea ,Labrona,Wada,Amarea i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 avg 2011, 18:34

Balon je napisao/la:Ma to su samo prazne price ovi odlasci u Evropu itd. da bi se izvrsio pritisak na vlasnike.
Weems
Lawson
Fernandez
D-Will
Ilyasova
Batum
Farmar
Mozgov
Pekovic
Vujacic
Von Wafer
Quinn
Summers
Songaila
.....................
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 avg 2011, 19:07

Melo15 je napisao/la:
Weems
Lawson
Fernandez
D-Will
Ilyasova
Batum
Farmar
Mozgov
Pekovic
Vujacic
Von Wafer
Quinn
Summers
Songaila
.....................
Da Vujacica sam zaboravio ali Fernandez koliko znam nije otisao. A za ove ostale priznam nisam ni znao, ali kao sto rekoh od ovih pravih zvijezda niko nije otisao osim Williamsa.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 avg 2011, 19:20

Balon je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Weems
Lawson
Fernandez
D-Will
Ilyasova
Batum
Farmar
Mozgov
Pekovic
Vujacic
Von Wafer
Quinn
Summers
Songaila
.....................
Da Vujacica sam zaboravio ali Fernandez koliko znam nije otisao. A za ove ostale priznam nisam ni znao, ali kao sto rekoh od ovih pravih zvijezda niko nije otisao osim Williamsa.
Fernandez je otisao u Real u koji ce se vratiti nakon sto mu istekne ugovor s dallasom...u slucaju prekida lockouta.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 avg 2011, 18:21

http://nbacro.com/nba/osniva-se-nova-li ... gasu-12011" onclick="window.open(this.href);return false;

Svakim danom sve jasnije postaje da će nova NBA sezona biti barem odgođena, ako ne i otkazana, pa NBA igrači traže mjesta gdje će igrati. Uskoro će se osnovati nova ljetna liga u kojoj će igrati samo profesionalni košarkaši.

Jedno od najpoznatijih mjesta u kojima igrači treniraju zove se Impact Basketball, čiji vlasnici namjeravaju pokrenuti novu ligu. U Americi već postoje ljetne lige od kojih su najpoznatije Drew i Goodman lige, a u njima se ekipe sastoje od profesionalaca i amatera.

Nova bi liga trebala biti sastavljana samo od NBA igrača, a prvi izvori govore o 70 igrača, odnosno otprilike 10 ekipa. Igrale bi se dvije utakmice svakoga dana, a domaćini u Vegasu očekuju da će liga trajati oko dva tjedna.

Još je rano govoriti o konkretnim imenima koja će nastupati, ali može se pretpostaviti da će to biti oni koji treniraju na terenima Impact Basketball organizacije. To su Rudy Gay, Rajon Rondo, Monta Ellis, Paul Pierce, John Wall, Josh Smith i još brojne druge zvijezde.

Osnivač ove organizacije, Joe Abunassar, potvrdio je da će liga započeti sredinom mjeseca rujna, a Jared Dudley, igrač Phoenix Sunsa, otkrio je više detalja:

“Liga će započeti u rujnu a igrat će se dvije utakmice dnevno. Bit će to mješavina All-Star igrača, veterana i rookie igrača. Igrat će se prema NBA pravilima, sa ograničenjem napada od 24 sekunde i svime. Razlika od ostalih ljetnih liga je što će u ovoj igrati samo profesionalci.”

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 avg 2011, 11:55

TaRgEt_ je napisao/la:Scalabrini na probi u Benetonu kod Aleksandra Djordjevica .
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 avg 2011, 16:13

Ostane li ponuda Udruženja vlasnika klubova ista, nećemo je prihvatiti. Spremni smo ići daleko koliko god treba, rekao je dopredsjednik Sindikata igrača NBA lige Maurice Evans iz Wizardsa
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 avg 2011, 17:57

http://ispodobruca.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2011, 18:38

Pasha je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Scalabrini na probi u Benetonu kod Aleksandra Djordjevica .
I to Sale odusevljen s njim :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 avg 2011, 03:55

Izgleda da je Javaris Crittenton osumljicen za ubistvo :roll:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 avg 2011, 13:42

to onaj što je imao frku sa Arenasom oko pištolja.
vidio sam i ja tu vijest. neko iz njegovih kola ubio je ženu u Atlanti, u drive by shooting-u. raspisana je potjernica za njim.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 sep 2011, 16:36

Chris Bosh je izjavio da bi volio da se momčad Miamia okupi usprkos lockoutu radi team-buildinga
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.